Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Goros (3840)

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση: Πόσο χαζός;

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 12:21:17

Θέμα: Νεος Κ.Ο.Κ.

Δημοσίευση: Όχι μόνο μεθυσμένο, τους τη κοπανησε κιόλας και τον πιάσανε σε άλλο μπλόκο κάπου στην Ομόνοια Η χαζομάρα στο φουλ της.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 12:22:32

Θέμα: Αιωνία τους η μνήμη

Δημοσίευση: Πολύ κριμα να φεύγουν τόσο νέοι άνθρωποι. Και νέα και όμορφη.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 12:24:42

Θέμα: Josephine Skriver

Δημοσίευση: Θα της ετοιμάσουμε αξέχαστη υποδοχή. Το αξίζει η συγκεκριμένη.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 12:26:51

Θέμα: Barbara Palvin

Δημοσίευση: Τα μάτια της είναι το δυνατό της σημείο. Ναι και εγώ τα μάτια της πρόσεξα καταρχήν.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 12:28:21

Θέμα: Βρετανίδα παρίστανε για χρόνια το θύμα trafficking

Δημοσίευση: κατάντια να κάνουν τέτοια πράγματα. Αντί να πάει να βρει δουλειά.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 12:29:42

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: @"Antidote" φαε ματια ψαρια :D Κώλος για πολύ πασπάτεμα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 12:31:07

Θέμα: Cindy Prado

Δημοσίευση: Γεννημένη στις 20 Ιανουαρίου 1992 στο Μαϊάμι της Φλόριντα, η Prado έχει κουβανική και ισπανική κληρονομιά και ίσως σε αυτό το μείγμα γονιδίων να οφείλεται η ιδιαίτερη ομορφιά της.  Κορμί αποκλειστικά για σεξ.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 12:32:40

Θέμα: Επικαιρότητα Ελλάδα

Δημοσίευση: 41,5 % ειναι αυτο . . . Του δώσαμε το ελεύθερο να φέρει όλες τις καταστροφές που υπάρχουν.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 12:34:05

Θέμα: Μία Κουνελάκη

Δημοσίευση: Αχ κουνελάκη κουνελακη ξυλο που θα το φας Ξύλο και πούτσο.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 12:35:32

Θέμα: Το Καφενείο του Club

Δημοσίευση: Το «πιο περιζήτητο κορίτσι του κόσμου» αποκαλύπτει τον απαράβατο κανόνα της για να βρει τον ένα και μοναδικό  Ένα μοντέλο ισχυρίζεται ότι είναι το «πιο περιζήτητο κορίτσι στον κόσμο», αφού λέει ότι έχει λάβει 5.000 αιτήσεις από άνδρες που θέλουν να βγουν ραντεβού μαζί της. Η Βέρα Ντάικμανς, που ζει στο Λονδίνο, προκάλεσε αίσθηση στα social media όταν ανακοίνωσε ότι δέχεται αιτήσεις από άνδρες για να γίνουν το αγόρι της. Παρά τον καταιγισμό χιλιάδων μηνυμάτων, η 27χρονη δήλωσε ότι είναι δύσκολο να βρει τον κατάλληλο, καθώς μόνο τρεις από τους χιλιάδες άνδρες πληρούσαν τα αυστηρά κριτήριά της. Ωστόσο, η Βέρα, που έχει πάνω από επτά εκατομμύρια ακολούθους στα social media, δεν κατάφερε να βρει τον έρωτα. Τώρα μοιράζεται συμβουλές για το πώς να προσελκύσεις τον σωστό άνδρα και αποκαλύπτει πού κάνουν «λάθος» οι άλλες γυναίκες. Η περιζήτητη εργένισσα προσφέρει συμβουλές σε γυναίκες που δυσκολεύονται να βρουν τον κατάλληλο σύντροφο. «Οι γυναίκες πρέπει να δείχνουν περισσότερο σεβασμό προς τον εαυτό τους και να θέτουν ξεκάθαρα όρια με τους άνδρες», ανέφερε. «Ένας άνδρας πρέπει να σε βγάζει ένα σωστό ραντεβού, όπως για δείπνο ή να κάνετε μαζί μια δραστηριότητα», πρόσθεσε. «Δεν πρέπει να συμβιβαστείτε με μηνύματα αργά το βράδυ για να βρεθείτε ή να πηγαίνετε σε ραντεβού όταν δεν έχει κάνει καμία προσπάθεια να το προγραμματίσει εκ των προτέρων. Αυτός είναι ένας απαράβατος κανόνας μου. Αν δεν μου προτείνουν ένα εντυπωσιακό πρώτο ραντεβού, δεν θα μπω στον κόπο να πάω. Και θα πρέπει να σου φέρει και ένα δώρο», είπε χαρακτηριστικά. «Έχω λάβει πράγματα όπως ακριβά ρούχα -μεταξύ άλλων από τη Louis Vuitton και τη Hermès-, αλλά είναι κυρίως η χειρονομία. Ένα μπουκέτο λουλούδια θα ήταν εντάξει. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι υπερβολικό, αλλά δείχνει ότι εκτιμά τον χρόνο και την παρέα σου. Θέλω τη »θεραπεία της πριγκίπισσας» γιατί αυτό μου αξίζει – και εσύ το ίδιο», τόνισε. «Δεν πρέπει να δέχεσαι συμπεριφορές όπως να σου στέλνει μηνύματα μόνο μετά τις 10 το βράδυ, γιατί δείχνει ότι δεν σε σέβεται. Αν δεν γίνουν όλα αυτά, πρέπει να τον κόψεις αμέσως» δήλωσε η Βέρα. «Πρέπει επίσης να προσέχεις τους άντρες που δίνουν ψεύτικες υποσχέσεις ή έχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αν δεν φροντίζουν τον εαυτό τους, τόσο από άποψη υγιεινής όσο και οικονομικά, αυτό είναι άλλο ένα μεγάλο προειδοποιητικό σημάδι για μένα», είπε στη συνέχεια. Η Βέρα πιστεύει ότι οποιαδήποτε σχέση χωρίς αυτούς τους «βασικούς κανόνες» είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Το μοντέλο παραδέχεται ότι έχει δεχθεί κριτική από γυναίκες που διαφωνούν με την προσέγγισή της ή που είναι «ζηλόφθονες». «Ένα μέλος της οικογένειας, που ψάχνει για έναν άντρα εδώ και πολύ καιρό, αρνήθηκε να μου μιλήσει αφού έβαλα την αγγελία για αγόρι – μου είπε ότι είναι ντροπιαστικό» αποκάλυψε. «Μερικές φορές νιώθω ζήλια από άλλες γυναίκες, ακόμα και σε επαγγελματικό περιβάλλον. Πρόσφατα είχα μια αλληλεπίδραση με μια μακιγιέζ που δεν ήθελε να με βοηθήσει επειδή παρατήρησε ότι ο φίλος της με ακολουθούσε στα social media», είπε. «Ευτυχώς, έχω πολλές γυναίκες που με υποστηρίζουν και μου εύχονται τα καλύτερα» δήλωσε η Βέρα. «Και, για να είμαι ειλικρινής, ήταν υπέροχο να βλέπω τόσους πολλούς άντρες να κάνουν αίτηση για να γίνουν το αγόρι μου». Η Βέρα πιστεύει ότι οι άντρες έλκονται από εκείνη επειδή είναι «αυθεντικά ο εαυτός της». Ωστόσο, το μοντέλο δεν σκοπεύει να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο από αυτό που αξίζει, με τα κριτήριά της να περιλαμβάνουν νοημοσύνη, χιούμορ, υπευθυνότητα και «κατά προτίμηση να είναι πλούσιος». «Προς το παρόν, έχω θέσει την αναζήτηση αγοριού σε παύση, αλλά κρατάω ανοιχτές τις επιλογές μου» είπε. «Είμαι πολύ επιλεκτική και χρειάζομαι έναν άντρα που να είναι σχεδόν τέλειος». «Δεν νομίζω ότι πρέπει να συμβιβαστώ στις ανάγκες μου. Προτιμώ να είμαι μόνη μου μέχρι να βρω τον άντρα που προορίζεται για μένα. Προφανώς, είναι ωραίο να λαμβάνεις προσοχή και να νιώθεις αγαπητή, αλλά έχω επίσης μάθει ότι η προσοχή από τους άντρες δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή». Με τέτοιο κώλο λογικό είναι να έχει τόσους ακόλουθους.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 12:37:27

Θέμα: Dream Girls chat

Δημοσίευση: Και η Βιβή φαίνεται υποσχόμενο πιπίνι.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 12:39:08

Θέμα: Σειρές που αξίζει να δεις

Δημοσίευση: Cobra Kai ....τέλειωσε οπως επρεπε !!!!!! Οι 2 πρώτες χρονιές με ταξίδεψαν σε τρυφερές αναμνήσεις.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 12:40:59

Θέμα: F1 - WRC

Δημοσίευση: Ωραίο που και ο ανιψιός διακρίθηκε στο σπορ του θείου του. Θρύλος ο θείος.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 12:43:13

Θέμα: Διάφορα

Δημοσίευση: Θα πάει φυλακή όντως ; Θα πάει με αναστολή στην έφεση.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 12:44:32

Θέμα: Γενέθλια, γιορτές, επαίτειοι, τι δώρο της κάνουμε?

Δημοσίευση: Μάλλον μια γυναίκα θα μπορούσε να σκεφτεί πολλά καλύτερα από αυτό. Πρώτα το ακριβό δώρο και αν πάρει έγκριση μετά ίσως παίξει και ξέσκισμα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 12:46:02

Θέμα: Μαριάννα Καλέργη

Δημοσίευση: Έχει κι ωραία μαλλιά.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 12:49:36

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: .τι επιλέγουμε; δεξιά ή αριστερά; το πάνω ή το κάτω; Το κάτω το κάτω.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 13:04:52

Θέμα: Melissa Satta

Δημοσίευση: Φοβερός κώλος

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 13:10:39

Θέμα: Μεταβίβαση δώρου

Δημοσίευση: Τόσο καιρό έχει να βγει ; Κοντεύει 1,5 χρόνο.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 13:22:40

Θέμα: Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Δημοσίευση: Σπάνιο τόσο λεπτό κορμί με τόσο μεγάλο στήθος. Τυχαία είναι κορυφή;

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 13:36:35

Θέμα: john wick

Δημοσίευση: Έχει δώσει και καλές ερμηνείες. Ίσως στο ξεκίνημα της καριέρα του.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 14:07:29

Θέμα: Euroleague

Δημοσίευση: Την πρώτη κούπα την πηραμε,η ευρώ λίγκα και το πρωτάθλημα μένουν.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 14:11:12

Θέμα: A.E.K.

Δημοσίευση: Αν δεν έβαζε ο τυχεράκια ο Λαμέλα το γκολ στην Τούμπα ισοβαθμία θα είμαστε.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 14:16:39

Θέμα: Ολυμπιακός B.C

Δημοσίευση: Δεν μας ήθελε αυτή τη φορά. Αφού είμαστε καλύτεροι.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 14:22:08

Θέμα: ΜΑΡΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Δημοσίευση: Νοικοκυρεύτηκε και αυτή Μπράβο της.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 15:12:25

Θέμα: Επικαιρότητα Ελλάδα

Δημοσίευση: Τρόφιμος στο Δαφνί σκότωσε με γυαλί 44χρονη ασθενή και αναζητείται - Είχε δολοφονήσει γυναίκα και στο ψυχιατρείο Κέρκυρας 19.02.2025 09:05 Τότε του είχε αποδοθεί το ακαταλόγιστο και γι' αυτό είχε μεταφερθεί στο Δαφνί - Το θύμα είχε εισαχθεί για νοσηλεία πριν από μια ημέρα Τραγικές είναι οι λεπτομέρειες για τον έγκλημα που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Αθηνών στο Δαφνί, καθώς όπως έγινε γνωστό η 44χρονη ασθενής η οποία έπεσε νεκρή από τα χτυπήματα με κομμάτι γυαλί που της κατάφερε ένας 47χρονος τρόφιμος, είχε εισαχθεί για νοσηλεία μόλις χθες (18/02). Είχε σκοτώσει τρόφιμο και στο ψυχιατρείο Κέρκυρας Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 47χρονος βρισκόταν στο Δαφνί από τον περασμένο Νοέμβριο όταν και είχε μεταφερθεί με απόφαση δικαστηρίου βάσει του άρθρου 69 του Ποινικού Κώδικα καθώς του είχε αποδοθεί το ακαταλόγιστο για δολοφονία γυναίκας στην Κέρκυρα την οποία είχε σκοτώσει με αιχμηρό αντικείμενο. Συγκεκριμένα, είχε σκοτώσει στις 31 Αυγούστου του 2023 65χρονη τρόφιμο στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Κέρκυρας χρησιμοποιώντας μαχαιροπίρουνα και στιλό. Πώς έγινε η δολοφονία στο Δαφνί Η δολοφονία στο Δαφνί σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, περίπου στις 4:00, στο 10 ψυχιατρικό τμήμα οξέων περιστατικών στο οποίο νοσηλεύονταν και ο 47χρονος δράστης και το 44χρονο θύμα. Μετά την επίθεση, ο 47χρονος φέρεται να βγήκε από τον χώρο στον οποίο συνέβη το έγκλημα, να ανακοίνωσε το έγκλημα στους εμβρόντητους νοσηλευτές και να διέφυγε. Στο ψυχιατρικό νοσοκομείο βρίσκονται από νωρίς αστυνομικές δυνάμεις που διεξάγουν έρευνες τόσο εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος όσο και εκτός αυτού για τον εντοπισμό του 47χρονου δράστη. Σίριαλ κίλερ ο τρελός.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 15:34:06

Θέμα: Διόδια

Δημοσίευση: Διόδια και φόρους Θα τα πληρώνουμε για πάντα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 15:37:14

Θέμα: Ανέκδοτα

Δημοσίευση: Την ψυχολόγησε σωστά ο τύπος.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 15:39:07

Θέμα: Ντόναλντ Τραμπ(ότι τον αφορά)

Δημοσίευση: Τραμπ κατά Ζελένσκι: Αν θέλει θέση στις διαπραγματεύσεις, να κάνει εκλογές «Κανείς δε θα με αντικαταστήσει» απαντά ο Ουκρανός και αρνείται να κάνει εκλογες όσο θα ζει 4% έχει στις δημοσκοπήσεις ο νυν Ουκρανός πρόεδρος: Ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ ζήτησε ευθέως να προκηρυχθούν εκλογές στην Ουκρανία. «Έχουμε μια κατάσταση όπου δεν έχουν γίνει εκλογές στην Ουκρανία ενώ είναι ακόμα σε ισχύ ο στρατιωτικός νόμος. Ο Β.Ζελένσκι ο ηγέτης της Ουκρανίας τώρα, δεν μου αρέσει να το λέω, έχει δημοτικότητα δημοσκοπικά στο 4%». «Αν η Ουκρανία θέλει μια θέση στο τραπέζι, δεν θα έπρεπε ο λαός να πει ότι έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είχε εκλογές;» Του αφήνει πολλές επιλογές.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-19 15:40:57

Forum Tasks