Δημοσίευση: Ναι, εγώ ναι. Τα λέω ευχαρίστως.
Και η πλάκα είναι, πως μέχρι πριν λίγα χρόνια, αν έλεγε κάποιος δημόσια, ότι πηγαίνει με πουτάνες, τον κοιτούσα λίγο με μισό μάτι. Κι ας ήμουν πνιγμένος σε όργια, φάσεις και καταστάσεις αλλιώς. Τότε ήμουν ακόμη συνεχώς στο εξωτερικό.
Εδώ στην Αθήνα, οι κοπέλες του χώρου, μου βγάζουν σε όλα νόημα. Δεν έχω εγώ θέμα να το λέω.
Έχουν εκείνες βέβαια. Οπότε όταν βγαίνω έξω σε μπαρ ή κάπως με την μία ή την άλλη, μόκο, καμία κουβέντα προς τα έξω.
:—)
Δημοσιεύθηκε: 2024-01-19 15:22:52
Δημοσίευση:
νομιζω οτι πρεπει να μεινεις στον ρολο σου σαν χρηστης :hi:
μπορειτε να γραφετε σε οποιες θελετε
ο χρηστης @"Underworldsexmachine7" πηρε τις εξηγησεις του
Ως χρήστης λοιπόν έχω να κοιτάω να μη βρεθώ να συμμετέχω σε παράνομο διαγωνισμό.❗️
Ως χρήστης θέλω να ξέρω, ότι η ανταλλαγή υπηρεσιών με τα γραφεία για διαφήμιση και κληρώσεις είναι νόμιμη.❗️Με ό,τι συνεπάγεται αυτό από φοροτεχνικής απόψεως.
Και ως χρήστης θέλω να ξέρω, ότι οι ακυρώσεις διαγωνισμών, και ο αποκλεισμός διέπεται από συγκεκριμένους καταγραμμένους κανόνες. Ειδάλλως, η διαδικασία του διαγωνισμού φαντάζει διαβλητή.❗️
Πιστεύω, ότι παραμένει καλή ιδέα να καταγραφούν πρώτα οι κανονισμοί, που διέπουν την ακύρωση κλήρωσης και τους αποκλεισμούς, πριν συνεχιστούν αυτές οι εκ πρώτης όψεως αυθαίρετες ενέργειες.
Αν θέλεις, ανακαλείς και την απόφαση περί ακύρωσης και αποκλεισμού, και τη «γλιτώνει» ο UnderworldSexmachine, μέχρι να αναπροσαρμοστούν γραπτά οι κανονισμοί .
Δημοσιεύθηκε: 2024-01-19 18:08:38
Δημοσίευση:
Ως χρήστης λοιπόν έχω να κοιτάω να μη βρεθώ να συμμετέχω σε παράνομο διαγωνισμό.❗️
Ως χρήστης θέλω να ξέρω, ότι η ανταλλαγή υπηρεσιών με τα γραφεία για διαφήμιση και κληρώσεις είναι νόμιμη.❗️Με ό,τι συνεπάγεται αυτό από φοροτεχνικής απόψεως.
Και ως χρήστης θέλω να ξέρω, ότι οι ακυρώσεις διαγωνισμών, και ο αποκλεισμός διέπεται από συγκεκριμένους καταγραμμένους κανόνες. Ειδάλλως, η διαδικασία του διαγωνισμού φαντάζει διαβλητή.❗️
Πιστεύω, ότι παραμένει καλή ιδέα να καταγραφούν πρώτα οι κανονισμοί, που διέπουν την ακύρωση κλήρωσης και τους αποκλεισμούς, πριν συνεχιστούν αυτές οι εκ πρώτης όψεως αυθαίρετες ενέργειες.
Αν θέλεις, ανακαλείς και την απόφαση περί ακύρωσης και αποκλεισμού, και τη «γλιτώνει» ο UnderworldSexmachine, μέχρι να αναπροσαρμοστούν γραπτά οι κανονισμοί .
ΥΓ.
Ως γνωστόν, τα δημόσια φόρουμ έχουν να τηρούν μια σειρά από κανόνες, ασχέτως αν πρόκειται για ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Αν τυχόν εσύ δεν έχεις διάθεση, καλό θα ήταν να το ξεκαθαρίσεις.
Δημοσιεύθηκε: 2024-01-19 18:15:45
Δημοσίευση:
O Admin βάζει τους κανόνες και πρέπει να τους σεβαστούμε. Τόσο απλά.
Με βρίσκεις διαμετρικά αντίθετο σε αυτό.
Πρώτον, αυτός ο τόπος έχει μία υπερπλήρη νομοθεσία σχετικά με τη διεξαγωγή τυχερών παιγνίων.
Δεύτερον, η εξήγηση του αντμιν, «αντί για διαφήμιση κάνω διαγωνισμούς» φαντάζει ρηχή σε περιεχόμενο, καθώς τα γραφεία πρέπει να πληρώνουν αρκετά περισσότερα από μεικτά 150 το μήνα, τα λεφτά περίπου μια κοπέλας, κι επιπλέον είναι γνωστό ότι εμπίπτουν φοροτεχνικές λεπτομέρειες στο θέμα.
Είναι πασιφανές, ότι άμα πάω σε ένα καφενείο, και πουλάω, πες, βιβλία, δεν μπορώ να ανταλλάξω μια τυρόπιτα με ένα βιβλίο, επειδή προκύπτουν θέματα ΦΠΑ.
Τρίτον,... άστο θα γίνει μεγάλο το μήνυμα.
Τέταρτον... μπλα...
Η ουσία είναι, η διαχείρηση του όποιου ιστότοπου έχει να τηρεί την ισχύουσα νομοθεσία, και να σέβεται τους χρήστες της.
Δημοσιεύθηκε: 2024-01-19 18:56:09