Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (15069)

Θέμα: Ονόμασε ένα πράγμα που είναι καλύτερο από το σεξ.

Δημοσίευση: Όποιος εχει παιδια, ξερει! EEEEE, αυτό δεν μετράει, γιατί έχει πολύ βάθος χρόνου! (έχεις δίκιο όμως... ειδικά τη στιγμή της γέννησής τους...)

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 02:48:55

Θέμα: Victoria Tishko

Δημοσίευση: Ωραιο μουνακι αν και κοντοπιθαρη.. 1,62 υψος... Τα έχουμε ξαναπεί... οι ψηλές για την παρέλαση, οι κοντές για το κρεβάτι!

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 02:50:40

Δημοσίευση: Όλα χρειαζονται παντως.. Γιατι αλλο να γλειφεις 1 μετρο ποδι και αλλο 1,50!! Καλά γλείφε εσύ πόδια 1,50 και αν φτάσεις ποτέ στον «στόχο» με σάλιο, σφύρα μου :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 07:33:51

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 07:35:26

Θέμα: Ρια Ελληνιδου

Δημοσίευση: Για εμενα οχι, σοβαρα ρωτησα.. Αν εννοεις για αυτο το εγραψε, δεν ξερω. Προφανώς για το δεύτερο και ακόμα πιο προφανώς ούτε εγώ ξέρω· πλάκα κάνω!

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 08:12:11

Θέμα: Κατερινα Παρασκευοπουλου

Δημοσίευση: Τι παιδί είναι αυτό ρε σκάουτερ; Για δώσε κανένα στοιχείο παραπάνω;

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 09:26:00

Θέμα: Επικαιρότητα Ελλάδα

Δημοσίευση:     Όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια, δεν παρέδωσε στην ώρα της, ένα αυτοκίνητο Peugeot 208 που είχε ενοικιάσει από γραφείο στην Ρόδο. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κατέφυγε στην αστυνομία κάνοντας μήνυση για υπεξαίρεση. Το GPS όμως που ήταν στο αυτοκίνητο, όπως έχουν όλα τα ενοικιαζόμενα, πολύ σύντομα έδειξε το σημείο που ήταν παρκαρισμένο! Το μοιραίο λάθος της να μην παραδώσει το όχημα στην ώρα του, στο γραφείο ενοικίασης ήταν και η αιτία που αποκάλυψε τον ρόλο της. Καρφωτή καραμπινάτη…

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 09:34:10

Θέμα: Christy White

Δημοσίευση: Είναι μουνάρα· τι να λέμε τώρα;

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 09:44:33

Θέμα: Παναγιώτα Βιτετζάκη

Δημοσίευση: Ματάρες έχει…

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 09:49:41

Δημοσίευση: όμορφη κυρία Είπε το νιάτο "κυρία" την 37άρα... :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 10:35:05

Θέμα: Η Κατάντια των Σχέσεων

Δημοσίευση: Ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει, είναι κάτι που με τον α΄ ή τον β΄ τρόπο όλοι παραδεχόμαστε. Ποιος φταίει όμως που έχουμε φτάσει εκεί;

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 10:57:03

Θέμα: Εκείνη ή εσύ;

Δημοσίευση: Από τις πρώτες μου σχέσεις, όταν χώριζα θυμάμαι να δέχομαι την ερώτηση "ποιος το είπε, εσύ ή αυτή;" Τελικά παίζει ρόλο ποιος το ξεστομίζει ή είναι κάτι διαδικαστικό που το λέει ο πιο αποφασιστικός του ζευγαριού, αφού για να φτάσει μια σχέση -σύντομη, μακροχρόνια ή ακόμα και γάμος- στον χωρισμό, στην πλειονότητα των περιπτώσεων και οι δύο ξέρουν ότι δεν "τραβάει" άλλο;

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 11:05:12

Δημοσίευση: :very-angry: :@ :-/ κόλλησες και συ την ανίατη αρρώστια από τον βρωμόγερο @ Με παρεξήγησες σύντεκνε... Απλά έχω αναπτύξει δυσανεξία στο... ageism λόγω του @"Antidote" που σε κάθε νέο νήμα που ανοίγει, σχολιάζει για τις γεννηθείσες στα 80s.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 11:07:51

Θέμα: Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Δημοσίευση: της άσπριζα τα γυαλάκια Της τα έβγαζα και της δημιουργούσα μόνιμο καταρράκτη! :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 11:08:57

Θέμα: Ασημίνα Ιγγλέζου

Δημοσίευση: η κόρη της να δούμε τί πόνο θα δώσει Οι κόρες... η μία γίνεται 28 του χρόνου και η άλλη -καλύτερη κατ' εμέ- 18!

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 11:18:57

Δημοσίευση: και με τα υγρά της θα σε ξεδιψούσε Εσένα θα σταματούσαν στα μούσια σου :P (δίνεις καλές πληροφορίες στις κριτικές σου :lol: )

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 11:21:00

Θέμα: Ασημίνα Ιγγλέζου

Δημοσίευση: ξέρεις και για τον σύζηγο; Όχι. Γιατί, υπάρχει κάποιο catch; Αν είναι να το ψάξουμε...

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 11:23:50

Θέμα: Έφη Παπαμιχαήλ

Δημοσίευση: Πως να πεις οτι δουλεύεις σε ψαροταβέρνα χωρίς να πεις οτι δουλεύεις σε ψαροταβερνα χαχα. Σε λιγα χρονια θα εχουμε στυτική δυσλειτουργία και οπως ειπε και ο Keynes μακροπρόθεσμα, θα ειμαστε νεκροι :( Αν θέλεις, υπάρχουν και χταπόδια με πολλά χέρια, aka πλοκάμια :P Για τη στυτική δυσλειτουργία υπάρχουν λύσεις για αυτούς που ενδιαφέρονται, για τον θάνατο δυστυχώς όχι ;-) Κάποιοι και κάποιες πάντως, ελπίζουν μόνο σε μια καλή μετεμψύχωση... Πωωω, εδω είχα φλασμπακ 20ετίας, σκήνη της Πάμελας απο το baywatch! Όντως, φτυστή :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 12:15:54

Δημοσίευση: Πάντα φτάνω!! Μαρεσει να γλιστράει ρε! :P Ε βάλε τότε σος για να γλιστράει :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 12:32:50

Δημοσίευση: Οφθαλμόλουτρου συνέχεια (αυτή είναι influncer...) Bonus ένα ακόμα 5λεπτο βίντεο...

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 12:38:38

Δημοσίευση: Καρφωτη θα ήταν αν αυτός με τα αυτοκίνητα τους έλεγε ότι εχει ναρκωτικά..  τώρα δεν είναι, το αυτοκίνητό του πίσω ζήτησε! Μου φαίνεται πολύ αφελές να κουβαλάς ναρκωτικά και να κάνεις τέτοιο λάθος…

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 12:46:11

Δημοσίευση: Να τετοια μικρά κωλαρακια θέλω! Εύγε ανηψιε! Εεεεμ, αυτό σου λέω θείε και δε με ακούς… Παίζει να βρεις «άλογο» με τέτοιο μικρό κωλαράκι;

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 12:48:51

Θέμα: Έφη Παπαμιχαήλ

Δημοσίευση: Θέλουμε βίντεο απόδειξη γνησιότητας να με βρίζει που έγραψα ότι δεν μου αρέσει ο κωλαρακος της ( δεν είναι body shaming, το γούστο είναι υποκειμενικο @"Effiepapamichali" ).   :lol: Υγ: Αστειεύομαι για το βίντεο! Σωστά τα λες. Οποίος εκτίθεται πρέπει να αντέχει και την αρνητική κριτική. Ακόμα και παγκόσμιοι αστέρες του κινηματογράφου, των σπορ κ.λπ. έχουν τρελούς haters, αλλά δεν ασχολούνται. Σε τελική, βασική αρχή των δημοσίων σχέσεων είναι πως ένα θέμα που θες να σβήσει, δεν το συντηρείς απαντώντας· απλά το αφήνεις να ατονήσει…

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 12:53:00

Δημοσίευση: Δώσε περισσότερο ζουμί, γράψε μας τι σε προβληματίζει! Δε με προβληματίζει κάτι, απλά θέλω την άποψή σας πριν πω τα δικά μου (ή τη μαλακίτσα μου) τι φταίει που τα πράγματα έχουν δυσκολέψει τόσο στις σχέσεις. Ο φεμινισμός, τα social, κάτι άλλο ή όλα μαζί; Με ποια σειρά; (ποια είναι η κότα δηλαδή και ποιο το αυγό; )

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 13:00:10

Θέμα: Εκείνη ή εσύ;

Δημοσίευση: Το πρόβλημα ειναι αν ένας από τους 2 δεν θέλει να χωρίσει..  εκεί εχει σημασία το ποιος το είπε γιατι ο αλλος προφανώς θα υποφέρει! Πάντα υποφέρεις, εκτός αν έφτασε σε τέτοιο τέλμα η σχέση που αντιμετωπίζεις τον χωρισμό ως λύτρωση. Μη σου πω πάντως ότι στις περισσότερες περιπτώσεις υποφέρει περισσότερο όποιος το αποφασίζει, μπορεί όχι εξαρχής, αλλά μεσο-μακροπρόθεσμα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 13:03:07

Θέμα: Κατερινα Παρασκευοπουλου

Δημοσίευση: Ωραιο μουνι μαγκες! Μοιάζει και με την κόρη του Γιαννακοπουλου στο πρόσωπο! Εδώ έχουμε και περισσότερες ελπίδες (λέμε τώρα) :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 13:08:07

Δημοσίευση: Οτι ξέρεις, ξερω! Ό,τι εικάζω όμως, δεν το εικάζεις! :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 13:12:34

Δημοσίευση: Ναι ρε, θα είναι πολύ μοντελέ! Πολλές είναι έτσι! Η έμφαση είναι στο «να βρεις» όχι στο να δεις! :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 13:23:51

Δημοσίευση: Τα σοσιαλ κυρίως! Από εκεί ξεκινάει όλο το κακό γενικότερα στο πως μεγαλώνουν πλεον οι νέοι! Κάποιος τους μεγαλώνει όμως. Οπότε, put the blame on us!

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 13:27:06

Δημοσίευση: Προφανώς, αλλά εμείς δεν επηρεαζόμαστε - εθιζομαστε με τα σοσιαλ? Γμσ τα, εχει χαθει η μπαλα παντως! Θα απαντήσω -ως σοφός γέροντας- όταν πουν και οι υπόλοιποι…

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-15 14:25:29