Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του 6in9ine (1799)

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλησπερα μαγκες μου

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-11 22:30:52

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Παστίτσιο

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-11 22:36:36

Θέμα: τι σημαίνει το νικ μας και γιατί το επιλέξαμε;

Δημοσίευση: απο ενα τραγουδιστη που μου αρεσουν πολυ τα βιντεο του και γι αυτό το πηρα

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-12 07:40:31

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημερα μαγκες μου

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-12 07:42:49

Θέμα: Ειναι η Αμερικη μια δημοκρατικη χωρα;

Δημοσίευση: ναι ειναι

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-12 07:43:42

Θέμα: Το ρίσκο πηγαίνοντας με εκδιδόμενες

Δημοσίευση: Ναι αλλα είναι γλυκό και όμορφο βρίσκω

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-12 07:45:33

Θέμα: Πρόγραμμα μιας ώρας σε studio ή call girl?

Δημοσίευση: Δεν έχω πάει ποτέ σε στούντιο και δεν τα προτιμώ

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-12 07:46:10

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: συγχαρητηρια για την επιστροφη σου στις  νικες @6in9ine, καλογαμητη η δωραρα σου!!!!!!!! ευχαριστω μαγκα μου 1707684247'] Συγχαρητήρια    @6in9ine για τη νίκη.. Καλογάμητο το άδωρο!!!! ευχαριστω πολυ μαγκα μου Καλά να περάσει ο νικητής συγχαρητήρια…. ευχαριστω

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-12 07:47:05

Δημοσίευση: ΝΑ μας πει κ αυτος τι σημαινει το νικ του? απο ένα τραγουδιστή

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-12 07:49:12

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Ζαμπονοτυρόπιτα

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-12 07:51:14

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2024

Δημοσίευση: 11 διαφορετική και συνεχίζουμε συγχαρητήρια στο νικητή ευχαριστω μαγκα μου

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-12 08:07:32

Θέμα: αγνωστοι εσπασαν ανθοπωλειο sex shop στα εξαρχεια

Δημοσίευση: Τι λες τώρα αλήθεια

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-12 08:08:34

Δημοσίευση: καλό βόλι ευχαριστω μαγκα μου

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-12 08:13:20

Θέμα: Σαν Σήμερα

Δημοσίευση: Χρόνια πολλά σε αυτούς που γιορτάζουν σήμερα

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-12 09:06:54

Θέμα: Καλύτερο ξενοδοχείο ημιδιαμονής.

Δημοσίευση: Πριαμος μοσχατο

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-12 09:08:27

Θέμα: αγνωστοι εσπασαν ανθοπωλειο sex shop στα εξαρχεια

Δημοσίευση: Είχαμε καιρό να ακούσουμε κάτι για τα Εξάρχεια. Είμαι περίεργος για το σταθμό του Μετρο, πόσο θα αντέξει; από την πρώτη μέρα θα το καταστρέψουν

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-12 09:09:38

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-12 09:10:40

Θέμα: Διάφορα χρήσιμα για οδηγούς

Δημοσίευση: 1707721033'] Δίπλωμα οδήγησης στα 17 – Δες αναλυτικά τι χρειάζεσαι Το ελληνικό κράτος δίνει τη δυνατότητα στους νέους ηλικίας 17 ετών να αποκτήσουν δίπλωμα οδήγησης. Απαιτούνται όμως κάποιες προϋποθέσεις.  Από τις αρχές του 2022, το κράτος επιτρέπει σε οδηγούς ηλικίας 17 ετών να λάβουν άδεια οδήγησης και να κινηθούν νόμιμα στον δημόσιο δρόμο. Βέβαια, έως ότου κλείσουν τα 18 και λάβουν την κανονική άδεια πρέπει να τηρούν κάποιους επιπλέον κανόνες. Ας δούμε τι ισχύει. Αρχικά, κάθε νέος οδηγός που έκλεισε τα 17 και επιθυμεί να βγάλει δίπλωμα θα πρέπει έχει τη συγκατάθεση των γονέων ή του κηδεμόνα του. Επίσης, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 4 παρ. 5 του Ν.4850/2021 είναι υποχρεωτικό να συνοδεύεται στο αυτοκίνητο από έναν ενήλικα που έχει δίπλωμα 5 χρόνια και ηλικία τουλάχιστον 25 ετών. Επιπλέον, όποιος δηλώνει νέος οδηγός και είναι 17 ετών, εκτός του ότι πρέπει να συνοδεύεται από κάποιον μεγαλύτερο, έχει την υποχρέωση να τοποθετεί στο πίσω παρμπρίζ του οχήματος το γράμμα «Σ». Το συγκεκριμένο σήμα αφορά μόνο αυτούς που έχουν λάβει προσωρινή άδεια οδήγησης και πρέπει να παραμένει στο πίσω τζάμι έως ότου ολοκληρωθεί η χρονική διάρκεια του προσωρινού διπλώματος. Προϋποθέσεις για δίπλωμα στα 17 Για την έκδοση διπλώματος οδήγησης στα 17, πρέπει να συγκεντρώσεις ορισμένα έγγραφα και να τα καταθέσεις στη σχολή οδηγών. Αυτά είναι: Υπεύθυνη δήλωση από τον κάθε κηδεμόνα. Αίτηση όπου δηλώνεις τη μόνιμη κατοικία σου, τον ΑΦΜ και ότι δεν έχεις άλλη άδεια οδήγησης. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου σε ισχύ και φωτοαντίγραφα αυτών. Δύο φωτογραφίες έγχρωμες, τύπου διαβατηρίου. Πιστοποιητικά υγείας παθολόγου και οφθαλμίατρου με την απόδειξη πληρωμής του ιατρού. Πόσα μαθήματα πρέπει να κάνεις Φυσικά, για να λάβεις τη συνοδευόμενη ή προσωρινή άδεια οδήγησης, πρέπει να κάνεις κάποια μαθήματα οδήγησης. Η προετοιμασία για τις εξετάσεις επιβάλλει τουλάχιστον 21 θεωρητικά και 25 πρακτικά μαθήματα. Τα θεωρητικά μαθήματα παρέχουν την απαραίτητη γνώση για τους κανόνες κυκλοφορίας, τα σήματα και την ασφαλή οδήγηση, ενώ τα πρακτικά μαθήματα επιτρέπουν την ανάπτυξη των ικανοτήτων πίσω από το τιμόνι σε πραγματικές συνθήκες κυκλοφορίας. Ποιες είναι οι προϋποθέσεις του συνοδού Αφού περάσεις τις εξετάσεις οδήγησης, για να πάρεις το αυτοκίνητο του μπαμπά ή της μαμάς, στο δίπλα κάθισμα είναι υποχρεωτικό να βρίσκεται ένας εποπτεύοντας οδηγός άνω των 25 ετών, με καθαρό ιστορικό οδήγησης, χωρίς δηλαδή να έχει λάβει πόντους διπλώματος. Θα πρέπει επίσης να έχει στην κατοχή του άδεια οδήγησης Β κατηγορίας για χρονικό διάστημα πάνω από 5 έτη και να τη φέρει μαζί του κατά την συνοδευόμενη οδήγηση. Οι κανόνες για οδηγό και συνοδό Η οδήγηση χωρίς την τήρηση των παραπάνω προϋποθέσεων, συνιστά μη νόμιμη οδήγηση και επιφέρει τις δέουσες κυρώσεις. Σε περίπτωση παραβάσεων που αφορούν στην οδική κυκλοφορία, περιλαμβανομένης της παράβασης οδήγησης χωρίς την παρουσία συνοδού, προβλέπονται τα παρακάτω: Η οδήγηση χωρίς την παρουσία συνοδού ή με την παρουσία συνοδού ο οποίος δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις επιβάλλεται το προβλεπόμενο πρόστιμο και αφαιρείται η προσωρινή άδεια οδήγησης, η οποία ακυρώνεται και δεν μπορεί να επανεκδοθεί. Άδεια οδήγησης θα μπορεί πλέον να χορηγηθεί μόνο με τη συμπλήρωση της ηλικίας των 19 ετών. Στον συνοδό που έχει στην κατοχή του άδεια οδήγησης και δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα επιβάλλεται αφαίρεση και της δικής του άδειας οδήγησης για 30 ημέρες. Στις περιπτώσεις παραβίασης του ΚΟΚ από τον οδηγό, η ανάλογη κύρωση δεν θα επιβάλλεται μόνο στον οδηγό, αλλά και στο συνοδό εφόσον επιβαίνει στο αυτοκίνητο. Παράλληλα, αφαιρείται η προσωρινή άδεια οδήγησης, η οποία ακυρώνεται και δεν μπορεί να επανεκδοθεί. Σε περίπτωση μη τοποθέτησης σε όχημα του διακριτικού σήματος «Σ» επιβάλλεται στον οδηγό και στο συνοδό διοικητικό πρόστιμο. Πολύ καλό αυτό μπράβο σε αυτούς που το κάνανε

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-12 09:12:36

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: θα μας πει ο αντμιν, ο εφιαλτης μου ειναι μη βγει επιτελους το καταραμενο το 10 κ μας πει οτι δεν κληρωνει σημερα ο διαγωνισμος θα βγω στη λεωφορο να με πατησει το λεωφορειο :hahaha: :hahaha: Οχι αυτο  σε θελουμε εδω μαγκα μου τομ το 2025 θα βγει κι εσύ ρε παιδάκι μου κόλλημα με έναν αριθμό  Θαυμαστής του Ζιοβάνι είσαι Θα έρθει και η μέρα που θα κερδίσει και ο μάγκας μου ο τομ

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-12 09:35:23

Θέμα: Your Angels chat

Δημοσίευση: έχει όντως τέτοιο πρόσωπο; Πολύ ομορφο πρόσωπο και πανέμορφα μάτια

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-12 09:37:38

Θέμα: Αθήνα, η χειρότερη πόλη για να ζεις στην Ευρώπη

Δημοσίευση: λίγα πεζοδρόμια για ΑΜΕΑ ακόμα ρε αδέρφια Στη γειτονιά μου τώρα φτιάχνουν τα πεζοδρόμια και έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά για τα ΑΜΕΑ

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-12 09:38:47

Δημοσίευση: ρε πήραν φωτιά τα δάκτυλα μου αντί να πάρουν φωτιά μέσα σε κανά μουνί μου άρεσε πολύ αυτή η διαδικασία με τα ποστ αντμιν μαγκα μου  βάλε παραπάνω για να αρχίσουν να ξυπνάνε οι τεμπέληδες

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-12 09:43:25

Θέμα: Your Angels chat

Δημοσίευση: από κορμί τι λέει ? Καλό

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-12 09:47:13

Δημοσίευση: Τον ξερω χρονια σαν οντοτητα αυτον , τραγουδιστης ητα;ν  δεν το ηξερα . Τον εβλεπα που φλεξαρε λεφτα σαν να ηταν σκουπιδια στο ytube Πολλά λεφτά ο τύπος

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-12 09:48:05

Δημοσίευση: :D πρόσεχε τι εύχεσαι  :haha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-12 09:49:33

Δημοσίευση: Αμμα τα εβγαλε με ytube τραγουδι κλπ μαγκια του ,  Αν ειναι του μπαμπα ετσι ξερω κι εγω  :xaxa: Ποιος ξέρει πως τα έβγαλε μαγκα μου

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-12 09:52:01

Θέμα: Σειρές που αξίζει να δεις

Δημοσίευση: Viola come il mare Μάγκα μου για πες πως είναι καλή?

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-12 09:53:30

Δημοσίευση: Δεν το εχω ψαξει , λογικα αν ψαξεις θα βρεις γονεις κλπ βιογραφικο ε ναι σίγουρα

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-12 10:22:19

Θέμα: διάφορα bugs/ προβλήματα

Δημοσίευση: Κάτι δεν λειτουργεί σωστά στην καταμέτρηση στην δεύτερη εικόνα. Στην πρώτη είναι σωστός ο αριθμός των ποστ της εβδομάδας. Ναι

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-12 10:23:56

Θέμα: Σειρές που αξίζει να δεις

Δημοσίευση: Μονο prison break  μετα τιποτα Το κορυφαίο

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-12 10:24:48