Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Antidote (4140)

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-25 19:29:58

Θέμα: Συλλογος Γκαντεμηδων Κληρωσεων

Δημοσίευση: Σπερνω και άμα γεμίσουμε νατχορνακια, κρυφτειτε! Oh God  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-01 16:14:47

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2025

Δημοσίευση: Έχουμε χάσει και τα στατιστικά!  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-01 16:13:52

Θέμα: Magic Girls chat

Δημοσίευση: Τζένη, Ελίζα, Ρόξι, Λολίτα.. Που είναι καλύτερο να κάτσει η μπίλια για ραντεβού άραγε?

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-23 17:54:46

Θέμα: Αηδιάζετε ποτέ με τα γλωσσόφιλα;

Δημοσίευση: Πλέον κάνω μόνο πρώτα ραντεβού οπότε κομπλέ!

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-23 17:56:19

Δημοσίευση: Ροξι οχι ,τζενη απλα οκ τιποτα που θα εχεις να θυμασαι  Ελιζα  μετα απο ολα αυτα που εχουν γραφτει θες να ρισκαρεις ; Μαλλον λολιτα αλλά δεν ειναι λολιτα καπου διαβασα σε μια τελευταια  κριτικη δλδ κοντα στα 30 Τζένη ωραίες φωτό αλλά κριτικές αγνοούνται.. Λολίτα περιορισμένη διαθεσιμότητα συνήθως και ελάχιστες κριτικές για τα χρόνια που είναι στο γραφείο.. Επίσης για άγνωστο λόγο έχεις τις ίδιες φωτό από το ξεκίνημα της.. Λογικά ανάμεσα στις δύο..

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-23 18:49:38

Δημοσίευση: Ανάμεσα Τζένη και Λολίτα. Αν και θα επρεπε να πας σε Βικυ Την έχω πάρει πολλές φορές την Βίκυ. Γλυκοκοιτάζω λίγο Τζένη περισσότερο. Ωραίο κορμί φαίνεται.

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-23 19:26:05

Θέμα: διάφορα bugs/ προβλήματα

Δημοσίευση: Ἐξακολουθεῖ νά μή δουλεύη ἡ ἀποστολή ἐνημερώσεων γιά τὰ νήματα ποὺ παρακολουθοῦμε... Λογικά το έχουν δει..

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-01 16:03:53

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Να πούμε μπράβο και στους κανονικούς νικητές!  :hahaha: @"rocco65"@"Pontikas"@"Underworldsexmachine7" Συγχαρητήρια!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-01 16:12:51

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Πήραμε καυλοπάπαρα τρελά… Νηστεία, προσευχή και παπάς.. :praying: :mercy:

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-01 16:00:22

Θέμα: AGN chat

Δημοσίευση: Ναι, συντήρησης των δικών σου αναμνήσεων, χαμένε! Είχε κάποιους δυναμίτες!!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-01 15:58:48

Δημοσίευση: Πλέον σημαίνει Aϊ Gamisou Na (κλείσεις πριν προλάβει ο Sniper...) Υπάρχει για ιστορικούς λόγους!  :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-01 15:43:57

Θέμα: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FREE FUCK! YOUR ANGELS

Δημοσίευση: Θα πάρω το 5. Ευχαριστούμε!

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-01 16:34:59

Θέμα: Margot Robbie

Δημοσίευση: 34 η δεσποινίδα..

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-30 19:37:53

Δημοσίευση: Πφφφφ ακομα τιποτα για βικτωρια κ αρτεμιδα Λογικό δεν είναι? Πόσοι πελάτες γράφουν στα φόρουμ? Οι κοπέλες μπορεί να είναι εξαιρετικές και να χρειαστούν μήνες να μάθουμε τι ισχύει.. Πολλοί προτιμούν να κρατάνε για πάρτυ τους τα καλά κομμάτια.. Επίσης κοπέλες μου έχουν αναφέρει ότι λεφτάδες πελάτες που τις κλείνουν πολύωρα κτλ, δεν έχουν καμία σχέση με τα φόρουμ, δεν μπαίνουν ποτέ. Φυσικά λοιπόν και οι καλές είναι πάντα κλεισμένες και ίσως σε πολύωρα, βολεύει και τις ίδιες. Γενικά πάντως για το Magic σχετικά με προηγούμενα σχόλια, έχει όντως κάποια milf που παίζουν μπάλα όπως Σοφία, Δανάη, Αλεξία, Μελίνα, Δέσποινα.. Πάντως είναι γυναίκες που δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις καλά.. Θα πιάσουν τόπο τα λεφτά σου.. Από κει και πέρα εμένα με ενοχλεί ότι υπάρχουν κοπέλες στο γραφείο που δεν ακούγονται καν σε γενικές γραμμές.. Που αναρωτιέσαι γίνεται να μην αξίζουν? Μήπως υπάρχει καλά θαμμένο κάποιο διαμαντάκι? Γνωρίζουμε κοπέλες όπως η Ελίζα που είναι ιδιαίτερη, υπάρχει η Τζένη που έχει θαφτεί σε γενικές γραμμές -ενώ έχει ειπωθεί ότι έχει διάθεση στο δωμάτιο και παίζει να έχει και τον πιο δυνατό κώλο στο γραφείο-, υπάρχει η Ρόξι που έχω μπερδευτεί με τις κριτικές της.. υπάρχει η Νίκη που λένε δίνει κώλο φουλ, υπάρχει η ακριβή Νέμεσις.. Υπάρχουν Εμμανουέλα, Ρίτα, Αφροδίτη, Άννα, Ισιδώρα που δεν ακούγονται και πολύ.. Υπάρχει η Λολίτα που είναι πάνω από 3 χρόνια στο γραφείο με ελάχιστες κριτικές.. Δουλεύει χωρίς να ακούγεται.. Αυτό κι αν είναι παράξενο.. Γενικά κάποιο καλό κομμάτι υπάρχει που δεν ακούγεται και πολύ αλλά άντε να τις δοκιμάσεις όλες να βγάλεις άκρη μόνος σου..

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-26 19:40:40

Δημοσίευση: Η Τζένη έχει όντως ωραίο κώλο, αλλά πέραν τούτου ουδέν... Χωρίς παρεξήγηση αλλά αν και μιλάμε για επαγγελματίες, η χημεία δεν είναι βέβαιη.. Ειδικά σε μικρές κοπέλες.. Κι εγώ έχω κάνει πολύ μέτρια ραντεβού με κορίτσια που διάβαζα πολύ καλά λόγια.

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-26 20:13:37

Δημοσίευση: Εε δεν ειναι και πολυ λογικο ,οταν ερχεται ενα τουρακι για 10 μερες και εχει κριτικη απο τη 2η μερα( θετικη ή αρνητικη)  κατι συμβαινει  Υποτιθεται οι περισσοτεροι ψαχνουν ελληνιδες Ιδιες τιμες εχουν αρα γιατι ; Για βικτωρια ειπα μια δικαιολογια , δουλευει πολυ λιγες ωρες οι αλλες ; Όταν έρχεται για λίγες μέρες ένα city tour ο άλλος γράφει εύκολα κριτική γιατί δεν θα την ξαναδεί άμεσα.. Τις μόνιμες εδώ δεν θέλει να τις προωθήσει εφόσον αξίζουν για να τις βρίσκει πιο εύκολα.. Να μην έχει να αντιμετωπίσει κανά μεγάλο αριθμό συναγωνιστών και ψάχνεται.. Αφού η Βικτώρια δουλεύει πολύ λίγες ώρες, αυτός που την πήρε και πέρασε καλά λογικό να μην αναφέρει κάτι. Σου λέει άσε να την βρίσκω εγώ τις λίγες ώρες που δουλεύει και who cares για τους υπόλοιπους. Συμφωνώ απόλυτα ότι η χημεία δεν είναι δεδομένη, ειδικά αν ο πελάτης είναι άτομο με αναπηρία και δεν υπάρχει εξοικείωση. Υπάρχει κατανόηση. Άλλο αυτό και άλλο να μην υπάρχουν βασικοί κανόνες ευγένειας... Έχεις τα δίκια σου αλλά νομίζω έκανες λάθος επιλογή ηλικιακά.. Για μένα πρέπει να πας με μιλφ που έχει φουλ εμπειρία και θα περάσεις σίγουρα καλά.. Σκέψου το.

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-26 21:58:34

Θέμα: Μοντέλο του OnlyFans έκανε σεξ με 101 άτομα σε μια ημέρα

Δημοσίευση: Ελπίζω την επόμενη φορά να μην τους απογοητεύσει πάλι.. :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-19 22:25:12

Δημοσίευση: Η Μελίνα ειναι ακομα στο ροστερ ? Ναι, δουλεύει κάποιες μέρες στο γραφείο.. Ιδιαίτερη περίπτωση..

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-20 10:20:09

Θέμα: Premier League - Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δημοσίευση: Αν και δεν είμαι Λίβερπουλ, θεωρώ ότι αν είναι σοβαρή θα το πάρει το πρωτάθλημα φέτος.

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-20 10:24:22

Δημοσίευση: Συμφωνώ, το στοίχημα είναι να μην ξεφουσκώσει όπως πέρσι. Θα παιξουν ρόλο και οι τραυματισμοί..

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-20 10:30:47

Θέμα: Μου αρεσει η αδερφη μου

Δημοσίευση: Άντε να το δεχτώ υπό προϋποθέσεις να θες να σκίσεις την μουναρα ετεροθαλή αδερφή σου. Όχι δεν έχω, σαν ιδέα το λέω..  Αλλά όταν μιλάμε για την κανονική αδερφή σου, τραγικό..

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-20 14:16:43

Θέμα: Τι έχει το μενού σήμερα; Ποιά σκέφτεστε για γαμησάκι;

Δημοσίευση: Είχα κλείσει ένα μωράκι για απόψε αλλά αδιαθέτησε! Κοινώς, τον πούλο! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-20 19:08:16

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλησπέρα σε όλους! Περιμένουμε την κριτική σου για την Μαρία!

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-20 19:09:45

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση: :yeah!:

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-20 19:24:48

Θέμα: Lila Evance

Δημοσίευση: Κάνει βίζιτες το κορίτσι? Αν και δεν με τραβάει τόσο..

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-20 19:29:04

Δημοσίευση: Δεν υπάρχει ουσιαστικά το γραφείο. Αφού σταμάτησε η Νάταλι, ενώ η Αλεξία και η Ξένια (που φαίνεται η μοναδική ενεργή κοπέλα στην σελίδα τους) έγιναν ανεξάρτητες.. Οπότε AGN τέλος..

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-21 20:08:40

Θέμα: Vicky Sol

Δημοσίευση: Η μόνη Ελληνίδα πορνοστάρ που δεν παίζει να την κερδίσεις στην μάχη..

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-21 20:43:28

Δημοσίευση: Αν μου έλεγε κάποιος πριν λίγο καιρό, ότι μετά από 17 αγώνες η City θα ήταν έκτη κάτω από την Villa που γλέντησε ο Θρύλος και κάτω από την ομάδα του Βαγγέλα, θα του έλεγα πως είναι τρελός :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-21 21:55:15

Δημοσίευση: Καλησπέρα, διαθέσιμες σήμερα Αθηνά Τζένη Ισιδώρα Νίκη Δανάη Δέσποινα Μελίνα Πιτσιρίκες εναντίον πολύ δυνατών milf..

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-21 22:09:49