Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Nubinubnub (19)

Θέμα: Vicky Sol

Δημοσίευση: Καλησπέρα κι από εμένα :loving: αποφάσισα να σας κάνω παρέα :tzakouzi: θα έχετε συχνή ενημέρωση  :heart: Καλησπέρα αγάπη.. το νουμεράκι σου θα μπορούσες να μας το δωσεις για να συνεννοηθούμε για ραντεβού??

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-03 17:18:48

Θέμα: Vicky Sol

Δημοσίευση: Καλησπέρα!! Στείλε μου προσωπικό μήνυμα. Επειδή δεν ξέρω πως να στείλω προσωπικό μυνημα μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις εσύ για να συνεννοηθούμε??

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-05 17:14:50

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα μάγκες!!

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-07 14:37:14

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Μακαρόνια με σαλτσουλα και μπόλικο τυράκι!!

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-07 14:38:20

Θέμα: Το Καφενείο του Club

Δημοσίευση: Ήρθε πρωτύτερα να μου φέρει  την πρωινή μου κρέπα μια νεαρή μουνάρα. Έκπληξη. Συνήθως οι  ντελιβεράδες είναι άντρες, συχνά και λίγο τριτοκοσμικοί. Άντε που και που, και καμιά μεσόκοπη κυρία. • Θα πάει καλά τούτη η μέρα! Καλημέρα. Εμένα φίλε μου γιατί πάντα μου τυχαινουν τυπαδες άνω των 50 ταλαιπωρημενοι και ποτέ μια τέτοια οπτασία??μήπως να μας έλεγες από που παράγγειλες μπας και δούμε άσπρη μέρα κ εμείς??καλημέραααααα!!

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-07 14:41:39

Θέμα: Premier League - Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δημοσίευση: Πως βλέπετε τα πράγματα φέτος στην Πρέμιερ ?  Κούρσα για τίτλο με 3 ομάδες Λίβερπουλ, Σίτι, Αρσεναλ, ίσως με κάποια ακόμα Τότεναμ, Αστον Βίλλα... Θα βγουν Ευρώπη οι Μαν Γιουνάιτεντ, Νιουκάστλ, Τσέλσι ?  Ποιους βλέπετε να μας χαιρετάνε για Τσαμπιονσιπ ?  * Η Έβερτον έχει μια τιμώρια -10 βαθμούς λόγω των κανόνων της Πρέμιερ αφού ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο οφειλών της τριετίας 2019-2022. Η υπόθεση είναι στο εφετήριο.  * Έβερτον και Νοτ. Φόρεστ επίσης ελέγχονται για τα όρια οφειλών της τριετίας 2020-2023 και αναμένονται ανακοινώσεις σύντομα.  * Η Μάντσεστερ Σίτι ελέγχεται για 115 παραβάσεις του FFP, λέτε να την αποβάλουν από το πρωτάθλημα ?  Η εικόνα μετά την αγωνιστική που μολις πέρασε Εγώ φίλε μου πιστεύω πως αν η σιτι σωθεί φέτος από όλες τις κατηγορίες και δεν πέσει θα είναι 2η πίσω από την Λίβερπουλ και από πίσω τους η τσελσι που φέτος είναι εκπληκτικη..νομίζω μετά το χάος γιατί δεν πείθουν οι υπόλοιπες..αρσεναλ κλασικά ξεκινάει καλά και μετά χάνεται.. συμφωνείς??

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-07 14:49:22

Δημοσίευση: Έχει μείνει αρκετά πίσω η Σίτι. Το ξέρω κολλητε αλλά θα κάνει το comeback να μου το θυμάσαι..

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-08 10:44:32

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα σε όλη την παρέα!!

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-09 10:27:42

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση: Παρότι μένω Αθήνα ακούω από λαπτοπ σταθμό nrg 88,30..δεν έχει σχεδόν καθόλου διαφημίσεις!!

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-09 10:29:29

Θέμα: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Δημοσίευση: Σήμερα το βράδυ 8:30 παίζω ημιτελικό ποδοσφαίρου σε 5χ5 στο Ρέντι

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-09 10:31:55

Θέμα: Κατερίνα 20

Δημοσίευση: Της τα εχει φάει όλα το ονλιφανς και το σπίτι που νοικιάζει που δίνει μια περιουσία χωρίς να είναι δικό της..

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-09 10:34:09

Δημοσίευση: Κάθε χρόνο η Σίτι κάνει ένα μεγάλο σερί νικών, συνήθως στον δεύτερο γύρο. Φέτος για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρει αντικαταστάτη για τον Ρόντρι (με μεταγραφή δηλαδή τώρα το Γενάρη) και να είναι παίκτης που θα μπει στην ομάδα και δεν θα χρειαστεί προσαρμογή. Αν ήμουν ο Πεπ θα κοιτούσα να πάρω τον Ντάγκλας Λουις από Γιούβε. Υπάρχουν πολλές επιλογές.. το θέμα με την σιτι είναι ότι οι ίδιοι παίκτες δεν βοηθούν σε τίποτα..φερειπιν γκριλις αφαντος φοντεν μέτριος προς κακός και πάει λέγοντας.. αν ξυπνήσουν αυτοί κάτι γίνεται..

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-09 13:34:09

Δημοσίευση: Τώρα είδα την φάση.. εντάξει ο Maguire ήταν :lol: Ο ίδιος ο μαγκουαιρ σε δηλώσεις του είπε: I can't score in a brothel so I was never going to score but zirkzee's shit pass didn't help" ξεκίνησαν να τσακώνονται και μεταξύ τους αυτοί..

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-09 13:40:23

Θέμα: Ioanna34 Ανεξάρτητη

Δημοσίευση: Παιδιά πάντως εγώ έχω στείλει αρκετές φορές απάντηση δεν έχω λάβει.. φαντάζομαι η κοπέλα θα έχει άπειρα μηνύματα οπότε δεν είναι κάτι το προσωπικό..

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-09 14:16:24

Θέμα: Διάλογοι του χωριού

Δημοσίευση: Τίνος εισισυ σε άπταιστα βλάχικα ??

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-09 14:09:56

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Μια ζαμπονοτυροπιτα με σαλτσουλα..

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-09 14:10:57

Δημοσίευση: Στείλε dm Μόλις μπορέσω γιατί πρέπει να γράψω 16 αναρτήσεις θα σου στείλω..

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-09 14:11:48

Θέμα: τι σημαίνει το νικ μας και γιατί το επιλέξαμε;

Δημοσίευση: Nubinubnub το nickname μου είναι από βιντεογκειμς και καλά είμαι νουμπας..

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-09 14:23:13

Δημοσίευση: ξερω μια ανεξαρτητη που εχει βασικα με το μηνα σουγκαρ νταντιδες μουνι τρελο το οποιο τρωει τα λεφτα της σε πραντα και λουμπουτιν Οι περισσότερες γυναίκες ετσι τα ξοδεύουν ασύστολα  γιατί ξέρουν ότι τον επόμενο μήνα ο σουγκαρ νταντι θα πληρώσει για αυτές..αν είχαν λίγο μυαλό θα μάζευαν από όλα τους τα λεφτά ένα μερίδιο και θα έκαναν μια επένδυση της προκοπής να έχουν ένα έσοδο έξτρα κάθε μήνα..

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-09 15:41:29