Δημοσίευση:
«Είμαι απλά μια υπέροχη τραγουδίστρια όταν πίνω σπέρμα φιδιού. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς», λέει η ίδια για το τολμηρό ποτό της
Η Τζέσικα Σίμπσον επιμένει ότι το σπέρμα φιδιού βοηθάει τη φωνή της και με αυτό ελπίζει ότι θα γίνει σπουδαία τραγουδίστρια. Μετά από αυτή την αποκάλυψη, όπως είναι λογικό, οι χρήστες την «τρόλαραν» με μεγάλη επιτυχία και η δήλωσή της έγινε «viral».
Ωστόσο, η τραγουδίστρια του «Leave» δεν πτοείται και αυτή τη φορά υπερασπίστηκε το νέο ποτό της επιλογής της μιλώντας στο «ΤΜΖ». «Θέλω να πω, απλά καθαρίζει πραγματικά τον λαιμό μου», εξήγησε και πρόσθεσε: «Είμαι απλά μια υπέροχη τραγουδίστρια όταν πίνω σπέρμα φιδιού. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς».
Η 44χρονη Simpson αποκάλυψε μέχρι και τη γεύση που έχει το σπέρμα φιδιού, λέγοντας ότι είναι σαν να τρως πολύ σκούρο μέλι. Όταν ρωτήθηκε αν θα την ενδιέφερε ποτέ να υποστηρίξει επίσημα το κινεζικό προϊόν, η σταρ του «Employee of the Month» αστειεύτηκε: «Λοιπόν, δεν μπορώ καν να διαβάσω το μπουκάλι, οπότε δεν ξέρω πόσο καλή θα ήμουν σε κάποια διαφήμιση».
Ωστόσο, η Σίμπσον δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πουλήσει μια μέρα το δικό της ποτό με σπέρμα φιδιού. «Ίσως να φτιάξω το δικό μου», είπε χαμογελώντας. Αρκετοί θαυμαστές αντέδρασαν στο τολμηρό ποτό της ποπ σταρ στο τμήμα σχολίων της ανάρτησής της.
Από πού βγάζει σπέρμα το φίδι ;
Δημοσιεύθηκε: 2025-04-12 02:50:14
Δημοσίευση:
Η πιο σωστή συμβουλή.
Δημοσιεύθηκε: 2025-04-12 05:56:12
Δημοσίευση: Καλημέρα στην παρέα.
Δημοσιεύθηκε: 2025-04-12 12:12:02
Δημοσίευση: κανεις... δε υπαρχει λογος...
Πολύ σωστό
Δημοσιεύθηκε: 2025-04-12 12:13:43
Δημοσίευση:
Τον έδωσε ο παπάς.
Δημοσιεύθηκε: 2025-04-12 12:34:17
Δημοσίευση: Πήγα για Μπραντς με αυγά τηγανητά.
Δημοσιεύθηκε: 2025-04-12 12:40:15
Δημοσίευση:
Ακρίβεια παντού.
Δημοσιεύθηκε: 2025-04-12 12:42:58
Δημοσίευση:
Υπάρχει και σχετικό βίντεο.
Δημοσιεύθηκε: 2025-04-12 12:44:08
Δημοσίευση:
Πολύ σέξι σε όλες τις φωτογραφίες της.
Δημοσιεύθηκε: 2025-04-12 12:46:45
Δημοσίευση:
Σε κερδίζει με το χαμόγελο της.
Δημοσιεύθηκε: 2025-04-12 12:48:32
Δημοσίευση:
Δίδυμο φωτιά.
Έχει πολύ αθώο πρόσωπο.
Δημοσιεύθηκε: 2025-04-12 12:49:33
Δημοσίευση: Το έχουν παρακάνει, κυρίως γιατί κάθονται σαν τους λαγούς κρυμμένοι λ.χ. πριν από εξόδους της Α.Ο. και αν πιάσεις ΛΕΑ 100-200m πριν την έξοδο παίρνουν δίπλωμα… ήμαρτον.
Το έχουν παρακάνει γιατί γράφουν που γράφουν, τουλάχιστον να μην το κάνουν τόσο απροκάλυπτα εισπρακτικά, ΑΛΛΑ να στήνονται σε σημεία που θα αποτρέπουν και κάποιο δυνητικό ατύχημα.
ΩΣΤΟΣΟ, ας είμαστε ειλικρινείς, εν έτει 2025 να μην παίρνεις ταξί και να οδηγάς τάπα πιωμένος, έχεις θέμα. Να παρκάρεις σε ράμπα… καλά θα σου κάνουν. Να οδηγάς με το κινητό σκουλαρίκι, ενώ υπάρχει Bluetooth, ανοιχτή ακρόαση, ακουστικά, κ.λπ…. είσαι αδιόρθωτος.
Ως προς το τελευταίο, τη χρήση κινητού δηλαδή, πιστεύω ότι όλοι έχουμε μαλακέψει με αυτά τα μπουρδέλα… προσωπικά, πούλησα τη μηχανή και δεν ξανακαβαλάω σε πόλη, γιατί οι αυτοκινητιστές απλά δε σε υπολογίζουν (όταν παίζουν με το κινητό, ανεβάζουν ιστορίες, κ.λπ…)
Και κάτι για κλείσιμο. Ό,τι και να λέμε, οι πόλεις την τρώμε, αλλά η πραγματική αναρχία είναι στην επαρχία.
Στην επαρχία είναι και κολλητοί με τους αστυνομικούς και δεν γράφουν κανένα.
Δημοσιεύθηκε: 2025-04-12 13:02:14
Δημοσίευση: Οδηγός Ταξί είχε 17.700 ευρώ σε μετρητά – Πώς έβγαλε τόσα λεφτά;
Δεσμίδες με χαρτονομίσματα, συσκευασίες με κάθε είδους ναρκωτική ουσία σε απίστευτες ποσότητες, 6 κινητά τηλέφωνα, ακόμη και όπλο, κατείχε Έλληνας ιδιοκτήτης Ταξί, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, συνέλαβαν τον οδηγό έπειτα από επιχείρηση. Με το Ταξί ιδιοκτησίας του, διακινούσε σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα κατεργασμένη και ακατέργαστη κάνναβη, κοκαΐνη και ροζ κοκαΐνη, κεταμίνη, MDMA και δισκία ecstasy.
Μέσα στο Ταξί, την ώρα της σύλληψης, βρέθηκε να κατέχει:
17.600 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας, διαμοιρασμένη σε 179 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες,
28.110 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, διαμοιρασμένη σε 26 νάιλον συσκευασίες,
2.460 γραμμάρια κοκαΐνης και
5 γραμμάρια ροζ κοκαΐνης
Επιπλέον, κατασχέθηκαν 17.700 ευρώ σε μετρητά, τα οποία προέρχονταν από τη διακίνηση ναρκωτικών. Το όχημα κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, ενώ από τις επακόλουθες έρευνες στην οικία του, σε οικία–καβάτζα και σε έτερο όχημα, βρέθηκαν επιπλέον ποσότητες κοκαΐνης, MDMA, κάνναβης και κεταμίνης, καθώς και πιστόλι κρότου.
Συνολικά, κατασχέθηκαν:
17 κιλά και 600 γραμμάρια κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή «σοκολάτα»,
29 κιλά και 915 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
3 κιλά και 489 γραμμάρια κοκαΐνη,
109 γραμμάρια ροζ κοκαΐνης,
381 γραμμάρια MDMA,
210,6 γραμμάρια κεταμίνη,
390 δισκία ecstasy,
17.700 ευρώ,
2 οχήματα,
πιστόλι κρότου με γεμιστήρα και φυσίγγιο κρότου,
6 συσκευές κινητής τηλεφωνίας και
3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Ταξιτζής ναρκεμπορας.
Δημοσιεύθηκε: 2025-04-12 13:06:19
Δημοσίευση: Το 6 για μένα ευχαριστώ.
Δημοσιεύθηκε: 2025-04-12 13:08:32