Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Kleio (4)

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: επειδή τα έχει τα κιλάκια της όπως η Αλεξία η ανεξάρτητη αν ήταν πιο φιτ....θα τους τα έπαιρνε χοντρά Λες εεε Έχω μπει σε πρόγραμμα μόλις τα χάσω θα σε ενημερώσω πόσο χοντρά τους τα πήρα  Τι χαζά είναι αυτά βρε γλυκέ μου  Κι όταν αδυνατίσω τα ίδια λεφτά θα περνώ  Απλά σας παρακαλώ μη σχολιάζεται για μένα στη συγκεκριμένη σελίδα απ' τη στιγμή που έχω φύγει απ' το συγκεκριμένο γραφείο

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-28 15:59:29

Δημοσίευση: Ενταξει σε αλλες πεφτει ×10  :xaxa: Παντως δεν προσεχει το κοριτσι ανοιγεται και η  φωτο με προσωπο κυκλοφορει , εξαιτιας της δλδ Ναι εξαιτίας μου..εσένα όμως δεν νομίζω ότι σε ενδιαφέρει  και σας παρακαλώ μη σχολιάζετε περαιτέρω για μένα εφόσον έχω φύγει από το γραφείο αυτή η πληροφορία που έδωσες ήταν περιττή

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-28 16:04:37

Δημοσίευση: Το αν ειναι περιττη ή οχι ασε τους αλλους να το κρινουν, για σενα και για καποιους  μπορει να ειναι , για αλλους  οχι που  θελουνα να ξερουν που θα δωσουν τα 100-120€ Σε φορουμ με cg που δηλωνεις ειμαστε τι θες να σχολιαζουμε ; Τι φαγητο θα μαγειρεψουμε ; Εννοείται είναι περιττή πρώτον γιατί σχολασιαζεις σε ένα θέμα το οποίο είναι αποκλειστικά για τα κορίτσια του cga και το γραφείο  Και δεν είναι απλά περιττή πληροφορία αλλά και κουτσομπολιό και αδιακρισια κ εδώ μέσα δεν αφορά κανέναν αν εγώ θα στείλω σε 10 σε 100 η σε όλο το κόσμο το πρόσωπο μου  Θα μπορούσες να το θέσεις πιο αδιάκριτα ότι δείχνω πρόσωπο γτ το σχόλιο σου ήταν πολύ υποτιμητικό προς εμένα και δεν με ξέρεις  Τέλος πάντων το μόνο που ενδιαφέρει όσους ενδιαφέρει είναι η εμφάνιση μου και οι υπηρεσίες  Και όχι περαιτέρω  Σε ευχαριστώ και συγνώμη κι όλας που νευρίασα κ ξέσπασα έτσι αλλά μπήκα γτ πληροφορήθηκα ότι κάποιος λέει ότι εγώ δείχνω το πρόσωπο από δω και από εκεί λ όταν το διαβάζεις φαίνεται άσχημο  Και συγνώμη και από το γραφείο που μπήκα στο νήμα τους

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-28 23:07:33

Δημοσίευση: ανοιξε δικο σου θεμα Έχω ήδη νήμα αλλά όχι εδώ απλά πληροφορήθηκα για το σχόλιο αυτό και δεν ήταν όμορφο  Θα μπορούσε να το διατυπώσει πιο όμορφα η απλά να μην το αναφέρει καθόλου  Τέλος πάντων

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-28 23:10:11

Forum Tasks