Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του nothorny (7095)

Θέμα: Μαρικέλλυ

Δημοσίευση: Απλά τα κοιτάς  :hahaha: Οι μισές τουλάχιστον σε ξέρουν μου είπαν. ΜΕΓΑΣ γαμιας!  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 12:50:18

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Την καλησπέρα μου !

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 12:50:57

Θέμα: Μαρικέλλυ

Δημοσίευση: Μην ζηλεύεις!  :lol: Δεν κράζω, θαυμάζω!  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 14:22:32

Θέμα: Χρονοταξιδιώτες

Δημοσίευση: Ο ένας διάλεξε πρώτος, οι άλλοι διάλεξαν ό,τι γούσταραν :P Πάνω απ' όλα συνέπεια λόγων και έργων! :hahaha: Εγω που μπήκα να δω τι διαλέξατε? xaxaxaxaxa¨¨

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-29 14:23:31

Θέμα: Adele Exarchopoulos

Δημοσίευση: αλλά εσυ της κάνεις το δύσκολο?? :D :D Ε προφανώς ρε συ... Τι είμαστε? Τίποτα τυχαίοι? :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 03:52:01

Θέμα: Δέσποινα Ντενεκου

Δημοσίευση: Πρέπει να έχει φώτο στο ινστα να δεις... Θα τρομάξεις... Έχει ανέβει αρκετά επίπεδα πάνω Ωχ τώρα που το διάβασα, θυμήθηκα... Έιχα δει μια φώτο της , πριν και μετά... Δράμα το πριν... :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 03:53:17

Θέμα: Adele Exarchopoulos

Δημοσίευση: Για δώσε ινφο!!! :lol: Ε δεν θέλω να περιαυτολογώ...  :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 03:54:22

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Να ενημερώσω ότι στο διαγωνισμό που κληρώνει την Κυριακή, στο ΣΚ που φεύγω για διακοπές, αν κερδίσω, το πιθανότερο είναι να κάνω πάσα! Οπότε πέρα από το νούμερο που επιλέξατε να εύχεστε να πάει καλά και το δικό μου :hahaha: (τη δεύτερη εναλλακτική δεν τη λέω ακόμα :P ) Κέρδισε εσυ και δώστο όπου θες.. Να σπάσει η γκίνια θέλουμε!! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 04:03:12

Θέμα: Εφη Παπαμιχάλη

Δημοσίευση: γιατί ρε μάγκα το κορίτσι σε χαλάει να ουμε? :hahaha: Αν σου πω «ναι» θα με πιστέψεις; Και εμένα πάντως με χαλάει... Οκ της έριχνα κάνα δυο, αλλά αν είχα επιλογές δεν θα την επέλεγα..

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 04:06:11

Θέμα: Για οσους ψαχνουν δουλεια

Δημοσίευση: Έχω μάθει στην ζωή μου να εργάζομαι και όχι να κοροϊδεύω.. Πάρα πολλοί πλέον κοροϊδεύουν.. Ειδικότερα στις μικρότερες ηλικίες.. Γιαυτό αλλάζουν και τις δουλειές σαν τα πουκάμισα, γιαυτό ζουν με τους γονείς τους μέχρι τα 40 τους (και για αυτό...).. Πρώτα δούλευα και μετά ζήταγα.. Έχω φτάσει σε μια ηλικία που μου δίνει την δυνατότητα μέσω της εμπειρίας μου να διακρίνω ποιος έχει όρεξη να εργαστεί και ποιος όχι.. Θεωρώ ότι εμείς, της λίγο μεγαλύτερης ηλικίας, το βλέπουμε διαφορετικά γιατί, ίσως, μεγαλώσαμε σε άλλες συνθήκες και με άλλα ιδανικά αλλά εμείς οι ίδιοι είμαστε αυτοί που μεγαλώνουμε και γαλουχίζουμε τα παιδιά μας να έχουν αυτήν την εργασιακή συμπεριφορά. Δεν λέω να δίνει κάποιος τον βασικό, αν και στις μικρότερες ηλικίες δεν καταλαβαίνω γιατί να μην δοθεί.. Έχω δει παιδιά να παλεύουν (ακόμα και σήμερα) και να κερδίζουν πολλά χρήματα με το "σπαθί" τους αλλά έχω δει και πολούς νέους να νομίζουν ότι θα πάρουν 2 χιλιάρικα τον μήνα στα 20-25 τους χωρίς να την ιδρώσουν την φανέλα.. Πάντως, γενικοτερα, οι εποχές που διανύουμε είναι περίεργες.. Όταν βλέπει ο άλλος την Μαρικελλύ (τυχάιο παράδειγμα) να βγάζει χιλιάρικα γιατί είναι influencer (ω ρε τι ζούμε πλέον).. Αυτό έχει στο μυαλό του.  Δυστυχώς μεγαλώνουμε παιδιά τεμπέλικα, παιδιά χωρίς αξίες και παιδιά που θα καταστρέψουν ακόμα πιο πολύ αυτόν τον τόπο..

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 04:18:53

Δημοσίευση: Ε τότε γιατί ασχολείσαι ρε μοντελοπνιχτη; Έφαγες άκυρο και χαλάστηκες; λες και θα σου καθόταν αυτη. Ο κάθε κοιλαρας 40φευγα μας το το παίζει και δύσκολος. Πες ότι θα έκανες κωλοτουμπες Ξαδέρφη σου ειναι αδερφέ? Σιγα μην έκανα κωλοτουμπες κιολας..

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 12:20:58

Δημοσίευση: Θα έκανες. Αν δεν σου αρέσει απλά μην ασχολείσαι. Απλά βγάζεις κόμπλεξ επειδή δεν θα σου καθόταν. Εμένα αν δεν μαρεσει μια γκόμενά δεν ασχολούμαι. Εδώ παρακαλάς για γυμνό στο ΟΦ αλλά θα σε χάλαγε να σου κάτσει κλασική περίπτωση βλάβης Είδαμε ποσο σε χαλάει, γελάνε και οι πέτρες Ασχοληθειτε με κατι αλλο κυριοι... Ουτε την ορεξη σας εχω, ουτε το φορουμ αυτο ειναι φτιαγμενο για μαναφουκια.. Ο καθενας λεει την αποψη του.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 14:52:16

Δημοσίευση: Εγώ απλά λέω ότι εάν ο εργοδότης με πλήρωνε για 600 ευρώ, 600 ευρώ θα του απεδιδα.  Όπως με όλα τα αγαθά. 10 ευρώ Ζαμπόν πληρώνεις, 10 ευρώ παίρνεις.. Πρόσεξε μια λεπτομέρεια φίλε μου. Αν πληρώνεσαι για 600 και αποδίδιες για 600 και ο εργοδοτης σου ζηταει να αποδωσεις για 1000 ξερω γω, το βρισκω απολυτα λογικο να μην το κανεις. Εάν ομως ειστε 2 που παιρνετε τα ιδια χρηματα και ο ενας αποδιδει για οσα παιρνει και ο αλλος αποδιδει πολυ παραπανω, εσυ σε ποιον θα εκανες αυξηση?

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 14:54:57

Δημοσίευση: Κάνεις ένα (πολύ λογικό) λάθος. Πας να εφαρμόσεις την κοινή λογική στην ελληνική πραγματικότητα..  :D Πέρα από την πλάκα. Στην Ελλάδα συμβαίνει το εξής.  Στο παράδειγμα που έθεσες, ο εργοδότης φορτώνει την δουλειά του αμπαλου στον αποδοτικό και στον αποδοτικό, όταν γκρινιάζει, του τάζει μελλοντικές αυξήσεις που δεν έρχονται ποτέ.. Ενίοτε συμβαίνει και αυτο αλλά είναι στην διακριτική ευχέρεια καθώς και στην ανάγκη για χρήματα του καθενος. Πλεον θεωρω, βρίσκεις εύκολα δουλειά.Οπότε εάν αισθανθεί ο αποδοτικός ότι του τα έχουν φορτώσει όλα χωρίς οικονομικό αντίκρυσμα, την κάνει με ελαφρα. Δεν μου απάντησες όμως. Εσύ σε ποιον θα έκανες αύξηση?

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 15:07:56

Δημοσίευση: Σχετικα με το 'αν ειχες επιλογές', θα μείνω λίγο στο 'αν' και θα παραθέσω το παρακάτω -Βασιλιάς Φίλιππος ο Β' της Μακεδονίας: Αν κερδίσω αυτόν τον πόλεμο, θα είστε σκλάβοι για πάντα. -Σπαρτιάτες: Αν Σε ένα υποθετικό σενάριο απαντάω υποθετικά. Δεν την ξέρω και φαντάζομαι δεν θα την γνωρίσω και ποτέ. Επομένως τα 2 "Αν", συνθέτουν μια υπόθεση.  Το πλεονέκτημα του να είσαι έξυπνος είναι ότι μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις τον χαζό. Το αντίθετο είναι εκείνο που παρουσιάζει δυσκολίες.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 15:23:09

Θέμα: Παγκόσμια επικαιρότητα.

Δημοσίευση: Τεράστιος σεισμος.. ευτυχώς δεν είχε θυματα..

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 16:46:48

Δημοσίευση: Εγώ δε καταλαβαίνω ένα πράμα με αφορμή αυτό που έγινε σήμερα αλλά το βλέπω και σε άλλα νήματα σελέμπριτι. Γράφει ο άλλος δε μαρεσει αυτή η δε θα πήγαινα μαζί της . Καταρχήν ποιος σε ρώτησε ; Αν έχεις να πεις κάτι για τη ζωή της ή κάποιο υλικό της δημοσίευσε το . Αλλιώς γιατί ασχολείσαι και γιατί παίρνεις ποστ χωρίς στη ουσία να λες τπτ ; Αν δε σαρεσει οποιοδήποτε νήμα προσπερνά το και πήγαινε παρακάτω . Και αυτό το λέω για όλους μας και όλα τα νήματα γενικά . Γιατί πρέπει να γράφουμε απλά «για να γράψουμε» ; Ακολουθει απαντηση ωμης παργματικοτητας (γιατι αυτο που εγραψες αφορα εμενα (ισως, αν θες, με αφορμη εμενα)). Γιατι πολυ απλα δεν βγαινουν τα ποστ για τους διαγωνισμούς. Κάτσε και μέτρα τα θέματα που μπορεί πραγματικά να γράψει κάποιος και θα το καταλάβεις.. Άντε, να γράψε μια φορα? Άντε δεύτερη? Δεν βγαίνει αδερφέ.  Από την άλλη, δεν καταλαβαίνω γιατί έχει διαφορετική βαρύτητα ή ουσία,  όταν κάποιος γράφει π.χ. τι μουνάρα είναι αυτή την έσκιζα, από το να γράψει π.χ. αυτή είναι μπάζο ή δεν μ΄αρέσει ξέρω γω. Το ίδιο θεωρώ ότι είναι για εμένα. Δεν έχει καμιά απολύτως σημασία. Δηλαδή σε ενδιαφέρει εσένα ή τον οποιδήποτε μας εδώ μέσα εάν θα γαμούσα την Μόνικα Μπελούτσι, ξερω γω? Όχι προφανώς.  Τα γράφω έτσι όπως πιστεύω ότι είναι. Ας με διορθώσει κάποιος.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 20:07:41

Δημοσίευση: Ειλικρινά στο λόγο μου δε αφορά καθόλου εσένα … ούτε καν σε σκέφτηκα . Το έχω παρατηρήσει γενικά να γράφεται σε διάφορα νήματα από πολλούς . Και εμένα δε με ενδιαφέρουν κάποια άλλα θέματα με τα οποία δε ασχολούμαι πάω παρακάτω . Ειλικρινά δε φωτογράφισα κανέναν Καταρχάς μην απολογείσαι γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος. Απλώς η όλη συζήτηση με τα νέα μέλη ξεκίνησε επειδή είχα γράψει εγώ ότι δεν μ΄αρέσει μια κοπέλα  και θεώρησα ότι αναφερόσουν (και) σε εμένα. Πραγματικά όμως μην απολογείσαι, ελπίζω να έχετε καταλάβει ότι μπαίνω εδώ για να διασκεδάσω και όχι για να μαλώνω. Όσον αφορά τα νήματα, για εμένα λοιπόν, δεν είναι και τόσα πολλά που θα μπορούσα να γράφω για να συμπληρωθούν τα ποστς των διαγωνισμών. Αν δεις όμως, ποτέ δεν μένω στον αριθμό των ποστς που χρειάζονται αλλά κάθε εβδομάδα τα ξεπερνάω κατά πολύ γιατί κάνουμε τον χαβαλέ μας και συμμετέχω και εγώ.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 20:18:29

Δημοσίευση:  Χαβαλέ κάνουμε όλοι μας φίλε και ξέρεις καλά ότι ανήκεις στα μέλη που συμπαθώ πολύ εδώ μέσα . Οποτε δε υπήρχε καμία περίπτωση να σε στοχοποίησω . Ούτε και το έκανα για κανένα . Μια παρατήρηση έκανα . Και να σου πω μια συμβουλή αν θες με πολύ αγάπη . Δε χρειάζεται να φτάσεις τα τοπ των ποστ αλλά αν θες Κυριακή αφιέρωσε μια ωριτσα όχι παραπάνω πριν τα μεσάνυχτα και βρες υλικό σε διάφορα νήματα . Θες τραγούδια να τα βάλεις σε νήματα τραγουδιστριών ; Θες φωτό σε μοντέλα ; Θες επικαιρότητα ειδήσεις ; Θες αθλητικά ; Συγκέντρωσε τα και εχε τα στη άκρη θα σου είναι πιο εύκολο μετά . Στην παρούσα φάση δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο και το καθαρό μυαλό να το κάνω αυτό. Θα μου πεις γράφεις όλη μερα εδώ, δεν είναι το ίδιο σίγουρα... Θα το προσπαθήσω όμως.. Το ξέρεις ότι και εγώ σε συμπαθώ όπως και τους περισσότερους εδω γιατί δεν έχω και λόγο να μην συμπαθώ κάποιον. Όλα καλά λοιπόν και προχωράμε.

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 20:28:06

Θέμα: Αναζήτηση εσκορτ

Δημοσίευση: Καλησπέρα , μαγκες εχω φαει μια φλασια και προσπαθω να θυμηθω και να βρω το προφιλ ενος εσκορτ. Το μονο που μπορώ να πω είναι ότι είναι γεμάτη τατου ειδικά στο λαιμο . Καμια επιφοιτηση εχει κανενασ? Μια κοντη σχετικά με χείλη πάπιας και ψεύτικο Βυζι? Μαυρο ισιο μαλλι? Που ήταν στο Glamour? Με πεντακαθαρο μουνακι, ούτε μπιμπικι? Τρελοκομείο, πιτσιρικα 23-24...Αν λες αυτή, δεν θυμάμαι όνομα γαμωτο αλλά στους δίπλα ειχα γράψει κριτική που μόλις είδα ότι εξαφανίστηκε..

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-30 21:35:24

Θέμα: Ποτάρες

Δημοσίευση: Γενικά δεν πίνω πολύ, ειμαι εγκρατής ανθρωπος! Τον χειμώνα ουίσκι,  κανα ρακομελακι , σπανίως μπιρα. Το καλοκαίρι συνήθως καμια caipirinha, μπιρα. Όλο τον χρόνο όμως Ρούμι με Cola.. Σημ: Που να έπινα κιολας..

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-31 20:33:25

Δημοσίευση: Αυτό μου ήρθε στο μυαλό.. 

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-31 20:36:15

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Διαπίστωσα χάρη στο δώρο του φόρουμ και τους ευχαριστώ πολύ ότι οι περισσοτερς γαμιουνται στον πριβε χορό. Περιμένω την κριτική να δω ποιαν έφαγες!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-31 20:40:13

Δημοσίευση: Όπως σε εκείνη την ταινία που ένας τύπος ξαναζεί την ίδια μέρα. Αυτό μου ήρθε στο μυαλό..  Αυτήν ακριβώς την ταινία ποσταρα..

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-31 21:59:18

Δημοσίευση: Θα αλλάζεις μαζί και καβλί για να αντέξεις, γιατί για εσένα ο χρόνος θα είναι συνεχόμενος; :hahaha: Εχει κουμπί για reset ρε! Δεν το έχεις βρει? :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-01 13:42:31

Δημοσίευση: περιγραφή μοιάζει παρα πολυ!  για θυμισου ονομα! Δες τα dm σου.. σου έστειλα φωτο της..

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-02 00:43:53

Δημοσίευση: περιγραφή μοιάζει παρα πολυ!  για θυμισου ονομα! Δες τα dm σου.. σου έστειλα φωτο της.. Δεν ξερω πως να στείλω φώτο σε προσωπικό μήνυμα..  Εδώ δεν την βάζω..

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-02 00:45:55

Δημοσίευση: Ακυρο, το βρηκα.  Έπρεπε να ανοιξω συνομιλία  πρώτα..

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-02 01:08:11

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα καλή εβδομάδα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-04 01:16:12

Θέμα: Clara Soccini

Δημοσίευση: Καυλα το κοριτσι!

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-04 01:16:58