Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (15055)

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Σε λίγο πάω για μακαρόνια με κιμά.

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-15 16:58:21

Θέμα: Παγκόσμια επικαιρότητα.

Δημοσίευση: Καλο θα ναι να βρεθει μια λυση να ληξει ο πολεμος τοσοι εχουν πεθανει  Και επισης μπας και δουμε και καμια ασπρη μερα κατεβει καμια ρωσιδα Από τη μία θα ισορροπήσει η ενέργεια και θα βελτιωθεί κάπως το κόστος ζωής, από την άλλη θα μας τα φάνε οι ρωσίδες! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα… :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-15 18:33:24

Θέμα: Skylar Snow

Δημοσίευση: Όσο ρίχνει χιόνι η ούτσα μεγαλώνει… :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-15 21:10:23

Θέμα: Melissa Burn

Δημοσίευση: Burn mfucker burn! (κορμί για κάψιμο το κορίτσι)

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-15 21:22:10

Θέμα: Joanna

Δημοσίευση: Χρόνια πολλά αστέρια μου! Χρόνια πολλά κούκλα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-15 21:22:55

Θέμα: Παγκόσμια επικαιρότητα.

Δημοσίευση: Σε βλέπω αισιόδοξο σε ακραίο βαθμό.  Πες μου ΜΙΑ φορά που η ενέργεια έχει ισορροπήσει και έχει μειωθεί το ρεύμα..  Αφορμές είναι όλα αυτά για να αυξάνονται οι λογαριασμοί.  Και στην Ελλάδα.. Μόνο τα κρουαζιεροπλοια κυνηγάμε. Ούτε καν διεκδίκηση αγοράς εξοπλισμού πυρόσβεσης δεν διεκδικούμε.. It’s humor dear (and realism) Αν και το «ισορροπώ» δε σημαίνει επανέρχεται στα πρότερα επιπεδα· υπάρχει και το «μειώνεται». Και ναι, έχω πάρα πολλά παραδείγματα να σου πω που μειώθηκε (από την «καταιγίδα της Ερήμου» και μετά), ποτέ βέβαια στα προ ανόδου επίπεδα…

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-15 21:30:55

Θέμα: Οι Ψυχαναγκασμοί μας και οι περιέργειες μας

Δημοσίευση: Ισιωνω τα καδρα  :hahaha: Σου ‘χω τη λύση… παίρνεις όποτε το φέρει το αλφάδι λέιζερ της Lidl (Parkside). Το στήνεις σε μια αλφαδιασμένη επίπεδη επιφάνεια και ρίχνεις την ακτίνα λέιζερ στον τοίχο για να τα ευθυγραμμίζεις εύκολα! :thumbs-up:

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-15 21:37:32

Θέμα: Europa League

Δημοσίευση: ανέλπιστα πέρασαν κ οι 3 χθες,αντε βα δούμε... ο ξεκωλιαρης μας τα χάλασε πάλι τι θέλει κ παίζει Ευρώπη ο μαλακας κάθε χρόνο αποκλείεται από κάτι μπουρδελα στον α γυρο έλεος πια δηλαδή... Μα πόσο Μπαοκτζήδικη δήλωση! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-15 22:47:21

Θέμα: Μάνα είναι μια

Δημοσίευση: Μια φορά δυό αδέρφια μάλωναν Γαμώ την μάνα σου λέει ο ένας! Είναι και δικιά σου ρε ηλίθιε! Το άλλαξα όπως το έζησα live, στην πρώτη μου δουλειά στα φοιτητικά μου χρόνια που τσακώθηκαν δύο αδέρφια εργοδότες μου… :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-15 23:00:30

Θέμα: Ο άντρας πρέπει να φοράει άρωμα; Εσύ τι άρωμα φοράς;

Δημοσίευση: Πρέπει να φοράει και το βλέπουμε στην ανταπόκριση των γυναικών, αυτή πάντως κάνει θραύση  Ωραία, με ξυλώδες άρωμα. Την έβαλα δύο χρόνια, αλλά δεν έμενε πάνω από 1 ώρα. Πλέον, Prada Ocean για έξοδο και Gautier le male για πρωινή, πιο ελαφριά. κάνω συλλογή από τα υγρά των κορασίδων, μετά τα πετάω σε ένα μπουκάλι όλα μαζί και πασαλείβομαι Ένα βιβλίο για να πάρεις ιδέες… (αν βαριέσαι δες την ταινία) Σε έχω :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-15 23:26:11

Θέμα: Ελληνικές φάρσες...

Δημοσίευση: Φουσεκης μονο Πόσοι μύθοι γύρω από την ξαφνική εξαφάνισή του… Έψαξα για να θυμηθώ ατάκες του που έγραψαν ιστορία… «Άλφα ρε γαβ-γαβ», «σημαιοφόρος Τριπσίδης», «ψιψιψόνια», «το τι κάνει η κόρη σου άσε να το ξέρω εγώ καλύτερα», «υποψήφιος για να γίνει μέλος του διαόλου», «σπείρα με σπουργίτια», «είμαι νταής», το θρυλικό επίθετο «Νίκος Κάλαντας του Καβουρδήρη του Κώστα», «έχει μπλέξει ο Γιαννάκης».

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-15 23:34:03

Θέμα: Σουβλάκι ή καλαμάκι;

Δημοσίευση: Γιατι ολο ο κοσμος καλαμακι το λεει γι αυτο  Και ενα  πενταχρονο  αυτο θα σου πει και δεν υπαρχει αλλη ονομασια ελπιζω να σε καλυψα μαρκούτσι καβλιτσεκι Π’ρουφάν! Όπως θέλει το λέει ο καθένας! Το «πρόβλημα» ξεκινάει όταν ο ένας θέλει να πείσει τον άλλο για το δικό του δίκιο.

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-15 23:48:30

Θέμα: Θα ξαναπήγαινες σχολείο;

Δημοσίευση: NEVER, πανεπιστημιο ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ Έτσι ακριβώς… σχολείο ούτε μέρα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-15 23:57:44

Θέμα: Ενοίκιο ή αγορά σπιτιού;

Δημοσίευση: Αν δεν έχεις το 30-40% ούτε να σκέφτεσαι την αγορά μόνο με δάνειο. Όσα δίνονται τα τελευταία 2-3 χρόνια είναι τα αυριανά «κόκκινα» δάνεια. Αν από την άλλη έχεις το χρήμα «ζεστό» παίρνεις και ανακαινίζεις ή νοικιάζεις μέχρι να βρεις την ευκαιρία για να αγοράσεις.

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-16 00:02:55

Θέμα: Ατάκες απο τα νιάτα μας

Δημοσίευση: Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα Στου Κουνγκ-Φου την πόρτα αν σε παίρνει βρόντα! :P Στο δικό μου δεν χωράει στο δικό σου κολυμπάει Στον δικό μου κάνει τούμπες στον δικό σου κωλοτούμπες. -μπρίκια κολλάμε (ή τζιτζίκια πεταλώνουμε) ; -μου τη βγήκε με κόκκινο -με έστειλε αδιάβαστο/για τσάι -τα’ παιξα -έκλασα μέντες

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-16 00:12:15

Θέμα: Καλώς ήρθατε στην Κίνα.

Δημοσίευση: Οι κινεζοι βρωμουν. Και ζεχνουν. Πως ειναι οι Γαλλοι? Επι 5. Και φτύνουν παντού!

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-16 00:17:38

Θέμα: Αλυσίδες Super Markets που μας αρέσουν.

Δημοσίευση: Online δεν παραγγέλνει κανένας;

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-16 00:19:43

Θέμα: Τι μουσική ακούνε οι βίζιτες;

Δημοσίευση: Ένα φολίδι που έφαγα προχθές, αγαπούσε metal, με προτίμηση σε Rammstein. Χίλιες φορές να ήταν σκυλού και να ήξερε να συμπεριφερθεί…

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-16 00:48:11

Θέμα: Ρητά, παπαριές και αποφθέγματα.

Δημοσίευση: το μουνί και το χταπόδι όσο το βαράς απλώνει (για όσους έχουν πάει Ναυτικό με 20+ μήνες θητεία) το ΠΝ και το μουνί θέλουνε υπομονή· το ΠΝ για να τελειώσει, το μουνί για να καυλώσει! :P Χααχαχαχαχαχα.... Το πασοκ ειναι εδώ ενωμένο, δυνατό.... και αυτο κάτι παρόμοιο Σύνθημα δεξιών σε πασόκους τέλος δεκαετίας 80: - Ανδρέα με παπάκι, BMW με Μητσοτάκη» Και η απάντηση: - Καλύτερα παπάκι παρά τον Μητσοτάκη! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-16 02:06:05

Δημοσίευση: Ατάκες/σχόλια που ακούς οδεύοντας για τη μέση ηλικία και πώς απαντάς: Ατάκα 1 (άσπρισμα): Άσπρα μαλλιά της κεφαλής, κακά μαντάτα της ψωλής Απαντήσεις: - Μαλλί μπαμπάκι, ψωλή καμάκι - Άσπρα γένια, πούτσα δρένια - Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώση έχασε μήτε και την ψωλή του Ατάκα 2 (γεροντόπαχα-μπάκα): Με την κοιλιά που έχεις κάνει, την βλέπεις όταν κατουράς/γαμάς; Απάντηση: κάτω από μεγάλο βράχο, κρύβεται μεγάλο φίδι

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-16 02:14:33

Δημοσίευση: Η εμπειρία είναι η χρυσή τσατσάρα της ζωής που την αποκτάς όταν είσαι πια φαλακρός…

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-16 02:16:26

Δημοσίευση: Και η ατάκα/μαλακία και καφρίλα μαζί, που σου ερχόταν να σκάσεις μπουνίδι σε όποιον «μεγάλο» στην έλεγε τέτοια εποχή, ενόψει ανοίγματος σχολείων: «Άντε, όπου να’ ναι, κάθε κατεργάρης στον πάγκο του» :@

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-16 02:21:36

Θέμα: Ανατιμήσεις, ακρίβεια και πληθωρισμός

Δημοσίευση: μας εχουν γαμησει ο φραπες 4 ευρω ρα μουνια; Αμ το πιτόγυρο; (φραπέ ακόμα; τς τς· μόνο εσύ και οι ΠΑΟΚτζήδες με τα φραπόγαλα)

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-16 02:26:09

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλό ΣΚ μάγκες!

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-16 10:49:44

Θέμα: Αλυσίδες Super Markets που μας αρέσουν.

Δημοσίευση: ε άμα δεν τα ζουπηξεις και λίγο τα φρουτακια που θα φας... Έχεις δει ταμπέλα σε λαϊκή που γράφει (με κιμωλία) «μην τα ζουλάτε, δεν κορνάρουν»; :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-16 14:56:11

Θέμα: Καλώς ήρθατε στην Κίνα.

Δημοσίευση: έχουν φλεγματα? Πράσινα σαν δεκάευρα σε κέρμα! :sick:

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-16 17:00:10

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Ωχ, η αράχνη για τις σηκωμάρες της τσίμπησε τα βυζιά!

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-16 18:04:19

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Σαρδέλα ψητή, περιφερειακά και ουζάκι on the beachfront ;-)

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-16 19:04:27

Θέμα: Τι μουσική ακούνε οι βίζιτες;

Δημοσίευση: Ελληνίδα; Ελληνίδα; Nope! See pm…

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-16 20:28:05

Θέμα: Ελένη Μενεγάκη

Δημοσίευση: Θα ευχαριστηθηκε αρκετός,κόσμος. Συγκεκριμένος μάλλον· αρκετός δε νομίζω…

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-16 22:56:13

Forum Tasks