Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του sotiris1973 (3727)

Θέμα: Rachel Cook

Δημοσίευση: κορασιδα για φαγωμα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 00:08:01

Θέμα: Εκείνη ή εσύ;

Δημοσίευση: Από τις πρώτες μου σχέσεις, όταν χώριζα θυμάμαι να δέχομαι την ερώτηση "ποιος το είπε, εσύ ή αυτή;" Τελικά παίζει ρόλο ποιος το ξεστομίζει ή είναι κάτι διαδικαστικό που το λέει ο πιο αποφασιστικός του ζευγαριού, αφού για να φτάσει μια σχέση -σύντομη, μακροχρόνια ή ακόμα και γάμος- στον χωρισμό, στην πλειονότητα των περιπτώσεων και οι δύο ξέρουν ότι δεν "τραβάει" άλλο; αν κάποιος νιωθει ετσι καλυτερα τονονωντας τον εγωισμο του .

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 00:43:17

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: ναι ρεεεεεεεεεεεεεεεε κερδισααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπραβο , καλο γλειψιμο.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 00:50:10

Θέμα: A.E.K.

Δημοσίευση: θα το θυμομαστε για καιρο το σημερινο.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 00:52:10

Θέμα: Στέλλα Γιαμπουρά

Δημοσίευση: Ομορφιά άλλης εποχής… σωστη παρατηρηση ειναι στο στυλ των ιταλιδων σταρ της δεκαετιας του 60.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 00:54:31

Θέμα: Maya Jama

Δημοσίευση: Φίλε μια χαρά είναι το κοριτσάκι, με τις καμπύλες της, την κωλάρας της! Προτιμάς τα skinny μοντέλα της πασαρέλας εσύ;  :D τα γουστα ποικιλουν.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 00:57:02

Θέμα: ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΑΘΩΟΣ Η ΕΝΟΧΟΣ;

Δημοσίευση: μηπως του την εχουν στημενη αυτοι που προσπαθησαν να τον κλεισουν στο ψυχιατρείο το καλοκαίρι ;

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 00:59:14

Θέμα: Ευγενία Σαμαρά

Δημοσίευση: Σε κάποιες φωτογραφίες βγάζει μια πολύ γλυκιά αίσθηση. βγαζει κατι γλυκο στις περισσότερες φωτογραφιες της,ενω αλλες βγαζουν ξυνιλα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 01:01:26

Θέμα: Joanna

Δημοσίευση: Χαρά μου να σας καυλώνω!! εισαι ο ορισμος της καυλας.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 01:02:39

Θέμα: Συλλογος κωλόφαρδων κληρωσεων

Δημοσίευση: σημερα παρολο που η τετραδα της κορυφης σημειωσε απαρτια παρεμεινε αμεταβλητη η καταταξη.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 01:04:29

Θέμα: Εχετε διώξει ποτέ call girl;

Δημοσίευση: μαλλον θα πρεπει να αρχισω να το κανω οχι για τη εμφανιση αλλα για τη κουτοπονηρια σε καποιες.. να διωξεις για την εμφανιση θα πρεπει να ειναι ακραια η διαφορα με τις φωτογραφιες , πιο ευκολο μου φαινεται να τη διωξεις επειδη εχει συμπεριφορα γεια σου.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 01:07:10

Θέμα: Εlizabeth Zaks

Δημοσίευση: εχει εντυπωσιακες φωτογραφιες.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 01:08:46

Θέμα: ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: Αφού δεν έχει ομαδα,πηρε και τον Σουηδό τον συνταξιουχο γελάει ο κόσμος. ο ραπτοπουλος κάπου ειδα να λεει οτι μπορει και να του βγει του ΠΑΟΚ αυτος ο παικτης.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 01:10:36

Θέμα: Ποια είναι η καλύτερη ατάκα "χυλοπιτας" ;

Δημοσίευση: Ζήτησα τον αριθμό μιας μέτριας προς άσχημης, γεματούλας προς χοντρούλας, με οριακά αποδεκτό μαλί συμμαθήτριας, όταν ήμουν κάποτε στο φροντιστήριο. Μου κάνει μια: "Δεν έχω κινητό" (τότε ήταν που είχαν πρωτοβγεί τα πρώτα μοντέλα στην ελλάδα)! Σε λίγο το βγάζει μέσα από την τσάντα της, προσπαθώντας να μην το δω εγώ, για να απαντήσει μάλλον σε κάποιο μήνυμα και της λέω: "αφού έχεις, γιατί μου λες ψέμματα"; Και η επική απάντηση: "Και να στο δώσωω, ΔΕΝ θα γίνει τίποτααα"! η γεματουλα ηταν καβατζωμενη.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 01:12:02

Θέμα: Κορίτσια από στούντιο για μοντελογάμηδες

Δημοσίευση: απο ομορφες δεν στερευουμε οι επαγγελματίες λειπουν.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 01:14:56

Θέμα: Ρωσο-Ουκρανικός πόλεμος! Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου;

Δημοσίευση: ειναι λιγο απληστος ή μου φαινεται ? :hahaha: κανει αυτο που ξερει να κανει καλυτερα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 01:16:09

Θέμα: Επικαιρότητα Ελλάδα

Δημοσίευση: Να τανε ξερο . οι περισσοτεροι απο αυτους χαβιαρι τρωνε.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 01:17:40

Θέμα: Μαλβίνα

Δημοσίευση: Έχεις φοβερό πακέτο γενικώς. και στις κριτικες ολοι μιλανε για τοπ υπηρεσιες.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 01:19:19

Θέμα: Παγκόσμια επικαιρότητα.

Δημοσίευση: Το ακουσα και εγω, μεταδιδεται απο τα κουνουπια ευτυχως παει για καλοκαίρι δηλαδη αυτος.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 01:20:39

Θέμα: Γυναίκες περνάνε ωραία και βγάζουν χρήματα…Δείτε πως!

Δημοσίευση: Είμαστε τα θύματα της κοινωνίας. ολοι καποιου θυμα ειμαστε.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 01:21:58

Θέμα: 10 κοπλιμέντα που οι γυναίκες εκτιμούν και με το παραπάνω

Δημοσίευση: σιγουρα θα ξαφνιαστουν οταν καποιος τους πει κατι που δεν εχουν ξανακουσει.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 01:23:19

Θέμα: Πορνοπαππούληδες - Χαρές της τρίτης ηλικίας με νεαρές πουτάνες.

Δημοσίευση: Και εγω μαζί σου.. να έχουμε λεφτά να γαμαμε μέχρι τα 80 οι δυο παραμετροι κλειδια ειναι να γερασουμε και να ειμαστε ματσωμενοι.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 01:25:16

Θέμα: Κατερίνα Λιόλιου

Δημοσίευση: χυμωδης.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 01:27:25

Θέμα: Carmen Electra

Δημοσίευση: ειχε δωσει αξιολογο υλικο.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 01:29:33

Θέμα: Λιλα Τριάντη

Δημοσίευση: Η Λίλα Τριάντη, γνωστή και ως LILA (πραγματικό όνομα: Ευαγγελία-Δέσποινα Τριανταφυλλοπούλου, γενν. 16 Ιουνίου 1992, Χανιά) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια και στιχουργός.  Γεννήθηκε το 1992 στα Χανιά αλλά μεγάλωσε στα Φάρσαλα απ' όπου και κατάγεται. Από μικρή ηλικία έδειξε ενδιαφέρον για τη μουσική και τον χορό, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις. Στα 18 της, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα σπουδάζοντας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ και ξεκινώντας να τραγουδάει επαγγελματικά.  λιλα καβλιλα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 01:30:21

Θέμα: Τα λεφτά πριν ή μετά;

Δημοσίευση: Αναλογα πως θα δω την γκομενα, και τα δυο τα δεχομαι αν το γραφειο θελει να προπληρωθει γινεται να μην το δεχτεις ;

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 01:33:31

Θέμα: India Reynolds

Δημοσίευση: ειναι για σεξ ευτυχως υπαρχουν και αυτες που εχουν διακριτους ρολους στη ζωη.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 01:35:40

Θέμα: Από «θύμα»… κατηγορούμενη

Δημοσίευση: Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού στον Βόλο – Πώς η καταγγέλλουσα κατέληξε σε ποινή 18 μηνών Από «θύμα»… κατηγορούμενη Ανατροπή σημειώθηκε στην πολύκροτη υπόθεση που εξετάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, το οποίο έκρινε ομόφωνα αθώους δύο Λαρισαίους, ηλικίας 29 και 33 ετών, που είχαν κατηγορηθεί για βιασμό 22χρονης από τον Βόλο. Η εισαγγελική πρόταση ήταν επίσης αθωωτική, και πλέον οι δύο άνδρες έχουν στραφεί νομικά εναντίον της γυναίκας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του magnesianews.gr, η 22χρονη και μία φίλη της βρέθηκαν αντιμέτωπες με κατηγορίες για ψευδή καταμήνυση, ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμιση. Η φίλη της αντιμετώπιζε μόνο συκοφαντική δυσφήμιση, επειδή είχε αναδημοσιεύσει τον αρχικό ισχυρισμό στο Instagram. Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έκρινε τη φίλη αθώα λόγω έλλειψης δόλου, καθώς  όπως δέχθηκε το Δικαστήριο. είχε βασιστεί αποκλειστικά σε όσα της είχε μεταφέρει η 22χρονη. Αντίθετα, η 22χρονη κρίθηκε ένοχη για όλες τις κατηγορίες και καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, με αναγνώριση του ελαφρυντικού της νεαρής ηλικίας. Τι υποστήριξε η 22χρονη στην απολογία της Στην απολογία της, η νεαρή γυναίκα επέμεινε ότι ήταν θύμα βιασμού τον Μάιο του 2021, σε ερημική περιοχή έξω από τον Βόλο. Υποστήριξε ότι δεν επιθυμούσε καμία σεξουαλική επαφή, ότι γνώριζε μόνο τον έναν από τους δύο μέσω κοινής παρέας και πίστευε πως η συνάντηση θα εξελισσόταν σε «φιλικό πλαίσιο». Τόνισε επίσης ότι βρισκόταν σε σχέση και δεν σκέφτηκε «οτιδήποτε παραπάνω». Συγγενικό της πρόσωπο κατέθεσε όσα –όπως ανέφερε– τού περιέγραψε η 22χρονη μετά το συμβάν. Τι υποστήριξαν οι δύο κατηγορούμενοι που αθωώθηκαν Οι δύο νεαροί υποστήριξαν ότι η επαφή έγινε με συναίνεση και ότι η φίλη της 22χρονης παρασύρθηκε από την ίδια στην αναπαραγωγή της καταγγελίας. Ο 29χρονος επισήμανε ότι η καταγγελία έγινε έναν μήνα αργότερα, αποδίδοντας το κίνητρο σε «ερωτική αντιζηλία», καθώς –όπως είπε– είχε δείξει ενδιαφέρον για άλλη κοπέλα της παρέας. Παράλληλα, οι δύο άνδρες περιέγραψαν τις σοβαρές συνέπειες που είχε η υπόθεση στη ζωή τους: ο ένας ανέφερε ότι έχασε πελατεία στο κατάστημά του, ενώ ο δεύτερος –ο οποίος υπηρετούσε τη θητεία του– δεν μπόρεσε να συνεχίσει ως επαγγελματίας οπλίτης λόγω της εκκρεμότητας που υπήρχε σε βάρος του. ΠΗΓΗ: workenter.gr η απορια ολων ειναι γιατι ηθελε να κανει κακο σε αυτους τους ανθρωπους;

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 01:37:19

Θέμα: Βάσια Κωσταρά

Δημοσίευση: εντυπωσιακη γυναικα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 01:38:46

Θέμα: Η μάστιγα των πληρωμένων κριτικών

Δημοσίευση: Μακριά από εμάς δεν ειναι καθολου μακρια μας.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-19 01:40:03