Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Mourgas (3304)

Θέμα: Μαλβίνα

Δημοσίευση: Στις ομορφιές, λίγοι και καλοί είμαστε!  :D Είναι πανέμορφη.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-20 22:43:45

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: ti , οχι ? Βέβαια είναι τόσες φορές έχω κερδίσει.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-20 22:47:23

Θέμα: Σουβλάκι ή καλαμάκι;

Δημοσίευση: Είπαμε επανήλθε, αλλά μην τον μαθαίνεις στο γλύψιμο, γιατί έχει αδυναμία :P Εντάξει θα το περιορίσω.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-20 22:48:25

Θέμα: VIC DE ANGELIS

Δημοσίευση: Αμαζόνα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-20 22:49:26

Θέμα: Ταυλανδη Σεξοτουρισμος

Δημοσίευση: Μακρυά από ladyboys!  :hahaha: Είναι τόσα πολλά ;

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-20 22:50:40

Θέμα: Πέρασα τα 40, είναι αργά για οικογένεια

Δημοσίευση: ποτέ δεν είναι αργα Ποτέ δεν είναι αργά καλύτερα να το αποφύγουν όμως όσοι δεν το έχουν κάνει.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-20 22:52:55

Θέμα: Θα τον κάνουμε άντρα?

Δημοσίευση: Αν πάει με καμιά μουνάρα έσκορτ, μετά δεν θα του σηκώνεται με απλές κοπέλες  :hahaha: Εγώ σίγουρα με τις εσκορτ που έχω γαμησει δεν καταδεχομαι να ασχοληθώ με γυναίκες της ηλικίας μου.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-20 22:56:03

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Ομελέτα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-20 22:57:03

Θέμα: Αντιγόνη Νεοφυτου

Δημοσίευση: Δώσε πάσα να καρφώσω! :lol: Και σε μένα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-20 23:04:27

Θέμα: Πληροφορίες για ανεξάρτητα κορίτσια με αγγελίες

Δημοσίευση: Αν είναι όντως αυτός ο μούναρος στην Αθήνα και γαμιέται επι πληρωμή…. Και δεν έχει γίνει ντόρος Θα έπρεπε να είναι πρώτο θέμα στα κανάλια.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-20 23:06:28

Θέμα: πληρωμές με κουπόνια σουπερμάρκετ

Δημοσίευση: μάζευε κι ας είναι και ρόγες Εξαρτάται αλλά δεν μου φαίνεται εντελώς κακό Ντιλ.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-20 23:08:49

Θέμα: Christy White

Δημοσίευση: Τρομερή γυναίκα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-20 23:09:56

Θέμα: Ανήλικη εκδιδόταν μέσω εφαρμογής του ίντερνετ

Δημοσίευση: Μην το λέτε· αφού ούτως ή άλλως χαμένος είσαι, ο μόνος τρόπος να γλιτώσεις είναι να σε βγάλουν τρελό! Είσαι μεταξύ φυλακής και ψυχιατρείου .

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-20 23:45:20

Θέμα: πράγματα που είχαμε όταν μεγαλώναμε και δεν υπάρχουν πλέον

Δημοσίευση: Ωραίες εποχες Κουραστικές όμως.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-21 01:00:14

Θέμα: Ποιο θεωρείς ιδανικό ραντεβού;

Δημοσίευση: Αυτό που πάει αβίαστα όπως επιθυμείς, χωρίς να χρειάζεται να πεις κάτι. Αυτό είναι το καλύτερο.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-21 01:01:30

Θέμα: Θα τον κάνουμε άντρα?

Δημοσίευση: οκ Αν εισαι πανω απο 40 σε νιωθω! Πώς να πας με τις θείες όταν γαμας τέτοια μωρά ;

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-21 01:03:14

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: Σήμερα διαθέσιμα τα εξής κορίτσια: Χριστίνα Αγγελική Αναστασία Αισέλ Καλυψώ Αμαρυλλίς Καμίλ Κέντρα Άλκηστις Δάφνη Κατερίνα Πολύ καλή η καθημερινή ενημέρωση.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-21 01:06:39

Θέμα: Gaby Moreno

Δημοσίευση: Γυναίκα με τα όλα της.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-21 01:11:45

Θέμα: Sachia Vickery

Δημοσίευση: Από το κορτ στο OnlyFans και στην… προκαταβολή για ραντεβού Η 30χρονη Αμερικανίδα τενίστρια επιστρέφει στο US Open, αλλά δεν είναι μόνο το κορτ που την απασχολεί. Με νέο «γήπεδο» το OnlyFans και τιμολόγηση 920€ για ραντεβού, η Βίκερι προκαλεί θόρυβο εντός και εκτός γραμμών. Μπορεί το US Open να ξεκίνησε με τα φώτα στραμμένα στους μεγάλους πρωταγωνιστές. Η 30χρονη Σάκια Βίκερι επέστρεψε στα κορτ με νίκη απέναντι στη Σομπολίεβα, θέλοντας να κερδίσει μια θέση στο κυρίως ταμπλό του αμερικανικού Grand Slam. Ωστόσο, δεν είναι το τένις αυτό που κάνει τη Βίκερι να απασχολεί τις επικεφαλίδες. Είναι… η δεύτερη της καριέρα, στο OnlyFans. Από τον Ιανουάριο, η Αμερικανίδα αποφάσισε να «σερβίρει» και εκτός baseline, δημιουργώντας περιεχόμενο για ενηλίκους έναντι 12 ευρώ τον μήνα. Το αποτέλεσμα; Άμεση επιτυχία και κατά δήλωσή της «τα πιο εύκολα χρήματα που έχω βγάλει ποτέ». Η Βίκερι δεν σταμάτησε εκεί. Όπως αποκάλυψε η ίδια, για ένα ραντεβού απαιτεί προκαταβολή… 920 ευρώ, εξηγώντας χωρίς περιστροφές πως «δεν βγαίνω πια δωρεάν, λόγω της συμπεριφοράς των ανδρών». Προφανώς, οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν. Όμως η Βίκερι, συνηθισμένη εδώ και χρόνια σε ρατσιστικά σχόλια και επιθέσεις για το σώμα της, απαντά χωρίς καμία διάθεση να απολογηθεί: «Αισθάνομαι απελευθερωμένη. Δεν με νοιάζει τι θα πουν. Εξερευνώ ευκαιρίες». Αγωνιστικά, έχει μπροστά της την πρόκληση της Έλα Σέιντελ (Νο. 105). Όμως είναι ξεκάθαρο πως, για την ίδια, το τένις δεν είναι πλέον ο μοναδικός της δρόμος. Με ή χωρίς πρόκριση στο κυρίως ταμπλό, η Σάκια Βίκερι φαίνεται πως έχει ήδη φτιάξει το δικό της παιχνίδι εντός κι εκτός κορτ. Κατάλαβε ότι δεν έχει τόσο μέλλον στο τέννις.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-21 01:20:17

Θέμα: Πισωγυρίσματα

Δημοσίευση: Την άποψή σας… σε γυναίκα ή δουλειά ξαναγυρίζεις; Σε δουλειά θα ξαναγύριζα σε γυναίκα μόνο αν άξιζε το σεξ μαζί της και μόνο για το σεξ.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-21 01:21:43

Θέμα: Εκείνη ή εσύ;

Δημοσίευση: Από τις πρώτες μου σχέσεις, όταν χώριζα θυμάμαι να δέχομαι την ερώτηση "ποιος το είπε, εσύ ή αυτή;" Τελικά παίζει ρόλο ποιος το ξεστομίζει ή είναι κάτι διαδικαστικό που το λέει ο πιο αποφασιστικός του ζευγαριού, αφού για να φτάσει μια σχέση -σύντομη, μακροχρόνια ή ακόμα και γάμος- στον χωρισμό, στην πλειονότητα των περιπτώσεων και οι δύο ξέρουν ότι δεν "τραβάει" άλλο; Έχει σημασία για τον εγωισμό μας.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-21 01:22:38

Θέμα: Αγαπημένες γιαπωνέζικες sexploitation ταινίες

Δημοσίευση: Πρόσφατα είδα το Wife to be sacrificed, μια παλια (70ς), γιαπωνέζικη sexploitation ταινία απο το sudio Nikatchu. Αυτο που θυμάμαι χαρακτηριστικά ειναι το ακούσιο κλύσμα που έκανε ο σαδιστής συζυγος στην πρώην γυναίκα του (ολοι το εχουμε σκεφτεί αυτό). Γενικά η πλοκή πάει κάπως ετσι: Η ιστορία ακολουθεί την Akiko, μια γυναίκα που εγκατέλειψε τον βίαιο σύζυγό της, πριν από τρία χρόνια μετά από επεισόδια σεξουαλικής κακοποίησης, οδηγώντας στην καταδίκη του. Αυτός ομως δραπετεύει από τη φυλακή και επιστρέφει, απαγάγοντας την και μεταφέροντάς την σε ένα απομακρυσμένο ξύλινο σπίτι σε δασική περιοχή. Εκεί, την υποβάλλει σε ακραίες μορφές σεξουαλικής ταπείνωσης, βασανιστηρίων και ψυχολογικής πίεσης, με στόχο να σπάσει την αντίστασή της και να την κάνει πλήρως υπάκουη. Η ταινία ερευνά θέματα οργής, εκδίκησης και υποταγής μέσα από έντονες, σκληρές σκηνές, ενώ η φωτογραφία είναι υπέροχη και η ατμόσφαιρα ονειρική, παρά το σκοτεινό περιεχόμενο. Και αναρωτιέμαι, υπάρχει ακομά κοινό για τέτοιου είδους ταινίας Οι νέοι δεν νομίζω να κάτσουν να δουν τέτοιες ταινίες.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-21 01:23:45

Θέμα: Η Κατάντια των Σχέσεων

Δημοσίευση: Ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει, είναι κάτι που με τον α΄ ή τον β΄ τρόπο όλοι παραδεχόμαστε. Ποιος φταίει όμως που έχουμε φτάσει εκεί; Όλοι φταίμε γιατί έχουν εξωφρενικές απαιτήσεις.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-21 01:24:55

Θέμα: Κατερινα Παρασκευοπουλου

Δημοσίευση: Τι καμπύλες είναι αυτές που έχει ;

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-21 01:25:53

Θέμα: Αποπλάνηση ανηλίκων από γυναίκες

Δημοσίευση: είναι όμως οι μοναδικοί που τιμωρούν άντρες γυναίκες ισόνομα σε παραβατικές συμπεριφορές όσον αφορά ανηλίκους Μπράβο τους.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-21 01:27:18

Θέμα: Υπέρ ή κατά του γάμου;

Δημοσίευση: Από αυτά που έχω ακούσει από φίλους είμαι κατά. Μια φορά να βρω έναν παντρεμένο χαρούμενο για την επιλογή του θα ήθελα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-21 01:28:43

Θέμα: Ποιοι από το περιβάλλον σας γνωρίζουν για το χόμπι σας να γαμάτε πουτάνες;

Δημοσίευση: Μόνο σε όσους το κάνουν θα το αναφέρω.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-21 01:29:36

Θέμα: Εθισμός στις πουτάνες και αποτοξίνωση!

Δημοσίευση: για μεθαδονη θα μας κανουνε πιπουλα :hahaha: :hahaha: Και στα πολύ σκούρα θα μας τον παίζουνε.

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-21 02:31:12

Θέμα: Εκείνη ή εσύ;

Δημοσίευση: Ο εγωισμός δεν είναι καλός σύμβουλος και σίγουρα δε βοηθάει στην μ.γκ. (=μετά γκόμενα) εποχή. Αν πάμε στην επόμενη πιστεύοντας ότι φταιγαμε θα πάμε με πεσμένο ηθικό

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-21 02:32:37

Θέμα: Υπέρ ή κατά του γάμου;

Δημοσίευση: Εξαρτάται πόσα χρόνια μετά την επιλογή του θα τον ρωτήσεις… Έχω ρωτήσει και φρέσκο παντρεμένους

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-21 02:33:36