Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Tigris23 (6)

Θέμα: Πώς θα την γαμησω?

Δημοσίευση: Καλημέρα σε όλους Είμαι 23 ετών και εδώ και πέντε μήνες μου έχει γίνει εμμονή να γαμησω την κομμώτρια μου...Αυτή είναι 48 χρονών και παντρεμένη και όπως καταλαβαίνετε αυτό είναι θέμα, ειδικά σε συνδυασμό την διαφορά ηλικίας. Το θετικό είναι ότι είναι πολύ εκδηλωτική και πολύ θερμή γυναίκα..θα έλεγα πως άνετα και χωρίς δυσκολία ανήκει στην κατηγορία της γυναίκας καυλιάρας... Πώς θα καταλάβω αν είναι διαθέσιμη και ότι γουστάρει?(γενικά έχω παρατηρήσει ότι είναι πολύ κοινωνική με τους άνδρες... οπότε αυτό με δυσκολεύει να καταλάβω αν όντως με γουστάρει) Με ποιο τρόπο να της την πέσω χωρίς να γίνω ρόμπα? Και ακόμα πιο δύσκολο θέμα :Δεν θέλω να κάνω σχέση μαζί της αλλά να την γαμησω... αυτό πως το παρουσιάσω? Κάθε βοήθεια δεκτή

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-28 10:55:51

Δημοσίευση: Εννοείται ότι μου έχει περάσει από το μυαλό ότι ίσως είναι μέρος της δουλειάς της όλο αυτό το show...

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-28 11:26:24

Δημοσίευση: Δεν αποκλείω τίποτα...το έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι φοράει ντεκολτέ και σκύβει επίτηδες μπροστά μου για να βλέπω...όταν με λούζει και με κουρευει κάνει απίστευτα τριψιματα...αλλά παιζει μεγάλη πιθανότητα όπως τα λες να τα κάνει στο πλαίσιο της πολιτικής της για να έχει σταθερούς πελάτες

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-28 12:05:15

Δημοσίευση: Σας ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους σας που ασχολήθηκατε και μπήκατε στον κόπο να με βοηθήσετε.... Ήδη έχω αρχίσει να το αποκωδικοποιω. Μάλλον δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ ..

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-29 19:10:54

Δημοσίευση: Τελικά μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να της την πέσω... Αφού της έκανα κάποια σχόλια σχετικά με την εμφάνιση της μπήκα στο κυρίως θέμα και της μίλησα χύμα...έδειξε ιδιαίτερα κολακευμενη και μου είπε χαρακτηριστικά ότι είναι τιμή της να αρέσει σε έναν τόσο νέο άνδρα και άλλα διάφορα...το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό λέγοντας μου ότι είναι παντρεμένη και με συμβούλευσε ότι δεν είναι καλό να μπλέκω με παντρεμένες και ότι αυτές οι σχέσεις είναι οι πιο δύσκολες και πολύπλοκες...το ζουμί είναι ότι αρνήθηκε ευγενικά και με προέτρεψε να βρω κάποια στην ηλικία μου και ελεύθερη για να περνάω καλά χωρίς προβλήματα και σκοτουρες.... Όπως καταλάβατε έφαγα πόρτα αλλά για να είναι απόλυτα ξεκάθαρος το πέσιμο που της έκανα δεν ήταν για σεξ ήταν για σχέση....Μου ήταν πολύ δύσκολο να της πω χύμα ότι δεν με ενδιαφέρει να κάνω σχέση ...

Δημοσιεύθηκε: 2023-06-13 16:28:42

Δημοσίευση: ... Και εδώ είναι που πρεπει να το συνεχίσεις.....  Πιστευω η επιτυχία δεδομένη....... Κράτα μας ενήμερους. Δεν είμαι τόσο σίγουρος...προς το παρόν σκέφτομαι να συνεχίσω να επισκέπτομαι τον χώρο ως πελάτης...αν κάνει κάποια κίνηση που θα μου δώσει ελπίδες τότε ίσως να προσπαθήσω πάλι....Αν και πιστεύω ότι η διαφορά ηλικίας που έχουμε παίζει ανασταλτικό ρόλο στην όλη φαση

Δημοσιεύθηκε: 2023-06-13 20:54:02

Forum Tasks