Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Butlover (23)

Θέμα: Κωνσταντινουπόλεως 132

Δημοσίευση: Milf ή Gilf πάντως.... Την συμμετοχή της Μαντονας λίγες την έχουν!!!! Πρέπει να κάνει το καλύτερο τσιμπούκι!!!! Και από σώμα είναι σαν να γαμας πορνοστάρ αμερικανικής Τσοντας. Άμα σου αρέσουν οι γκόμενες που έχουν βάλει χείλια, κόλπους και βυζιά είναι εγγύηση. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι ο χρόνος δεν έχει αφήσει σημάδια πάνω της. Αλλά στην τελική προσωπικά την έχω στανταρακι γιατί δεν θυμάμαι ποτέ να μην έχω περάσει καλά μαζί της.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-12 10:21:21

Θέμα: Θεραπεύτριες με δικό τους χώρο.

Δημοσίευση: Η Μαίρη από Αχαρνών 85 το έχει γυρίσει στο μασάζ και έχει δικό της χώρο σε μια κάθετη της Αχαρνών. Πολύ καλή αν σου αρέσουν αυτού του στυλ οι γυναίκες.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-12 10:34:14

Θέμα: Μιλφάρες για ξέσκισμα (2024)

Δημοσίευση: Κωνσταντινουπόλεως 132 Έτσι για να πάρεις μια γεύση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-12 12:58:42

Θέμα: Πιάτσες παραλιακή

Δημοσίευση: Γνωρίζει κανείς κάτι για μια μπαμπατσικη με κολάρα που κάθεται στην γωνία του μαρμαριδη;

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-12 17:04:06

Θέμα: Κοπέλα που να κάνει squirt

Δημοσίευση: Επειδή αρκετοί είναι φαν του είδους, ίσως θα ήταν χρήσιμο και ανταλλάσσουμε πληροφορίες για ιερόδουλες που να το κάνουν. Προσωπικά μου είχε τύχει μια φορά παλιά με μια Σύλβια που δούλευε σε ένα studio στην Κωνσταντινουπόλεως (νομίζω έχει κλείσει) και τη συγκεκριμένη δεν την έχω ξαναπετυχει πουθενά.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-12 21:58:06

Θέμα: Παναθηναικος

Δημοσίευση: Πάντως ο Μπετανκουρ του Πανσερραϊκού θα το εξαργυρώσει με καμία μεταγραφή το σημερινό... Πάντως βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας.... Αν και νομίζω ότι έπρεπε να πάρει κίτρινη ο Μπετανκουρ για παρενόχληση του τερματοφύλακα και ο Ντραγκοφσκι κόκκινη για χτύπημα εκτός παιχνιδιού αφού θα έπρεπε να έχει σταματήσει με την κίτρινη και σε καμία περίπτωση δεν θα υπήρχε πέναλτι αφού θα είχε σταματήσει το παιχνίδι με την κίτρινη.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-12 22:15:09

Δημοσίευση: Τιμή? Όταν είχα πάει το είχε 50€ η μισή ώρα και 80€ η μία. Δεν ξέρω όμως αν τις έχει αυξήσει λόγω ζήτησης. Είχα πάει πέρσι το καλοκαίρι.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-13 08:31:40

Θέμα: Vicky Sol

Δημοσίευση: @"vicky sol" κάνεις ραντεβού μόνο μέσω του γραφείου κάθε 2-3 μήνες για 1-2 μέρες ή συχνότερα μέσω pm; Ευχαριστώ!

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-13 09:35:13

Δημοσίευση: Η νάντια όλα τα λεφτά. Θα ήυελα να περάσω ξανά μαζί της σε δίωρο πρόγραμμα  αυτή την φορά Και σε διπλό με Μαντόνα έχω διαβάσει ότι σε ξεζουμιζουν και θα τρέμουν τα πόδια σου. Δεν το έχω κάνει ποτέ όμως!!!

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-13 14:18:09

Δημοσίευση: δλδ για άφιλτρο τσυμπουκι τι ζητάει ? Παλιά θυμάμαι ότι ζηταγε έξτρα για το γλειφομούνι. Δεν νομίζω να ισχύει πλέον. Λογικά ανάλογα με το πρόγραμμα που θα πάρεις θα έχεις και ακαποτο. 50 είναι το απλό. Λογικά με 70 ή 80 θα έχει ακαποτο. Και αν θες full λογικά θα πάει 100.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-13 19:48:57

Θέμα: Ποια ταινια ειδαμε

Δημοσίευση: Είδα το "Anora". Κοινωνική με πολλά κωμικά στοιχεία για το γάμο του γιού ενός Ρώσου ολιγαρχη με μια στρίπερ στο Λας Βέγκας καί τίς αντιρρήσεις των γονιών του. Στην ταινία είδα τους κορυφαίους ανατολικό Ευρωπαίους μπράβους που έχω δει ποτέ στο σινεμά.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-14 08:36:09

Δημοσίευση: σε ποιο? Τι εννοείς; Στο χώρο της είχα πάει σε μια κάθετη της Αχαρνών. Είχα πάρει το πρόγραμμα των 80€.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-14 18:41:41

Δημοσίευση: Στείλε μου προσωπικό μήνυμα. Μόλις φτάσω τα post που χρειάζεται. Είμαι καινούργιος στο forum.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-14 18:43:37

Θέμα: Επώνυμες Call Girls

Δημοσίευση: Να δώσω 300€ για να γαμησω μια που οπτικά δεν έχει μεγάλη διαφορά με τις τελειωμενες που κάνουν πιάτσα στην Ομόνοια και θα έχει συμπεριφορά σαν να μας κάνει χάρη, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Είναι τόσο καμένη που δεν καταλαβαίνει ότι από σούπερ Ελληνίδα πορνοστάρ έχει γίνει μια βίζιτα της σειράς. Ούτε τσάμπα δεν θα την έπαιρνα!!!

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-14 19:24:38

Θέμα: Έχει πτωχεύσει η δύση;

Δημοσίευση: Νομίζω ότι πίσω απ' όλες τις δηλώσεις του κρύβεται το κόλλημα που έχει εναντίον της Κίνας που έχει έντονη οικονομική παρουσία σε όλα τα μέρη για τα οποία έχει κάνει δηλώσεις.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-14 21:15:28

Θέμα: Φρι φακ και μελη

Δημοσίευση: εγω επαυξανω τζιμους ! συμφωνώ Ουσιαστικά τα διπλανά site έχουν γίνει μέσο ανακοίνωσης των προγραμμάτων των διαφόρων οίκων/στούντιο κλπ, χωρίς ανταλλαγή εμπειριών από τα μέλη. Εδώ βλέπω είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-14 23:17:02

Δημοσίευση: μετα απο τοσα χρονια περίμενα να έπεσαν οι τιμες ..μαντονα δεν εχω παρει ποτε..πολυ νταρντανα βρε παιδι μου Δεν ξέρω ποια είναι η τελευταία εικόνα που έχεις αλλά σε σχέση με την εικόνα που είχε πριν 2-3 χρόνια έχει χάσει τουλάχιστον καμία 10αρια κιλά. Σωματικά θυμίζει την εικόνα που είχε παλιά. Στο πρόσωπο βέβαια έχει μεγαλώσει αλλά συνεχίζει να είναι καυλιάρα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-15 10:46:29

Δημοσίευση: τοσο καλη ειναι η μαντονα ρε παιδια .. να κανω καμια βολτα κι εγω απο εκει για την εμπειρια ... Αν σου αρέσουν οι αμερικανικές τσόντες με μιλφ, θα έλεγα ότι αξίζει μια δοκιμή. Σίγουρα δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-15 18:57:18

Δημοσίευση: Είδα το μήνυμά σου αλλά δεν μπορώ να σου απαντήσω, έχεις απενεργοποιησει τα προσωπικά μηνύματα. Πρέπει να είναι οκ τώρα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-15 23:12:25

Θέμα: Αναζήτηση χαμένων κοριτσιών από στουντιο

Δημοσίευση: Γνωρίζει κανείς τι έχει απογινει η Μάνια από Κασσάνδρας με την απίστευτη κολάρα. Πρέπει να σταμάτησε λίγο πριν την καραντίνα.. Είναι λίγο παλιά αλλά δεν χάνω κάτι να ρωτήσω.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-16 08:58:09

Δημοσίευση: με τοσα ομως παιρνεις ενα cg μια ωριτσα στο χοτελ , με ολα μεσα στην τιμη Σίγουρα μπορεί να υπάρχουν καλύτερες και πιο νέες. Απλά είναι και θέμα χημείας. Με την Μαντόνα δεν έχω φύγει ποτέ με αρνητική διάθεση.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-16 19:21:25

Θέμα: Dreamplace(Θεσσαλίας 136)

Δημοσίευση: Έχει κανείς άποψη για την Ελένη (Σέρβα) που δουλεύει εκεί. Είδα κάτι φωτογραφίες σε άλλο site και φαίνεται πολύ δυνατή.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-24 19:41:26

Θέμα: Αναζήτηση χαμένων κοριτσιών από στουντιο

Δημοσίευση: Ξέρει κανείς κάτι για την Μαντόνα; Αν σταμάτησε μιλάμε για μεγάλη απώλεια!!!

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-09 08:42:21