Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (15055)

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: Καλά κάνει! Χαλάρωση και ξεκούραση!  :thumbs-up: Έτσι σε θέλω· χαλαρό εργοδότη! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-07 23:39:43

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Φάε ότι θες μανιτο μου, απλά μην μας το λες....  Ζηλεύω. Το παρακάτω burger σε μαγαζί με το απόλυτο «5» σε 520 κριτικές. + πατάτες με τυρί και μπέικον + μπυρίτσα ΚΕΟ. Ζήλευε (τώρα που μπορώ…) :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-07 23:50:32

Θέμα: Δέσποινα Γιαννακοπούλου

Δημοσίευση: Συγκεκριμένος κύκλος, απλά!

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-08 00:00:38

Θέμα: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Δημοσίευση: Ξεφούσκωσε πριν 10 μήνες, αφού πρώτα είχε νικήσει την σκατο-αρρώστια!

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-08 00:04:48

Θέμα: Τα ύστερα του κόσμου: 1 στους 8 άντρες παίρνει μαζί του προφυλακτικό σε κηδεία

Δημοσίευση: Ποικιλία απαντήσεων :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-08 00:09:11

Θέμα: Ταυλανδη Σεξοτουρισμος

Δημοσίευση: Ταϊλάνδη ωραία μούμια πήγε φίλος για εργασία και πέρασε υπέροχα Μου πήρε λίγο χρόνο να καταλάβω τι είναι αυτό το «μούμια»! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-08 01:13:00

Θέμα: πληροφορίες για σεξοτουρισμό στη Ταϊλάνδη

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-08 01:37:17

Θέμα: Ρια Ελληνιδου

Δημοσίευση: Εγώ θυμόμουν και μια Ρία Αντωνίου So? Who was she? :thinking:

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-08 10:16:27

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-08 10:22:44

Θέμα: Adele Exarchopoulos

Δημοσίευση: Γλύκα (σπάει @Antidote, βλέπεις :P ) Εντωμεταξύ, έχω ένα ανεξήγητο κόλλημα με το ισιωμένο μαλλί… :hmmmm:

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-08 10:37:39

Θέμα: Conference league

Δημοσίευση: Παπάρια αυγολέμονο έκαναν… ο Άρης αποκλείστηκε από τους ανύπαρκτους και η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαριστεί από τον άλλο Άρη, της Λεμεσού… :cry:

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-08 10:48:10

Θέμα: Europa League

Δημοσίευση: Σκατά τα έκαναν και οι δύο τελικά. Μαζί με τους άλλους άχρηστους στο Conference, αν δεν μπορούν να πάρουν νίκες στα εύκολα ή/και στην έδρα τους, θα φτάσουν να παίζουν οι ομάδες μας -όσες θα βγαίνουν- προκριματικά από τον Ιούνιο :cry:

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-08 10:51:10

Θέμα: πληροφορίες για σεξοτουρισμό στη Ταϊλάνδη

Δημοσίευση: Δεν είναι φθηνό. Έτσι όπως έχουν πάει τα αεροπορικά, για 15 ώρες πτήση, δεν το λες και ακριβό. Άσε που αν το ψάξεις, σίγουρα θα βρεις καλύτερες τιμές…

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-08 19:23:06

Δημοσίευση: I think AEK will win the other game at home. I agree. Yet, they “had to” achieve two wins in order to gather points and improve Greece’s ranking position.

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-08 19:28:22

Δημοσίευση: Μενού μεζεδάκια κυπριακά και τοπική μπύρα Λεών.

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-08 22:24:40

Δημοσίευση: Εμείς στα σαλόνια και οι άλλοι παλεύουν μέσα στον Αύγουστο. Αν συνεχίσουν να μη μαζεύουν βαθμούς, θα σου πω μετά για τα σαλόνια μας…

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-08 22:28:34

Θέμα: Ανέκδοτα

Δημοσίευση: ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ Όταν ήμουν 14 χρονών, ήλπιζα ότι μια μέρα θα βρω ένα κορίτσι. Όταν έγινα 16 βρήκα ένα κορίτσι, αλλά δεν είχε καθόλου πάθος, κι έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με πάθος για ζωή… Στο Πανεπιστήμιο έβγαινα ραντεβού με ένα παθιάρικο κορίτσι, αλλά παραήταν συναισθηματική. Όλα μαζί της ήταν μία κατάσταση εκρηκτική . Ήταν μελοδραματική, έκλαιγε όλη μέρα και με απειλούσε με αυτοκτονίες. Έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με συναισθηματική σταθερότητα. Όταν έγινα 25 βρήκα ένα πολύ σταθερό κορίτσι, αλλά ήταν βαρετή. Ήταν απόλυτα προβλέψιμη και δεν την ενθουσίαζε τίποτα. Η ζωή μου μαζί της ήταν τόσο ανιαρή που αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι γεμάτο με ενθουσιασμό για ζωή. Όταν έγινα 28 βρήκα ένα ενθουσιώδες κορίτσι, αλλά δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τους ρυθμούς της. Έτρεχε από το ένα πράγμα στο άλλο, ποτέ δεν καθόταν στα αυγά της. Λειτουργούσε παρορμητικά και με έκανε τόσο ευτυχισμένο όσο και δυστυχή. Αρχικά ήταν πολύ ενθουσιώδης, αλλά αλλού την έχανες κι αλλού την έβρισκες .Έτσι αποφάσισα να βρω ένα κορίτσι με πιο εφικτούς στόχους στη ζωή του. Όταν έφτασα τα 32, βρήκα ένα έξυπνο και φιλόδοξο κορίτσι με τα δυο της πόδια να πατάνε γερά στη γη και ….. την παντρεύτηκα. Ήταν τόσο φιλόδοξη που με χώρισε και πήρε ό,τι είχα και δεν είχα. Τώρα πλέον είμαι πιο ώριμος και πιο σοφός, οπότε ψάχνω για μια γυναίκα με μεγάλα βυζιά!

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-09 00:43:54

Θέμα: Τοξικοί Άνθρωποι - Πότε λέμε κάποιον «τοξικό»;❓

Δημοσίευση: Τοξικός λέγεται αυτός που προσπαθεί να χειριστεί συνεχώς τον άλλο! Το θέμα είναι ότι πολλοί άνθρωποι το κάνουν αυτό χωρίς να το καταλαβαίνουν… προσπαθει να σε ταπεινωνει συνεχεια, να σε μειωνει, να σου δειχνει οτι αυτος μονο σκεφτεται σωστα, δε υπαρχει περιπτωση να σου ζητησει συγνωμη, επισημαινει συνεχεια μονο τα αρνητικα σου Όλα αυτά. Από την πλευρά μου, ως τοξικούς κατατάσσω τους ανθρώπους που με βάζουν στη διαδικασία διαρκώς να σκέφτομαι τι και πώς θα το πω, πράγμα που με απομυζεί και με αρρωσταίνει…

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-09 02:01:15

Θέμα: Γεροντοέρωτες του αγοραίου χώρου

Δημοσίευση: Τι καλά που θα ήταν να το έλεγαν οι ίδιες και να μην περιαυτολογούμε…

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-09 02:06:53

Θέμα: Ιδανική γυναίκα, Περιέγραψε την

Δημοσίευση: Τα ιδανικά είναι για τα όνειρα… γι’ αυτό είναι ιδανικά. Τα υπόλοιπα τα κάνει ο έρωτας να φαίνονται έτσι και μόλις ξεφτίσει βλέπεις ότι το «ιδανικό» απέχει πολύ… :cry:

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-09 02:17:24

Θέμα: Και ο Κολιός τον Αύγουστο

Δημοσίευση: Πόσες φορές έχουμε ακούσει τη φράση «κάθε πράγμα στον καιρό του»… Και όταν πρόκειται για τη φύση, μπορεί να πει κανείς για τον κολιό, το καρπούζι που δε θα βρεις τον χειμώνα, κ.λπ. Όταν όμως μιλάμε για ανθρώπους και/ή σχέσεις; Υπάρχει λ.χ. αυτός που αποφάσισε να σπουδάσει στα 40, ο άλλος που αφιέρωσε τη ζωή του στην οικογένεια και/ή τη δουλειά του και μια μέρα στα 50 του αποφάσισε να ρουφήξει τη ζωή που «έχασε», εκείνος που ζει τον έρωτά του σε μεγαλύτερη ηλικία ή νεανίζει, γιατί πέρασε τα καλύτερά του χρόνια στερημένος ή απλά όντασ συντηρητικός… και πόσα ακόμα παραδείγματα. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχουν πολλοί που θα σπεύσουν να χαρακτηρίσουν τη συγκεκριμένη απόφαση ή συμπεριφορά με ένα «κάθε πράγμα στον καιρό του». Τελικά ισχύει κάτι τέτοιο, υπάρχει δηλαδή αυτή η συνθήκη στους ανθρώπους ή μήπως είναι ο φθόνος και η ζήλια όσων καταφεύγουν σε ανάλογες κρίσεις, με -συνειδητό ή υποσυνείδητο- σκοπό να την χαλάσουν στον άλλο; Ποιος ορίζει τον κατάλληλο καιρό όταν μιλάμε για τους ανθρώπους και τα θέλω τους;

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-09 02:49:55

Θέμα: Μάτι, Γλωσσοφαγιά, Γκαντεμόσαυροι και Αρνητική Ενέργεια

Δημοσίευση: Της αυθυποβολής το ανάγνωσμα. Όταν δεν έχεις τα @@ να παραδεχτείς ότι έφταιξες, λειτουργεί λυτρωτικά να τα ρίχνεις στο μάτι και άλλους εξωγενείς παράγοντες…

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-09 03:05:02

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα και καλό ΣΚ! Να σεξοπεράσετε τέλεια!

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-09 09:59:01

Θέμα: Γεροντοέρωτες του αγοραίου χώρου

Δημοσίευση: μιλώντας για γέρους ο παππουλης που χαθηκε τόσες μέρες? Είπαμε… άλλοι λιάζονται κι άλλοι ξεκωλιάζονται :D (κι εγώ την έχω μια απορία να σου πω…)

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-09 13:16:33

Θέμα: Μαρικέλλυ

Δημοσίευση: Ίσως και να σφαλλω κ να μην ειναι , αλλά γενικά εμενα με ψιλοπειραζει! Η αγαπουλοσύνη σου σπάει καρύδια! Είπαμε ρε, με στόκο δεν κινδυνεύεις να κολλήσεις· καλύτερα να σε χαλάει και κάτι! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-09 23:37:27

Θέμα: Και ο Κολιός τον Αύγουστο

Δημοσίευση: οι κακοπροαιρετοι πάντα θα την πούνε την κακία τους. Τελικά όμως πρέπει να μας νοιάζει τι θα πουν και γενικώς «τι θα πει ο κόσμος»; 1-2 γενιές φορτωθήκαμε αχρείαστα βάρη και ψυχολογικά από τα «πρέπει» των προηγούμενων…

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-10 21:04:40

Δημοσίευση: Κλέφτικο, ραβιόλες με χαλούμι και ντάκο.

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-10 21:07:32

Θέμα: Το πιο περίεργο σημείο που έκανες σεξ

Δημοσίευση: Στο μυαλό μου… :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-11 02:16:50

Θέμα: Φίλοι με προνόμια! Έχεις εσύ;

Δημοσίευση: Νομίζω οι καθηγήτριες είναι σε άλλο νήμα, γιατί «φίλες» δεν τις λες…

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-11 02:17:45

Θέμα: Σε ποιες χώρες έχετε πάει ;

Δημοσίευση: Εχω φίλο που δουλεύει πάνω. Δραστηριότητες σε χιόνι έχει αρκετές Ένα σέλας θέλω να δω (και άλλα πόσα, αλλά λέμε τώρα…)

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-11 02:21:51

Forum Tasks