Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του giorgos2226 (9545)

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2024

Δημοσίευση: συγχαρητήρια στον νικητή

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-01 16:20:21

Θέμα: Tesla

Δημοσίευση: κλασσικό το έργο αστα να πανε

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-01 16:22:49

Θέμα: Μίνα Αρναούτη

Δημοσίευση: η αρναούτη? ναι ναι

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-01 16:23:07

Θέμα: Sensuality spa (Μπουζιανη 2)

Δημοσίευση: ανέφερα τι είχα διαβάσει... όλοι οι αγάμητοι αγαπούληδες την εκθείαζαν... μετά πήγα και δοκίμασα... απόλυτη ξενέρα... :my: :my: :my: :my:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-01 16:24:38

Θέμα: Πληροφορίες για ανεξάρτητα κορίτσια με αγγελίες

Δημοσίευση: :xaxa: τι γελας εσυ ?

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-01 16:25:13

Θέμα: stealthing (η αφαίρεση του προφυλακτικού κατά τη διάρκεια του σεξ)

Δημοσίευση: Ενημερωμενο σε βλεπω μ χει σπασει κανα δυο φορες και εμαθα...ετρεχα συγγρος ναμ δωσουν αγωγη π δινεται εντος 48ωρο απο την επαφη για τον hiv και με εδιωχναν μολις τους ελεγα στουντιο κ συνοδου.

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-01 16:27:00

Δημοσίευση: Ουτε να πηδηξεις δλδ δεν μπορεις στειλε μ μια να σου πει

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-01 16:51:14

Δημοσίευση: Θυμηθηκα μια ταινια  :xaxa: πιες το γαλα σου εσυ να μεγαλωσεις πρωτα και βλεπεις μετα ταινιες

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-01 16:52:04

Θέμα: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FREE FUCK!

Δημοσίευση: το νουμερο 7

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-01 22:01:24

Δημοσίευση: εδώ έρχοναι έσκορτ χωρίς καπότες τι άλλο να σχολιάσουμε καλο ειναι να μην παιζει καποιος με την φωτια

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-03 00:19:11

Δημοσίευση: Εγω μονο δινω καυτο γαλατακι  :axaxaxa: Εσυ δες ταινιες νετφλιξ τι εισαι ? γαλατάς ? :xaxa: :xaxa: :xaxa: :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-03 00:19:47

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: πατατες γιαχνί και μια πιτσα..αντε να κοιμηθω το βραδυ

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-03 00:20:11

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλησπερα

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-03 00:20:28

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: @"sotiris1973" καλογαμητο το δωρακιυ

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-03 00:21:07

Δημοσίευση: :oldman:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-03 08:20:12

Θέμα: Ντόναλντ Τραμπ(ότι τον αφορά)

Δημοσίευση: Τραμπ θα βγει παμψηφεί

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-03 08:53:47

Θέμα: Που πήγαν οι Βαλκάνιες πουτάνες;

Δημοσίευση: Στις χώρες τους παίρνουν περισσότερα από ότι εδώ. Σερβία ,Βουλγαρία, Αλβανία που επισκέπτομαι συχνά οι τιμές παίζουν 200-250 Σταδιακά και τα ρωσουκρανα μας εγκαταλείπουν και σε λίγα χρόνια μόνο λατινες θα υπάρχουν. Ελπίζω το τελευταίο να μην γίνει ποτέ.

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-03 08:56:37

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-03 08:56:52

Θέμα: Κοπέλες που κάνουν γλυφοκώλι

Δημοσίευση: φίλος μετά το γλειφοκώλι μπαίνει δάκτυλο μετά το δάκτυλο στραπ μετά το στραπ μπαίνει ο τράβελος μέτα είσαι πούστης Ειναι να μην γίνει η αρχή π λέμε

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-03 09:03:32

Θέμα: Your Angels chat

Δημοσίευση: Ανίτα η Μαρίνα θα επιλέγατε;;; Από θέμα εμφάνισης Ανίτα. Από υπηρεσίες κ επιδόσεις δεν έχω άποψη.. Δεν έχω πάρει

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-03 09:18:28

Δημοσίευση: Κατι θα ξερεις κι εσυ  :xaxa: Η παροιμια το λεει....για πες εσυ την γνωμη σου ...εισαι φαν να σ γλυφουν την σουφρα ?

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-03 16:37:28

Δημοσίευση: Εσυ το λες δεν το  λεει η παροιμια  :axaxaxa: αρα κατι ξερεις  Φαν δεν ειμαι αλλα  σε καποιες της αρεσει  Να της το  αρνηθω ; κριμα ειναι πρεπει να ευχαριστιουνται  και αυτες  :s Nα αρεσει σε καποια να σου γλυφει την κωλοτρυπα που χεζεις, δυσκολο μου ακουγεται.... επισης πως το ευχαριστιουνται ? δεν ειναι ερωτογενείς αδενας η γλωσσα... με αυτη την λογικη αμα της αρεσει να σε στραπονιαρει στησου στα τεσσερα :xaxa: :xaxa: :xaxa: :xaxa: :xaxa: :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-03 19:59:16

Δημοσίευση: Το 80%  των ανδρων που τους αρεσει να γλυφουν μουνι  που κατουρανε και κωλο που χεζουν  δεν σου ακουγεται δυσκολο ;  ααα ξεχασα οι γυναικες απο το κωλο βγαζουν αρωμα λεβαντα   xaxaxaxaxa¨¨ Σε καποιες αρεσει να γλυφεις στηθος  σε αλλες μουνι σε αλλες κωλο σε αλλες καθολου  Ολα τα δαχτυλα δεν ειναι ιδια ξερεις  :xahaxa: Ας μην μιλησω για τη φιλη σου που εχεις γραψει και κριτικη για το τι φετιχ  εχει κανει γιατι θα κοψεις το σπορ νεο παιδι  :xaxa: Παμε και για επιλογο  Το ιδιο ειναι να σε ακουμπαει γλυφει και το ιδιο ειναι να σου χωνει ενα ματζαφλαρι απο πισω ; Αν ειναι το ιδιο που τα συγκρινεις ελα να στα δοκιμασω  :haxa: Άρες μάρες κουκουναρες λες...     Λοιπον επειδή φαίνεται ότι δεν έχεις γλυψει ποτέ μουνακι, γλύφεις για να καυλωσει η άλλη ή τουλάχιστον αυτό κάνει το μεγαλύτερο μέρος του ανδρικού πληθυσμού... Κωλοτρυπιδα δεν έχω γλυψει ποτέ... Άρα δεν διαφοροποιω αν είναι άντρας ή γυναίκα.    Και επειδή θες κ επίλογο τρομάρα σου κ υποτίθεται ξέρεις ένα σορό cg θα έπρεπε όλο και κάποια να σου έχει πει πως πελατες στην αρχή είναι δύσκολοι με γλυφοκωλι, μετά τους αρέσει, μετά μπαίνει δαχτυλάκι κ κάποιοι ζητάνε κ στραπ ον.... Οπορω πως τα ξέρω εγώ το ταπεινό χαμομηλάκι κ δεν τα ξέρεις εσύ αυτά.

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-03 22:04:16

Δημοσίευση: Εσυ λες οτι σε συμφερει αμμα ειναι το ιδιο το γλυψιμο και το στραπ ελα να στο βαλω θα σου αρεσει  :axaxaxa: τι σχεση εχει γιατι γλυφεις βρε κουταβι ;  Ωραια και η γυναικα γλυφει για να καυλωσεις εσυ hello !!!  :xahaxa: Επειδη δεν γλυφεις εσυ κωλο δεν σημαινει οτι δεν γλυφει το μεγαλυτερο ποσοστο, αλλα ποια να στα πει  :axaxaxa: Τα ξερεις εσυ με τι 1 cg στους 3 μηνες  :axaxaxa: :haxa: Οκ  κλαινε και τα τσιμεντα  Εσυ είπες ότι σου γλύφουν την τρύπα.. Αντε και εις ανώτερα, να φας στραπ ον να γουστάρεις...  Εάν δεν τρως ήδη... Αλλά σιγά μην το πεις, θα κλάψουν κ τα τσιμέντα απτό γέλιο

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-03 22:16:03

Δημοσίευση: Κατι σαν εσενα το  παιρνουν και γερνουν  :axaxaxa: Εγω λεω οτι καποιες το κανουν επειδη τις αρεσει  Μαθε να διαβαζει πρωτα  Και μην αναπαραγεις οσα λεω κουραζεις  :xaxa: Μάθε πρώτα εσύ... Εσύ θυχτηκες π είπαμε από ένα γκυφοκωλι ξεκινάνε όλα κ στο τέλος τον τρώνε κάποιοι...  Οποίος έχει την μύγα μυγιάζεται... Τώρα άμα σε τσούζει από χθες προχθές, βάλε βαζελίνη..στις οδηγίες λέει ότι κάνει δουλειά

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-03 22:45:22

Δημοσίευση: Μου γινες ειδημονας και συ του  πληρωμενου ερωτα   και ξερεις πως ξεκινανε και που καταληγουν  :xahaxa:   πηδα πρωτα κανα cg της προκοπης και μετα ελα να μας κανεις μαθηματα  Μαλλον τη χρησιμοποιεις συχνα και ξερεις τις οδηγιες   :haxa: Ανοίγω κάτι κωλοτρυπιδες.... Τώρα άμα θες να τον φας, να πας αλλού.... Εγώ αγοράκια, πουστακια κλπ δεν πηδαω.  Εσυ είσαι ο ειδημονας με 2 cg κάθε βδομάδα... Πες κ σε μας ποιες παίρνεις... Βάλε καμιά κριτική να δούμε να μαθαίνουμε οι νέοι... Λέω να πηδαω κάθε 5 μήνες τώρα κ να δίνω 1000€., άμα σε ξυνιζει να μου τις πληρώνεις εσύ κ να τις στέλνεις σπίτι μου... Χαχαχαχα

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-03 23:37:07

Θέμα: "Φλάφερς" - Οι βοηθοί των πορνοστάρ

Δημοσίευση: Στελνε βιογραφικά εχεις κανενα λινκ? :xaxa: :xaxa: :xaxa: :xaxa: :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-04 14:19:07

Θέμα: Αθηνά Χρυσαντίδου

Δημοσίευση: δεν θα προλάβεις, θα πάω πρώτος, σε μένα θα τον δώσει... παρτην πρωτος και μετα καντην πασα σε μενα..δεν με πειραζει καθολου  :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-04 14:19:50

Δημοσίευση: Με 1 cg το 3μηνο αμφιβαλω  αν δεν κανεις κατι με αγορακια   :xaxa: Τοσες επιλογες εχει 6 γραφεια × 15 100 κοπελες παρε  Αυτες που παιρνω δεν εχουν καρτελα  ουτε αγγελια οποτε βαλε εσυ τα διαμαντια  που παιρνεις  :xaxa: Ευχαριστως να πηδας  καθε 5 μηνες, μονο μην μας το παιζεις ειδημονας και εσυ μπουχτισαμε απο ειδημονες δεν ξερεις αγορι μου..αστο

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-04 14:21:07

Θέμα: Dream Girls chat

Δημοσίευση: να δουμε ποσο θα κατσει κ εκει

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-04 14:22:20