Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Pe27 (25008)

Θέμα: Daria Zaritskaya

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-07 21:29:23

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-07 21:35:52

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-07 21:33:16

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: 1 κριτικη απο την προηγουμενη εβδομαδα και επειτα. Οποιος εβαλε απο τον πρηγουμενο διαγωνισμο γιορς και μετα ειναι οκ. Αφού λέει ξεκάθαρα μια τη περασμένη βδομάδα και μια αυτή . Άρα οποίος έβαλε μόνο στο προηγούμενο διαγωνισμό δε δικαιούται αν δε βάλει άλλη μια . Εγώ αυτό καταλαβαίνω ότι ζητάει ξεκάθαρα δυο δε λέει πουθενά ότι μόνο με μια είμαστε εντάξει

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-07 21:52:45

Δημοσίευση: Αν ηταν ετσι δεν θα με εβαζε στο νο που ζητησα. Θα μου ελεγε να βαλω ακομα μια Σου θυμίζω τη περασμένη βδομάδα και Μενέα με είχαν στο νούμερο που ζήτησα και ακυρωθήκαμε όλοι μαζί Πάρεα

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-07 22:06:50

Θέμα: Magic Girls chat

Δημοσίευση: μηπως ειχε βρει τα χαιβανια εδω που θα τρεξουν αμεσως ? Υ.Γ. Δεν την εχω παρει και δεν ξερω αν αξιζει εξω ισως δεν παει καλα στα ιδια λεφτα Κακά τα ψέματα μπορεί σε κάποιους να μη άρεσε αλλά είναι παλιά στο χώρο εδώ και καταξιωμένη . Και έχει χτίσει ένα Α όνομα . Όπου και να πήγαινε είναι δεδομένο ότι θα είχε τους ακόλουθους της .

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-07 22:18:31

Θέμα: Magic Girls chat

Δημοσίευση: Ονομα  εκανε η πρωην φιλη της για να λενε τα πραγματα με το ονομα της  Φυσικα θα εχει δικους τους ακολουθους πιστους  Εδω εχει η αντριανα που ειναι και 50 yrs Εδω δεν πηρες το υπεροπλο  πρωην φιλη της εδω και δυο χρονια που σου λεγα  :axaxaxa: πρωην φιλη απο agn θα λες εσυ?

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-07 23:39:06

Δημοσίευση: τωρα εσύ εβαλες τα πραγματα στη θεση τους!!!!!

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-07 23:40:41

Θέμα: Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-08 00:21:28

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-08 00:21:58

Θέμα: Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-08 00:36:35

Δημοσίευση: θα περιμένει πολυ ο @"Pe27" :arrow: Θα βγει αύριο που δε έχουμε κλήρωση εδώ θα δεις … Αλλά δε πειράζει παιχνίδι είναι χαβαλέ κάνουμε δε θα σκάσω για κανένα 11….. Συναγωνίζομαι εσένα στη γκαντεμιά να γίνω αντιπρόεδρος

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-09 15:48:24

Δημοσίευση: Ειμαι ο γκαντεμης Νο2 οποτε πρεπει να περασεις και μενα :D Κάνω ότι μπορώ…..

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-09 16:03:03

Θέμα: Your Angels chat

Δημοσίευση: Καλησπέρα @"Your Angels" αγαπημένο μου … μήπως ξέρετε μέχρι ποτέ θα δουλεύει η ντασα (παλιά Kyra) γιατί θέλω να κανονίσω πριν φύγει επειδή ξέρω ότι έρχεται μια φορά το χρόνο ;

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-09 17:28:59

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλησπέρα μάγκες!

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-10 23:07:27

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-10 23:09:07

Θέμα: Αnna24, το απολυτο tiny/petit αλανι!

Δημοσίευση: ενω δε μου αρεσουν τα πολλα τατουαζ στις γυναικες η Αννα ειναι μια εξαιρεση στις μονιμες που επιλέγω, οχι τοσο για την εμφανιση που προσωπικα με καλυπτει όσο για το χαρακτηρα και το ηθος  της.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-10 23:11:08

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: ομελετα σουτζουκι τυρι πατατες

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-10 23:11:40

Θέμα: Eγκληματικότητα ανηλίκων

Δημοσίευση: διαβαζα ενα αρθρο σημερα διασημου ψυχολογου οτι για ολο αυτο που γινεται χρειαζονται πρωτα ψυχιατρο η ψυχολογο οι γονεις και οχι τα παιδια. θα συμφωνησω και θα συμπληρωσω λεγοντας οτι φταινε τα κινητα που δινουν οι γονεις απο 5 ετων στα παιδια γιατι βαριουνται να ασχοληθουν μαζι τους. βαριουνται τη γκρινια των παιδιων τους . βαριουνται να τα πανε σε μια αλανα να παιξουν οπως πηγαιναμε εμεις. αποβλακωνονται με τις ωρες σε μια οθονη σιγα σιγα μπαινουν και διαβαζουν η βλεπουν και ακαταλλαλα βιντεο και αντιγραφουν στη ζωη οτι βλεπουν στη παλιοοθονη. ας θυμηθουμε εμας που δε ειχαμε τπτ πως κοινονικοποιούμασταν και πως ζουσαμε  , τωρα απλα δε ζουν...

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-10 23:16:46

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-10 23:17:45

Θέμα: Κυριάκος Μητσοτάκης απόψεις και γνώμες

Δημοσίευση: Ας πω και εγώ τη ταπεινή μου άποψη  Ξεκινώντας ξεκαθαρίζω ότι δεν ανήκω σε κανένα κομματικό χώρο τους έχω σιχαθεί όλους ανεξαιρέτως και πιστεύω ότι από τη μετάπολιτευση και μετέπειτα είναι όλοι συνυπεύθυνοι για τη πορεία της χώρας μηδένος εξαιρουμένου .  Ο Κυριάκος για εμένα δυστυχώς παίζει χωρίς αντίπαλο … ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα κόμμα του 4% πάντα ο τσιπρας τον ανέβασε επειδή έχασε το ΠΑΣΟΚ με το γιωργακη και τώρα με το κασελακη υπάρχουν πολλές διαφωνίες όποτε βλέπω να ξαναπηγαίνει στο 4% που ανήκε . Το ΠΑΣΟΚ κακά τα ψέματα μετά τον Αντρέα δε είχε ένα ισάξιο ηγέτη . Ο γιωργακης το κρατούσε στη αρχή επειδή είχε το όνομα . Αλλά κακά τα ψέματα χωρίς να υποστηρίζω τον Αντρέα ήταν ηγέτης και κυρίως σε εθνικά θέματα . Μετά από αυτόν και ειδικά τώρα δε υπάρχει κάποιος άξιος για μένα να ανεβάσει το ΠΑΣΟΚ εκεί που ήτανε . Στο ΣΥΡΙΖΑ τα ίδια άρα δυστυχώς ο Κυριάκος παίζει μπαλα μόνος του και θα παίζει καιρό ακόμα  Για μένα τρία μεγάλα φάουλ έχει κάνει  1. Η στάση του στο κορωνοιο στατιστικά μιλάω με τα μέτρα σε άλλες χώρες της Ευρώπης πάντα και τις επίτωσεις στη οικονομία και τη ψυχική υγεία των Ελλήνων  2. Έκανε εχθρό το Πούτιν χωρίς να πρέπει μπορούσε να στείλει ανθρωπιστική βοήθεια και φάρμακα στη ουκρανια αλλά έστειλε πρώτος πρώτος όπλα και μάλιστα περισσότερα από τη Γαλλία επειδή του το είπαν οι έξω . Να θυμίσω όμως ότι και στη Κύπρο κανείς δε μας βοήθησε από το ΝΑΤΟ . Άρα με το που τους γλύφει τώρα να μη περιμένει βοήθεια σε τσαμπουκά της Τουρκίας στο μέλλον . Ο ρώσος ίσως λέω ίσως βοηθούσε αλλά τον έκανε θανάσιμο εχθρό  3. Η στάση του στους γάμους και τεκνοθεσία ομοφυλοφίλων βιάστηκε πάλι πρώτος πρώτος να το παίξει προοδευτικός επειδή του το είπαν οι ξένοι .  Προσωπικά δε με καλύπτει σαν το ηγέτη που θέλω να με κυβερνάει  Θα ήθελα τον Καραμανλή για πρόεδρο της ΝΔ όχι ότι ήταν τέλειος αλλά ήταν θεωρώ ηθικότερος και είχε κάποιες αξίες και πιστεύω στο θεσμό της οικογένειας και της πατρίδας  Συνοψίζοντας ο Κυριάκος είναι το μη χειρον βέλτιστο δηλαδή ο καλύτερος στους χειρότερους

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-10 23:58:31

Θέμα: Δεύτερη δεκάδα

Δημοσίευση: Λίγος καιρός έμεινε ας μη βαριόμαστε όλοι ας ψηφίζουμε σε όλες τις ομάδες και ας κρατάμε ψηλά τα θέματα

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-11 02:45:25

Θέμα: Τρίτη δεκάδα

Δημοσίευση: Λίγος καιρός έμεινε μη βαριόμαστε να ψηφίζουμε και να κρατάμε ψηλά τα θέματα και το λέω αντικειμενικά για όλες τις ομάδες

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-11 02:46:05

Θέμα: Τα λεφτά πριν ή μετά;

Δημοσίευση: Αν σε αρχίσει αμέσως στα γλωσσοφιλα,  πάει για το τέλος μετά. Αυτό μου το είχε κάνει η dasha7 του glamour τη πρώτη φορά που τη συνάντησα πριν χρόνια . Ανοίγω τη πόρτα του ξενοδοχείου με βουτάει στα πιο βαθιά γλωσσόφιλα και με πετάει στο κρεβάτι και αρχίζει να με ξεντυνει . Πάω πάνω που πήρα μια ανάσα να τη ρωτήσω αν θέλει λεφτά κάνοντας κίνηση να τα βγάλω από τη τσέπη μου σκάει ένα μπάτσο στο χέρι να τα βάλω μέσα και μου πετάει ατάκα : who fucks the money now …. Και μετά με βίασε κανονικά τα είδα όλα στη κυριολεξία τέτοια λύσσα δε είχα δει ποτέ στη ζωή μου . Χωρίς να με ξέρει . Στα πέντε πρώτα λεπτά που με γνώρισε . Ίσως είχε όρεξη εκείνη τη μέρα δε ξέρω . Αλλά και όσες φορές τη είδα θυμόσασταν εκείνη τη πρβτη φορά που υπήρξε μια τραυματική εμπειρία στη πορεία και γελάμε . Είναι το ίδιο τρελή όπως τότε .

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-11 02:52:09

Θέμα: Nicole , ανεξάρτητη

Δημοσίευση: ΕμεΝα γνώμη μου είναι να μη σβήνεται κανένα παλιό νήμα γενικότερα για να μαθαίνουν οι νέοι και να βρίσκουμε πληροφορίες και σχόλια οι παλιοί να θυμόμαστε και δε το λέω για τη Νικολ αλλά για όλες όσες πέρασαν από τη Ελλάδα  Για μένα το φόρουμ είναι σα μια εγκυκλοπαίδεια ανατρέχεις και βρίσκεις το λημα που θες  Τώρα όσο για το αν δουλεύει η οποιαδήποτε κοπέλα να ήταν αν θέλει να το κρατήσει σε κλειστό κύκλο έχει το τρόπο της να είστε σίγουροι και φυσικά είναι δικαίωμα της

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-11 18:33:31

Θέμα: Τα top χρώματα που θα φορεθούν στα ρούχα το Χειμώνα 2023

Δημοσίευση: αφου το νημα ειναι για το χειμωνα του 2023 γιατι δε εχει ηδη κλειδωθει? οποιος θελει ας ανοιξει για το 2024...

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-11 19:31:03

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-11 19:32:26

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: κοντοσουβλι στο φουρνο με πατατες

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-11 19:34:29

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-11 19:35:12

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλησπέρα σε όλους σας