Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του giorgos2226 (9545)

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλησπερσ

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-26 15:16:28

Θέμα: chat για τα κοριτσια του Glamour

Δημοσίευση: Kristina - City Tour Μια καρτελα για κριτικη παρακαλώ !

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-27 01:17:19

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Θα ευχαριστήσω για άλλη μια φορα το μέλος The Ark για το δωρο που μου παραχώρησε καθώς επίσης θα ευχαριστήσω και το φόρουμ για τα δωρα που δινει στα μελη του. Το δωρο εξαργυρώθηκε στην kristina

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-27 01:24:09

Δημοσίευση: καλησπερα

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-27 16:48:18

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: με ξεζουμισε η ατιμηηη....χαχαχαχα Δυνατο εργαλειο..οχι κωλο δεν πηρα

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-28 20:41:52

Δημοσίευση: Καλησπερα

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-28 20:43:41

Δημοσίευση: καλησπέρα καυλιαρηδες ! Καλο σαββατοκύριακο !

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-29 12:12:38

Δημοσίευση: καλημερα κυριοι

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-30 12:00:44

Θέμα: Μπλόκαρε πάλι η πρωτεύουσα με 10 πόντους χιόνι

Δημοσίευση: ευτυχώς που αυριο θα εχει καταιγίδες και οχι χιονια...χαχαχαχα

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-01 11:19:21

Θέμα: Helena-Nayomi

Δημοσίευση: Το FREE FUCK το κέρδισε ο mpempis. Όποτε θέλει να με πάρει τηλέφωνο για ραντεβού! Μπρἀβο!!! Του εκατσε το τζοκερ του mpempi !!! Να πιει γαλατακι απτις βυζαρες σου να γινει αντρας !!! χαχαχαχα Καλημερα και καλο μηνα κουκλιτσα !!!

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-01 11:24:36

Θέμα: Γκομενιτσες μας απο ταξιδα στη πρωην ΕΣΣΔ

Δημοσίευση: Εν Τω μεταξύ σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν sexshop που πουλάνε μηχανές του σεξ στην Ρωσία Πολύ αγαμία έχει πέσει στον βορρά :D Να παμε οι Ελληνες να προσφαιρουμε κοινωνικο εργο...να δημιουργηαουμε και τεραστια Ελληνική κοινονητα μπας και πιεσουμε τον πουτν να μαζεψει τους τουρκους

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-01 11:27:57

Θέμα: Χρησημοποιείτε κρυπτονομίσματα;

Δημοσίευση: εγω καλος ή κακος το βλεπω σαν τζογο..οποτε δεν εχω ασχοληθεί καθολου

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-01 11:28:31

Δημοσίευση: καλημερα και καλο μηνα

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-01 11:38:22

Θέμα: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FREE FUCK!!

Δημοσίευση: To 7 !!!

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-03 23:08:10

Δημοσίευση: Καλησπερα παιδακια !!!!

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-05 17:55:07

Θέμα: incall ή outcall

Δημοσίευση: Αμα προσφερει incall και βολευει με μετρο ή ειναι κοντα με το αμαξι , τοτε θα το προτιμούσα, αλλιως outcall

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-05 17:57:09

Θέμα: Χρησημοποιείτε κρυπτονομίσματα;

Δημοσίευση: εχου μια δοση τζογου  κανεις δεν ξερει γιατι ανεβαινουν και πεφτουν  τετοιες διακυμανσεις δεν τα δικαιολογει ουτε η πωληση ουτε η αγορα  ουτε  τα νεα  που λενε τα επηρεαζουν    ο καθε ενας προσπαθει να βρει το λογο γιατι επεσαν και  γιατι ανεβηκαν   αν το ηξερε πραγματικα θα αγοραζε /πουλουσε  πριν  την  ανοδο/πτωση   "κανε με προφητη να σε  κανω πλουσιο " Συμφωνώ απολυτα σε αυτο που λες.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-05 17:59:55

Θέμα: The Witcher

Δημοσίευση: Μόλις ολοκλήρωσα και τα 8 επεισόδια της 2ης σεζόν  :oeoe:   όσο πάει γίνετε και καλύτερο, αναμένουμε την 3 σεζόν πολυ καλη σειρα , κάθισα και την ειδα σε δυο βραδια την δευτερη σεζον

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-06 23:00:36

Δημοσίευση: Δλδ αν εχεις κανονισεις ραντεβου μιας ωρας incall και δεν σ αρεσει ηκοπελα , μπορεις να κατσεις μιση ωρα και να πληρωσεις μονο το συγκεκριμένο ποσο αντι για ολόκληρο ?

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-07 18:06:43

Δημοσίευση: καλησπερα

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-07 18:11:43

Θέμα: «Μου ζήτησαν να κοιμηθώ με τον ιδιοκτήτη της Coca-Cola»

Δημοσίευση: Ήταν μόλις 19 χρόνων παιδί. Το όνειρό της από κοριτσάκι ήταν κάποια στιγμή να λάβει μέρος σε καλλιστεία. Η τύχη τη βοήθησε. Όταν όμως αντελήφθη τη σκοτεινή πλευρά αυτού του κυκλώματος, την έπιασε δέος και αποστροφή. Σε μια συνέντευξη-ποταμός στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, η Ραφαέλα Πλαστήρα, Σταρ Ελλάς του 2019, αποκαλύπτει τη σκοτεινή όψη των καλλιστείων. Δεν κρύβει λόγια. «Μετά την εκλογή μου ως Σταρ Ελλάς, μου ζήτησαν να κοιμηθώ με τον ιδιοκτήτη της Coca-Cola για να μου δώσουν το sponsoring» καταγγέλλει δημοσίως η κοπέλα των 22 πια ετών, η οποία γνώρισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο την άλλη όψη του νομίσματος. Δεν δέχτηκε, φυσικά, να υποκύψει στις πιέσεις των ανθρώπων των καλλιστείων και, βεβαίως, δεν επισκέφθηκε το αφεντικό της Coca-Cola. Το αποτέλεσμα ήταν άμεσο: Δεν της πρόσφεραν ούτε μία δουλειά ούτε μισό συμβόλαιο παρότι κατέκτησε έναν τέτοιο τίτλο. Ψέματα. Στη Σταρ Ελλάς 2019 πρόσφεραν μία δουλειά, ένα διαφημιστικό για…. Πετσέτες. Αυτό ήταν όλο. Είχε αρνηθεί, βλέπετε, να συμμετέχει στο βρόμικο κύκλωμα.emaining Time-0:00 Fullscreen Mute Η Ραφαέλα Πλαστήρα αναφέρεται σε πρόσωπα και πράγματα με το όνομά τους. Αποκαλύπτει τον ρόλο του coach, του ανθρώπου δηλαδή που θεωρητικά θα βοηθούσε τα κορίτσια και θα τους έδειχνε πώς να αντιμετωπίζουν τα διάφορα προβλήματα. Στη συνέντευξή της κάνει συνεχώς αναφορά στον Βαγγέλη Σαλευρή. Αν κάποιος γκουγκλάρει αυτό το όνομα, θα πέσει σε εκατοντάδες αναρτήσεις. Ο Βαγγέλης Σαλευρής είναι πανταχού παρών στον κόσμο των καλλιστείων. Η Ραφαέλα Πλαστήρα, ωστόσο, μιλάει για τον πραγματικό ρόλο του σε αυτόν τον σκοτεινό κόσμο. Η 22χρονη πια κοπέλα ομολογεί πως δεν περίμενε ποτέ να μπλέξει με ανθρώπους αυτού του φυράματος. Εξακολουθεί να απορεί για το πώς κάποιοι προσπάθησαν με αυτόν τον χυδαίο τρόπο να εκμεταλλευτούν νέα παιδιά, δεκαοχτώ και δεκαεννέα ετών, προκειμένου να τα «προωθήσουν» στο κύκλωμα της «υψηλής κοινωνίας» και στα κρεβάτια των ισχυρών. Η Ραφαέλα Πλαστήρα αποφάσισε να μιλήσει όταν άκουσε την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα. Βλέπετε, στην υπόθεση αυτή εμπλέκονται γόνοι της ισχυρής οικογενείας η οποία έχει ταυτίσει το όνομά της με το πολυεθνικό brand name: την Coca-Cola. Οι συνεχείς αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες των μελών της οικογενείας εγείρουν εύλογα ερωτήματα. Σόι πάει το βασίλειο; Παρακολουθήστε τη συνέντευξη της Ραφαέλας Πλαστήρα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο:

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-07 18:14:01

Δημοσίευση: Μακαρι τα μουνοπανα να τα χωσουν μεσα και να τους βρουν στις φυλακές παλουκωμένους

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-07 18:16:08

Θέμα: COVID-19

Δημοσίευση: ερχονται  2 καινουργια  αμερικανικο  και  γαλλικο με την παλια τεχνολογια  ταχαμα μου  στο ενα διαβασα το  φυλλο οδηγιων  και λεει κατι για εντομα στα συστατικα του  :melissoula: :katsarida:   :myges: :myges: :myges: :nose-pick: :washing-machine: :helpme: :girogiro: Για αυτα τα δυο λες ?

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-07 18:23:46

Θέμα: The Witcher

Δημοσίευση: με το streaming κι εγω το παθαινω τις βλεπω νερακι Ξερεις ποσες φορες λεω αντε να δω αλλο ενα επεισόδιο ακομα και καταλήγω να κοιμάμαι 1 ωρα κ μετα να πηγαινω στη δουλεια

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-07 18:25:52

Δημοσίευση: ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ  ;) (διότι δεν ξέρουμε πως κινείται η γυναίκα σήμερα με αυτά που ακούμε - χωρίς να εναντιώνομαι στην κοπέλα) τότε κακώς της πρότειναν κάτι τέτοιο. Ήταν μπινιά.  Προσωπικά όμως λόγω τσιμεντένιας λογικής και χωρίς να παίρνω το μέρος του μπήχτη θα προτιμούσα η κοπέλα να βγει να ξεράσει άμεσα το περιστατικό κι όχι να βγει μετά που δεν έβρισκε δουλειά διότι τώρα πρέπει να αποδείξει ότι δεν βρήκε δουλειά λόγω επιρροής του μπήχτη. Θολό το τοπίο λοιπόν, οπότε ας βρεθεί άκρη από τους ειδικούς. :D Θελω να πιστευω πως αληθεύουν αυτα που λεει...καθως ηρθε απο το εξωτερικο για να παρει μερος στο διαγωνισμο, δεν ειχε γραφτει σε καποιο πρακτορείο μοντέλων εξ αρχης. Οταν πηρε τον τιτλο τοτε εγινε οτι αναφερει και στο τελευταιο 5 λεπτο π αναφερει καποια ονοματα οτι ειπαν αυτοι κακως της εδωσαν τον τιτλο γιατι θα την εκαναν οτι ηθελαν,,εκβιαστικα δλδ προκειμενου να παρει καποιον τιτλο κ μετα απο τα καλλιστεία γυρισε ολλανδια οπου μενει

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-10 15:17:32

Δημοσίευση: Καλά τώρα δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος τόσο αφελείς που να πιστεύει ότι με την αξία τους η κοπέλες κερδίζουν τους τίτλους ομορφιάς τις πασαρέλες τίς εκπομπές και ότι άλλο τους προσφέρει το stars system. Στην κάθε μια που θα αρνηθεί να δώσει υπάρχουν άλλες 5 που θα υποκύψουν,αυτός είναι ο γενικός κανόνας και δεν αφορά μόνο την Ελλάδα. Σιγουρα οχι , βλεπεις κάποιες με τίτλους , μην πω οι περισσότερες που δεν συνδυάζουν σωμα και πρόσωπο απο άποψη εμφάνισης. Εξω βγαινεις για μια βολτα για ενα καφε και βλεπεις κοπελιτσες που εναι απιστευτες σε σχεση με εκεινες. Το ολο θεμα ειναι κατα την άποψη μου, κατα ποσο οι κοπελες ασχολούνται και προωθούνται σε αυτον τον χωρο όπως και στην τηλεόραση , προσφαιροντας ερωτικές υπηρεσίες επι πληρωμή με δικια τους βουληση ειτε κατοπιν προτασης την οποια δεχονται και κατα ποσο γινεται ολο αυτό εκβιαστικά,πχ με την κατοχη καποιων φωτογραφιων, βιντεο κλπ

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-10 15:23:07

Δημοσίευση: Καλησπερα

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-10 15:27:40

Θέμα: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FREE FUCK!!

Δημοσίευση: Στερεψατε απο σπερμα αλανια μου ? Για δηλωστε να δουμε τι θα βγαλει η κλήρωση.... :sex2:

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-10 15:29:59

Θέμα: εσκορτ ανεξαρτητες ή απο γραφειο;

Δημοσίευση: Συνήθως οι ανεξάρτητες ειναι πιο οικονομικές και ορισμενες δεν ειναι με το ρολοι στο χερι , σε αντίθεση με τα γραφεία που 10 λεπτα πριν συμπληρωθεί η ωρα του ραντεβου ο οδηγος βαραει αναπαντητη στην κοπελα... οποτε καποιος μπορει να θυσιασει ας το πουμε , την εμφάνιση της κοπελας , προκειμενου να ειναι πιο χαλαρος ατο ραντεβου κ ισως πιο φτηνο

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-10 15:35:00

Δημοσίευση: Εμένα δεν μου έχουν φέρει αντίρρηση σε αυτό.. Και σε μεγαλύτερο ραντεβου μάλιστα με δύο υποτίθεται duo αλλά δεν τραβούσε οπότε το κουρέψαμε Πολυ καλο αυτο. Ειχα την εντυπωση οτι δεν γινεται τοσο ευκολα αυτο σε ραντεβου γραφειου , παρα μονο με ανεξαρτητες

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-10 15:39:20

Forum Tasks