Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Glory (5028)

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 20:51:14

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 20:52:53

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 20:55:10

Θέμα: ΜΑΓΙΚΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

Δημοσίευση: Για να κλείσει ο διαγωνισμός και να μην πάει για την ερχόμενη εβδομάδα διαλέγω το 4.

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 20:55:54

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: μηπως θα ηθελες να το διατυπωσεις καπως αλλιως γιατι ετσι οπως το γραφεις ειναι σαν να μας κανεις χαρη που βαζεις συμμετοχη σε διαγωνισμο που εχεις μια στις 20 να κερδισεις δωρο αξιας 150 ευρω .... Είχα 45ποστ οπότε έμεναν άλλα 6 για να φτάσω τα 51 και να μπορέσω να δηλώσω συμετοχή.  Είδα πως η επίσημη κλήρωση  ήταν σήμερα οπότε για να μην μεταφερθεί για την επόμενη εβδομάδα βρήκα την ευκαιρία να κάνω αυτά τα ολίγα 6 ποστ και να δηλώσω συμμετοχή. Με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια. Το έχω δηλώσει ουκ ολίγες φορές πως παίζω κυρίως για το σασπενς του τζόγου.Αν κερδίσω, έχει καλώς. Αν όχι ε, δεν έγινε και κάτι.  Μου αρέσει ο τζόγος γενικότερα γι'αυτό και μου αρέσουν οι διαγωνισμοί του φορουμ.  Προφανώς η εξαργύρωση του δώρου που κάποιος κέρδισε με το σπαθί του(λέγε με τύχη) αξίζει.  Βέβαια, εάν κάποιος μου έκανε ποτέ μεταβίβαση δεν θα το δεχόμουν εφόσον δεν κέρδισα εγώ ο ίδιος. Η γλύκα της νίκης δεν θα υφίσταται για μένα σε αυτή την περίπτωση ανεξαρτήτως δώρου. Ο καθένας όπως το βλέπει... Πάντως μου φαίνεται περίεργο ρε συ Tom που σχεδόν πάντα γκρινιάζεις που δεν κλείνουν οι διαγωνισμοί τώρα μου ζητάς τον λόγο που διάλεξα νούμερο για να κλείσει ο διαγωνισμός....

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 22:34:08

Δημοσίευση: Αν ήσουν πιο χαλαρός θα μπορούσες να το ερμηνεύσεις ως «δε θέλω να δείξω ότι καίγομαι να πηδήξω τσάμπα, αλλά μου αρέσει να είμαι μέλος μιας ομάδας-παρέας και να συμβάλλω». Ε ρε και να του κάτσει :P ε μα λεει βαζω συμμετοχη για να κλεισει ο διαγωνισμος.... ητοι δεν καιγομαι κ ιδιαιτερα να μου κατσει ενα τζαμπα γαμησακι ακομα :hahaha: Δεν έχω πρόβλημα να μεταβίβασω το FF που κέρδισα για το CGA στον @stratos που έχει να κερδίσει 18μήνες και ξεπερνάει και τον geroksoura σε γκαντεμιά(αν δεν κάνω λάθος), εφόσον ο admin δεν έχει θέμα με αυτό. Διευκρίνησα τους λόγους στο προηγούμενο ποστ μου. Είχα κερδίσει πριν 1-2μήνες αν δεν κάνω λάθος. Αν ούτε αυτό σας πείθει για τα λεγόμενα μου τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο :DD:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 01:01:23

Δημοσίευση: δεν σου ζητησα το λογο κ προφανως σε ευχαριστουμε ολοι που συνεβαλες στο να κλεισει,βεβαια αν ειχε βγει κ το 9 θα ημουν πιο χαρουμενος. αυτο που δεν μου αρεσε ηταν ο τροπος που το διατυπωσες κ νομιζω οτι εξηγησα επαρκως τι με ενοχλησε. γενικα ρε μαγκες ευκαιριας δοθεισης θελω να εκφρασω μια σκεψη εδω επειδη συναναστρεφομαι με αρκετο κοσμο κ ολοι μα ολοι γκρινιαζουν οι περισσοτεροι γκρνιαζουν για τα λεφτα-ακριβεια,φοροι,δεν βγαινω,δεν κανω κλπ μετα γκρινιαζουν που δεν γαμανε κ μετα γκρινιαζουν για χιλιαδες αλλες μαλακιες εδω να πω οτι εχω διαφημισει το sexclub σε πολυ κοσμο πουτανιαρηδες κ μη κ ελαχιστοι ασχοληθηκαν λεγοντας μου ε που να γραφω κ σιγα που θα κερδισω ειναι σικε οι διαγωνισμοι-ενω τους εχω εξηγησει οτι ειναι αδιαβλητοι οι διαγωνισμοι κ οτι εχω κερδισει κ εχω γαμησει τελειως τζαμπα χωρις να εχει καποιο λακκο η φαβα δηλαδη ολος ο κοσμος γκρινιαΖει κ ερχεται ενα μαγικο σαιτ κ μοιραζει καθε μηνα 7-8 γαμησια με βιζιτες πολυτελειας οχι τιποτα πουτανες του μεταξουργειου κ σε καθε διαγωνισμο ειμαστε οι ιδιοι 25 με 30 τυποι που ασχολουμαστε ενω το σαιτ εχει 2500 μελη. αυτο εγω δεν μπορω να το εξηγησω με τιποτα με το  φτωχο μου το μυαλο κ καποτε μετα απο χρονια να μου το θυμηθειτε καποιος θα γραψει βιβλιο ή θα γινει ταινια αυτη η φαση εδω μεσα.... προσωπικα ειμαι ευγνωμων για οσα μας εχουν δωσει οι ανθρωποι που εχουν το σαιτ-προφανως δεν το κανουν για την ψυχη της μανας τους,αλλα οφειλω να πω οτι μου εχουνε κανει μεγαλο καλο κ μακαρι να συνεχισουνε ετσι! Σεβαστή η άποψη σου. Ο καθένας όπως το δει. Σε αυτό που συμφωνούμε κι οι δυο είναι πως μας αρέσουν οι διαγωνισμοί του forum. Ο καθένας για τον δικό του λόγο. Επαναλαμβάνω πάντως εάν συμφωνεί ο @"old admin" θέλω να μεταβίβασω το δώρο για το CGA στον @"Στρατος"   που έχει να κερδίσει εδώ και 18μήνες. Εγώ κέρδισα πριν καναδυο μήνες.

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 01:09:53

Δημοσίευση: αδερφε ουτε εχεις κατι να αποδειξεις ουτε κ χρειαζεται να αποδειξεις κατι. προφανως υπαρχουν ανθρωποι που για δωρα αξιας 150 ευρω θα λυσσαξουν να κερδισουν ενω αλλους τους αφηνουν αδιαφορους. προφανως ολοι καταλαβαινουμε σε ποια κατηγορια ειμαι εγω κ σε ποια εσυ. αυτο που δεν καταλαβαινει κανεις κ φανταζομαι κυριως οι υπευθυνοι του σαιτ ειναι για ποιο λογο δεν υπαρχουν 1000 ατομα τα οποια ειναι της κατηγοριας μου να σφαζονται για μια συμμετοχη στην 20αδα. μηπως τελικα ειμαστε απλα μια χωρα τεμπελχαναδων που ουτε 50 ποστ δεν θελουμε να καφσουμε να γραψουμε προκειμενου να εξασφαλισουμε μια πιθανοτητα στις 20 να απολαυσουμε ενα μουνι αξιας 150 € ? Αν και η ερώτηση σου είναι ρητορική θα σου απαντήσω. Πιθανόν ναι, είμαστε.

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 01:13:58

Δημοσίευση: Να το απολαύσεις και να αφήσεις τις μπούρδες. Δεν είμαστε γκόμενες· ό,τι σκεφτόμαστε το λέμε, το συζητάμε και το λύνουμε… Χαχαχα προφανώς αλλά κι εσύ ο ίδιος δεν ανέφερες πως θέλεις να κερδίσουν καλύτερα όσοι έχουν καιρό; Η αλήθεια είναι πως το σκέφτηκα ούτως ή άλλως να το δώσω στον Στράτο όταν είδα πόσο καιρό έχει να κερδίσει. Η αλληλεγγύη μεταξύ μεταξύ των μελών του φόρουμ πρέπει να υπάρχει.

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 01:19:55

Δημοσίευση: Παίδες θελει να αφιερώσεις και λίγο χρόνο πάντως..  δεν είναι,  ωπ διαγωνισμός κατσε να διαλέξω ένα νούμερο.. Στον τζόγο κάποιοι γενικά πάνε με σύστημα, άλλοι πάλι με τη θεά τύχη! Το σασπένς είναι πιο έντονο στη δεύτερη περίπτωση κατά τη γνώμη μου.

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 01:26:25

Δημοσίευση: 'Οποιος θέλει να βάζει συμμετοχή ας το κάνει, κανείς δεν (πρέπει να) εξαναγκάζεται. Συμφωνώ αλλά δεν αναγκάστηκα ακριβώς Ίσως όντως όπως το διατύπωσα να φάνηκε κάπως.Βέβαια αν θυμάμαι καλά πέρυσι το καλοκαίρι ή στις γιορτές  κάποιοι παρόλο που ήταν εκτός Αθήνας δηλώναν ανοιχτά ότι συμμετείχαν μόνο για να κλείσουν οι διαγωνισμοί. Στην δίκη συμμετοχή στον διαγωνισμό magic ισχύει η φράση: "Με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια" Αφού 1.χρειαζόμουν μόλις 5-6 ποστ να κάνω και υπήρχε νούμερο διαθέσιμο. 2. παράλληλα θα βοηθούσα να κλείσει ο διαγωνισμός του magic Αν κέρδιζα όλα οκ.Αν δεν κέρδιζα πάλι όλα οκ. Και στις 2 περιπτώσεις τουλάχιστον θα βοηθούσα να μην πάνε πίσω οι επόμενοι διαγωνισμοί.

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 01:54:14

Δημοσίευση: Απλά με το «σύστημα» μπαίνει λίγο πιο βαθειά στο κλίμα… Άρα, εσύ πας με σύστημα.Προδόθηκες χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 01:56:00

Δημοσίευση: Χαχαχα! Τι μλκς! Την ψυχολογία των συστηματικών τζογαδόρων ανέλυσα! Στις δύο σερί νίκες μου με το που γράφτηκα, βάσει έμπνευσης το είχα πάει. Το αστείο είναι πως την πρώτη φορά είχα γυρίσει από γήπεδο, βλέπω ειδοποιήσεις και λέω τι σκ; Και ήταν τα συγχαρητήρια! Τη δεύτερη αν θυμάμαι καλά μόλις είχα τελειώσει από -πληρωμένη- συνάντηση και πάλι μπήκα να χαζέψω, οπότε είδα τις ειδοποιήσεις! Κοινώς, όταν ασχολείσαι λιγότερο έχει όντως τη χάρη του, γιατί πας στο χαλαρό και όταν κάτσει γουστάρεις τη νίκη! Έτσι είναι όντως

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 02:31:32

Δημοσίευση: Παίδες θελει να αφιερώσεις και λίγο χρόνο πάντως..  δεν είναι,  ωπ διαγωνισμός κατσε να διαλέξω ένα νούμερο.. Εδώ δεν είχε η ΑΕΚ φέτος σύστημα,θα έχω εγώ? :lol: Κάτσε γιατί μας μπέρδεψες, έχεις ή δεν έχεις σύστημα τελικά;, :haha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 10:22:34

Δημοσίευση: Να αφιερώσεις χρόνο για τα posts εννοούσα..  μην γράφεις 2 λέξεις και τέλος..  προφανώς και δεν παίζω με σύστημα! Προφανώς ρε συ Πλάκα έκανα... Όσο για τις 2 λέξεις που λες, ε εξαρτάται πόσο απασχολημένος είναι ο καθένας. Δεν έχουν όλοι καθημερινά τον ίδιο ελεύθερο χρόνο

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 10:42:58

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 16:29:37

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 16:31:45

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 16:33:26

Θέμα: Χάιντι Κλουμ

Δημοσίευση: