Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Pe27 (25009)

Θέμα: AGN chat

Δημοσίευση: ωαζει πολλα ο νους μου...κοκες , καζινο , μαλλια κλπ Μέσα είσαι …. Αλλά το μαλλί δε χαλάς τόσα . Για αυτό σου λέω ότι αποκλείεται να έχει σταματήσει γιατί όταν εθιστείς σε κάτι το ζητάς κάθε μέρα και κοστίζει πολύ .

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-29 21:09:52

Θέμα: Θα πληρώνατε ποτέ με κάρτα για να γαμήσετε;

Δημοσίευση: Γιατί ρε συ; Θα… χεστείς στο χρήμα! :haxa: Ναι καφέ σαν τα παλιά χιλιάρικα …..

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-29 21:10:56

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Για βράδυ μοσχαροσουπα

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-29 21:34:31

Θέμα: Αριαδνάκι IND

Δημοσίευση: πωπω ξενερα Ρε φίλε είναι μια χαρά όταν είναι ξεκούραστη κα υποτακτική και κάνεις τα πάντα αλλά δε θέλει να χάνει ραντεβού η δε τη αφήνουν να χάνει και έρχεται κουρασμένη και όποτε έρθει αλλιώς θα ταν πολύ καλή εμένα μου χει κοιμηθεί στη πίπα τη δεύτερη με το πουτσο μέσα

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-29 21:42:11

Θέμα: Οι πιο ξεπέτες και αγενής έσκορτ/πουτάνες που θυμόμαστε

Δημοσίευση: Μόνο 20 λεπτά κάθισε Και γιατί δε της είπες σε έχω πληρώσει για μια ώρα που νομίζεις ότι πας ; Ή αν θες να φύγεις δώσε τα μισά πίσω … Σε πιστεύω εννοείται γιατί και εγώ τη είχα διώξει

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-29 22:38:17

Θέμα: Πιπίνια, πιπίνια, πιπίνια! (2024)

Δημοσίευση: Όσο μεγαλώνεις θες μικρές όταν είσαι μικρός ώριμες Οταν είσαι μικρός θες ώριμες να σου μάθουν τα κόλπα να τα κάνεις στις μικρές φίλε μου καλέ .. Όσο μεγαλώνεις θες μικρές να δείχνεις ότι πέρναει η μπογιά σου ακόμα …

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-29 22:53:53

Θέμα: Lisa Pilvedor

Δημοσίευση: Είναι αληθέια ότι είναι κόρη του Περίδη του τραγουδιστή και δε έχουν σχέσεις από όταν έμαθε τη δουλειά της ;

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-29 22:54:44

Δημοσίευση: Οχι ειχα διαβάσει αλλα έδωσα μια ευκαιρία και μετα μια δεύτερη που ήρθε κανονικά με λιγο στήσιμο.. Πρώτη φορά σε εμένα δύο ώρες … στη μία ώρα έλεγε έφτασα στο ξενοδοχείο και ανεβαίνω . Μέχρι να ανέβει πέρασε άλλη μια ώρα . Κοιμήθηκε στη πίπα στο δεύτερο γύρο τη σκουντούσαν δε αποκρινόταν νόμιζα ότι είχε πεθάνει  δεύτερη φορά μου λέει δώσε μια ευκαιρία ήρθε πάλι μετά από μιάμιση ώρα  Μετά χάθηκα με είχε πρήξει στα μηνύματα ακόμα και δυο το βράδυ που χάθηκα και που χάθηκα  Και καλά εγώ ελεύθερος είμαι αν ήμουν παντρεμένος και ερχόταν δύο το βράδυ μήνυμα ; Τρίτο ραντεβού έφτασε με καθυστέρηση ένα τέταρτο λέω εντάξει διορθώθηκε  Τέταρτο δύο ώρες πάλι  Ε μετά είπα αι σιχτιρ…

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-29 22:58:27

Δημοσίευση: Ναι κ σε εμένα έστειλε μερικά μηνύματα στην αρχή αλλα δεν απάντησα ποτε κ το σταμάτησε..  πάντως γαμιεται ωραια. Αυτό ειναι γεγονός. Ευτυχώς σε εμένα δεν κοιμηθηκε ποτε.. φαντάζομαι, ενα σοκ που έπαθες.  Να γελασεις ή να κλάψεις.  Απίστευτο να κοιμηθεί πανω στην πιπα. Ουτε Πιπίλα να ήταν το πουλί σου!!! :lol: Κοιτα δε μου είχε ξανατύχει ποτέ είναι η αλήθεια  Αλλά το ξανάκανε νομίζω τη τέταρτη φορά που ταν και η τελευταία της  Και έχω διαβάσει ότι το έχει κάνει και σε άλλους Όταν δουλεύει 19 ώρες τη μέρα να μη χάσει κανένα από τη μια είναι λογικό Αν όμως τη πετύχεις σε ώρα που ναι ξεκούραστη γαμιεται πολύ καλά

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-30 07:08:59

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Συγχαρητήρια @Mourgas και @nesjacobs καλογαμητες οποίες πάρετε !

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-30 07:12:05

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα μάγκες

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-30 07:13:01

Δημοσίευση: Συκώτι μοσχαρίσιο στη σχάρα με πατάτες τηγανιτές

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-30 23:34:47

Θέμα: Πόσες call girls που γνωρίζουμε κάνουν ακάποτο;

Δημοσίευση: :lol: :lol: :lol:  Η θελουν να προστατεψουν τους εαυτους τους απο τους ιδιους και του διλήμματος να τον βαλω τωρα ακα ή οχι... οποτε καλυτερα να μην πας με καποια , παρα να σ μπει καμια ιδεα στο μυαλο και να κανεις την μλκια Δε διαφωνώ φίλε μου σε αυτό που λες έχεις δίκιο . Ομως ξέρω τουλάχιστο έναν που ήταν ο πρώτος που έκανε δημόσια σε διάφορα νήματα όσες κάναν ακαποτο και έστελνε πριβέ μηνύματα και ψάρευε ποιες κάνουν . Και μου το έχουν επιβεβαιώσει και κοπελες ότι το έκανε.  Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δε αναφέρομαι σε αυτό το φόρουμ για αυτόν .

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-30 23:37:37

Θέμα: Joanna

Δημοσίευση: ...αφού λατρεύω εσάς τ αγορια η μιλφαρα.. :heart: Να χαν όλες οι 30 ρες το το σώμα σου και τη ομορφιά σου …..

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-30 23:39:00

Δημοσίευση: Σας ευχαριστώ πολύ συμφορουμίτες. Στάθηκα τυχερός σαν νέο μέλος κι εγώ Η διαδικασία της εξαργύρωσης ποια είναι ακριβώς; Και μη ξεχνάς από τη ώρα του κωδικού έχεις 10 μέρες να εξαργυρώσεις και να γράψεις κριτική στη οποία ακόμα και αν δε περάσεις καλά πρέπει στο vfm να μη βάλεις κάτω από ενια  Προσωπικά χαίρομαι που κέρδισες σα νέο μέλος είναι ωραίο να γίνεται εναλλαγή στους νικητές γενικότερα αλλά και να μπαίνουν στη λίστα νέα μέλη

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-30 23:42:31

Δημοσίευση: Να ‘μαστε καλά να τους θυμόμαστε! Δεν είναι τόσο απλό γιατί πες ότι ο Α πάει με τη Β που κάνει ακαποτο και μπορεί να του μεταφέρει οτιδήποτε . Στη συνέχεια πάει με την Γ ή όποια δεν κάνει δε της λέει τπτ και η Γ είναι βίζιτα που παίρνεις εσύ και εγώ . Δε πάει αλυσίδα ;

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-31 06:35:40

Θέμα: Heavy metal - Hard rock videos

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-31 19:08:40

Δημοσίευση: εμεις να δουμε ποτε θα κερδισουμε.... 0 στα 7..... Γαμησε τα … με τόσα βουντού που μας έχει κάνει ο γέρος ….

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-31 19:24:07

Θέμα: Αγαπημένο Φαγητό

Δημοσίευση: Γιουβαρλάκια, όχι; Γιατί για να χορτάσω με γιουβαρελακια θέλω καμία ντουζίνα γιατί σούπα είναι δλδ νερό … εννοείται ότι τα τσακίζω αφού αδειάσω μισό βαζάκι μπουκοβο μέσα

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-31 19:25:18

Θέμα: incall ή outcall

Δημοσίευση: Εύλογο το ερώτημα… Δε έχει νόημα να πληρώνεις τα 20 ευρώ του οδηγού γιατί τόσο παίρνει σε όλα τα γραφεία σχεδόν … Άρα πάνε τσέπη γραφείου στη κοπέλα με τπτ …. Θα πρεπε να ναι 130 η ώρα αντί 150

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-31 19:27:49

Δημοσίευση: Σεφταλιες στη σχάρα με πατάτες τηγανητές

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-31 19:28:20

Θέμα: Οι αχώνευτοι του club

Δημοσίευση: να σου πω εσενα μην μου χαλας το προφιλ μου  ακου κανω πλακα εσυ θα μπεις στους γκει μου φενετε σαν τον @gpd Είναι γκέι ο @gpd ??????? Και τι έχει κάνει τα ff ???

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-31 19:30:00

Θέμα: Έχεις πάει με πρώην φίλου/κολλητού σου;

Δημοσίευση: Με γκομενα μια φορά που τη πήδαγε κολλητός χωρίς να έχουν σχέση και μου τη πάσαρε

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-31 19:31:34

Δημοσίευση: πρεπει να ειναι καποος μεγαλο ναυαγιο να το κανει αυτο....πες οτι βρεις μια κοπελα οχι της δουλειάς και κανεται ακαποτα , θα πας μετα με καποια αλλη ακα ? δεν σκέφτεσαι οτι εαν εχεις κατι και την κολλήσεις θα γινεις ρεζίλι και δεν θα χεις μουτρα να κυκλοφορήσεις εξω ? Ποσο μαλλον να ειναι εκδιδόμενη η κοπέλα. εγω θυμαμαι καποτε γαμαγα για χωρισμενη και απο ενα σημειο και μετα ακα και δεν της ειχα και πολυ εμπιστοσυνη να πω την αληθεια και μετα απο λιγο καιρο ειχα γνωρισει ενα πιπινι τρελο και οσες φορες βγήκαμε απέφευγα να κανω το παραμικρο μαζι της απο φοβο , ουτε πιπα δλδ , μεχρις οτου βγουν οι εξετασεις που ειχα παει να κανω μεσω αιματος και σειγμα απο σπερμα...τελικα οταν καλα με τις εξετασεις αλλα η αλλη ξενερωσε και εξαφανιστηκε μα δεν το υποστηριζω και ξερω οτι το καταλαβαινεις αυτο... αναφέρω δυστυχώς ότι συμβαίνει από μια μικρή μειοψηφία... ναυάγια υπάρχουν, λίγα, ελάχιστα να σου δεχτώ, αλλά υπάρχουν..

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-31 21:13:51

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-31 21:14:59

Θέμα: Αντιγόνη Νεοφυτου

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-31 21:26:43

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλησπέρα αλάνια! Καλο σαββατόβραδο !

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-31 22:04:07

Θέμα: Κιθαρίστες!!!

Δημοσίευση: Εγώ στηρίζω ελληνικά προϊόντα : 1. Χριστόφορος Κροκίδης  2. Αντώνης Μιτζέλος  3. Λαμπης κάτι που δε θυμάμαι από τους μουσικούς του κουτιού όταν κάναν εκπομπή

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-31 22:06:35

Θέμα: Κιθαρίστες!!!

Δημοσίευση: Παρότι έφυγε πριν καμιά πενταετία, απίστευτος ήταν ο Σπάθας. Κατά τα άλλα, καλά τα ελληνικά προϊόντα, αλλά μπροστά στα εισαγόμενα «τέρατα»… Δε αντιλέγω για τα εισαγόμενα τέρατα που ανέφερες αλλά αυτά δε έχεις τη δυνατότητα να τα βλέπεις και συνέχεια όσοι ζουν δλδ  Πρέπει ή να πας έξω ή να έρθουν μια στο τόσο για συναυλία  Ξέχασα τον κιθαρίστα από τις τρύπες που τα δίνε όλα και λυπήθηκα πολύ που διαλύθηκαν

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-31 23:20:11

Θέμα: Μεταβίβαση δώρου

Δημοσίευση: Σε ευχαριστω πολυ ! Ναι το αποδεχομαι , προλαβαινω μεχρι τοτε Καλά να περάσεις φίλε !!

Δημοσιεύθηκε: 2026-02-01 18:59:54

Forum Tasks