Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Pe27 (25008)

Θέμα: Call Girls που πανε με ζευγάρια

Δημοσίευση: Κατερίνα από το call girls Athens της αρέσουν πιο πολύ τα κορίτσια Ζητάει ανεξάρτητη φίλε μου..

Δημοσιεύθηκε: 2026-02-04 22:35:24

Θέμα: Call Girls που πανε με ζευγάρια

Δημοσίευση: Καλησπέρα! Επαναφέρω το θέμα για τα σημερινά δεδομένα. Ποιες ανεξάρτητες κάνουν ζευγάρια με λεσβιακό? Σε γραφειάτες ξέρω αρκετές . Σε ανεξάρτητη ξέρω τη Αριάδνη αλλά το αρνητικό της είναι ότι μπορεί να σας στήσει αρκετή ώρα στο ραντεβού σας  Τη Ιόλη η Ραφαέλα στις αγγελίες η οποία εμφανισιακά είναι μια μέτρια κοπέλα  Και τη αριαννα που ήταν στο magic και έγινε ανεξάρτητη αλλά δε ξέρω αν συνεχίζει ακόμα να δουλεύει  Ελπίζω να σε βοήθησα  Αν θες γραφείων έχω καλύτερες

Δημοσιεύθηκε: 2026-02-04 22:39:58

Θέμα: Ποιότητα έσκορτς στην Ελλάδα

Δημοσίευση: Κατάλαβα πολύ καλά τι είπες και το λέω πιο καθαρά: Μιλάμε για παιχνίδια ισχύος· κανένας τους δεν έχει «ανάγκη» όπως τέθηκε. Επίσης, στην πολιτική τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται·μην τρώμε τόσο εύκολα ότι είναι ένας εναντίον όλων. Για την πίτα είναι η συζήτηση· όταν καταλήξουν στη μοιρασιά, θα τελειώσει ο πόλεμος σε μία μέρα. Για να σοβαρευτούμε τώρα εγώ ένα πράμα φοβάμαι μόνο . Ας φάει ο καθένας ότι πίτα θέλει . Εμένα με νοιάζει μη σταματήσουν να έρχονται ρωσίδες βίζιτες . Γιατί όλες οι άλλες δε τις φτάνουν τουλάχιστον τις καλές .

Δημοσιεύθηκε: 2026-02-04 22:41:51

Θέμα: Πόσες call girls που γνωρίζουμε κάνουν ακάποτο;

Δημοσίευση: πιστεύετε ότι άκα δέχονται πιο πολύ οι ξένες η οι ντόπιες? Προσωπική μου γνώμη οι ντόπιες . Οι ξένες τουλάχιστο οι σοβαρές επαγγελματίες που έρχονται και ξανάρχονται τουρ στα μεγάλα γραφεία δε πιστεύω να ρίσκαραν τη συνεργασία τους με αυτά .

Δημοσιεύθηκε: 2026-02-04 22:43:38

Θέμα: Πόσες call girls που γνωρίζουμε κάνουν ακάποτο;

Δημοσίευση: είναι λογικό αλλά αν κάποια δίνει ακάποτο σε συγκεκριμένους που εμπιστεύεται τότε μπορεί να το κάνει και λόγω εχεμύθειας. Ναι σίγουρα συμβαίνει αυτό που λες αλλά θα πρέπει να εμπιστεύεται πολύ τον άλλο . Οπως και να χει για όλους μας είναι ρίσκο γιατί δε ξέρει τι κάνουν στη προσωπική τους ζωή από που έρχονται και αυτό που είπες και εσύ που λόγω εχεμύθειας δε θα μάθεις ποτέ .. Ελπίζουμε στη τύχη όλοι μας όσο και αν προσέχουμε από μεριάς μας και τον εαυτό μας και ποιες επιλέγουμε

Δημοσιεύθηκε: 2026-02-04 22:53:37

Θέμα: Ποιότητα έσκορτς στην Ελλάδα

Δημοσίευση: νομίζω οι πιο πολλοί πληρώνουν για να χουν επικοινωνία με τις κοπέλες Οκ να το δεχτώ αυτό … και τι πετυχαίνουν που έχουν ;  Τι έχει πιο αξία να πληρώσεις για να μιλήσεις με μια από μια οθόνη που δε θα γαμησεις η μια εσκορτ επιπέδου sasha6 πχ ;

Δημοσιεύθηκε: 2026-02-04 22:54:49

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα μάγκες

Δημοσιεύθηκε: 2026-02-05 09:17:24

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: Για την Molly λες; Ήρθε και μια καινούργια Τουρκάλα. Ναι φίλε μου τη molly εννοούσα δε έχω πάει ποτέ και θα θελα τη εμπειρία με Τουρκάλα

Δημοσιεύθηκε: 2026-02-05 09:18:15

Θέμα: Your Angels chat

Δημοσίευση: Μην το λες .. αυτά γίνονται σε όλους τους τομείς.. υπάρχει πάντα η VIP μεταχείριση για τους δικούς τους λόγους .. Όταν ένας πελάτης παίρνει τρεις φορές τη βδομάδα από τρεις ώρες και πάνω τη κάθε φορά για ένα χρόνο αξίζει να έχει τέτοια αντιμετώπιση στο τέλος ; Αντικειμενικά πες μου …και ενώ έχει συγχωρήσει και φόλες που τυχόν έφαγε . Αντικειμενικά πες μου οποίος αν είναι ο πελάτης .

Δημοσιεύθηκε: 2026-02-05 11:51:23

Δημοσίευση: παντος τις πρωτες φορες που ερχοταν ηταν πολυ καλη για σκληρο ραντεβου ... μαχημη και χωρις τις παραξενιες που απεκτησε τις τελευταιες φορες που την ειδα .. οπερ και εκοψα .. Ναι είναι αλήθεια αυτό που λες μου το χουν πει παλαιότεροι μου συναγωνιστές που τη ήξεραν στα καλά της . Εχω μάθει και το λόγο που της γύρισε το μυαλό αλλά δε λέγεται δημόσια

Δημοσιεύθηκε: 2026-02-05 11:52:48

Δημοσίευση: «Έκλαψε» με τη μία από τις δύο. Έχει και σχετική κριτική… Και με τις δύο «έκλαψα» για άλλο λόγο τελείως όμως …

Δημοσιεύθηκε: 2026-02-05 11:53:57

Θέμα: Πιάτσες στο κέντρο της Αθήνας.

Δημοσίευση: εγώ φοβάμαι μην κολλήσω κάτι από τα callgirls των γραφείων , δεν είμαι για πιάτσες ........ ούτε ξέρω που αναφέρεστε Για πιάτσες κέντρου Αθήνας ναι είναι πλέον πολύ ριψοκίνδυνο με τις σαύρες που έχουν μείνει . Για πιάτσες παραλιακής κάποιες συγκεκριμένες σου εγγυώμαι όπως θες ότι είναι πιο καθαρές και προσεγμένες από πολλές . Εχω κάνει 69 με δύο από αυτές και το μουνι μυρίζει άνθος όχι μουνιλα και ψαρίλα

Δημοσιεύθηκε: 2026-02-05 18:34:56

Θέμα: Adult Club chat

Δημοσίευση: ειναι γατονι αυτη. Η τονια είναι πολύ καλή επαγγελματίας και όσο έπαιρνα ήταν πραγματικά φύλακας αγγελος. Ενώ είχα βάλει σκοπό να τις πάρω όλες για να περάσω το ποσοστό στο σύνολο που είχα στα κορίτσια του magic και να φτάσω το 100% στο adult μου λέγε σε λίγες περιπτώσεις ώπα αυτή δε κάνει για σένα . Αν ήθελε απλά να μου πουλήσει ήταν το μόνο εύκολο . Απο τη πρώτη φορά που πήρα κοπέλα από εκεί με περάσε μια μίνι συνέντευξη στο τι μου αρέσει τι ζητάω τι περιμένω από τη κοπέλα και ήξερε πάντα που να με καθοδηγήσει και την ευχαριστώ και από εδώ δημόσια .

Δημοσιεύθηκε: 2026-02-05 18:39:24

Θέμα: Πιάτσες στο κέντρο της Αθήνας.

Δημοσίευση: εγώ είμαι λίγο χέστης το παραδέχομαι .. παρόλο με κοπέλες από γραφείο δεν κρατιέμαι ... Σε καταλαβαίνω …. Εγώ έλειπα επαρχία και ψώνιζα από πιάτσες Αθήνας και παραλιακής όταν ανέβαινα για σκ Αθήνα να δω τους δικούς μου . Και με κάποιες έχω επαφή από τότε ότι είχαν πρωτοέρθει Ελλάδα μιλάμε για 1999 χρόνια περίπου . Βέβαια καμία σχέση η ποιότητα τότε . Οταν παρακμασε η Αθήνα τελείως άρχισα δειλά δειλά με ανεξάρτητες και γραφεία . Πολλές έχουν σταματήσει δυστυχώς . Αλλα και στα γραφεία φίλε μου διόρθωσε με αν θες βλέπω αύξηση τιμών χωρίς να έχουν τις ουαο γκόμενες τώρα απλά έχουν ποσότητα χωρίς κάτι ξεχωριστό  Ενα μεγάλο γραφείο συγκεκριμένα το χάζευα εχτές . Όταν έπαιρνα συχνά είχα τουλάχιστο δέκα διαφορετικές που με καυλωναν στις φωτό και έλεγα ποια να πάρω τώρα ποια να πάρω τώρα . Εχτές χάζευα και μια δε μου έκανε πραγματικά κλικ να πω αυτή θέλω . Και δε είναι το μόνο γραφείο και σε άλλα είχα πχ οκτώ επιλογές δυνατές και τώρα μια με το ζόρι

Δημοσιεύθηκε: 2026-02-05 18:43:40

Θέμα: Τι μουσική ακούνε οι βίζιτες;

Δημοσίευση: Εμένα μια φορά (ήταν η εξαίρεση βέβαια) μου τυχε η Ρωσίδα η ουκρανεζα σπάω το κεφάλι μου ποια ήταν από τόσες που γνωρίζω που μου ζήτησε να της βάλω στη τηλεόραση στο you tube πρόγραμμα από μπουζούκια νομίζω του καρρα αν δε κάνω πάλι λάθος  Και δε μίλαγε ελληνικά αλλά τον ήξερε είχε πάει πριν χρόνια και θυμόταν

Δημοσιεύθηκε: 2026-02-05 18:46:35

Δημοσίευση: αν εισαι τετοιος πελατης τοτε νομιζω εισαι vip κατηγορια .. Τώρα δε είμαι τουλάχιστο στο συγκεκριμένο . Πριν ρίσκαρα δοκίμαζα κάθε βδομάδα διαφορετική . Τώρα έχω ξεχωρίσει λίγες δικές τους και θα πάρω μόνο αυτές αν είναι να πάρω . Δε είμαι θυμωμένος ούτε τους κράζω , απλά δε μαρεσει το άδικο . Στη αρχή νόμιζα ότι είχαν θέμα μαζί μου . Πλέον επειδή μιλάω με τος πάντες για το συγκεκριμένο θέμα κατάλαβα ότι εφαρμόζουν τη πολιτική αυτή γενικά . Οπότε κατάλαβα ότι δε είναι προσωπικό το θέμα μαζί μου και κατά καιρούς θα πάρω και κάποια άλλη . Αλλά όσο δε μου δίνουν τη συγκεκριμένη δε θα παίρνω τη ποσότητα που έπαιρνα στις υπόλοιπες . Απλό είναι. Ελπίζω να αλλάξουν γνώμη εδώ θα είμαι εγώ και θα περιμένω να κάνουμε μια νέα αρχή και να ξεχάσουμε τα παλιά τουλάχιστο από μεριάς μου . Αν και δε το πιστεύω … όσο για το vip θεωρώ ότι άξιζα να με έχουν . Δε ξέρω πολλούς εδώ μέσα που γράφουν και σχολιάζουν και να παίρνουν δωδεκαωρα όπως έπαιρνα εγώ . Και επίσης είμαι πελάτης που ποτέ δε έχει πάρει κανένα γραφείο η ανεξάρτητη για μια ώρα ποτέ όμως …

Δημοσιεύθηκε: 2026-02-05 18:51:56

Θέμα: ραντεβου με εργαζομενη

Δημοσίευση: Περνάει πολυ καλά μαζί σου και ζεις κάτι ανθρώπινο. αυτο δεν ειναι το νοημα? επαιρνα καθε βδομαδα διαφορετικες καπου το παρακανα... τωρα κανω κυριως επαναληπτικες με 10-15 που ξεχωρισα που δε σου δειχνουν οτι ερχομαι σα πουτανα και μονο αν ηταν ετσι πας και σε στουντιο. υπαρχει μια επικοινωνια χωρις να μπλεκουμε προσωπικα...

Δημοσιεύθηκε: 2026-02-05 19:13:03

Θέμα: Στέλλα Γιαμπουρά

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-02-05 19:15:32

Θέμα: Λιλα Τριάντη

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-02-05 19:16:38

Θέμα: Αναστασία Δημητρά

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-02-05 19:17:51

Θέμα: Κάτια Ταραμπάνκο

Δημοσίευση: