Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Pe27 (25014)

Θέμα: Διαφημισεις

Δημοσίευση: Saab που βρίσκεται αυτή η μάρκα? πρεπει να εκλεισε η παραγωγη σουηδικη ηταν

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-29 00:10:02

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: συκωτι μοσχαρίσιο με ρύζι

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-29 00:10:49

Θέμα: Οι καλύτερες στάσεις στο σεξ.

Δημοσίευση: Στο πρώτο την καρφώνεις στο άλλο της γαμας από διάφορες κωλοτρυπιδες πόσες κωλοτρυπίδες έχει πχ ένας γυναικείος πάτος?

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-29 00:11:44

Θέμα: Ανέκδοτα

Δημοσίευση: Δυο Κρητικοί πηγαίνουν σ’ ένα ξενοδοχείο στην Αγγλία και μέσα στην ντουλάπα βρίσκουν ένα ποντίκι να τρώει τα σεντόνια. «Κατέχεις πως λένε τον ποντικό στα Εγγλέζικα;» λέει ο ένας. «Όϊ, δε κατέχω». «Και πως θα τους πούμε ήντα συμβαίνει;» «Άσε θα πάρω εγώ να εξηγηθώ» λέει ο άλλος και σηκώνει το τηλέφωνο. «Yes, Reception?». «Yes». «Do you know Tom and Jerry?». «Yes, of course». «Jerry is here!!!».

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-29 00:12:55

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-29 00:13:27

Θέμα: Στέλλα Γιαμπουρά

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-29 00:14:06

Θέμα: Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-29 00:14:52

Θέμα: ξεκαρδιστικές ατάκες απο ελληνικες ταινιες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-29 00:15:17

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-29 00:15:51

Θέμα: Heavy metal - Hard rock videos

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-29 00:16:22

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-29 00:16:59

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-29 00:17:39

Δημοσίευση: Ένας άνεργος διαβάζει στις αγγελίες: «Ζητείται βοηθός γυναικολόγου στην Αθήνα». Παίρνει τηλέφωνο και ρωτάει: «Γεια σας, μπορείτε να μου πείτε τι κάνει ο βοηθός γυναικολόγου;». «Οι αρμοδιότητες του βοηθού…» του απαντάει ο γιατρός «…είναι να προετοιμάζει τις γυναίκες για την γυναικολογική εξέταση, δηλαδή να βγάζει τα ρούχα τους, έπειτα να πλένει την ευαίσθητη περιοχή με ζεστό νερό και ειδικό σαπούνι και να την ξυρίζει και στο τέλος να κάνει μασάζ με λάδια και αρωματικά έλαια για την αποφυγή φλεγμονών». «Ενδιαφέρομαι! Ποτέ να έρθω;» λέει ολόχαρος ο άνεργος. «Αν θέλετε και αύριο, άλλα πρέπει να πάτε στη Θεσσαλονίκη στην οδό Τσιμισκή» του λέει ο γιατρός. «Μα… η αγγελία λέει για Αθήνα». «Ναι, Αθήνα λέει, άλλα η ουρά φτάνει στην Τσιμισκή…».

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-29 00:18:41

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-29 00:19:24

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-29 00:20:05

Θέμα: ξεκαρδιστικές ατάκες απο ελληνικες ταινιες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-29 00:20:31

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-29 00:20:57

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-29 00:22:51

Θέμα: Heavy metal - Hard rock videos

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-29 00:23:12

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-29 00:23:58

Δημοσίευση: Βρέθηκαν μια μέρα στη κόλαση ένας Έλληνας, ένας Αμερικάνος κι ένας Ινδός. Τους συναντάει ο διάβολος και τους λέει: «Σε όσους έρχονται εδώ δίνω μία ευκαιρία να μεταφερθούν στον παράδεισο». Και βγάζει ένα τεράστιο μαστίγιο… λέγοντας: «Όποιος θα αντέξει τρία χτυπήματα χωρίς να φωνάξει, θα πάει στον παράδεισο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ασπίδα ό,τι θέλετε». Πρώτος πηγαίνει ο Αμερικανός. «Τι θα έχεις για ασπίδα»; ρωτάει ο διάβολος. Ο Αμερικάνος σηκώνει μια τεράστια πέτρα και λέει: «Θα χρησιμοποιήσω αυτή την πέτρα! Είμαι έτοιμος!». Σηκώνει ο διάβολος το μαστίγιο, χτυπάει μια και φεύγει η πέτρα. Χτυπάει δεύτερη και ουρλιάζει σαν τρελός ο Αμερικάνος, οπότε χάνει την ευκαιρία να πάει στον παράδεισο. Στη συνέχεια ήταν σειρά του Ινδού. «Τι θα έχεις για ασπίδα»; τον ρωτάει ο διάβολος. «Τίποτα», λέει ο Ινδός. «Κάνω από τότε που γεννήθηκα γιόγκα και δε νιώθω καθόλου πόνο!». Στο πρώτο χτύπημα ο Ινδός ήταν ατάραχος. Στο δεύτερο έκανε κάποιους μορφασμούς και στο τρίτο χτύπημα λίγο περισσότερους. Αλλά δεν έβγαλε κουβέντα από το στόμα του! «Να πάρει», λέει ο διάβολος, «πρώτη φορά αντέχει κάποιος τρία χτυπήματα. Λοιπόν, είσαι ελεύθερος να πας στον παράδεισο. Το αξίζεις». «Όχι», λέει ο Ινδός.« Θέλω να μείνω και να δω. Σε όλα τα ανέκδοτα ο Έλληνας τη βγάζει καθαρή. Θέλω να δω τώρα πώς θα ξεμπερδέψει!». «Εντάξει, μείνε να βλέπεις», του λέει ο διάβολος. Έρχεται λοιπόν η σειρά του Έλληνα και τον ρωτάει: «Εσύ τι θα χρησιμοποιήσεις για ασπίδα;». Και απαντάει ο Έλληνας: «Τον Ινδό!».

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-29 00:25:36

Θέμα: ραντεβου με εργαζομενη

Δημοσίευση: ε μην ειμαστε καχυποπτοι. ακομα και να σου κατσει μια φορα τζαμπα θα στο χτυπησει αργοτερακαι θα τα σκασεις διπλά... η θα σου κλαφτει δε εχω να πληρωσω το ρευμα κλπ και αν μπορεις δανεισε μου κλπ....κλπ...

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-29 00:28:03

Θέμα: Η μάστιγα των πληρωμένων κριτικών

Δημοσίευση: κ εγω για γλειφομουνι,πολλα ζηταω ρε γκαμωτη??? εγώ λέω να ανοίξουμε ενα νημα όπου θα τις δοκιμάζεις όλες πρώτα εσύ ανα γραφείο η αλφαβητικά ανεξαιρέτως και θα μας λες ποιες ειναι καθαρες και ποιες μυρίζουν ψαρίλα.. θα είσαι κάτι σαν επίσημος δοκιμαστής

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-29 00:31:24

Θέμα: ιδανικές σύζυγοι/γκόμενες

Δημοσίευση: ρωσίδα η ουκρανέζα μακρύ ξανθό μαλλί γαλάζιο μάτι να λέει μόνο da ως 29 ετών.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-29 00:32:55

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-29 00:33:23

Δημοσίευση: Σκηνή 1 Ο πονηρός επιχειρηματίας, κλείνει το μάτι στην γραμματέα, λέγοντάς της : - Είσαι για μια όμορφη βδομάδα στο εξωτερικό, εσύ κι εγώ; Θα το κάνουμε να φανεί σαν επαγγελματικό ταξίδι! Σκηνή 2 Η γραμματέας τηλεφωνεί αμέσως στον άντρα της : - Έλα γλυκέ μου, για μια βδομάδα, το αφεντικό μου κι εγώ πρέπει να πάμε στο εξωτερικό, γι αυτό να προσέχεις τον εαυτό σου, έτσι, αγάπη μου; Σκηνή 3 Ο κατεργάρης σύζυγος τηλεφωνεί στην κρυφή ερωμένη του : - Η γυναίκα μου πάει στο εξωτερικό για μια βδομάδα, ας περάσουμε αυτή τη βδομάδα μαζί. Σκηνή 4 Η κρυφή ερωμένη τηλεφωνεί στο μικρό μαθητή που του κάνει ιδιαίτερα μαθήματα : - Για μια βδομάδα έχω μια σοβαρή δουλειά, οπότε δεν χρειάζεται να έρχεσαι για μάθημα. Σκηνή 5 Ο μικρός μαθητής τηλεφωνεί στον παππού του : - Παππού για μια βδομάδα δεν έχω μαθήματα, γιατί η δασκάλα μου έχει δουλειά. Να περάσουμε αυτή τη βδομάδα μαζί; Σκηνή 6 Ο παππούς επιχειρηματίας τηλεφωνεί στη γραμματέα του : - Συγγνώμη, αλλά αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να την περάσω με τον εγγονό μου, οπότε, δυστυχώς θα πρέπει να αναβάλουμε αυτό το «επαγγελματικό» ταξίδι που κανονίσαμε. Σκηνή 7 Η γραμματέας τηλεφωνεί στον άντρα της : - Αγάπη μου, αυτή τη βδομάδα το αφεντικό μου έχει μια δουλειά, κι έτσι ακυρώσαμε το επαγγελματικό μας ταξίδι. Σκηνή 8 Ο σύζυγος τηλεφωνεί στην ερωμένη δασκάλα : - Με συγχωρείς, δεν θα μπορέσουμε να περάσουμε μαζί αυτή τη βδομάδα. Η γυναίκα μου ακύρωσε το ταξίδι της. Σκηνή 9 Η δασκάλα τηλεφωνεί στο νεαρό αγόρι : - Κοίτα, ακυρώθηκε η έκτακτη δουλειά που είχα, οπότε, έλα κανονικά στα μαθήματά σου Σκηνή 10 Ο νεαρός μαθητής τηλεφωνεί στον παππού του : - Παππού, η δασκάλα μου δεν έχει τελικά δουλειά αυτή τη βδομάδα, κι έχω μαθήματα, κανονικά. Συγγνώμη, αλλά δεν θα μπορέσω να σου κάνω παρέα. Σκηνή 11 Ο επιχειρηματίας στη γραμματέα : - Κοίτα, μην ανησυχείς γι αυτό που σου είπα, θα πάμε το «ταξιδάκι» μας τελικά. Κάνε κανονικά τις κρατήσεις. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τα τηλεφωνήματα ακόμα συνεχίζονται....

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-29 00:36:56

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-29 00:37:22

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-29 00:39:36

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-29 00:40:27

Δημοσίευση: