Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του tannis (600)

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Συγχαρητήρια @qube ,

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-06 09:59:46

Θέμα: Η στάση του σεξ που προσφέρει μέγιστη απόλαυση με ελάχιστη προσπάθεια

Δημοσίευση: Χωρίς air condition δεν ξεκινάω ούτε τα προκαταρκτικά  :P Είναι στα φετίχ σου το air condition?

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-06 10:04:23

Θέμα: Τι ζητάει μια γυναίκα από ένα άντρα στη σχέση

Δημοσίευση: Άντε να στο λύσω... είχα μεγάλα ξαδέλφια που με έπαιρναν από μικρό μαζί τους ;) Προσπαθείς να το σώσεις εεε? Άντε να στο λύσω... είχα μεγάλα ξαδέλφια που με έπαιρναν από μικρό μαζί τους ;)

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-06 10:09:34

Θέμα: Η κοπέλα μου δεν γουστάρει το σεξ

Δημοσίευση: ε λεω οτι σε καμια τετοια θα το πεις  :hahaha: Σσσσ, μην πεις τίποτα, στο τέλος πάλι κατηγορούμενος θα βγεις

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-06 10:15:18

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα μάγκες

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-06 10:15:56

Θέμα: Τα μεγέθη των γυναικείων κώλων σε όλο τον κόσμο

Δημοσίευση: Νομίζουν πως όσο μεγαλύτερο κώλο έχουν τόσο περισσότερο θα αρέσουν. Παίζει ρόλο και υο φάρδος

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-06 21:32:53

Θέμα: Αύξηση της δημοτικότητας του πρωκτικού σεξ και τα προβλήματα στις γυναίκες

Δημοσίευση: Ήταν γρουσουζιά να έχουν γυναίκες στα καράβια. Η ηταν δικαιολογία για να μην της παίρνουν μαζί , αν τους άρεσε ο κωλος

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-06 21:35:52

Δημοσίευση: Οσο αξιζει ενας κωλος, δεν  αξιζει ο κοσμος ολος! Νσ ένας πραγματικός οπαδός του κώλου.

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 09:06:20

Δημοσίευση: Το φάρδος δεν είναι παράγοντας τύχης; Στενός για σεξ,, φαρδύς για τύχη. :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 09:08:18

Θέμα: Πληροφορίες για ανεξάρτητα κορίτσια με αγγελίες

Δημοσίευση: Που θες μωρό μου να το βάλω.... Για πες... ? Για εσένα που είσαι γαμηκουλάς κ σε ενδιαφέρει το 3-5 λεπτάκια μπες βγες κ δεν ξέρεις να μιλήσεις και σε μία γυναίκα  *λέγοντας δεν παίζει γαμησι* (καφενείο, στρατός)  ενώ υπάρχει όμορφος, ωραίος, εκλεπτυσμένος , ευγενικός,ανδρικός τρόπος να εκφραστείς και να το έκανα δεν θα το μάθαινες ποτέ γιατί δεν θα στο έδινα. Επιπλέον μάθε και τούτο αν δεν  το γνωρίζεις βέβαια γιατί παίζει να τα γνωρίζεις και όλα... Οι εκτονώσεις που φέρνουν πραγματικά δυνατούς οργασμούς  στους άντρες και μιλάμε για οργασμούς δεν μιλάμε για απλή εκσπερμάτωση να αδειάσουν τα αρχιδιά σου απλά... Αφορούν τους ψαγμένους, αυτούς που θέλουν να αποκτήσουν πραγματικό βίωμα και εμπειρία και ψάχνουν την ποιότητα στη ζωή τους γενικότερα πόσο μάλλον στο ερωτικό σεξουαλικό. Επιπλέον αν σε ενδιαφέρει λέμε αν ρε παιδί μου... να ικανοποιηθεί και η γυναίκα που χλωμό το βλέπω να σε ενδιαφέρει... μάθε και το άλλο.... αν δεν ασχοληθείς με τα γύρω-γύρω και τα προκατακτικά και όλα όσα αναγράφονται παραπάνω... Δε πα κουνιέσαι μέσα της και να αλλάζεις στάσεις.... Σε οργασμό δεν θα τη φέρεις... Θα σου βγάλει εκεί πέρα κάτι ψεύτικα βογκιτααααα  + μπόλικο κολπικό gel με βάση το νερό δεν θα πάρεις χαμπάρι θα νομίζεις ότι χύνει....για να ξεμπερδεύει μαζί σου...  Δυστυχώς χρειάζεστε εκπαίδευση και να σας μιλάει και καμιά γυναίκα λίγο ξεκάθαρα για να μαθαίνετε αλήθειες και να γίνεται λίγο καλύτεροι στο σεξουαλικό και αυτά μάλλον θα τα μάθετε μόνο από επαγγελματίες. Δούλεψε λίγο τα προκαταρκτικά και τα γύρω-γύρω και τα παραπάνω και το υπόλοιπο αν είναι να ρθει να είναι τουλάχιστον ποιοτικό γιατί δεν νομίζω να είσαι 14 χρονών κουνελάκι...   Εν κατακλείδι λοιπόν... Παραπάνω στο κειμενάκι μου που δεν το εκτιμάς..  κ είναι okay υπάρχει και αυτή η κατηγορία ανδρών...αναφέρονται στις υπηρεσίες πέραν του μασάζ το οποίο είναι πραγματικό και όχι πασαληματάκι με λάδι ξεπέτα.. αναφέρονται πάρα πολλοί τρόποι εκτόνωσης όπου αυτοί που ξέρουν γνωρίζουν βιωματικά ότι είναι πολύ πιο δυνατότεροι από ένα σεξάκι ξεπέτα  μπες βγες με ένα κομοδίνο που το πληρώνεις κιόλας.... (Βέβαια περι ορέξεως κολοκυθόπιτα ότι είναι ο καθένας μέσα του παίρνει) Αν δεν γνωρίζεις ότι οι τρόποι εκτόνωσης που αναγράφονται παραπάνω είναι ανώτεροι από το σεξ τότε σε βρίσκω αδιάβαστο. Επιπλέον δεν σου φάγαμε τον τυρόπιτα που γράψαμε ένα κειμενάκι σε δημόσιο forum προς ενημέρωση. Με εκτίμηση σε αυτούς που κατανοούν και έχουν επίπεδο/ νόηση / ποιότητα  ΤΕΑ. Καλό καλοκαίρι. Αγαπητή μου ΤΕΑ, συμφωνώ σε σχεδόν όλα όσα γράφεις και δεν θελω να μπω σε καμία αντιπαράθεση μαζί σου. Η απάντηση που πήρες ήταν άκομψη και καταλαβαίνω το ότι μπορεί να σε πειράξει, μόνο που το κείμενο το έγραψες σε ενα forum που λέγετε sexclub και η περισσότερες συζητήσεις αφορούν τον αγοραίο έρωτα, οπότε ναι θα θέλαμε να γνωρίζουμε όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται η δεν παρέχονται έστω και υπο προϋποθέσεις. Κατά την άποψη μου καλό θα ήταν να υπαρχουν οι απαραίτητες διευκρινίσεις όπως και καμια φωτογραφία. Πραγματικά δεν θελω να σε προσβάλλω ούτε και περιμένω προσωπική απαντηση. Παρεμπιπτόντως μου άρεσε η αγγελία σου, αλλά δεν θα δοκιμάσω αν δεν γνωρίζω όλες τις παροχες.

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 09:50:43

Θέμα: Ερωτική επαφή: Τελικά, ποια είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας για σίγουρη απόλαυση;

Δημοσίευση: Όποτε μου καυλώσει.

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 09:53:39

Θέμα: Πολυγαμικός με το οκ της γυναίκας του

Δημοσίευση: Δεν νομίζω ότι συμβαίνει στην Ελλάδα, να σου δώσει η γυναίκα το ελεύθερο να πηγαίνεις με άλλες… Και να στο δώσει μην το κάνεις η μην της το πεις.

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 09:58:46

Θέμα: Διαφορές του σεξ από τον έρωτα

Δημοσίευση: Τόσο πολύ έχουν χαλάσει οι νεότερες γενιές; Δεν έχω άποψη καθώς δεν ξέρω κάνουν στο κρεβάτι τους.

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 10:03:52

Θέμα: Ποια κοπέλα θα διαλέξετε αν κερδίσετε τον διαγωνισμό!

Δημοσίευση: Με 65 που χρειάζονται δεν κάνω όνειρα  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 10:06:24

Θέμα: Η στάση του σεξ που προσφέρει μέγιστη απόλαυση με ελάχιστη προσπάθεια

Δημοσίευση: Να σου τον πάρει ενώ κοιμάσαι.

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 10:09:29

Θέμα: Πολυγαμικός με το οκ της γυναίκας του

Δημοσίευση: εξυπνος ο φιλος, καλα τα λες!!!! Αν το μάθει στο τέλος χαμένος θα βγεις

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 10:10:36

Θέμα: Ιδανική συχνότητα για σεξ

Δημοσίευση: Άσε βρε να μας μείνει και κανένα φράγκο :P Αν πληρώνεις και μια φορά την εβδομάδα πολύ ειναι.Στο δωρεαν όσο αντέχεις.

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 10:16:08

Θέμα: Την τηλεφωνητρια

Δημοσίευση: Χάνεις την εμπειρία. Κάνει sexting

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 10:19:59

Θέμα: Joanna

Δημοσίευση: ..και το δίνω χωρίς γκρίνια, είμαι καλό κορίτσι  :agelos: Όνειρο.

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 10:21:41

Θέμα: Την τηλεφωνητρια

Δημοσίευση: εμένα μου αρέσουν και οι κομμώτριες μετράει? Ότι αρέσει στον καθενα.

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 08:38:00

Θέμα: Αύξηση της δημοτικότητας του πρωκτικού σεξ και τα προβλήματα στις γυναίκες

Δημοσίευση: Μα να έχεις την δυνατότητα να έχεις και γυναίκες σε ένα μακρινό ταξίδι που θα κρατήσει πολύ και να μην το θέλεις: Αν είσαι κωλομπαρας

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 08:40:28

Θέμα: Ποιος (κακώς) ανακάλυψε το photoshop;

Δημοσίευση: Τα βιντεακια ήταν η τελευταία μας ελπίδα αυθεντικοτητας. Πάει και αυτή με το ΑΙ

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 08:41:54

Θέμα: Σεξ και καύσωνας

Δημοσίευση: γιατι απο κριτικες πελατων που κανουν εχω διαβασει ουκ ολιγες φορες για δωματια κορσαιδων γραφειων που αν και καλοκαιρι ηταν χαλασμενο Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει.

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 08:45:48

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα.

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 08:46:43

Θέμα: Έχεις πάει με πρώην φίλου/κολλητού σου;

Δημοσίευση: αναλογα πως χωρισαν και πως θα το παρει ο κολλητος Αν χώρισαν καλά όλα οκ.Αν χώρισαν άσχημα την γαμας για εκδίκηση. :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 08:53:10

Θέμα: πόσο μας ενοχλεί το παρελθόν της δικιάς μας;

Δημοσίευση: Δεν με ενδιαφέρει, δεν ρωτάω δεν θέλω να μάθω.

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 08:56:30

Θέμα: Πόσες και ποιες εθνικότητες έχετε τιμήσει ? Με ποιες περάσατε καλύτερα ?

Δημοσίευση: συμπληρώνω τον χάρτη: Αμερικάνα, Καναδή, Τουρκάλα, Κινέζα, Γιαπωνέζα, Ταυλανδή, Φιλιππινέζα, Αρμένισσα, Μογγόλα, Γαλλίδα, Ιταλίδα, Ολλανδή, Βελγίδα, Γερμανίδα, Σουηδέζα, Νορβηγίδα, Φινλανδή, Τσέχα, Ουγγαρέζα, Σλοβένα, Σλοβάκα, Κροάτισσα, Σέρβα, Ρουμάνα, Γεωργιανή, Λεττονή, Εσθονή, Αργεντίνα, Μεξικάνα, Εκουαδοριανή, Χιλιανή, Περουβιανή, Τανζανή, Κονγκολέζα, Νιγηριανή, Μαροκάνα, Αλγερινή, Αιγύπτια και Σενεγαλέζα... ελπίζω να μην ξέχασα κάποια... α και Ισραηλινή... δεν ήταν όλες επί χρήμασι κάποιες ηταν γκόμενες μου Την λίστα του ΟΗΕ έφτιαξες!

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 08:58:48

Θέμα: Ποιότητα έσκορτς στην Ελλάδα

Δημοσίευση: ελπιζουμε για το πρωτο. Με την ελπίδα θα μείνουμε

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 09:01:48

Θέμα: Πόσες call girls που γνωρίζουμε κάνουν ακάποτο;

Δημοσίευση: τέτοιο δεν έχω κολλήσει ακόμα... Ολα τα υπόλοιπα τα έχεις κολλήσει?

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 09:02:58

Θέμα: Ξεπέτα με γειτόνισσα

Δημοσίευση: και να την πηδήξω μες τον κάδο Αυτό καλύτερα μην μας το πες

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 09:06:00

Forum Tasks