Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του sotiris1973 (3727)

Θέμα: Η δημοσιογραφία στην Ελλάδα

Δημοσίευση: Μολότοφ και τουρισμός φονικός συνδυασμός δεν θα τους αφησει η αστυνομίαμ

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-23 21:51:41

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: καποια νούμερα έχουν αργήσει πολύ.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-23 21:54:09

Θέμα: Προφητείες

Δημοσίευση: Ας δούμε Simpsons έχω ακούσει ότι έχουν προβλέψει πολλά.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-23 22:03:55

Θέμα: Πόσο οι Έλληνες είναι δεκτικοί στο να πάιξουν σε ερωτίκη ταινία;

Δημοσίευση: φοβόμαστε ότι θα γίνουμε ρεζίλι .

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-23 22:19:21

Θέμα: Ιστορίες καθημερινής τρέλας

Δημοσίευση: ας σε πηδάγαμε και να ας έκλανες θα της το συγχωρούσαμε.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-23 22:20:58

Δημοσίευση: Μετά το ευρωπαϊκό fuck του έμεινε η ελπίδα για το free fuck :cry: για παρηγοριά.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-23 23:35:50

Θέμα: Euroleague

Δημοσίευση: στενόχωρα έκλεισε η μέρα για την μπασκετική Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-23 23:40:51

Θέμα: Μαλβίνα

Δημοσίευση: Καληνύχτα σε όλους, διαθέσιμη από Δευτέρα! πολύ ερωτική.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-23 23:42:01

Θέμα: Οικολογική Ταφή/Εκκλησιαστική Ταφή ή Αποτέφρωση ;

Δημοσίευση: Η κανονική κηδεία ορίζει το budget και βάσει αυτής διαμορφώνουν οι εναλλακτικές τις τιμές τους… δεν έχουν συμφέρον να χαμηλώσουν πολύ την τιμή.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-23 23:47:33

Θέμα: Αστυνομικός μετέφερε εκδιδόμενες γυναίκες σε ξενοδοχεία στη Μεταμόρφωση – Συνελήφθη μ

Δημοσίευση: Ούτε ένα συμπληρωματικό εισόδημα να μη βγάλει; Δύσκολη η ζωή των μπατσούληδων… πως να βγει για όλους δύσκολα έχουν γίνει τα έξοδα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-24 00:33:15

Θέμα: Συλλογος Γκαντεμηδων Κληρωσεων

Δημοσίευση: περισσοτερες πιθανοτητες εχει απο μερικους μερικους που παιζουν συνεχεια το ιδιο γκαντεμικο νουμερο χαχα έσπασε το σερί για σένα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-24 00:34:47

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: μπράβο για τη νίκη σου @Tomcruise.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-24 00:39:16

Θέμα: Foititochat: Ένα site για να chatάρεις με φοιτητές και νέους

Δημοσίευση: Αυτοί στοχεύουν μάλλον σε πιο μικρές ηλικίες. το ίδιο πιστεύω και εγώ.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-24 00:50:28

Θέμα: Δασκάλα παράτησε τις τάξεις και ασχολήθηκε με το OnlyFans…

Δημοσίευση: Θα τους κάνει ιδιαίτερα μαθήματα, να λύσουν τα προβλήματα (αρχαίο άσμα) για τον επιούσιο και αυτή.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-24 00:52:37

Θέμα: Ποια είναι η καλύτερη ατάκα "χυλοπιτας" ;

Δημοσίευση: Nsi και ειδικά με την άνοδο του φεμινισμού άστα να πανε άλλαξαν οι ρόλοι και έχουν βγει όλοι χαμένοι.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-24 00:54:59

Θέμα: καμακι τη σημερον ημερα

Δημοσίευση: Αν πέσεις και σε γυναίκες που σε απορρίπτουν με άσχημο τρόπο σου κόβεται ο Τσαμπουκας να συνεχίσεις. δεν πρέπει όμως.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-24 00:56:34

Δημοσίευση: το 11 έχει φάει πολύ μεγάλο κόλλημα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-24 00:58:25

Θέμα: Έναρξη της PrEP (Pre Exposure Prophylaxis) στην Ελλάδα

Δημοσίευση: ελπιζω να μη χρειαστει... είναι πολύ σωστή ενέργεια βεβαίως.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-24 01:00:47

Θέμα: πρόβλημα στη στύση

Δημοσίευση: χτες το βράδυ έφαγα 2 κιλά καρπούζι κι όλο το βράδυ ήμουν καυλωμένος κατουρόκαυλες μεν κάβλες δε κάνει δουλειά και το καρπούζι ;

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-24 01:04:42

Θέμα: Σύλληψη δύο ατόμων που παρείχαν παράνομα πρόσβαση σε συνδρομητικά κανάλια

Δημοσίευση: Ηταν καλυτερα καποτε με τα βιντεο κλαμπ, τωρα εχει χαθει το νοημα τώρα που έκλεισαν όλα τα νοσταλγούμε.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-24 01:06:31

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: μελιτζάνες.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-24 01:07:14

Θέμα: Βλέπουν οι γυναίκες πορνό;

Δημοσίευση: Δεν βλέπουν όλες αλλά σίγουρα βλέπουν σε κάποιο ποσοστό. Γενικώς κρύβονται. Για παράδειγμα, εγώ ας πούμε αλλά και όλοι μας αν έρθει μια γκόμενα και πει μπροστά σε 1000 άτομα ότι πάρε 500 ευρώ να με γαμήσεις, θα δεχθώ άμεσα. Αν το πούμε εμεις σε κάποια δεν θα δεχθεί μπροστά σε κόσμο. Περίεργα πλάσματα.  :lol: λειτουργούν αντίστροφα από μας σε πολλούς τομείς.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-24 01:13:07

Θέμα: Βίκυ Κάβουρα

Δημοσίευση: αυτό είναι αντικειμενικό όποιος δεν την βλέπει μουνάρα κολλήριο είναι πανέμορφη κανείς δεν διαφωνεί.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-24 01:14:14

Θέμα: Το πικάντικο νέο της ημέρας

Δημοσίευση: Άννι Νάιτ: Στο νοσοκομείο μοντέλο του OnlyFans - Έκανε σεξ με 583 άντρες σε έξι ώρες Παρά την περιπέτεια με την υγεία της, η 28χρονη Άννι Νάιτ δήλωσε πως δεν μετανιώνει για την πράξη της Μετά από τη συμμετοχή της σε μια ακραία σεξουαλική πρόκληση, η δημιουργός ερωτικού περιεχομένου Άννι Νάιτ χρειάστηκε να νοσηλευτεί, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η 28χρονη, γνωστή από την παρουσία της στην πλατφόρμα OnlyFans, δήλωσε πως συνευρέθηκε με 583 άντρες σε διάστημα έξι ωρών, κάτι που είχε άμεσες συνέπειες για την υγεία της. Στις 20 Μαΐου, η Νάιτ δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου, φορώντας τη χαρακτηριστική γαλάζια ρόμπα των ασθενών. Στην εικόνα, πρόσθεσε το σχόλιο: «Μάλλον 583 άντρες σε μια μέρα δεν είναι και τόσο καλό για σένα», αφήνοντας να εννοηθεί ότι η κατάσταση της υγείας της σχετίζεται με την εν λόγω πράξη. Σε επόμενο Instagram Story, η Άννι Νάιτ εμφανίστηκε ξαπλωμένη στο δωμάτιο του νοσοκομείου, γράφοντας στη λεζάντα του βίντεο: «Το να νοσηλεύομαι μετά από 583 άντρες σε μια μέρα δεν ήταν στο bingo μου για το 2025». Η σεξουαλική συνεύρεση πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαΐου, ωστόσο τα προβλήματα για την Άννι Νάιτ ξεκίνησαν αμέσως μετά. Όπως δήλωσε στο Us Weekly, παρουσίασε έντονη αιμορραγία μετά το τέλος του «μαραθωνίου». «Δεν είμαι πολύ καλά», δήλωσε και πρόσθεσε: «Αιμορραγώ πολύ από τότε που τελείωσε η πρόκληση. Ήταν σίγουρα κάπως "ωμό" εκεί κάτω και είχα και ένα μικρό κόψιμο. Σίγουρα θα επιβιώσω, αλλά είναι αρκετά επίπονο και δυσάρεστο αυτή τη στιγμή», σημείωσε. Παρά την περιπέτεια με την υγεία της, η Άννι Νάιτ δήλωσε πως δεν μετανιώνει για την πράξη της. Αντίθετα, δήλωσε ότι έμεινε έκπληκτη από το πόσο εύκολα τα κατάφερε. «Το να κάνεις σεξ με 583 άτομα σε μια μέρα είναι αρκετό, οπότε ανησυχούσα ότι θα δυσκολευτώ πολύ», είπε και συμπλήρωσε: «Γιατί το περισσότερο που είχα κάνει πριν, ήταν 24 σε μια μέρα». Ωστόσο, η Νάιτ υποστηρίζει πως δεν είναι όλα εύκολα στη δουλειά της, εκφράζοντας την ενόχλησή της για τα αρνητικά σχόλια που δέχονται οι άντρες που συμμετέχουν στις προκλήσεις της. «Στο τέλος της ημέρας, αυτοί οι άντρες απλώς θέλουν να κάνουν σεξ. Θεός φυλάξοι, ένας άντρας να κάνει σεξ», ανέφερε με έντονο ύφος. «Με στενοχωρεί πολύ όταν βλέπω κόσμο να επιτίθεται στους άντρες και να μιλάει άσχημα για εκείνους που συμμετείχαν. Νιώθω πολύ προστατευτικά για αυτούς», κατέληξε. το παράκανε και αυτή η ευλογημένη.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-24 01:16:45

Θέμα: Εχουν πια νοημα οι θρησκιες;

Δημοσίευση: Άλλο άθεος και άλλο άθρησκος. Να πιστεύεις κάπου ναι (δεν «πρέπει» κατ’ εμέ, αλλά χρειάζεται), γιατί όμως να το εντάξουμε σε πλαίσιο θρησκείας και ως εκ τούτου την κοσμική της έκφανση και τον κλήρο; Για την οικογένεια θα συμφωνήσω… ο διαχωρισμός που κάνεις με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-24 01:18:40

Θέμα: Κατερίνα Κουβουτσάκη: Πορνομοντελο!!!

Δημοσίευση: για τα γουστα μου το κοριτσι ειναι μουναρος .. αν εχω καποια στιγμη τα λεφτα να τα διαθεσω θα της τα ακουμπησω ΚΑΝΟΝΙΚΑ ... :reversecowgirl: είναι πολύ όμορφη.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-24 01:21:16

Θέμα: Πόσα χαλάτε στις πουτάνες ανά μήνα;

Δημοσίευση: Υπάρχει κάποιο σπορ ή χόμπι που δε θέλει; όλα θέλουν αλλά κάποια είναι πιο ακριβά από άλλα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-24 01:23:08

Θέμα: Ιδανική συχνότητα για σεξ

Δημοσίευση: στην ηλικία μου δεν έχω τις ίδιες καύλες που είχα πριν από δέκα χρόνια.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-24 01:25:01

Θέμα: Ποσους πόντους τον εχετε;

Δημοσίευση: Οσο μεγαλώνουμε μικρενει; μύθος .

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-24 01:27:21

Θέμα: Ερωτας σχέση Ιερόδουλης - Πελάτη . . .

Δημοσίευση: Πιο περιεκτική και ξεκάθαρη διατύπωση για τη σχέση άνδρα-γυναίκας δε νομίζω να έχω διάβάσει ή ακούσει ποτέ! Απλά respect! θα συμφωνήσω μαζί σου σε δυο γραμμές περιγράφει όλη την ανθρώπινη ύπαρξη.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-24 01:31:17

Forum Tasks