Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (15065)

Θέμα: Τζούλια Νόβα

Δημοσίευση: Ότι πρέπει για να της αλλάξεις τα φώτα Τελικά είναι καλύτερα να αλλάζεις τα φώτα ή τα πετρέλαια; :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-17 21:16:40

Θέμα: Αντιγόνη Νεοφυτου

Δημοσίευση: Ομορφιά πραγματική, όχι επεμβατική και παπαριές…

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-17 21:20:26

Θέμα: Pederica Pacela

Δημοσίευση: υπαρχει αυτο το πλασμα καπου στην αθηνα ? Αν ήταν στην Καλαμάτα, δεν πήγαινες; :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-17 21:24:45

Θέμα: Melissa Satta

Δημοσίευση: Αχ, αχ!!! Μακάρι να έμεναν δίπλα μου τέτοια θηλυκά Ναι, για να στο κλείσουν το σπίτι..

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-17 21:31:39

Θέμα: Úrsula Corberó

Δημοσίευση: Πρέπει να βγάζει εκατομμύρια γιατί πλέον την έχει πάρει το μάτι μου και σε ταινίες.  Δεν νομίζω ότι έχει ανάγκη τα 150 ευρώ μας..  :hahaha: Ε τότε να μας κάτσει για το κάλλος μας, τι όχι; :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-17 21:33:53

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Ωραία τα λες! Μόνο που δεν κέρδισε!  :haxa: Το έσβησα! Με πήρε στον λαιμό του ο @"old admin" έγραψε @"Mikrotsoutsounos" ενώ είναι ο μέγιστος τρικωλόφαρδος @"gpd"! Συγχαρητήρια παίκτη! Πάντα τυχερός, αλλά πιάσε να χαρείς ένα κανονικό τζόκερ μπας και μείνει τίποτα ελεύθερο εδώ μέσα! :P Να περάσεις τέλεια με όποια διαλέξεις!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-17 23:47:58

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Μακαρόνια με κιμά και ντάκο αφού δεν κέρδισα παρήγγειλα πίτουρα κλαψ... Ξέχασες ένα «γ»; (για το (γ)αμήσι που δεν κέρδισες; ) :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-17 23:41:19

Θέμα: Δεν γαμάμε που δεν γαμάμε, ας πούμε και καμία μαλακία

Δημοσίευση: Νομίζω ότι τείνω περισσότερο προς Χριστίνα.  Και δεν το λέω για χαβαλέ να σου πάω κόντρα. Κουβέντα να γίνεται..  Ανάμεσα στις 2 είμαι, όπως και να έχει. Απλά το βίντεο της Χριστίνας είναι λίγο στοιχιωτικο.. Και έχει και πιο ενδιαφέροντα έξτρα. Σου έχω ένα γρίφο, η Κατερίνα δεν κάνει cim αλλά καταπίνει. Το ερώτημα είναι, τι καταπίνει; Καλά, τι κοιτάς από τώρα για την ΕΠΌΜΕΝΗ φορά που θα κερδίσεις.. Τσάμπα ενέργεια χαλάς  :lol: Εμένα η Χριστίνα μου αρέσει πολύ ως «πακέτο». Απλά για κάποιο λόγο πίστευα ότι δε θα σου έκανε τόσο. Απλά τα πράγματα, αφού θα τα πάρει που θα τα πάρει στο στοματάκι, ας είναι και καταπιτά για να ανέβει το αντίτιμο. Όντως και οι δύο με μαλακίες ασχολούμαστε -χαβαλές να γίνεται- γιατί κουβά πήγαμε :cry:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-17 23:52:27

Δημοσίευση: Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά αν είσαι εσύ τελικά @"gpd" σου έχει ανοίξει διάπλατα πες μας τη συνταγή Τώρα όπως καταλαβαίνεις με αυτό το «άνοιξε διάπλατα» κάνεις πάσα σε @"geroksouras" :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-17 23:54:58

Δημοσίευση: γαμηθηκε ο πουστης ο gpds ειπαμε να πουμε να κερδισει κ ξεκωλωθηκε τελειως.... μεχρι τωρα κερδιζε μονο του γκλαμουρ , τωρα παει κ κερδιζει τον προηγουμενο του γκλαμουρ κ στα καπακια τον επομενο του γκλαμουρ , δεν εχει αφησει τιποτα ορθιο να ουμε.... προτεινω να τον μπαναρουμε απο τους 10 επ Είναι τέτοια κωλάρα που κερδίζει φόρα παρά φορά, γιατί αν ήταν συνεχόμενα μία θα την έχανε! :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-17 23:58:29

Θέμα: Είναι οι Ελληνίδες γυναίκες, πουτάνες?

Δημοσίευση: Το ερώτημα είναι κυριολεκτικο η μεταφορικό? Ρητορικό :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-18 00:08:30

Θέμα: Πώς γινόμαστε αόρατοι;

Δημοσίευση: Μιλώντας με κόσμο, οι περισσότεροι εκφράζουν μια ανησυχία πώς να μην αφήνουν ίχνη από τις ψηφιακές τους περιηγήσεις. Πέρα από ασφαλείς περιηγήσεις, ρυθμίσεις browser που σβήνουν ιστορικό, προγράμματα καθαρισμού, κ.λπ., ποιους άλλους τρόπους ξέρουμε για να καθαρίσουμε τα ίχνη μας; Δεύτερο -και μάλλον πιο ενδιαφέρον για εδώ- σκέλος είναι πώς φυλάνε τα νώτα τους οι μπερμπάντηδες, ξενογαμίκουλες ή απλά σεξκλαμπίστες. Ορισμένοι έχουν δύο κινητά (συσκευές ή γραμμές), κάποιοι αλλάζουν με κωδικοποιημένα ονόματα τις επαφές τους ή κλειδώνουν τις συνομιλίες που δε θέλουν να φαίνονται, ενώ άλλοι καταφεύγουν σε τρόπους πιο «επιστημονικούς». Για πείτε τρόπους/μεθόδους για να εμπλουτίσουμε το ρεπερτόριό μας (από apps μέχρι τεχνικές-κόλπα).

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-18 00:28:49

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: θα μου πεις τώρα τι 15 τι 14 εμείς πήραμε το μακρύτερο  :hahaha: Ε αφού είπες το 2ο κουπλέ, πάρε κι εσύ την αφιέρωσή σου… :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-18 00:33:45

Δημοσίευση: κέρδισα πάλι; να παίξει κ γιουροτζακποτ αυριο να μας κεράσει καμια βίζιτα να ούμε χαχα Διακρίνεις φαντάζομαι την αλαζονεία; :P Να δω Tom πώς θα διατυπώσεις το συγκεντρωτικό στατιστικό…

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-18 00:39:29

Θέμα: Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Δημοσίευση: Πω πω πω! Θα τρελαθώ!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-18 00:58:51

Δημοσίευση: ανυπομονώ για τη τοποθέτηση του @"geroksouras" σχετικά με τη νέα νίκη του @"gpd"

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-18 01:01:31

Θέμα: Úrsula Corberó

Δημοσίευση: Και ατριχη δεν θα δυσκολευτεί να βρει πρόθυμα αρσενικά. Το σγουρό πάντως πιστεύω ότι δεν της πάρει καθόλου.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-18 01:07:15

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: 11000 biches!!!! 4277 bitch! :P 12th position in 5 months! (not even mentioning my rising fame…) :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-18 01:26:28

Θέμα: Πανικός με πατατάκια που έχουν γεύση αιδοίου- Κάνουν 9,99€ και πάνε για sold out…

Δημοσίευση: Πώς ήταν το πατατάκι; Για τον πούτσο… Α, κατάλαβα· μουνί! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-18 01:32:06

Θέμα: Τζοκερ & Κυπρος

Δημοσίευση: Α, να παίζω τώρα που θα κατέβω!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-18 01:34:48

Θέμα: Ρωμη

Δημοσίευση: Γαμώ τις πόλεις, φοβερό φαγητό, ωραία διασκέδαση. Τα έχει όλα δηλαδή…

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-18 01:50:54

Θέμα: Σε ποιες χώρες έχετε πάει ;

Δημοσίευση: Κύπρος Σερβία (με πέρασμα από Σκόπια) Ρουμανία Τουρκία Αγγλία Σκωτία Γαλλία Ολλανδία (περαστικός 1 μέρα) Βέλγιο Γερμανία Αυστρία Ελβετία Τσεχία Ιταλία Ισπανία (+ Βαλεαρίδες) Ινδία Νεπάλ Είναι τόσες ακόμα που θέλω να πάω και ακρίβυναν τα γαμημένα τα ταξίδια πολύ :cry:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-18 02:00:35

Θέμα: Βιετνάμ

Δημοσίευση: Είναι ένας απο τους προορισμούς που θα ήθελα να πάω.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-18 02:15:26

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα ομορφόπαιδα! Εν αναμονή του ΣΚ… Υ.Γ. Δεν μπορούσαμε να συνδεθούμε και κοντέψαμε να πάθουμε στερητικά! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-18 09:43:24

Θέμα: Αλλαγή ώρας

Δημοσίευση: Ας την αφήσουμε όπως είμαστε, στη θερινή· μη γίνει καμιά παπαριά και κολλήσουμε μετά στη χειμερινή… Ελλάδα είμαστε, φως μέχρι αργά θέλουμε.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-18 09:56:48

Δημοσίευση: δεν υπαρχει τροπος δυστηχως αορατος δεν γινεσε παντα αφηνεις ψηφιακο ιχνος Εντάξει δε μιλάμε να μην τα εντοπίσει η δίωξη ηλεκτρονικού ή οι χάκερς! Για τους οικείους σου λέει το πρώτο σκέλος και για τις «ατασθαλίες» το δεύτερο. Στο τελευταίο, τα κινητά έχουν κάποιες δικλείδες (τουλάχιστον τα… αντρικά).

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-18 11:08:34

Θέμα: Joanna

Δημοσίευση: Καλησπέρα  ;) Καλησπέρα. Αυτό το στυλ σου… αχ!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-18 17:18:38

Θέμα: Sofia Vergara

Δημοσίευση: στην κωλαρα της ... :lol: Άρα δάγκω το!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-18 17:20:01

Δημοσίευση: Συγχαρητήρια είναι η χρονιά σου. Ο κώλος χρόνια δεν κοιτάει :P Συγχαρητήρια και πάλι @gpd

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-18 17:26:15

Δημοσίευση: Δεν γλυτώνεις @"Sniper" από την σύζυγο, πρώτος θα σε δώσω!  :haxa: Τι μλκς είσαι! :P Τα νώτα μου τα είχα καλυμμένα προκαταβολικά σε όλες τις σχέσεις της ζωής μου, ακόμα και όταν τις είχα κορώνα στο κεφάλι μου! Αλλιώς εντοπίζουν αμέσως τις διαφορές… :thumbs-up: Υ.Γ. Μνπν καρφί!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-18 17:31:33

Forum Tasks