Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του rocco65 (5234)

Θέμα: Premier League - Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δημοσίευση: Εξαρτάται από πολλά πράγματα αυτό που δεν έχουν να κάνουν με τον προπονητή. Ο προπονητής δεν έχει καταρχάς παίκτες που να εξυπηρετούν το σύστημα που παίζει, χρειάζεται περίπου 5 ενδεκαδάτους παίκτες για να το κάνει αυτό (και κάποιους ακομα για αναπληρωματικούς αλλά έστω ας πάρει τους 5) Η ομάδα πρέπει να εξυπηρετήσει 470 εκ χρέη. Έως το καλοκαίρι τα 230, μέχρι το τέλος του 2025 ακόμα 80 και τα υπόλοιπα 160 εκ το 2026. Χωρίς να υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί λεφτά και για μεταγραφές το καλοκαίρι που σημαινει μεγαλύτερο χρέος. Στην Ευρώπη είναι σχεδόν αδύνατο να αγωνιστεί του χρόνου, δεν θα υπάρχουν τα αντίστοιχα έσοδα. Για την εξυπηρέτηση του χρέους πρέπει να φύγουν ονόματα με βαριά συμβόλαια όπως Ράσφορντ, Κασεμίρο. Επίσης πρέπει να πωληθούν παίκτες που προέρχονται από την ακαδημία και λογίζονται ως καθαρό κέρδος όπως Γκαρνάτσο, Μέινου. Ένα καράβι παίκτες που έφερε ο Τεν Χαγκ πρέπει να μείνουν στην ομάδα όπως Άντονι, Ζίρκσι, Χόιλουντ, Μαλάσια αναγκαστικά. Για τους παίκτες αυτούς έδωσαν 200 με 250 εκ και αν τους πουλήσουν σήμερα δεν θα πάρουν πίσω ούτε τα μισά οπότε θα γραφτεί ζημιά στα βιβλία και δεν θα είναι εντάξει με τους κανόνες psr. Και αυτά που σου λέω είναι πολύ λίγα. π.χ. τα λειτουργικά κόστη είναι πάρα πολλά, οι ιδιοκτήτες έχουν αγοράσει την ομάδα με δανεικά από τράπεζες και φουσκώνουν οι τόκοι την ίδια ώρα που αυτοί παίρνουν μερίσματα κλπ. Όσο καλός και να είναι ο προπονητής του χρόνου λογικά θα πάει λίγο καλύτερα απο φέτος, αλλά χωρίς παίκτες δύσκολα. Μετά θα αρχίσει η γκρίνια από τους οπαδούς. Πολλά τα λεφτά.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-28 15:25:44

Θέμα: Ντόναλντ Τραμπ(ότι τον αφορά)

Δημοσίευση: Με Μπαιντεν υπεφερε ο αμερικανικος λαος για αυτο ξαναβγηκε ο Τραμπ Για να τον έβγαλαν δεν θα ήταν ευχαριστημένοι με τον Μπάιντεν.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-28 16:00:53

Θέμα: Πολιτική και πολιτικοί στα Βαλκάνια

Δημοσίευση: εδω ελλαντα ... Αθάνατη.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-28 17:55:12

Θέμα: Elisabetta Canalis

Δημοσίευση: αν ειναι ετσι στα 46 τι να πω ... :) Θαύμα της φύσης.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-28 22:13:01

Δημοσίευση: Ουδέν αληθέστερο τούτου Θα τον επιβραβεύσουμε που είχε τα κότσια να παραιτηθεί.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-28 22:15:44

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2025

Δημοσίευση: Παραλίγο νικητές  @"Antidote", νίκες: 1, δοκάρια: 2, οφσάιντ: 1 @"Mourgas", νίκες: 1, δοκάρια: 2, οφσάιντ: 0 @"nothorny", νίκες: 0, δοκάρια: 2, οφσάιντ: 0 @"Goros", νίκες: 0, δοκάρια: 1, οφσάιντ: 0 @"jimuscocus", νίκες: 0, δοκάρια: 1, οφσάιντ: 0 @"mad_max", νίκες: 1, δοκάρια: 1, οφσάιντ: 0 @"Pe27", νίκες: 0, δοκάρια: 1, οφσάιντ: 0 @"Sikelos", νίκες: 1, δοκάρια: 1, οφσάιντ: 1 @"zaui69", νίκες: 0, δοκάρια: 1, οφσάιντ: 0 @"hijodedios", νίκες: 0, δοκάρια: 0, οφσάιντ: 1 @"Looter", νίκες: 0, δοκάρια: 0, οφσάιντ: 1 @"P.vim", νίκες: 0, δοκάρια: 0, οφσάιντ: 1 Πολύ δυνατά ξεκίνησε ο @"Antidote" τη χρονιά.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-29 00:37:43

Θέμα: Πόσο εμπιστεύεστε τις κριτικές των μελών;

Δημοσίευση: περα απτην εμφανιση , σιγουρα ειναι εγκεφαλικο το θεμα...απο αποψη συμπεριφοράς κλπ να σ βαίνει να την σκισεις ασταμάτητα... ενω αν ειναι 10αρι στην εμφάνιση ή μη κ κατσει με ανοιχτα τα ποδια και κοιταζει το ταβανι , το κανεις απο αγγαρια..δεν σ βγαινει Είναι παράγοντας και η χημεία που αναπτύσσουμε με την κάθε,κοπέλα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-29 00:39:32

Θέμα: Ευτραπελα που εχουν συμβει κατα τη διαρκεια του σεξ

Δημοσίευση: Πριν αρκετά χρόνια τα είχα με μια γκόμενα και ειμασταν μόνοι σπίτι της. Γαμιομασταν στο κρεββάτι των γονιών της που ήταν και το μόνο διπλό μέσα στο σπίτι. Ξαφνικά ήρθε ο αδερφός της χωρίς να τον πάρουμε χαμπάρι και μας έπιασε καβάλα Σε πήρε Στο κυνήγι;

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-29 00:41:13

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: Ακραία κίνηση από τη Σόνια – Παρέχει δωρεάν μία υπηρεσία για την οποία οι άλλες πληρώνονται έξτρα… Δείτε περισσότερα.... Πεινασμένη για σπέρμα η Σόνια.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-29 00:43:26

Θέμα: Τι γλώσσες μιλάτε;

Δημοσίευση: πες τα στις βραζιλιανες που δεν ξερουνε γρι... Να ήταν μόνο αυτές.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-29 00:44:25

Θέμα: Μεταβίβαση δώρου

Δημοσίευση: δεν μ το εδωσαν ακομα  :xaxa: :xaxa: Τι περιμένουν;

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-29 00:47:26

Θέμα: Ιστορίες καθημερινής τρέλας

Δημοσίευση: Γεννήθηκα στην Αθήνα, στους Αμπελόκηπους. Κατάγομαι από μία φτωχή αριστερή οικογένεια. Ο μπαμπάς ήταν δοσατζής. Πουλούσε είδη προικός με δόσεις. Η μαμά ήταν νοικοκυρά. Ένα Καλοκαίρι που τα πράγματα ήταν δύσκολα οικονομικά, το τελευταίο του Γυμνασίου, βρήκα δουλειά στον Μουσικό Θίασο Κρήτης από μία αγγελία. Μπήκα στα βαθιά τότε, σε ένα μπουλούκι - βαριετέ, ένα μεγάλο σχολείο για μένα. Έκανα, μεταξύ άλλων, και τον κομπέρ του Μανωλιού που έπαιζε ο βασικός θιασάρχης. Επειδή, όμως, δεν έβγαζε γέλιο, ήταν βλακείες τα αστεία που έλεγε, άρχισε να με χτυπάει πάνω στη σκηνή, να μου δίνει σφαλιάρες για να γελάσει ο κόσμος. Τότε του λέω: ''Δε γίνεται να συνεχιστεί αυτό. Δε μπορώ. Θες να σου γράψω κανένα νούμερο;'' Κι έτσι άρχισα να γράφω και γελούσε επιτέλους ο κόσμος. Συνεργάστηκα και με τον Χουβαρδά. Πήγαμε σε όλη την Ευρώπη. Αυτό έγινε όταν ήμουν στη Νομική. Δεν την τελείωσα. Δεν έχω πάρει πτυχίο ή μπορεί να το έχω πάρει και να μην το γνωρίζω, γιατί καταργούνται κάποια μαθήματα, δεν ξέρω, δεν ασχολούμαι. Για τους γονείς το έκανα αλλά δεν άντεχα να συνεχίσω. Όταν ήμουν στο τρίτο έτος στο Πανεπιστήμιο, έγινε ένας διαγωνισμός για την Εθνική Τράπεζα. Πήρα μέρος. Με προσέλαβαν και με έβαλαν στη Διοίκηση. Μια μέρα εκεί που έγραφα άρχισε να πρήζεται το χέρι μου. Αλλεργία στη συγκεκριμένη δουλειά, μου είπε ο γιατρός. Παραιτήθηκα. Μουσικές Ταξιαρχίες. Τότε ήταν η μόδα του γκρουπ, όχι της σόλο καριέρας. Πρωτοπαίξαμε στο Skylab το 1980. Ξεκινήσαμε να κάνουμε τρεις παραστάσεις και φτάσαμε τις τριακόσιες ογδόντα - χωρίς ρεπό. Ο Δράκουλας των Εξαρχείων δεν έγινε όπως θα έπρεπε. θα μπορούσε να γίνει καλύτερος. Ωστόσο αυτή η ταινία έγινε καλτ. Ήμουν στην Αντίπαρο κι έρχονταν Σουηδές να με αγκαλιάσουν. Παίζεται στη Σουηδία, στην τηλεόραση, ως καλτ ευρωπαικός κινηματογράφος. Ο Πανούσης της σκηνής δεν έχει καμία σχέση με τον Τζίμη της ζωής. Κατ' αρχάς στη ζωή μου δε βρίζω. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ήσυχος. Δεν είμαι το επίκεντρο της παρέας. Έγινε αυτό που έγινε τυχαία, μέσα από την ανάγκη που ένιωθα να μεταμορφώνομαι. Τζίμης Πανούσης Σαν σήμερα, πριν επτά χρόνια, έφυγε από τη ζωή. Από τους τελευταίους μεγάλους.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-29 00:49:52

Δημοσίευση: Για να έφτασε να παραιτηθεί μέχρι και ο πρωθυπουργός φαντάσου σκάνδαλο.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-29 00:51:44

Θέμα: Premier League - Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δημοσίευση: Λεφτα και κορόιδα υπαρχουν Παντού τελικά.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-29 00:55:45

Θέμα: Funny video

Δημοσίευση: Μια Παρασκευή έχουμε να μαλακιστούμε λίγο πάει και αυτή.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-29 01:01:43

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2025

Δημοσίευση: Αν δεν ήταν ο @"nothorny" να με γλωσσοτρωει, θα είχα πάει ακόμα καλύτερα!  :tooth: Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-29 01:02:48

Θέμα: Νέα Δημοκρατία

Δημοσίευση: Ψοφο στα μητσοτακικα σκουληκια ευχομαι. Ακόμα και η ντροπή ντράπηκε με αυτά που είπε.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-29 01:12:04

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Μπέργκερ με πατάτες.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-29 01:12:56

Θέμα: Τι γνώμη έχετε για τον Έλον Μάσκ

Δημοσίευση: Αφου δεν τον εχει τρελανει το χρημα που εχει, δεν ειναι τυχαια τοσο πλουσιος Δεν τον λες και τελείως καλά.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-29 01:14:06

Θέμα: Melissa Satta

Δημοσίευση: Φουλ γυμνασμένη.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-29 01:16:35

Θέμα: Ντόναλντ Τραμπ(ότι τον αφορά)

Δημοσίευση: τη βρηκε τη λυση το ξεφτερι :hahaha: :hahaha: :hahaha: Βλέπω να παίρνει Νόμπελ ειρήνης φέτος.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-29 01:17:42

Θέμα: Magic Girls chat

Δημοσίευση: Χαχα όλα φουλ πάτωμα! Έτσι γτ μπορεί!  :lol: Θα έπρεπε να σφουγγαρίσει πριν φύγει.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-29 01:19:04

Θέμα: Γυναικες και Ποδοσφαιρο

Δημοσίευση: Αυτή θα πάρει τη χρυσή μπάλα φέτος.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-29 01:20:05

Θέμα: Ελληνική κατάντια

Δημοσίευση: πεσαμε απο τα συννεφα για αλλη μια φορα :hahaha: :hahaha: αμα θελουν βρισκουν.... Συνηθισμένα πια και τα προβοκάτσια.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-29 01:23:29

Θέμα: Το πικάντικο νέο της ημέρας

Δημοσίευση: Κατά τα άλλα μόνο οι άντρες φταίνε και me too Για όλα εμείς φταίμε.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-29 01:25:07

Θέμα: Elite

Δημοσίευση: Η Τζέσυ του “Elite” αποκαλύπτει Είμαι στρίπερ γιατί μου αρέσει να καυλώνω τον κόσμο” Μετά κάπως θα πρέπει να μας ξεκαβλωσεις όμως.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-29 01:27:49

Θέμα: Ανέκδοτα

Δημοσίευση: το πεντοχιλιαρο σημαινει οτι ειναι 23 χρονων ανέκδοτο τουλάχιστον  :haxa: Σκόρπισε χαρά στα γερόντια ο εγγονός.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-29 01:30:30

Θέμα: Elite

Δημοσίευση: Elite” – Η Βαλέρια είναι μία ακόμη όμορφη παρουσία στο Γκάζι και σε περιμένει… Δείτε περισσότερα... Πολύ όμορφη η Βαλέρια.

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-29 01:31:33

Θέμα: Mousses

Δημοσίευση: Live sex έχουν αυτά τα μαγαζιά όπως παλιά;

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-29 01:33:57

Θέμα: Αιωνία τους η μνήμη

Δημοσίευση: Πέθανε και ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης Ο Θεός να τον αναπαύσει .

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-29 01:34:59