Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του nothorny (7095)

Θέμα: Cristina Gilabert Benito

Δημοσίευση: Φαντάζομαι γνωρίζεις την ελεγεία του κώλου! Αν όχι, πρέπει να εντοπίσω πού γράφουμε ρητά, ποιήματα, αποφθέγματα! Ριχτό, δεν το ξέρω..  εχω τελειώσει δημοτικο μόνο!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 22:57:14

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Χαίρετε!!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 00:08:14

Δημοσίευση: Χαχαχα! Το ποίημα του κώλου-Γ.Σουρής «Κώλοι πολλοί υπάρχουνε εις το ωραίον φύλλον, με σχήματα διάφορα σε μέγεθος ποικίλον. Κώλοι χοντροί, κώλοι λεπτοί, κώλοι απαλοί κι αφράτοι, κώλοι σα ζύμη μαλακοί και κώλαροι τριζάτοι. Κώλοι σκληροί σαν πέτρινοι και άλλοι λαστιχένιοι, κώλοι δροσάτοι, τροφαντοί και κώλοι μαραμένοι. Κώλοι μεγάλοι σαν βουνά και κώλοι μια χουφτίτσα, κώλοι που ‘χουν κουνήματα και κάνουνε καπρίτσια. Κώλοι σαν τάβλα επίπεδοι, κι άλλοι ψηλά βαλμένοι, κώλοι σαν φράπες τουρλωτοί και κώλοι κρεμασμένοι. Κώλοι κομψοί, συμμετρικοί και περιποιημένοι και κώλοι ασουλούπωτοι, «μπόγοι κακοδεμένοι». Κώλοι σαν τριαντάφυλλο και κώλοι σαν αχλάδι, κώλοι που προκαλούν κλοτσιά κι άλλοι που θέλουν χάδι. Κώλοι σαν αλαβάστρινοι, που μοιάζουν με καθρέφτη, κώλοι που θέλουν φίλημα κι άλλοι που θέλουν νέφτι. Κώλοι σπανοί, δασύτριχοι, κώλοι σαν κολλιτσίδες και κώλοι που στενάζουνε από αιμορροΐδες. Κώλοι ακριβοί, κώλοι φτηνοί, μονάχα δυο παράδες και κώλοι που προσφέρονται εις τους κωλομπαράδες. Κώλοι «τοιούτων», ευτραφείς, μοσχοπουδραρισμένοι, και κώλοι απλησίαστοι γιατ’ είναι λερωμένοι. Κώλοι αριστουργήματα, όλο καλλιγραφία και κώλοι σαν της μυλωνούς την ανορθογραφία. Κώλοι που σε ζαλίζουνε σαν τους κρυφοκοιτάς και που σε κάνουνε να λες.. «ή ταν ή επί τας»! Κώλοι οπού το βλέμμα σου δεν ξεκολλά ευκόλως, που τους θωρείς όταν περνούν κι αναφωνείς: «Τι κώλος!»» Α αυτό λες... το ποσταρα αλλου πριν λιγο καιρό..

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 00:07:26

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2025

Δημοσίευση: να μην το ρισκαρω λες μπας και σπασει η γκινια μου ? ολο και καποια θα δουλευει σε τσαρδι διδυμου ή φυλης Απαπα ούτε καν φιλε.. είμαι απόλυτος! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 10:26:52

Δημοσίευση: Μη μου πεις ότι ξέρεις και το «γάμα άνθρωπε, γάμα»… Αυτό φιλε μάλλον ήταν του γυμνασίου..  δεν πήγα! Δεν το ξέρω!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 10:30:51

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2025

Δημοσίευση: γαμησε τα , ουτε μαυρη μαγεία να μ ειχαν κανει Πανε αναψε καμια λαμπάδα! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 10:31:35

Θέμα: Alessandra Ambrosio

Δημοσίευση: ε ναι τωρα...τι , παιδια ημαστε? λες και δεν φαινεται τι κρύβεται κατω απτο μαγιό Λες και δεν ξέρουμε τι κρύβεται!! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 10:32:32

Θέμα: Εθισμός στο διαδύκτιο

Δημοσίευση: καλα σιγουρα αυτο , οι γονεις καταρχάς και μετα οτι προβάλλεται σαν πρότυπο απο κανάλια , διαδυκτιο κλπ Προφανώς αλλά όλα ξεκινούν από τους γονείς..  μεγάλη συζήτηση πάντως..

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 10:33:25

Θέμα: Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Δημοσίευση: @"nothorny" συμβιβάζεσαι με ομελέτα ή επιμένεις για φασολάδα; :hahaha: Και τοστ να είναι δεν με χαλάει! Αρκεί να φοράει μόνο το βρακι της!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 10:34:26

Θέμα: Ράνια Κωστάκη

Δημοσίευση: Είναι για πολλά γαμησια πάντως!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 10:37:26

Δημοσίευση: Α, μαααάλιστα· τη μία τελείως γυμνή, την άλλη μόνο με το βρακί της. Αυτό λέγεται μεροληψία κύριος! :lol: Αν την έχω κοντά μου, την θέλω με το βρακι για να της το βγάλω εγώ. ΣΕ φωτο , γυμνη. Στο έκανα 50αρακια.

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 13:20:43

Δημοσίευση: Χαχαχα! Τι μλκς! Είναι απόσπασμα από σειρά βιβλίων Νεοελληνική Αθυροστομία της Κουκουλέ! Μέχρι να το βρω στη βιβλιοθήκη μου, παραθέτω όπως το θυμάμαι ένα μέρος: «Γάμα άνθρωπε, γάμα, όσο έχεις ψωλή δυνατή, μεσοφόρια κιλότες να σκίζεις, μην αφήνεις να φύγει μουνί» Για να καταλήξει σε κάτι που θυμάμαι μόνο ότι τελειώνει με το «όταν έρθει εκείνη η ώρα» (εννοώντας που δε θα σου σηκώνεται). Θα το ψάξω και αν το βρω θα το ανεβάσω… Μακάρι να μην έρθει ποτέ εκείνη η ώρα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 13:21:34

Δημοσίευση: 7 έχεις· πες μας εσύ πώς το χειρίζεσαι :P Χαρτομάντιλα στα φανάρια και γυρνούν σπίτι κομματια! :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 13:22:13

Δημοσίευση: Πού όρεξη και χρόνος για τάμπλετ μετά! (μην απορείς αν κάποιος σε πει πάλι «γύφτο» με αυτά που γράφεις…) Δεν είμαι γύφτος! Businessman είμαι! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 14:43:49

Δημοσίευση: Κλασικός εκμεταλλευτής δηλαδή :P Επιχείρηση έχουμε είπαμε!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 15:28:29

Θέμα: Δέσποινα Βανδή

Δημοσίευση: :mpatses: Έλα και ανησύχησα..  λέω που ειναι αυτός τόσες μέρες..

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 19:47:33

Θέμα: Golden Queens

Δημοσίευση: Εγώ πιστεύω τον νηματογάμη!! Σε θωπευσε ρε? Πες αλήθεια  @"geroksouras", τον τινάζει τον κουραμπιέ ο @"Antidote"??? :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 19:48:45

Θέμα: Ψηφίστε την αγαπημένη σας ομάδα!

Δημοσίευση: Τι άραγε?  :lol: Μόνο ΑΕΚ!!!!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 19:49:27

Δημοσίευση: Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιο γύρισμα! Γέφυρα κανονική έχει ρίξει… ή μήπως βρέθηκε Antidoto στα γηρατειά;;; :hahaha: Ασε τον @"Antidote" ησυχο γιατι μάλλον είναι στις μαύρες του! Εκτός και αν είναι με καμια μαύρη!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 22:09:36

Δημοσίευση: Ελληνοι ήμαστε. Χαχαχαχα ναι!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 22:10:36

Θέμα: Φρι φακ και μελη

Δημοσίευση: @nothorny βλέπεις τη σταθερότητα στις απόψεις... Λες ρε να θέλει να μας πείσει για το νεανικό του πνεύμα, επειδή ως γνωστόν όσο ο άνθρωπος μεγαλώνει δεν αλλάζει γνώμη με τίποτα; :hahaha: Όπου φυσάει ο άνεμος πάει κσι αυτός..  Άστον, γεροντική ανία λέγεται!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-25 21:04:12

Θέμα: Οι αχώνευτοι του club

Δημοσίευση: Με βάση τις νέες εξελίξεις, για κάνε ένα update στο παραπάνω... Προφανώς και την γυρνάω την μπιφτεκα και εσύ συγκαταλεγεσαι στους δικούς μου!! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-25 21:50:37

Δημοσίευση: Με μια μαύρη όλοι θα ειμασταν καλύτερα. Ισχυει.. και εχω και πολλά χρόνια να πάω με μαύρη..  μαύρη,  μαύρη.. οχι λατινα.. Γιαγια Τουρκία..  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-25 21:51:44

Θέμα: Δέσποινα Βανδή

Δημοσίευση: Μλκ έχεις λυσσάξει να μας πηδήκεις τα όνειρα με την τρίχα! Ήμαρτον! Ακούς @nothorny ; Μα τι σκατα και αυτή? Πως στραβωθηκε ετσι?

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-25 21:52:59

Θέμα: Οι αχώνευτοι του club

Δημοσίευση: υπαρχουν δυστυχισμενες πουτανες δηλαδη ? Δυστυχο είναι το 2ωρο με τον Γεροξουρα μαζί τους!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-25 21:54:46

Δημοσίευση: @nothorny η Έμιλυ ετοιμάζεται να σου μαγειρέψει με το βρακάκι της. Στο άλλο χέρι κρατάει σπάτουλα... το' πιασες το υπονοούμενο; Να μου τις βρέξει, δεν παίζει! Αλλά το κωλαράκι της θα της το σπατουλαρω!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-25 21:55:59

Δημοσίευση: Αυτό εννοώ βρε! Σιγά μη στις βρέξει· εσύ θα την «βρέξεις» Ετσι ακριβώς! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-25 22:55:36

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: 13 κρατάμε το «1». 1+3=4. Παίρνουμε το 1 και το κάνουμε αριθμητή: 1/4 δηλαδή 0,25, κρατάμε το «2» και το «5». Ένα από αυτά πρέπει να βγει (κάτι σαν το 11888). :hahaha: Υ.Γ. @"nothorny" @"Antidote" δεν έχετε παράπονο· πάντα στο μυαλό μου σας έχω ;-) Μλκ το γαμησες εντελως! Αμα πρέπει  για να γαμησουνε τσαμπα να κάνουμε και συναρτήσεις, αστο..  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-25 23:08:41

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Ε όχι ρε φίλος «άστο»! Αν είναι να γαμήσουμε τσάμπα, φτιάχνω και αλγόριθμο :P Υ.Γ1 Μου άρεσε που το’ χεσα… :hahaha: Υ.Γ.2 Αν σου πέσει, ξέρεις εσύ… «άστο» Βγάλε τον αλγόριθμο μπας και σωθούμε!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-26 00:32:16

Θέμα: Η Μάστιγα του εκπτωσάκια

Δημοσίευση: Μάγκες, έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι με τις αποθεωτικές κριτικές και τα 10άρια. Καταλαβαίνω ότι κάποιος που είναι σχετικά νέος στο σπορ και/ή τις κριτικές -συμπεριλαμβανομένου και εμού- μπορεί στην αρχή να βάζει κάτι παραπάνω και στην πορεία να το "φέρει", αλλά καρφωμένα 10άρια παντού; Άσε που διαολίζομαι (ηθικά) να βλέπω αυτόν τον τρόπο λειτουργίας σε ένα καινούριο γραφείο... με αυτό τον τρόπο θα καθιερωθεί; Από εμένα τουλάχιστον είναι ΟΧΙ. Η αλήθεια είναι ότι και εγω ίσως υπερβάλλω κάποιες φορές. Στην δική μου περίπτωση πάντως μάλλον οφείλεται στο ότι το να γαμησω μιαν 25χρονη στην real life , το θεωρώ κομματάκι δύσκολο..  οχι μπαζο, όμορφη εννοώ ή τουλάχιστον αξιοπρεπή..  ούτως ή άλλως τα μπάζα δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου, ποτε δεν γαμησα για να γαμησω (εκτος επι πληρωμης) και πάντα είχα ωραίες γυναίκες. Ίσως γιαυτό βάζω υψηλότερες βαθμολογίες απο οτι θα αξιζαν....

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-26 00:36:00

Forum Tasks