Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του giorgos2226 (9545)

Θέμα: ΤΟ “ΝΕΟ ΣΕΞ” ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ONE NIGHT STAND

Δημοσίευση: έχει γίνει ο κόσμος ματάκιδες! Ναυάγια λέγετε αυτό  :D

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 19:53:32

Θέμα: Εχετε διώξει ποτέ call girl;

Δημοσίευση: Ελπίζω να μην χρειαστεί στο μέλλον

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 19:54:22

Θέμα: Μαλβίνα

Δημοσίευση: Βλέπω και ξαναβλέπω τις φωτός και σκέφτομαι τι χαζός που είμαι που δεν έκλεισα 2 ώρες μαζί της και τα έφαγα πάλι στο στριπτιτζαδικο. Ειλικρινά ομως! Έλα ντε... Κ γω τα ίδια σκέφτομαι με λεφτά π έχω δώσει από δω και από κει

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 19:56:05

Θέμα: Magic Girls chat

Δημοσίευση: Μακάρι να φέρει κοπέλες ισάξιες με το όνομα που είχε το γραφείο κάποτε. Να είναι κοπολες τοπ Σε εμφανιση Και υπηρεσίες

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 19:57:50

Θέμα: καταμέτρηση εργατικού δυναμικου σε γραφεία

Δημοσίευση: Τους γράφω στα @@ μου και επιμένω όποτε είναι διαθέσιμη αυτή ή αυτές που έχω επιλέξει. Σόρρυ κιόλας, άντρες είμαστε... δεν τίθεται θέμα μέρας και ώρας, από άποψη καύλας πάντα μιλώντας. Έτσι θέλει.. Γιατί πολλές φορές άμα πάρεις κάποια την τελευταία στιγμη μόνο και μόνο επειδή στην πρότειναν επειδή δεν ήταν διαθέσιμη κάποια που ήθελες, ειδικά άμα δεν ξέρουν τα γούστα σου στο γραφείο, πέφτεις σε φωλα και μετά τα κλαις τα λεφτά σου

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 19:59:17

Θέμα: Your Angels chat

Δημοσίευση: Ναι και αν δε κάνω λάθος κάναν μόνο μεταξύ τους όχι με άλλες του γραφείου Με τι όνομα είναι η αδερφή της βλαντας? Πολυ καυλωτικο αυτο, να γαμας δύο αδερφές

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 20:02:19

Θέμα: GDE chat

Δημοσίευση: οι κοκκινομαλες εχουν πολυ λευκοτερο δερμα απο τις αλλες. Κοκκινομάλλα από Λευκορωσία να δεις... Λευκες σαν γαλατακι είναι

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 20:03:23

Θέμα: Κλειώ

Δημοσίευση: την προετοιμαζουν. Για να δούμε.. Φαντάζομαι θα φανεί τις προσεχείς μέρες

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 20:04:42

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: Αθήνα φίλε μου .. από τη πρώτη φορά που τη πήρα στο magic με εκτίμησε και έκατσε αργά το βράδυ έξτρα ώρες ενώ σχολαγε συγκεκριμένη ώρα πάντα  Και όταν τη βρήκα στο CGA σαν Καλυψώ ήρθε αμέσως όταν έμαθε ότι τη ζήτησα αν και είχε ρεπό Και τη εκτιμώ για αυτούς τους δύο λόγους αφάνταστα Σωπα ρε συ, πολύ καλά μετά λ. Και μπράβο και στην κοπέλα, ήταν τίμια. Αυτές πρέπει να τιμαμαι και να παίρνουμε και όχι τη κάθε μία π κοιτάει να ξεπετάει Για να αρπάξει Τα λεφτά

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 20:07:07

Θέμα: Ατάκες απο τα νιάτα μας

Δημοσίευση: Τη συνέχεια την είδες ή να στην ξαναπώ; :P Την είδα την είδα

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 20:07:46

Δημοσίευση: Δεν νομίζω γιατί είναι ακόμα στα προσεχώς.  Πάντως μου κάνει εντύπωση που από ανεξάρτητη πήγε σε γραφείο. Συνήθως το αντίστροφο γίνεται καθώς υποτίθεται τα έσοδα είναι περισσότερα στις ανεξάρτητες. Ελπίζω να μην της έτυχε κανένα περίεργο περιστατικό. Τώρα πολλές μπορεί να είναι οι αιτίες.. Μπορεί να μην μπορούσε να διαχειριστεί τα ραντεβού και να απαντάει αυτή σε ένα σορό μηνύματα ή να είχε από πριν κάποιον σαν μάνατζερ ή να την προσέχει οπότε να έδινε και τότε ένα ποσοστό.. Αλλιώς μπορεί να της έγινε κάποια στραβή όπως λες

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 20:10:24

Θέμα: Ενοίκιο ή αγορά σπιτιού;

Δημοσίευση: Πες τα στον άλλον τον εξυπνάκια! Τα λέω αλλά πρέπει να με ακούνε

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 20:11:31

Δημοσίευση: Δεν ξέρετε τι λέτε παίκτες... Όπως λέει και το όνομά τους, η ακίνητη περιουσία σε περίπτωση στραβής -οποιασδήποτε μορφής- μένει εκεί που είναι. Την κινητή την πας όπου θέλεις. Αν ήταν έτσι, οι Εβραίοι θα είχαν ακίνητα και θα τα έβαζαν από πίσω... Γι' αυτό και εξελίχθηκαν τόσο πολύ στα οικονομικά και γι' αυτό οι Αμερικανο-εβραίοι λένε "money talks" Ε πες τους τα... που με την κρίση είχε βρεθεί κόσμος άνεργος με ακίνητα και από τον ΕΝΦΙΑ που του έσκαγε είχε έρθει σε απόγνωση. Την ίδια ώρα, δεν μπορούσαν να πουλήσουν κάποιο από αυτά, γιατί δεν υπήρχε καν ζήτηση... Οι Εβραίοι έρχονται Ελλάδα και αγοράζουν ακίνητα και βγάζουν άδειες παραμονής ως επενδυτές, αλλιώς θα άνοιγαν μαγαζιά και επιχειρήσεις

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 20:14:24

Θέμα: ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ 11Α

Δημοσίευση: Επιστροφή ιζαμπελας όπως με πληροφόρησε συναγωνιστής

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 20:28:43

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: Με παρακολουθείς βλέπω  :cool:: (ας μου πέσει την Πέμπτη το κανονικό τζόκερ που και σήμερα δε βγήκε κάποιος, και θα κεράσω όλους ff) αμην

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 01:00:11

Δημοσίευση: Αγόρασε κι εσύ σπίτι στο… Ισραήλ :hahaha: («επενδυτές», «άδεια παραμονής», οι λέξεις κλειδιά· τα μαγαζιά δεν τα λες κινητές αξίες, σε επιχειρήσεις συμμετέχουν περισσότεροι από όσοι φαντάζεσαι, ειδικά στο ξενοδοχειακό) αμα ειχα , θα αγορασζα εδω σε ενα νησακι και θα το εβαζα σε πλατφορμες οπως bookiνg, κλπ και θα εβγαζα ενα σορο λεφτα

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 01:02:18

Δημοσίευση: Θα μπορούσε επίσης να έχει και τα δικά της ραντεβού και να δουλεύει και για το γραφείο κάποιες μέρες. αμα δεχθει το γραφειο κατι τετοιο γιατι οχι

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 01:03:25

Θέμα: Kinky Opera

Δημοσίευση: Πότε είχε κλείσει; τους ειχαν κανει ντου γιατι νομιζω έπεφταν γαμησια με πελάτες και ειχαν συλλάβει τα αφεντικά

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 01:05:11

Θέμα: Priamos Cinema (Μεταμόρφωση)

Δημοσίευση: Από τέλη Νοεμβρίου ξαναλέω. Απο τον Ιούνιο που είχα ξεκινήσει να πηγαίνω εκεί για να μην τρέχω κέντρο, έκανα αρκετά ραντεβού σ’ αυτό με κορίτσια από το συγκεκριμένο γραφείο (μέχρι 10-15/11 τελευταίο ραντεβού) Το συγκεκριμένο ήταν το δεύτερο ραντεβού/εναλλακτική λόγω της αδυναμίας του πρώτου γραφείου στο ξενοδοχείο αυτό. Το «σπάσιμο νεύρων» αναφέρεται στο γεγονός ότι μου έγραψαν (βάζω τα λόγια τους) «Την ώρα που θα μας στείλετε το δωμάτιο θα ξεκινήσει το κορίτσι» (!), οπότε έστειλα μήνυμα από τη reception μισή ώρα πριν. Δεν τους αρκούσε και ζήτησαν «την καρτούλα» δηλαδή φωτό της κάρτας /κλειδιού του δωματίου (!), μήνυμα το οποίο είδα αφού βγήκα από το ντους (10´ πριν το ραντεβού), οπότε με αυτά και μ’ αυτά έφαγα 40´ στήσιμο, χωρίς κάποια ενημέρωση ξαναλέω. Δηλαδή στην ερώτησή μου 25´ μετά από την ώρα συνάντησης «Να ρωτήσω… έχει βρει τόσο πολλή κίνηση;» η απάντηση ήταν «Μάλιστα έρχεται από κεντρο», χωρίς κάτι παραπάνω. Σαν να μου έκαναν καψόνια δηλαδή που επέμεινα και έκλεισα τη συγκεκριμένη… Θα το ακύρωνα, απλά είχα ψηθεί γιατί επέμενε φίλος που εμπιστεύομαι και αυτή τους η απροθυμία με έκανε να μην κάνω πίσω με τίποτα… Και για να το κλείσω «οι άλλοι λόγοι» που έγραψα» είναι ότι σε 2 μόνο φορές που έχω κλείσει μαζί τους, ώστε να τεστάρω τα νερά και αν όλα πάνε καλά να αρχίσω να παίρνω λίγο πιο τακτικά και απο εκεί, δεν πήγαν καλά (και καλά μη διαθεσιμότητα, και στις 2 ακύρωση αυτής που τελικά είχα κλείσει+ σχετική κακοτροπιά). Επιπλεον, σε άλλες 2 που είχα σταμπάρει, δεν μπόρεσαν ποτέ να βρουν διαθεσιμότητα, έχοντας δώσει από την πλευρά μου -ειδικά τη μία φορά- μεγάλο εύρος ημερών και ωρών. Σόρρυ αν σε κούρασα, αλλά το θυμήθηκα και συγχύστηκα. Υ.Γ. Ακόμα και το γραφείο με το ff που πρωτοκέρδισα όταν είχα γραφτεί -χωρίς να έχω άλλες παρτίδες μαζί τους- καλύτερα είχε συμπεριφερθεί, για την ακρίβεια άψογα. Υ.Γ2 στο θέμα μας… στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο από όταν προέκυψε το «πρόβλημα» έχω πάρει από 2 γραφεία και μία ανεξάρτητη απαραδεκτο το γραφειο

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 01:07:15

Θέμα: Your Angels chat

Δημοσίευση: Rita ginger την έπαιρνα εγώ (ginger από το μαλλί ) τώρα ίσως είναι σκέτη Rita μη σε γελάσω σε ευχαριστω

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 01:08:36

Δημοσίευση: Ψυχολογικά; το μονο σιγουρο για το οποιο θα ειναι ηδη ετοιμη

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 01:09:36

Θέμα: Πιατσα Γλυφάδα

Δημοσίευση: Όλες της παραλιακής δε έχουν αγγελίες και φωτο πουθενά … ότι πετύχεις αλλά είναι μοιρασμένες σε συγκεκριμένα πόστα η καθεμία δε παίρνει η μια το πόστο της άλλης παλια περνουσα τακτικα και εβλεπα.... τωρα εχω να πατησω μηνες

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 01:10:23

Θέμα: Εθισμός στις πουτάνες και αποτοξίνωση!

Δημοσίευση: Θα προτιμούσα κανένα συνέδριο μουνολογων.. θα ριναι πιο ενήμεροι στο θέμα ..  κι άμα είναι  όλες γυναίκες ακόμα καλύτερα ..  :lol: μετα απο εκει σιγουρα θα μα στειλουν σε τρελογιατρο  :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 01:11:12

Θέμα: Adult Club chat

Δημοσίευση: Αυτή είχα ακούσει ότι είχε γίνει ανεξάρτητη και ότι το βαμπίρ της κάποια στιγμή είχε σταματήσει να δουλεύει και τη ψάχνανε .τωρα μου φαίνεται ότι γύρισε στο γραφείο και ότι τη είδα σε promo τους πρόσφατα αλλά δε παίρνω και όρκο ηταν για καιρο εξαφανισμενη παντως...δεν ξερω εαβ οντως επεστερψε...και σε γραφειο που της ανεβαζαν φωτο , οσες φορες πηρα δεν ηταν ποτε διαθεσιμη και καλα

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 01:17:04

Θέμα: Εχετε διώξει ποτέ call girl;

Δημοσίευση: κι εγώ το ίδιο, θα πρέπει να ναι τρομερά αγενής για να διώξω/φύγω. αμα σ ερθει τελειως διαφορετικη απο τις φωτο ομως και δεν σου αρεσει ?

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 01:18:50

Θέμα: καταμέτρηση εργατικού δυναμικου σε γραφεία

Δημοσίευση: φίλος από χτες μέχρι σήμερα το glamour   φόρτωσε +10 χαμος γινεται

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 01:19:30

Θέμα: Joanna

Δημοσίευση: Καλημερούδια στ αστέρια μου! καλησπερα sexy blonde

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 01:20:35

Θέμα: Τι σας αρέσει περισσότερο στο σεξ (στάσεις κτλ)

Δημοσίευση: Να έχει πεταχτο κώλο. και βυζι θα συμπληρωσω εγω

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 01:20:47

Θέμα: Cinzia

Δημοσίευση: Με βάση την κριτική του παίκτη στην πρώτη σελίδα και τα χρόνια που πέρασαν, 45+ ειναι τοσο εεε ??? πολλα ζηταει μετα

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 01:22:37

Θέμα: Cinzia

Δημοσίευση: Μεγαλούτσικη η Τσέχα δηλαδή. Αυτή μένει Ελλάδα μόνιμα; ναι ναι , αθηνα μενει

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 01:23:42

Forum Tasks