Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (15071)

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: μα κασεροπιτα ειμαι ... Γιατί είσαι κασερόπιτα; :P Σήμερα θα την βγάλω με γιαούρτι, ανανά και κάτι ξηρούς καρπούς μέχρι αργά. Μετά έχω μπριαμάκι!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 14:30:29

Θέμα: Εθισμός στο διαδύκτιο

Δημοσίευση: Άμα δεν πας για χεσιμο σε εξωτερική τουαλέτα με 30 πόντους χιονι έξω, δεν έχεις χεσει πραγματικά! :lol: Μλκ, τι μου θύμισες με το χιόνι! Κλαίω! :haxa: :axaxaxa: xaxaxaxaxa¨¨

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 14:32:50

Θέμα: Εθισμός στο διαδύκτιο

Δημοσίευση: Δεν υπάρχεις!! Σαν τον θείο μου... ιδέα είμαι κι εγώ! :P (γαμάτο δεν είναι; )

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 14:36:38

Θέμα: Συλλογος Γκαντεμηδων Κληρωσεων

Δημοσίευση: πάλι κουβά μάγκες... στο επόμενο Βασικά έξω από τον κουβά είμαστε ακόμα. Αφού δε μετράει η κλήρωση που έγινε... γκαμώτη! :@ Ματωνουν οι σκέψεις, που λέει και ο αοιδός! Πολύ αίμα όμως ρε αδερφάκι μου! Ακόμα και στις γκόμενες λέγεται κύκλος... εμάς πότε θα τελειώσει το αίμα να γαμήσουμε (τσάμπα);

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 14:40:30

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: λέω εγώ τώρα... έχω πίστη στην εντιμότητα των ανθρώπων... Η Ελ-πήδα πεθαίνει τελευταία (αγάμητη όπως φαίνεται...) Το δωρο δεν το δίνεις πίσω!  :P Πριν τις κορεκτίλες, αυτός που το έκανε λεγόταν "indian giver"

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 14:44:41

Θέμα: Στεφανία Γκουρνέλου

Δημοσίευση: βαμενη και με τον κωλο να κοιτα ουρανο ... :reversecowgirl: Βαμμένη από το "πινέλο"; :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 14:47:49

Θέμα: Úrsula Corberó

Δημοσίευση: έχουμε ιδέα ποιός της τον καρφώνει? Αυτός που... φοράει Strike :lol: Σοβαρά τώρα, από το 2016 είναι με τον συνομήλικό της Αργεντίνο ηθοποιό Richardo (Chino) Darín, τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς The Embassy. Μέχρι τότε, από το 2009 (στα είκοσί της δηλαδή) είχε κάνει τρεις επίσημες σχέσεις, από 9 μήνες μέχρι 3 χρόνια.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 14:52:49

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα στους μεγαλύτερους γαμιαδες  της χωρας! Έχουμε πάει για... κατούρημα :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 15:00:39

Θέμα: Ιωάννα Μαλέσκου

Δημοσίευση: 36 αυτή @"Sniper" :lol: Ο δικός σου -γερασμένος- κατιμάς, τροφή μου… :hahaha: Λες να υπάρχουν πολλοί που θα της δώσουν τέτοιο χαρακτηρισμό; Όπως βλέπεις, μόνο ο βλαμμένος δίδυμός μου που την έχει δει ληξίαρχος! :P δεν στο βγαζει το αγριο ? :tooth: Μόνο αυτό μου βγάζει! :statessera: (το είχα γράψει για να σε "ξυπνήσω" στα ποστ! )

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 15:03:53

Θέμα: Εφη Παπαμιχάλη

Δημοσίευση: Θα την μπουκώνω και θα την τσιμπουκωνω όλη την ώρα! Πάντως, σκέψου με τέτοιο σώμα σε αυτήν την ηλικία , πως θα είναι σε 10-15 χρονια. Που θα φτάσει αυτός ο κωλος?? Αν έχει πέραση (και φράγκα) στον πλαστικό της! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 15:06:57

Θέμα: Adele Exarchopoulos

Δημοσίευση: Καλα μην φωνάζεις! Το ξέρουμε! Άλλο να το ξέρεις, άλλο να το ΛΕΣ! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 15:08:11

Θέμα: Ιδιωτικα πανεπιστημια και sugar daddies

Δημοσίευση: δεν ακουμπάω φοιτήτριες μου γιατί θα με κάνουν ρόμπα άμα κάτσει στραβή Όχι "σου", επ' ουδενί. Δε χέζουμε εκεί που τρώμε! Για τον κώλο σε έκανα tag!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 15:13:01

Θέμα: Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Δημοσίευση: Χαζός ειναι? Σιγά μην μας καλούσε! Τέτοιοι γαμιαδες που είμαστε!! :lol: Καλά, καλά! Κάνε το εικόνα και απάντησε ειλικρινά: Πόσο σε κόβεις να άντεχες άμα την έβλεπες στο κρεβάτι σου; Θα πεις βέβαια, υπάρχει και δεύτερος γύρος και κυρίως υπάρχει :gltfomounis:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 15:17:57

Θέμα: Αnna24, το απολυτο tiny/petit αλανι!

Δημοσίευση: Η Αννουλα εχει ωραίο κωλαράκι, ωραία μικρά βυζάκια και χαμογελαρα! Και είναι καλό παιδί και ωραίο τυπάκι!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 15:19:44

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση: Αηδίασα! :sick:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 15:20:59

Θέμα: Melissa Satta

Δημοσίευση: Με νοικιασμένο γιοτ γίνεται δουλίτσα;

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 15:25:59

Θέμα: Αντιγόνη Νεοφυτου

Δημοσίευση: Στη συνέχεια της σκηνής, ο μαλάκας το πέταξε πάνω της... :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 15:33:28

Θέμα: Ζόζεφιν

Δημοσίευση: Μινιατούρα,  να την γαμας δίχως αύριο! Στο σεξ πάντως δείχνει... μαξ-πατούρα! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 15:37:09

Θέμα: Σειρές που αξίζει να δεις

Δημοσίευση: όταν τρώω μόνο βλέπω μωρέ... Ε φάε ρε συ και κάτι πιο μπελαλίδικο. Τα πιτόγυρα τελειώνουν γρήγορα! :P Καμία ιστορική σειρά ξέρετε? Ή σειρές που διαδραματιζονται τον μεσαίωνα? Δεν είχε τηλεόραση τότε! :P (δεν είμαι αρνητικός, απλά δεν τις επιλέγω. Οπότε μάλλον δεν έχω να προτείνω)

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 15:46:03

Θέμα: Ολυμπιακός

Δημοσίευση: Για τον Ρόντι... από το φιλικό με την Μπρέντα :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 15:59:04

Θέμα: Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Δημοσίευση: Για την ώρα , φάτε μάτια ψάρια! Μελλοντικά σε τι ελπίζεις ακριβώς; Να βάλεις μια μάσκα στις απόκριες και να γίνεις… Musk? :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 16:13:53

Θέμα: Αnna24, το απολυτο tiny/petit αλανι!

Δημοσίευση: Αυτές τις μαλακίες σκέφτομαι και εγώ και μετά τις ερωτεύομαι!! Άει συχτίρ!! :hahaha: Καλό είναι βρε! Ερωτεύεσαι τη στιγμή και λειτουργείς καλύτερα! Τώρα αν κολλάς, εκεί είναι άλλη συζήτηση…

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 16:18:05

Δημοσίευση: Α καλό ε!! Α εμένα μου αρέσουν πολύ!! Μεσαιωνικές, ιστορικές, φαντασίας τύπου LOTR, Game Of Thrones, Πειρατές (Black Sails), Γουέστερν (Deadwood, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ)!!! Ώπα ρε! LOTR, GOT είναι λατρεμένες και επικές! Πειρατές επίσης ωραία! Στο "ιστορικές" απάντησα! Υ.Γ. Στο Σεφερλίδικο δεν απαντάω, γιατί απλά... δεν!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 16:24:50

Θέμα: Úrsula Corberó

Δημοσίευση: Στο Άγιο όρος Να την αφήσω... μουναχή της, κρίμα δεν είναι; :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 16:26:41

Θέμα: Συλλογος Γκαντεμηδων Κληρωσεων

Δημοσίευση: Καλά, μην το κάνουμε και αυτοσκοπό το να γαμήσουμε τσάμπα.. Σιγά μωρέ... άκου "αυτοσκοπό"! Χαβαλές να γίνεται (και κανένα μουνί να στήνεται)!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 16:28:32

Θέμα: Ζόζεφιν

Δημοσίευση: Όντως?? Δεν σ'αρέσει?? -1! Καλά θα πάει κι αυτό!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 16:33:05

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: το αφεντικο ειχε αλλη αποψη τελικα... θα επρεπε να μας αφησει καμια βδομαδα χωρις διαγωνισμο μπας κ βαλουν μυαλο καποιοι , αλλα μαλλον καταλαβαινει οτι αν ηταν να βαλουν μυαλο θα ειχαν βαλει .... ε ρε κ να βγει το 10 κ να κερδισει ο τυπος που απλα ειδε φως κ μπηκε γελιο που θα εχει , αυτος θα ξαναμπει σε ενα μηνα ουτε που θα παρει χαμπαρι οτι κερδισε,αμφιβαλλω κιολας αν εχει παρει χαμπαρι οτι εχει καταχωριστει η συμμετοχη του :hahaha: :hahaha: Μλκ, τώρα είδα τι έγινε! Φαντάσου, χθες ήμουν έτοιμος να του πω "ρε φιλαράκι, το κριτήριο με τα ελάχιστα ποστ δεν το είδες;" Πάντως, αν του κάτσει ή που θα γίνει ενεργό μέλος από τη χαρά του ή... θα φάει αποκλεισμό για 2 μήνες, επειδή δε θα εξαργυρώσει (στα παπάρια του θα μου πεις αν δεν το μάθει...) :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 16:38:39

Θέμα: Πανικός με πατατάκια που έχουν γεύση αιδοίου- Κάνουν 9,99€ και πάνε για sold out…

Δημοσίευση: Που πουλιούνται αυτά Δες μέσω shopflix και skroutz

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 16:46:59

Δημοσίευση: Σεφερλιδικο το Deadwood?? Τι είπε ο ανθρωπας,? Σίγουρα μιλάμε για την ίδια σειρά? Θείο, το' χεις χάσει... για το "α καλό ε!!" σχολίασα! :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 17:49:06

Θέμα: Μεταβίβαση δώρου

Δημοσίευση: ετσι να μπουνε σε μια ισορροπια κ οι μεταβιβασεις . Ε μα ναι! Αλλιώς κάποια στιγμή να σκάσουμε από τα δανεικά :P @gpd, κώλος κώλος, πλην όμως κ..ύριος! Εύγε!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-21 17:53:06

Forum Tasks