Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Pe27 (25015)

Θέμα: Στέλλα Γιαμπουρά

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 00:41:56

Θέμα: ξεκαρδιστικές ατάκες απο ελληνικες ταινιες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 00:42:30

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 00:45:30

Θέμα: Διαφημισεις

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 00:46:04

Θέμα: Heavy metal - Hard rock videos

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 00:46:46

Θέμα: Ανέκδοτα

Δημοσίευση: Ένας νεαρός πηγαίνει σ' ένα φαρμακείο και ζητά προφυλακτικά: - Ποια συσκευασία θέλετε; ρωτάει ο φαρμακοποιός. Έχουμε με τρία, έξι, εννιά και δώδεκα. - Να σας πω, λέει ο νεαρός. Απόψε έχω ραντεβού με μια φοβερά καυτή κοπέλα. Θα φάμε με τους γονείς της και μετά θα βγούμε βόλτα. Έχω το προαίσθημα πως απόψε θα επέλθει το μοιραίο! Και είμαι σίγουρος πως αν αρχίσουμε, δε θα θέλει να σταματήσουμε. Γι αυτό, δώστε μου τη δωδεκάδα. Το βράδυ έρχεται, ο νεαρός πηγαίνει στο σπίτι της κοπέλας και κάθονται στο τραπέζι οικογενειακώς για το δείπνο. Ο νεαρός παρακαλεί να πει αυτός την προσευχή και όλοι συφωνούν. Αρχίζει να μουρμουρίζει την προσευχή και συνεχίζει έτσι για πέντε λεπτά. Η κοπέλα σκύβει προς το μέρος του και του ψιθυρίζει: - Δεν μου είχες πει πως είσαι τόσο θρήσκος. - Κι εσύ δεν μου είπες πως ο πατέρας σου είναι φαρμακοποιός!

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 00:53:38

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 00:54:20

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 00:54:44

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 00:55:15

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 00:55:58

Δημοσίευση: Ένα ζευγαράκι έφηβοι κρύφτηκαν στο κοντινό δασάκι δίπλα στο χώρο που διεξάγονταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας σε ανοικτό γήπεδο, στα περίχωρα της πόλης. Aρχισαν τις περιπτύξεις, φιλιά, χάδια, τα γνωστά, οπότε σε κάποια στιγμή της λέει αυτός: - Κοίτα, τόσο καιρό είμαστε μαζί κ τα κάνουμε αυτά. Δεν νομίζεις ότι ήρθε καιρός να ολοκληρώσουμε; -Εντάξει, συμφώνησε κ η κοπέλα, αλλά ξέρεις, είμαι παρθένα κ έχω ακούσει ότι πονάει. Με τόσο κόσμο μαζεμένο, όπως καταλαβαίνεις, φοβάμαι μη μας ακούσουν. -Aκου τι θα κάνουμε, της λέει ο τύπος μετά από λίγη σκέψη. Αν πονέσεις, θα αρχίσεις να μουγκρίζεις σαν αγελάδα, κ εγώ θα σταματήσω. Αν όμως σ' αρέσει, αρχίνα να τραγουδάς για να ξέρω κ εγώ να συνεχίσω. Μ' αυτό τον τρόπο, κ να μας ακούσουν, δεν θα καταλάβουν. Έτσι κ έγινε, οπότε μετά από λίγο φωνάζει η γυναίκα: - Μουουουου.... μουουουου..... μουουου 'φαγες όλα τα δαχτυλίδια...

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 00:58:24

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 00:58:49

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 00:59:31

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 00:59:51

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 01:00:12

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 01:02:01

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 01:03:27

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: σφίξαν οι κώλοι! Διέκρινα ένα ψιλοζωρισμα ή είναι η ιδέα μου αυτή τη βδομάδα ;;

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 19:28:38

Δημοσίευση: Πρώτη φορά τόσα πολλά νομίζω Σαν ποστ νομίζω πρώτη φορά αριθμητικά  Σαν δυσκολία θυμάμαι πριν μήνες σε διαγωνισμό του your angels ήθελε από 60 ως 80 ποστ δε είμαι σίγουρος για το νούμερο και δύο κριτικές στη βδομάδα μετά τη Κυριακή οι οποίες κιόλας πρώτα έπρεπε να εγκριθούν και μετά να δηλώσεις συμμετοχή . Νομίζω ήταν το πιο δύσκολο σαν όρος  Επίσης μου κάνει εντύπωση που γραφεία όπως το adult που είχαν τους πιο εύκολους όρους τύπου απλά 20 ποστ έχουν ανεβάσει το πήχη  Μου κάνει εντύπωση είπα δε είπα ότι διαφωνώ … προσωπικά συμφωνώ με το να ασχολούμαστε όλοι περισσότερο ανεξαιρέτως για κάτι που γίνεται ένας σοβαρός αγώνας από τους διαχειριστές και ένα αξιόλογο έξοδο . Ας αγωνιστούμε και εμείς λίγο παραπάνω δε πειράζει . Χαμένοι δε θα βγούμε σίγουρα

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 19:32:36

Δημοσίευση: Είναι και οι μέρες σύντεκνε… Αν είναι για τις μέρες έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο . Εφόσον λείπουν άτομα και πολλά διακοπές που δε θα δηλώσουν να είναι χαμηλότεροι οι όροι και όταν υπάρχει ζήτηση και προσφορά από μέλη να πάρουν νούμερο να αυξάνονται οι όροι … ταπεινή μου χαζή γνώμη …

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 22:34:52

Δημοσίευση: Δεν υπάρχει χαζή γνώμη· υποθέσεις κάνουμε. Απλά εγώ μίλησα για τους συμμετέχοντες, όχι για τους όρους. Μα το ίδιο λέμε για αυτό σχολίασα τους όρους . Θέλω να σου εξηγήσω ότι αυτοί που λείπουν για διακοπές αν ήταν χαμηλότεροι οι όροι αυτοί τη βδομάδα που όντως λείπουν θα σου σκεφτόταν δε γαμιεται ας δηλώσω τη συμμετοχή και το δίνω πάσα αν λείπω . Ας το κάνω για τη εμπειρία . Οταν τα ποστ είναι 90 κακά τα ψέματα αν ανήκει σε αυτή τη περίπτωση που θα το κανε για χαβαλέ και να το πασάρει ε δε θα ασχοληθεί καν και είναι λογικότατο . Για αυτό σχολίασα για όρους είναι σχετικό με τη προσφορά και ζήτηση .

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 22:59:45

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Έξω σε κουτούκι χριστουγεννιάτικο μενού 1. Σούπα βελουτε και μοσχαροσουπα  2. Ρώσικη σαλάτα και τυροκαυτερή  3. Μπουγιουρντί και μελιτζανάκια ρολό 4. Χριστουγεννιάτικη σαλάτα 5. Μπιφτέκι αλά κρεμ και κοτόπουλο τηγανιά  6. Σκάλοπινια μοσχαρίσια και συκώτι στη σχάρα  Τσιμπήσαμε και σήμερα

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 23:01:46

Θέμα: Μέλη που μας λείπουν

Δημοσίευση: Η απόφαση να μπαναριστω ηταν δικια μου γιατι κουραστηκα να ασχολουνται κατι κακομοιροι και κακομοιρες μαζι μου το οποιο εφερνε λασπη κυριως στο φορουμ δεν το εχω κρυψει ουτε προκειτε να το κρυψω οτι ο ιδιοκτητης ειναι φιλος μου και τον βοηθησα αλλα πλεον επειδη ριχνουν το ματι τους περισσοτερο απο οσο πρεπει κι οχι για καλο λογο οι διπλα βρισκουν πατημα το τι γραφω εγω εδω για να μειωσουν το φορουμ, και δεν αποσυρθηκα μονο για το φορουμ αλλα αυτοι μου εχουν φορτωσει στην πλατη γραφεια φορουμ στριπ, μονο τον φονο του κεννεντυ δεν μου εχουν φορτωσει ακομα οποτε σας ευχαριστω πολυ αλλωστε ειπα σε καποια φιλαρακια που βοηθησαν στην εκκινηση του φορουμ να επανελθουν παροτι ανενεργοι και θα δωσω την ευχη μου (για εσας καταρα) και το ελευθερο να σας κραζουν (ηδη φτιαχνω λιστα) ευχαριστω για την κατανοηση αλωστε φιλαρακια που γραφουν εδω εχουν το τηλεφωνο μου και επικοινωνω μαζι τους @"Sikelos" ετοιμη η γεννητρια; χρόνια πολλά σου εύχομαι χάρηκα πολύ που διάβασα το  μήνυμα σου ευχομαι στη νέα χρονιά να ξεπεράσεις τα θέματα υγείας που ο ίδιος έχεις αναφέρει. αυτό είναι το πιο βασικό.  όσο για τα άλλα και έγω δίπλα πριν γραφτώ εδώ είχα δεχτεί πολύ πόλεμο και ειρωνεία και μάλιστα και από μέλη που είναι και εδώ απλά δε τους παίρνει εδώ να κάνουν το φόρουμ μπάχαλο. έπαψα να ασχολούμαι μαζί τους δίπλα γιατί μόνο αξία τους έδινα. το αν εισαι φίλος με τον ιδιοκτήτη εδώ δε αφορά κανένα μας ούτε είναι κάτι μεμπτο. απόδειξη ότι είχες αποκλειστεί και εσύ μια βδομάδα για κάτι που είχε συμβεί .  Συνοψίζοντας θα ήθελα να σε παρακαλέσω να το ξανασκεφτείς και να μη δώσεις και εσύ αξία οπως έκανα εγώ σε φαιδρά άτομα. Γιατί αν φύγεις θα λένε ότι σε νίκησαν.  Κοιτα την υγεια σου και γύρνα εδώ με τον χαβαλέ που κάναμε.. είσαι η κολώνα η θεμέλιος εδώ μέσα και σε θέλουμε όλοι πίσω. προσσωπικά ανησυχούσα για τη υγεία σου από τη πρώτη μέρα που έλειπες και ρώταγα συχνά

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-25 15:26:33

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-25 15:27:01

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Λεμονάτο μοσχάρι με τηγανιτές πατάτες

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-26 16:27:55

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-26 19:52:55

Δημοσίευση: αυτό το ανέκδοτο περιγράφει τον @"TOMCRUISE" μπόμπιρα.... Ένας μπαμπάς κι ο γιος του περνάνε με το αυτοκίνητο μέσα από μια γειτονιά με εκδιδόμενες. Ο γιος με έκπληξη ρωτάει: - "Τι κάνουν μπαμπά αυτές οι κυρίες στην άκρη του δρόμου;" Ο μπαμπάς, κάπως ταραγμένος, απαντά: - "Πουλούν λίγη ευτυχία, παιδί μου..." Όταν επιστρέφουν σπίτι, ο μικρός σπάει τον κουμπαρά του, βγάζει 20 ευρώ και γυρνάει στη γειτονιά. Πλησιάζει μια που κάνει πεζοδρόμιο, της δίνει τα λεφτά και της λέει: - "Θέλω να αγοράσω λίγη ευτυχία!" Έκπληκτη η γυναίκα παίρνει τον μπόμπιρα μαζί της, τον ανεβάζει στο δωμάτιο και του ετοιμαζει τρεις φετες ψωμί με μερέντα! Γυρνάει ενθουσιασμένος ο μικρός στο σπίτι: - "Μπαμπά, πήγα κι αγόρασα λίγη ευτυχία..." Ταραγμένος ο πατέρας τον ρωτάει τι έγινε ακριβώς... Κι ο μικρός: - "Τις πρώτες 2 τις κατάφερα μια χαρά, αλλά στην 3η ήμουν τόσο χορτασμένος, που μόνο την έγλειψα!"

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-26 19:55:06

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-26 19:55:57

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-26 19:58:03

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-26 19:58:48

Forum Tasks