Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του nothorny (7095)

Θέμα: ραντεβου με εργαζομενη

Δημοσίευση: Και ενα αισθημα αποστροφης καποιες  θα τολμησω να πω Αγορινα ειλικρινά σου μιλάω, δεν μου έχει τύχει ποτέ! Τουλάχιστον δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο. Γενικά αν είσαι ευγενικός, καθαρός,  δεν νομίζω ότι συντρέχει λόγος για να έχουν τέτοια συμπεριφορά.  Εκτός και αν την έχουν πιάσει τα υπαρξιακά της και δεν είναι συβειδητοποιημενη για το τι κάνει!

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-13 13:43:39

Θέμα: Ευχές γενικότερα μέρα που'ναι

Δημοσίευση: Σιγα του κανε τα μουτρα κρεας  :xaxa: Ε και αυτός το ιδιο όμως από την άλλη!

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-13 13:44:15

Θέμα: Αποκλεισμένοι από κληρώσεις

Δημοσίευση: εβγαλε το νικητη του χθεσινου διαγωνισμου πριν τον βγαλει ο αντμιν... που ησουν χθες καλε? Όντως για αυτόν τον λόγο έφαγε το μπαν?

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-13 13:45:30

Θέμα: Αποκλεισμένοι από κληρώσεις

Δημοσίευση: και λίγα του έκανε σαν παλιό μέλος που είναι Είπαμε, ο αντμιν, θέτει τους κανόνες. Δεν επικροτώ αλλά αν αυτοί είναι οι κανόνες...

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-13 14:08:16

Θέμα: ραντεβου με εργαζομενη

Δημοσίευση: Τοτε δεν εχεις παρει πολλες ή ολες ηταν 10αρια σε υπηρεσιες  Στατιστικα καποια θα εκατσε που να λεει με τα ματια της αυτο που λεω Τι να σου πω? Ίσως να μην το αντιληφθηκα? Δεν ξέρω, πραγματικά.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-13 14:43:20

Θέμα: Φωτογραφίες από γκομενάρες (όχι instagram)

Δημοσίευση: Το ερώτημα είναι ποιο εσκορτ στην έδωσε  :think: Δεν αποκαλύπτω τις πηγές μου!!  :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-13 14:44:33

Δημοσίευση: Μεγαλυτερη βαρυτητα εχει να την πει πουτανα απο τον να τον πει μικροτσουτσουνο , και ειμαι σιγουρος οτι στην ωρα της πραξης του ελεγε  ειναι τεραστιος και πιο σιγα  :axaxaxa: Την ίδια βαρύτητα έχουν και τα 2 σε ένα μήνυμα κειμένου. Μηδενική!

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-13 14:45:52

Δημοσίευση: Εεε στειλε σε καποια cg ή γνωστη σου εισαι π.... και να δουμε ποσο μηδανικη βαρυτητα θ εχει και  τι θα σου πει   :xaxa: Λογικά σε καμία που τον κερατωσε έστειλε ...

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-13 16:01:47

Θέμα: Κοπέλα που να κάνει squirt

Δημοσίευση: Όταν την πήρα, δεν το είχε έξτρα. Εννοείς το έκανε ούτως ή άλλως? Δεν ξέρω,μπορεί να κάνω και λάθος για το έξτρα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-13 16:02:42

Θέμα: Αφροδίτη Λατινοπούλου

Δημοσίευση: εχουμε δει να φωναζουν και να πολεμανε για το καλο μας πολιτικαντιδες και πολιτικαντιδες ... και με το που τους απορροφησει καποια παραταξη γινεται αλλαγη συμφεροντων ...  γιατι να αλλαξει η συνταγη τωρα ? απο ενα κοριτσακι ... μακαρι αλλα δεν το βλεπω ... :hahaha: για να αλλαξεις το status quo θελει  αρχιδια .. οραμα .. αγωνα .. θυσιες .. Το εχει πει ο Αντύπας χρόνια τώρα!  Για τα λεφτά τα κάνεις όλα!!

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-13 16:03:44

Θέμα: βιντεακια απο ρωσικά σαιτ αγγελιων

Δημοσίευση: αυτες μονο ρωσια τις βρσκουμε ή μπορουμε να τις φερουμε εδω με πληρωμη ανα μερα συν τα αεροπορικα ? Πιο φθηνά θα σου βγει να πας κανα 10ημερο στην Ρωσία

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-13 20:28:21

Θέμα: Φωτογραφίες από γκομενάρες (όχι instagram)

Δημοσίευση: Θα υπάρξει θέμα! :tigania: :lol: Μπορούμε να το λύσουμε με μονομαχία στο Ελ Πάσο!  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-13 20:29:49

Θέμα: Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Δημοσίευση: Να δω πότε (δε) θα κλάψεις τα χρήματα που θα δώσεις όταν θα πάμε παρέα σε μαγαζί :P Δεν κλαιω ποτε!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-30 17:55:12

Θέμα: Μαλβίνα

Δημοσίευση: Όχι τέτοια λόγια σε Ολυμπιακούς! Ανορθογραφε! :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-30 17:55:51

Δημοσίευση: Αν θέλεις να την γνωρίσεις, έλα στο καφέ μας! :thumbup: (@Antidote φαντάζομαι δεν έχεις παράπονο από το πώς φέρνω τα πελατάκια στον νέο χώρο; ) Καφέ έχετε ή κωλομπαρο?

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-30 17:47:08

Δημοσίευση: Να πας στο σχετικό νήμα του Bill να δεις τι θα ανοίξουμε παπς! Πάω πάω...

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-30 17:50:26

Θέμα: Bill Hotel*

Δημοσίευση: ΩΩΩΩΩΩΩΩ! Καφεδάκι με (τέτοιο) κέρασμα δεν ξανάγινε!!! Μαλακα εισαι πολύ μπροστά! Θέλω και εγώ!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-30 17:54:11

Θέμα: Δήμητρα Ματσούκα

Δημοσίευση: Να λείπει... (πάντως κάποιος πηδάει και τις γκόμενες...) Στάνταρ!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-30 17:44:39

Θέμα: Ειρήνη Στεριανού

Δημοσίευση: Θα της σκίσω τα ράμματα!  :D Τοίχο τοίχο παιδια, προσοχή περνάει ο @"Antidote"! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-30 17:38:24

Θέμα: Ειρήνη Στεριανού

Δημοσίευση: Εννοείται! Πάντα απλώνουμε σεντόνια, όταν σπάμε παρθενιές... από το 1-3 (12/3/2023) :P Χέστηκε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-30 17:39:52

Δημοσίευση: Εσύ μόνο από φωτό θα τις βλέπεις!  :haxa: Περιμένω να σε δει 2-3 φορές ακόμα για να με γνωρίσει και να καταλαβει τι λάθος έκανε τόσο καιρό!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-30 17:41:21

Θέμα: Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Δημοσίευση: Μαλακες @"Sniper" & @"Antidote" κλαιω! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-30 17:42:51

Θέμα: Ψηφίστε την αγαπημένη σας ομάδα!

Δημοσίευση: Ανατριχίλα!  :lol: Πόσο gay! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-30 17:43:48

Θέμα: Δήμητρα Ματσούκα

Δημοσίευση: Δεν είμαι άσχημος ούτε (πολύ) μαλάκας. Γίνεται να μπω σε αυτούς τους επαγγελματικούς χώρους να αποκτήσω μια οικειότητα με κάποιες που έχω κατά νου; :P Το σωστό ερώτημα που κάθε φορά ξεχνάω να θέσω... Για πείτε ρε παίκτες, γιατί εκείνο το βίντεο που είχε κυκλοφορήσει προ εικοσαετίας είχε κωλοξέσκισμα ανελέητο... Αν γίνεις gay έχεις όλα τα φόντα να μπεις στον κύκλο τους! :lol: Δεν νομίζω να ήταν δικό της το βίντεο πάντως.

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-30 17:37:03

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση: ΧΑΧΑΧΑ

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-14 16:51:11

Θέμα: Úrsula Corberó

Δημοσίευση: Η 35χρονη Ισπανίδα αποφάσισε ν’ ανεβάσει μία σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, που αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία Για τουλάχιστον μία διετία τα βλέμματα σύσσωμης της οικουμένης ήταν καρφωμένα στη μικρή οθόνη κι εκείνη έκλεβε τα περισσότερα εξ αυτών. Η σειρά-φαινόμενο από την Ισπανία βρήκε στέγη (και) στο Netflix προ 7ετίας και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Ανάμεσα στους εξαιρετικά καλογραμμένους χαρακτήρες υπήρχε και η «Τόκιο», η οποία ξεχώριζε τόσο υποκριτικά όσο και για το γεγονός πως η Ούρσουλα Κορμπερό που την υποδυόταν είναι μια πανέμορφη κοπέλα. Η Κορμερό απέκτησε φανατικούς… υποστηρικτές, έσπασε τα κοντέρ στο Instagram (πάνω από 20.000.000 followers) και έκανε απειράριθμες καρδιές ανά την υφήλιο να χτυπήσουν επικίνδυνα γρήγορα με κάθε νέα της λήψη. Η 35χρονη Ισπανίδα αποφάσισε ν’ ανεβάσει μία σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, που αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία και επιβεβαιώνουν πως είναι μία από τις πιο εκθαμβωτικές υπάρξεις εκεί έξω. Δείτε παρακάτω τα σχετικά ποσταρίσματα, μαζί με μερικές ακόμα φωτό της Τόκιο: Απαπαπα

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-14 16:51:54

Θέμα: ΚλΗΡΩΣΗ MAGIC GIRLS

Δημοσίευση: Το 5,  ευχαριστούμε!

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-14 16:53:01

Δημοσίευση: καλα σιγουρα..για ουκρανια ειχα ψαχτει να παω και ημουν ετοιμος αλλα με προπαβε ο πουτιν Αχ αυτές οι Ουκρανεςς!

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-14 22:16:09

Δημοσίευση: Σε πείραξε καμία? :think: Έχω έρωτα μαζί τους μεγάλο! Που λέει κ το τραγούδι!

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-15 03:10:54

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: καλο νεο για τους :thinking:  κατσε να σκεφτω το βρηκα @"gpd" γιατι ετσι μου αρεσει  @"TOMCRUISE" γιατι τον βριζω και με λεει αρχηγουλη θα δημιοργησω και νεο beef @"Pe27"  γιατι ειναι ο κλεφτης του 11 και το νεοτερο beef @"nothorny"  γιατι δεν βαζει αβαταρ :ban: Ωχ δεν το είχα σκεφτεί! Έχεις δίκιο! Δώστε μου μέχρι αύριο το πρωί και θα είναι έτοιμο!!

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-15 15:59:29