Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του rocco65 (5234)

Θέμα: "Φλάφερς" - Οι βοηθοί των πορνοστάρ

Δημοσίευση: Υπάρχουν σε όλες τις μεγάλες  παραγωγές.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-19 19:34:20

Θέμα: Eγκληματικότητα ανηλίκων

Δημοσίευση: Την τύφλα τους, οι περισσότερες κομοδίνα Υπάρχουν και καλές.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-19 19:35:27

Θέμα: VIP FREE FUCK ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Δημοσίευση: Το 7 παρακαλώ ευχαριστώ.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-19 19:36:54

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Γειά σας

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-21 16:26:47

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι κέρδισα πάλι  Ευχαριστώ πάρα πολύ το φόρουμ και το γραφείο για το διαγωνισμό μακάρι να κερδίζουμε όλοι αυτά τα υπέροχα δώρα!

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-21 16:28:49

Δημοσίευση: Συγχαρητήρια, καλογαμητο @"rocco65" καλογαμητο το δωρακι σου ... Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-21 19:51:18

Θέμα: Deva Cassel

Δημοσίευση: και θα στρώσει... ελπίζω να δίναι κώλο το κορίτσι! Θα δώσει και αυτή και θα της αρέσει.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-21 22:49:50

Θέμα: Ηλίας Πουλόπουλος ο «την πούλεψε»

Δημοσίευση: Πώς βγήκε η φράση «την πούλεψε» ή «έγινε Πουλόπουλος» – Τι σχέση έχουν τα γνωστά καπέλα Ο βιομήχανος που έγινε εκατομμυριούχος από τα καπέλα και καταστράφηκε από την αλλαγή της μόδας Ο Ηλίας Πουλόπουλος, γεννημένος στην Καρύταινα το 1850, ήταν έμπορος υφασμάτων με δικό του κατάστημα στην Καλαμάτα. Το 1886 ήλθε στην Αθήνα, με την προοπτική να ξεκινήσει την παραγωγή και πώληση καπέλων. Αρχικά πωλούσε ψάθινα καπέλα, που εισήγαγε από το εξωτερικό και ήταν στη μόδα στα τέλη του 19ου αιώνα σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Ο Πουλόπουλος τα προωθούσε στις αγορές της Ανατολικής Μεσογείου, όπου πολλοί νεαροί άρχισαν να τα φορούν, αντί για τα φέσια. Σύντομα, όμως, συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε και ο ίδιος να παράγει τα καπέλα αυτά. Έτσι, το 1896, με τα κέρδη από τις πωλήσεις των ψάθινων καπέλων, άνοιξε ένα εντυπωσιακό εργοστάσιο στην οδό Ηρακλειδών στο Θησείο. Το εργοστάσιο του Πουλόπουλου Το λιθόκτιστο κτίριο του εργοστασίου αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα βιομηχανικής αρχιτεκτονικής του τέλους του 19ου αιώνα στην Ελλάδα και διασώζεται μέχρι σήμερα. Όταν ξεκίνησε η λειτουργία του εργοστασίου είχε προσωπικό 250 άτομα. Τα χρόνια της μεγάλης ανάπτυξης ήταν οι πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα, όταν ο αριθμός των εργαζομένων εκεί έφθασε τα 450 άτομα. Ο Ηλίας Πουλόπουλος ήταν ένας από τους πλουσιότερους Έλληνες βιομηχάνους και, μάλιστα, την περίοδο 1908-1910 διετέλεσε 2ος πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων (τότε είχε τον τίτλο «Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων και Βιοτεχνών»). Το 1900, απέκτησε ένα νεοκλασικό αρχοντικό στο Θησείο κοντά στο εργοστάσιό του, το οποίο χτίστηκε σε σχέδια του Τσίλερ. Πριν από μερικά χρόνια, το αρχοντικό ανακαινίστηκε και φιλοξενούσε το εστιατόριο «Κύριος Πιλ Πουλ», προς τιμήν του Ηλία Πουλόπουλου. ΠΙΛ-ΠΟΥΛ Η εταιρεία του Πουλόπολου, όμως, υπέστη μεγάλες οικονομικές ζημιές τη δεκαετία 1912-1922, εξαιτίας των πολέμων αυτής της περιόδου (Βαλκανικοί πόλεμοι, Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος και Μικρασιατική Καταστροφή). Κατάφερε εν τούτοις να επιβιώσει και να αναπτυχθεί ιδιαίτερα στην περίοδο του Μεσοπολέμου. Στις αρχές του 20ου αιώνα, ο Ηλίας Πουλόπουλος κατασκεύαζε και χειμερινά καπέλα, που τα διαφήμιζε με το σύνθημα ΠΙΛ-ΠΟΥΛ («Πιλοποιείον Πουλόπουλου»). Τα καπέλα αυτά εξελίχθηκαν σε σήμα κατατεθέν της εταιρείας. Παράγονταν από δέρμα κουνελιών ή λαγών και ήταν καλής ποιότητας. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα ήταν οι τιμές των χειμερινών καπέλων, που ήταν πολύ χαμηλότερες σε σχέση με τα αντίστοιχα εισαγόμενα καπέλα. Ο λαγός, απ’ τον οποίο έπαιρνε ο Παυλόπουλος την πρώτη ύλη για τα χειμερινά καπέλα του, έγινε ένα από τα σύμβολα της εταιρείας του, καθώς εμφανίζεται ως σχέδιο στην πρόσοψη του κτιρίου του εργοστασίου του και σε διαφημίσεις στην περίοδο του Μεσοπολέμου. Η φράση «έγινε Πουλόπουλος» Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος και η γερμανική Κατοχή έπληξαν ιδιαίτερα το «Πιλοποιείον Πουλόπουλου». Όμως, η χαριστική βολή ήλθε το 1955, όταν έκλεισε η εταιρεία και μπήκε λουκέτο στο εργοστάσιο. Σε αυτό συνέβαλε κυρίως η αλλαγή στη μόδα, αφού το καπέλο έπαψε να είναι απαραίτητο καθημερινό αξεσουάρ για τον άνδρα. Σύντομα, η μεγάλη πλειοψηφία έπαψε να φορά καπέλα ακόμη και σε επίσημες εκδηλώσεις. Η έκφραση «Έγινε Πουλόπουλος» ή «Την πούλεψε», που σημαίνει ότι κάποιος φεύγει βιαστικά και εξαφανίζεται εξαιτίας οικονομικής καταστροφής και χρεών, συνδέεται με τον Ηλία Πουλόπουλο. Όπως είδαμε, στα 60 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας «Πιλοποιείον Πουλόπουλου», υπήρξαν περίοδοι που είχε οικονομικές ζημιές. Όμως, δεν είναι βέβαιο για το πότε και με αφορμή ποιο γεγονός η φράση αυτή χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά και καθιερώθηκε. Το σίγουρο είναι ότι δεν συνδέεται με το οριστικό κλείσιμο του εργοστασίου, αφού η φράση είναι προγενέστερη από τη δεκαετία του 1950. Κάποιες πηγές δεν τη συνδέουν με το εργοστάσιο του Πουλόπουλου, αλλά μ’ ένα μεγάλο κατάστημα στην οδό Αιόλου, που πουλούσε τα καπέλα του Πουλόπουλου και το οποίο έβαλε λουκέτο στις αρχές του 20ού αιώνα. Λιγότερη πειστική είναι η ερμηνεία ότι η έκφραση δεν έχει να κάνει με οικονομική καταστροφή, αλλά χρησιμοποιείται γενικά όταν κάποιος φεύγει, με την πρόθεση να μην επιστρέψει ποτέ. Άλλωστε, παλαιότερα, η κίνηση που έδειχνε ότι ένας άνδρας ετοιμαζόταν να φύγει από κάπου, ήταν να πάρει το καπέλο του που, για τους περισσότερους Έλληνες, ήταν «του Πουλόπουλου». Έτσι, η ερμηνεία αυτή συνδέει τη φράση «Έγινε Πουλόπουλος» με την άλλη γνωστή φράση «παίρνω το καπέλο μου και φεύγω» που, και στις δύο περιπτώσεις, σημαίνει τη δίχως επιστροφή αναχώρηση κάποιου άνδρα. Πηγή: Μηχανή του Χρόνου Ωραία ιστορία.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-21 22:50:55

Δημοσίευση: καλογαμητο το δωρακι ροκο ! Ευχαριστώ, δωράρα όχι δωράκι.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-21 22:53:13

Θέμα: Τζούλια Αλεξανδράτου

Δημοσίευση: Λοιπόν παίζει στο dream girls αλλά είναι πολλά τα λεφτά γμτ και φια μια φορά όπως λέει παρόλο αυτά το σκέφτομαι! Γιατί θα έσω γαμησει την Τζούλια Αλεξανδράτου! Έχει κανείς εμπειρία; Είναι πραγματικά στο dream girls η Αλεξάνδρατου;

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-21 22:54:49

Θέμα: Οι πολυγαμιάδες (κριτικοι)του sexclub. Το τοπ τεν

Δημοσίευση: σαν φόρουμ το μόνο που έχει φωτογραφίες από στουντιοκόριτσα απλά δεν έχει τρελό κόσμο το μαγαζί γιατι δεν αφληνει γαμωσταυρίδια αν τα άφηνε θα σε έλεγα εγώ Καλύτερα που δεν τα αφήνει.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-21 22:57:12

Θέμα: Wanda Nara

Δημοσίευση: ετσι δειχνει ... Είναι και το γούστο του καθενός στη μέση.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-21 22:58:27

Θέμα: Ελληνική κατάντια

Δημοσίευση: Κάτι πηγαίνει πολύ λάθος στη χώρα,μας.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-21 23:00:09

Θέμα: Τι μουσική ακούνε οι βίζιτες;

Δημοσίευση: αναλογα απο που είναι Είναι σοβαρό κριτήριο και αυτό.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-21 23:01:31

Θέμα: Το πολύ σεξ μειώνει το μέγεθος του πέους

Δημοσίευση: εγω λεω να κοψω λιγο τα γαμησια μπας και τον δω ξανα ... :hahaha: Αυτό θα είχε πλάκα αν συνέβαινε.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-21 23:02:46

Θέμα: Ανέκδοτα

Δημοσίευση: Μια γυναίκα αποφασίζει να κάνει λίφτινγκ στο πρόσωπο για τα γενέθλιά της. Ξοδεύει 5000 ευρώ και αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Στο δρόμο για το σπίτι, σταματάει σε ένα περίπτερο για να αγοράσει μια εφημερίδα. Προτού φύγει ρωτάει τον περιπτερά: – Πόσο χρονών με κάνετε; – 32, της απαντάει. – Κι όμως, είμαι 47! λέει με ικανοποίηση. Λίγο αργότερα, πάει σ’ ένα φαστφουντάδικο και κάνει την ίδια ερώτηση στην κοπέλα στο ταμείο. Εκείνη απαντάει: – Γύρω στα 29 σας κάνω. Και η γυναίκα: – Όχι, είμαι 47! Τώρα πλέον πετάει στα σύννεφα. Σταματάει σε ένα φαρμακείο και αφού φτάνει στο ταμείο και αγοράζει μέντες, ρωτάει το φαρμακοποιό την ίδια φλέγουσα ερώτηση. Εκείνος απαντά: – Εχμ, 30; Για μια ακόμα φορά, λέει περήφανα: – Είμαι 47, αλλά σας ευχαριστώ. Στη στάση του λεωφορείου, ρωτάει έναν ηλικιωμένο κύριο την ίδια ερώτηση. Εκείνος της απαντά: – Κυρία μου, είμαι 78 ετών και η όρασή μου δεν είναι όπως παλιά. Όσο ήμουν νέος ωστόσο, είχα ένα σίγουρο τρόπο για να διαπιστώνω την ηλικία μιας κυρίας. Θα ακουστεί σαν ασέβεια, αλλά απαιτεί την τοποθέτηση των χεριών μου στο εσωτερικό του στηθόδεσμού σας. Τότε θα είμαι σε θέση να πω την ακριβή ηλικία σας. Ακολουθεί μια παρατεταμένη σιωπή στον άδειο δρόμο έως ότου η περιέργεια την κυριεύει: – Εντάξει, θα σας αφήσω. Βάζει και τα δύο του χέρια κάτω από την μπλούζα της και στο εσωτερικό του σουτιέν, ψηλαφίζει μεθοδικά και προσεκτικά. Μετά από δύο λεπτά, εκείνη του λέει: – Εντάξει φτάνει…, πόσο ετών είμαι; Κάνει ένα τελευταίο ζούπηγμα αυτός, βγάζει τα χέρια του και της λέει: – Κυρία μου, είστε 47 ετών. Όλο έκπληξη τον ρωτάει: – Απίστευτο! Πώς το καταλάβατε; – Μου υπόσχεστε πως δε θα νευριάσετε; – Ναι. – Ήμουν από πίσω σας στο φαστφουντάδικο Θεούλης ο παππούς.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-21 23:04:53

Θέμα: Ανθή Φακιδάρη

Δημοσίευση: σε καμια δεκαετια το βλεπω  ... :) Και εγώ εκεί το βάζω.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-21 23:06:56

Θέμα: Κωνσταντίνα Σωτηρίου

Δημοσίευση: στα τέσσερα με μαγιώ, έχουμε καμία φωτό? Πρέπει να υπάρχει και μια τέτοια στη συλλογή

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-21 23:11:11

Θέμα: Το πολύ σεξ μειώνει το μέγεθος του πέους

Δημοσίευση: Μπλέξαμε με τις έρευνες ..   :lol: Να πειραματιστούμε λίγο για επιστημονικούς μόνο λόγους.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-21 23:17:02

Θέμα: Wanda Nara

Δημοσίευση: Κι αυτό σωστό .. Σίγουρα δεν θα αφήσει κάποιον ασυγκίνητο αλλά αυτό που θα διαφέρει είναι το μέγεθος της συγκίνησης  που θα προκαλέσει.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-21 23:19:16

Θέμα: Διάλογοι του χωριού

Δημοσίευση: τα ειπε ολα ο τυπος χαχα Φοβερή περιγραφή.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-21 23:23:06

Θέμα: Κωνσταντίνα Σωτηρίου

Δημοσίευση: καμαρωτο νιμου Καμαρωτό σίγουρα.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-21 23:24:01

Θέμα: Dellai twins

Δημοσίευση: Τις αδελφες Κανονίδου μου θυμίζουν Φοβερές και αυτές.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-21 23:25:15

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Γειά σας

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-22 16:36:26

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2024

Δημοσίευση: αλλη μια νικη κ θα πιασει χιλιαρικο ο @"rocco65" ! Εντάξει δε νομίζω να ξανακερδίσω πάλι φέτος.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-22 19:54:28

Θέμα: Χάιντι Κλουμ

Δημοσίευση: Είχε γράψει τη δική της ιστορία.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-22 19:55:40

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Το πήρα??? αλλά πιστεύω μέχρι τη Κυριακή θα έχει βγει έχει δυο κληρώσεις …. Έχει 110 και καθυστερήσεις του πούστη δλδ Έχει κάνει ρεκόρ.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-22 20:00:53

Θέμα: Σε τραγική κατάσταση ο Paul Di’ Anno

Δημοσίευση: Πάει έφυγε και αυτός και ηρέμησε από τα πολλά προβλήματα υγείας που είχε Μεγάλη μορφή.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-22 20:05:54

Θέμα: δωρεάν self tests για τον καρκίνο του παχέος εντέρου

Δημοσίευση: Προαιρετικό είναι.Καποιοι άλλο που δεν θελουν ωστόσο. Σωστό και αυτό.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-22 23:14:23

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Βασικα αυτο που θα διαλεξει ο @"rocco65" θα βγει, το μαθαμε το εργο  :hahaha: Πείτε μου εσείς τότε ποιο να πάρω  Την προηγούμενη  φορά δεν το διάλεξα εγώ το νούμερο μια φίλη μου το πρότεινε.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-22 23:16:58