Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του mad_max (9682)

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-12 09:54:00

Θέμα: πράγματα που είχαμε όταν μεγαλώναμε και δεν υπάρχουν πλέον

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-12 09:57:41

Θέμα: Σαν Σήμερα

Δημοσίευση: Σαν σήμερα 12 Φεβρουαρίου Η 12η Φεβρουαρίου είναι η 43η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 322 ημέρες (323 σε δίσεκτα έτη). Γεγονότα     881 - Ο Πάπας Ιωάννης Η΄ στέφει τον βασιλιά της Ιταλίας, Κάρολο τον Παχύ, αυτοκράτορα της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.     1429 - Μάχη των Ρεγγών: Οι αγγλικές δυνάμεις υπερασπίζονται επιτυχώς μία φάλαγγα προμηθειών με προορισμό τον στρατό που πολιορκεί την Ορλεάνη.     1502 - Ο Βάσκο ντα Γκάμα αναχωρεί από τη Λισαβόνα της Πορτογαλίας για το δεύτερο ταξίδι του στην Ινδία.     1541 - Ο Πέδρο ντε Βαλδίβια ιδρύει την πόλη Σαντιάγο στη Χιλή.     1554 - Ένα χρόνο μετά τη διεκδίκηση του θρόνου της Αγγλίας, η Λαίδη Ιωάννα Γκρέι αποκεφαλίζεται για προδοσία.     1689 - Το Συμβατικό Κοινοβούλιο της Αγγλίας αποφαίνεται ότι η φυγή στη Γαλλία, το 1688, του Ιάκωβου Β΄, του τελευταίου καθολικού Βρετανού μονάρχη, συνιστά παραίτηση.     1733 - Ιδρύεται η Τζόρτζια, η 13η αποικία από τις Δεκατρείς Αποικίες.     1817 - Ο πατριωτικός στρατός της Αργεντινής και της Χιλής, αφού διέσχισε τις Άνδεις, νικάει τα ισπανικά στρατεύματα στη μάχη του Τσακαμπούκο.     1818 - Ο Μπερνάρδο Ο' Χίγκινς εγκρίνει επίσημα την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της Χιλής κοντά στην Κονσεπσιόν.     1832 - Ο Ισημερινός προσαρτά τα νησιά Γκαλαπάγκος.     1944 - Βυθίζεται στα ανοικτά του Σουνίου το ατμόπλοιο Όρια, με θύματα πάνω από 4.000 Ιταλούς αιχμαλώτους πολέμου.     1945 - Υπογράφεται η Συμφωνία της Βάρκιζας μεταξύ της κυβέρνησης του Νικολάου Πλαστήρα και αντιπροσώπων του Ε.Α.Μ.     1947 - Ο μεγαλύτερος παρατηρούμενος σιδηρομετεωρίτης δημιουργεί κρατήρα στην περιοχή Σιχότε-Άλιν της Σοβιετικής Ένωσης.     1947 - Ο Κριστιάν Ντιόρ παρουσιάζει το "New Look", βοηθώντας το Παρίσι να ανακτήσει τη θέση του ως πρωτεύουσα του κόσμου της μόδας.     1950 - Ιδρύεται η european broadcasting union (EBU)     1963 - Αρχίζει η κατασκευή της Πύλης για τη Δύση στο Σαιντ Λούις.     1977 - Συνομολογείται στη Βιέννη η συμφωνία Μακαρίου-Ντενκτάς επί του Κυπριακού. Δύο χρόνια αργότερα θα την διαδεχθεί η συμφωνία Κυπριανού-Ντενκτάς.     1993 - Ένα από τα πιο απίστευτα εγκλήματα στην ιστορία, λαμβάνει χώρα στο Λίβερπουλ της Αγγλίας, καθώς ο 2χρονος Τζέιμς Μπάλτζερ κακοποιείται και δολοφονείται στις ράγες του τρένου. Οι δύο δολοφόνοι ήταν οι δεκάχρονοι Τζον Βέναμπλς και Ρόμπερτ Τόμσον.     2019 - Με τη Συμφωνία των Πρεσπών επιλύεται το χρόνιο πρόβλημα ονομασίας της προσωρινά αποκαλούμενης "πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας" (πΓΔΜ), η οποία ονομάζεται επισήμως πλέον Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας. Γεννήσεις     91 π.Χ. - Γάιος Βίβιος Πάνσας Καιτρονιανός, Ρωμαίος ύπατος     712 - Του Φου, Κινέζος ποιητής     1272 - Αυτοκράτορας Μπινγκ των Σονγκ     1322 - Ιωάννης Ερρίκος, μαργράβος της Μοραβίας     1768 - Φραγκίσκος Β΄, αυτοκράτορας της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας     1809 - Κάρολος Δαρβίνος, Άγγλος φυσιοδίφης     1809 - Αβραάμ Λίνκολν, 16ος πρόεδρος των Η.Π.Α.     1857 - Ευγένιος Ατζέ, Γάλλος φωτογράφος     1884 - Μαξ Μπέκμαν, Γερμανός ζωγράφος     1885 - Γιούλιους Στράιχερ, Γερμανός ναζιστής εκδότης     1890 - Κώστας Ουράνης, Έλληνας συγγραφέας     1914 - Λάζαρ Κολισέφσκι, Σέρβος πολιτικός     1923 - Φράνκο Τζεφφιρέλλι, Ιταλός σκηνοθέτης     1925 - Γεώργιος Κουμάντος, Έλληνας νομικός     1933 - Κώστας Γαβράς, Έλληνας σκηνοθέτης     1937 - Βιτόριο Εμανουέλε της Σαβοΐας, πρίγκιπας της Νάπολης     1939 - Ρέι Μανζάρεκ, Αμερικανός μουσικός (The Doors)     1941 - Λιλάντα Λυκιαρδοπούλου, Ελληνίδα ηθοποιός     1943 - Μάνφρεντ Σέφερ, Αυστραλός ποδοσφαιριστής     1946 - Ζαν Εγεγκέ Ν'Ντονγκ, πρωθυπουργός της Γκαμπόν     1950 - Ζοάο Β. Νέρι, Βραζιλιάνος συγγραφέας, ψυχολόγος και ακτιβιστής     1954 - Αμπντελαζίζ Τζεράντ, Αλγερινός πολιτικός     1954 - Ευάγγελος Μπασιάκος, Έλληνας πολιτικός     1954 - Τζίμης Πανούσης, Έλληνας τραγουδοποιός     1961 - Μισέλ Μαρτελί, Αϊτινός πολιτικός     1969 - Ντάρεν Αρονόφσκι, Αμερικανός σκηνοθέτης     1982 - Λούης Τσάτουμας, Έλληνας αθλητής     1993 - Ραφίνια, Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής     2001 - Γιώργος Λιάβας, Έλληνας ποδοσφαιριστής Θάνατοι     901 - Αντώνιος Β΄, Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως     1538 - Άλμπρεχτ Άλτντορφερ, Γερμανός ζωγράφος     1576 - Ιωάννης Αλβέρτος Α', δούκας του Μεκλεμβούργου     1719 - Άνταμ Λούντβιχ Λεβενχάουπτ, Σουηδός στρατηγός     1804 - Ιμμάνουελ Καντ, Γερμανός φιλόσοφος     1816 - Ιωάννης Δεληγιάννης, Έλληνας προεστός     1853 - Νικόλαος Κριεζώτης, Έλληνας πολιτικός     1873 - Σπυρίδων Τρικούπης, Έλληνας πολιτικός και ιστορικός     1911 - Γκόνος Γιώτας, Έλληνας Μακεδονομάχος     1932 - Θεόδωρος Κάστανος, Έλληνας παιδαγωγός     1949 - Χασάν αλ-Μπάννα, Αιγύπτιος ιδρυτής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας     1950 - Χρυσόστομος Ιωαννίδης, Κύπριος ποδοσφαιριστής     1954 - Τζίγκα Βερτόφ, Σοβιετικός κινηματογραφιστής     1961 - Αθανάσιος Τραχίλης, Έλληνας πολιτικός     1963 - Χρήστος Γιαννακόπουλος, Έλληνας θεατρικός συγγραφέας και σεναριογράφος     1979 - Ζαν Ρενουάρ, Γάλλος σκηνοθέτης     1980 - Γεωργία Βασιλειάδου, Ελληνίδα ηθοποιός     1984 - Άννα Άντερσον, Πολωνή εργάτρια     1992 - Φάνης Χηνάς, Έλληνας ηθοποιός     2000 - Screamin' Jay Hawkins, Αμερικανός τραγουδιστής     2001 - Κριστίνα Σέντερμπαουμ, Σουηδέζα ηθοποιός     2004 - Θόδωρος Πολυκανδριώτης, Έλληνας συνθέτης     2008 - Παναγιώτης Κοσιώνης, Έλληνας πολιτικός     2009 - Χιου Λέοναρντ, Ιρλανδός συγγραφέας     2011 - Κωνσταντίνος Κοσμόπουλος, Έλληνας πολιτικός     2012 - Βασίλειος Μαντζώρης, Έλληνας πολιτικός     2016 - Γιάννης Καλαϊτζής, Έλληνας σκιτσογράφος Γιορτάζουν Πλωτίνος, Πλωτός, Πλωτή, Πλωτίνα, Πλωτίνη, Μελέτιος, Μελέτης, Μελετία, Μελετούλα, Μελετίνα

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-12 09:59:32

Θέμα: Μαριγκόνα!!! Τι μουνoπάτος είναι αυτός Θεέ μου

Δημοσίευση: «Η Μαριγκόνα ambassador του Κυπέλλου Ιταλίας»! Η, γνωστή πλέον, οπαδός του Ολυμπιακού, Μαριγκόνα, επιλέχθηκε ως ambassador του Κυπέλλου Ιταλίας 2025 Η Μαριγκόνα τους τελευταίους μήνες έχει γίνει διάσημη σε όλη την Ελλάδα, μετά το πλάνο του σκηνοθέτη της Nova σε αγώνα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για τη Euroleague. Από τότε έχει γίνει influencer με τους αριθμούς των followers της στο Instagram να έχουν… εκτοξευτεί! Το μοντέλο με καταγωγή από το Κόσοβο επιλέχθηκε, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportando, ως η official ambassador (σ.σ. επίσημη πρέσβειρα) του Final 8 του Κυπέλλου Ιταλίας, το οποίο θα διεξαχθεί για το 2025 στο Τορίνο. Θα έχει την τιμή να παρουσιάσει το τρόπαιο του Coppa Italia κατά την τελευταία ημέρα του τουρνουά, μια συμβολική χειρονομία που υπογραμμίζει την αυξανόμενη επιρροή της στη διεθνή σκηνή. Marigona Gona Named Official Ambassador of the 2025 Coppa Italia

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-12 17:26:51

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-13 08:39:44

Θέμα: Σαν Σήμερα

Δημοσίευση: Σαν σήμερα 13 Φεβρουαρίου Η 13η Φεβρουαρίου είναι η 44η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 321 ημέρες (322 σε δίσεκτα έτη). Γεγονότα     962 - Ο αυτοκράτορας Όθων Α΄ της Γερμανίας και ο Πάπας Ιωάννης ΙΒ΄ συνυπογράφουν το Diploma Ottonianum, αναγνωρίζοντας τον Ιωάννη ως κυβερνήτη της Ρώμης.     1322 - Πέφτει ο κεντρικός πύργος του καθεδρικού ναού του Έλυ.     1542 - Η Αικατερίνη Χάουαρντ, η πέμπτη σύζυγος του Ερρίκου Η΄ της Αγγλίας, εκτελείται για μοιχεία.     1575 - Ο Ερρίκος Γ΄ στέφεται βασιλιάς της Γαλλίας στη Ρενς.     1633 - Ο Γαλιλαίος Γαλιλέι φτάνει στη Ρώμη για τη δίκη του ενώπιον της Ιεράς Εξέτασης.     1660 - Πεθαίνει ο βασιλιάς Κάρολος Ι΄ Γουσταύος της Σουηδίας και η σουηδική κυβέρνηση αρχίζει να επιδιώκει την ειρήνη με τους εχθρούς της Σουηδίας, κάτι που ο Κάρολος είχε αρνηθεί. Δεδομένου ότι ο γιος του και διάδοχος του θρόνου, Κάρολος ΙΑ΄ της Σουηδίας, είναι μόλις τεσσάρων ετών, μία αντιβασιλεία αναλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας έως το 1672.     1689 - Ο Γουλιέλμος Γ΄ και η Μαρία Β΄ ανακηρύσσονται συνηγεμόνες της Αγγλίας.     1881 - Εκδίδεται στο Παρίσι το πρώτο φύλλο της φεμινιστικής εφημερίδας La Citoyenne.     1914 - Ιδρύεται στη Νέα Υόρκη η Αμερικανική Εταιρεία Συνθετών, Συγγραφέων και Εκδοτών (ASCAP), με σκοπό να προστατεύσει τα πνευματικά δικαιώματα των μελών της.     1931 - Το Νέο Δελχί γίνεται η πρωτεύουσα της Ινδίας.     1937 - Δημοσιεύεται στα Νέα Γράμματα επιστολή του Γιώργου Σεφέρη περί της δημοτικής γλώσσας.     1945 - Ξεκινά ο Βομβαρδισμός της Δρέσδης από Συμμαχικά αεροσκάφη.     1960 - Η Γαλλία πραγματοποιεί επιτυχημένη πυρηνική δοκιμή με την κωδική ονομασία «Μπλε Γερβίλος» και γίνεται η τέταρτη χώρα που κατέχει πυρηνικά όπλα.     2001 - Σεισμός στο Ελ Σαλβαδόρ προκαλεί το θάνατο 255 ανθρώπων. Γεννήσεις     1258 - Οσμάν Α΄, Οθωμανός σουλτάνος     1599 - Πάπας Αλέξανδρος Ζ΄     1852 - Ίων Λούκα Καρατζιάλε, Ρουμάνος συγγραφέας     1866 - Λεφ Σεστόφ, Ρώσος φιλόσοφος     1873 - Φιόντορ Σαλιάπιν, Ρώσος βαθύφωνος     1888 - Γεώργιος Παπανδρέου, Έλληνας πολιτικός     1903 - Ζωρζ Σιμενόν, Βέλγος συγγραφέας     1904 - Αλέξανδρος Θεοδοσιάδης, Έλληνας πολιτικός     1905 - Σταμάτης Μανούσης, Έλληνας πολιτικός     1910 - Γουίλλιαμ Μπράντφορντ Σόκλεϋ, Αμερικανός φυσικός     1926 - Βέρνερ Πάντον, Δανός σχεδιαστής επίπλων     1933 - Μιχαλάκης Καραολής, Κύπριος αγωνιστής     1933 - Κιμ Νόβακ, Αμερικανίδα ηθοποιός     1933 - Πολ Μπιγιά, Καμερουνέζος πολιτικός     1937 - Ρουπία Μπάντα, πρόεδρος της Ζάμπια     1939 - Μπεάτε Κλάρσφλεντ, Γερμανίδα δημοσιογράφος     1945 - Χρήστος Τερζανίδης, Έλληνας ποδοσφαιριστής     1955 - Αλέξιος Γ.Κ. Σαββίδης, Έλληνας συγγραφέας     1956 - Γιάννης Κούρος, Έλληνας δρομέας     1960 - Πιερλουίτζι Κολίνα, Ιταλός διαιτητής ποδοσφαίρου     1971 - Τόμι Ντρίμερ, Αμερικανός παλαιστής     1974 - Ρόμπι Γουίλιαμς, Άγγλος τραγουδιστής     1976 - Λέσλι Φάιστ, Καναδή τραγουδίστρια και ηθοποιός     1976 - Κώστας Καλλιμάνης, Έλληνας ποδοσφαιριστής     1978 - Μαρία Αλεχάντρα Βικούνια, πολιτικός του Ισημερινού     1979 - Ραφαέλ Μάρκες, Μεξικανός ποδοσφαιριστής     1979 - Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, Νορβηγός τρομοκράτης     1985 - Δήμος Αναστασιάδης, Έλληνας τραγουδιστής     1985 - Αλέξανδρος Τζιόλης, Έλληνας ποδοσφαιριστής     1990 - Γκιαϊνκαΐν Νόρμπου, 11ος Παντσέν Λάμα     1992 - Γιώργος Βαλεριάνος, Έλληνας ποδοσφαιριστής     1994 - Κλοντιάν Γκίνο, Ελληνοαλαβανός ποδοσφαιριστής Θάνατοι     1130 - Πάπας Ονώριος Β΄     1199 - Στέφανος Α΄ Νεμάνια, μέγας πρίγκιπας της Σερβίας     1332 - Ανδρόνικος Β΄ Παλαιολόγος, Βυζαντινός αυτοκράτορας     1542 - Αικατερίνη Χάουαρντ, βασίλισσα της Αγγλίας     1571 - Μπενβενούτο Τσελίνι, Ιταλός καλλιτέχνης     1660 - Κάρολος Ι΄ Γουσταύος, βασιλιάς της Σουηδίας     1883 - Ρίχαρντ Βάγκνερ, Γερμανός συνθέτης     1893 - Αντώνιος Παλατιανός, Έλληνας γιατρός και πολιτικός     1899 - Ανδρέας Συγγρός, Έλληνας τραπεζίτης     1902 - Αντώνιος Οικονόμου, Έλληνας αρχαιολόγος     1946 - Άγγελος Κανελλόπουλος, Έλληνας βιομήχανος     1951 - Λόιντ Ντάγκλας, Αμερικανός συγγραφέας     1964 - Βέρνερ Χάιντε, Γερμανός ψυχίατρος     1980 - Ντέιβιντ Γιάνσεν, Αμερικανός ηθοποιός     1991 - Ηλίας Μαριολόπουλος, Έλληνας επιστήμονας και ακαδημαϊκός     1994 - Φίλων Αρίας, Έλληνας στιχουργός     2005 - Τατιάνα Γκρίτση-Μιλλιέξ, Ελληνίδα πεζογράφος     2006 - Ανδρέας Κατσούλας, Αμερικανός ηθοποιός     2013 - Κωνσταντίνος Ντέρος, Έλληνας πολιτικός     2014 - Παναγής Γεράκης, Έλληνας πολιτικός     2016 - Άντονιν Σκαλία, Αμερικανός δικαστής     2017 - Γιώργος Ιωάννου, Έλληνας ζωγράφος     2023- Νεκτάριος Σαντορινιός Έλληνας πολιτικός Γιορτάζουν Πρίσκιλλα, Πρισίλλα

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-13 08:42:37

Θέμα: Ποια κοπέλα θα διαλέξετε αν κερδίσετε τον διαγωνισμό!

Δημοσίευση: Ποτέ δεν το σκέφτομαι αυτό πριν τη κλήρωση.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-13 16:24:12

Θέμα: Joanna

Δημοσίευση: Καλημερούδια! Καλησπέρα ομορφιά μου

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-13 16:25:15

Θέμα: Ολυμπιακός

Δημοσίευση: Υπάρχει πολύ καλό υλικό στους νέους...

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-13 16:26:20

Θέμα: Επικαιρότητα Ελλάδα

Δημοσίευση: Εχει ξεφύγει τελείως ο κόσμος

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-13 16:27:02

Θέμα: Θα πληρώνατε ποτέ με κάρτα για να γαμήσετε;

Δημοσίευση: Δεν έχω τέτοια θέματα, αρκεί να μην ανεβαίνει η τιμή

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-13 16:27:54

Θέμα: Lisa Pilvedor

Δημοσίευση: Πολύ ξενερωτη για μένα. Κάτι δεν μ αρέσει στο στυλ της

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-13 16:28:47

Θέμα: Kinky Opera

Δημοσίευση: Πεταμένα λ7 αυτά τα μαγαζιά.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-13 16:29:31

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Ουτε σήμερα θα βγει. (11/13) Ισως κάτι σε μονοψήφιο....

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-13 16:32:08

Θέμα: Bella Hadid

Δημοσίευση: Πολύ τεχνιτό πρόσωπο, έχει κάνει σίγουρα πάνω απο 1 πλαστηκές Δεν είναι απαραίτητο. Ισως κάποια επεξεργασία στη φωτο

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-13 16:33:34

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-13 16:35:16

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-13 16:36:28

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-13 16:37:44

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-13 16:39:32

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-13 16:40:43

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-13 16:42:12

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-13 16:43:15

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-13 16:44:32

Θέμα: Ανέκδοτα

Δημοσίευση: H γυναίκα βρίσκεται στο κρεβάτι με τρεις και ξαφνικά ακούει τον σύζυγο να ανεβαίνει τις σκάλες… Κρύβει τον έναν εραστή στο μπάνιο, τον άλλο στη κουζίνα και τον τρίτο τον βγάζει έξω στο μπαλκόνι. Μπαίνει ο σύζυγος στο σπίτι και πάει στο μπάνιο. Βλέπει τον πρώτο και τον ρωτάει: «Τι κάνεις εσύ εδώ;» «Είμαι τεχνικός και με φώναξε η σύζυγος για ρυθμίσω το πλυντήριο που δε δουλεύει σωστά» λέει ο πρώτος εραστής. «Α, καλά κάνε τη δουλειά σου..» λέει ο σύζυγος και πάει στην κουζίνα. Βλέπει το δεύτερο εραστή και τον ρωτάει: «Τι κάνεις εσύ εδώ;» Ο δεύτερος είχε ακούσει τη συνομιλία με τον πρώτο και του λέει: «Είμαι τεχνικός και ήρθα να ρυθμίσω την κουζίνα που είχε ξερυθμιστεί». Γυρίζει ο άνδρας και ρωτάει στη γυναίκα του προβληματισμένος: «Δύο τεχνικοί μαζί στο σπίτι την ίδια στιγμή;» «Εγώ πήρα την εταιρεία και τους έστειλε μαζί!» δικαιολογείται η γυναίκα. Αφού τελείωσαν οι «τεχνικοί» τις ρυθμίσεις, τους ρωτάει ο σύζυγος: «Τι χρωστάμε;» «100€» λένε τα «μαστόρια». Δίνει στον καθένα από ένα 50άρικο και φεύγουν. Ο τρίτος που κρυφοκοιτούσε τι γινόταν από το μπαλκόνι και είδε το σκηνικό χτυπάει το τζάμι. Του ανοίγει ο σύζυγος και του λέει: «Τι κάνεις εσύ εδώ;» Και με απλωμένο το χέρι του λέει: «Κι εγώ πήδηξα!»

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-13 16:48:20

Δημοσίευση: Ένας πο%στης και δυο γκόμενοι του αποφασίζουν να πάνε ταξίδι στην Αμερική. Όταν έπιασε η νύχτα στο αεροπλάνο επειδή ο πο$στης είχε κάψες λέει στους δικούς του να το κάνουν. – Τρελή του λένε είσαι; θα μας ακούσουν! Ο πο%στης τους λέει ότι δεν ακούει κανένας…. και για επιβεβαίωση φωνάζει δυνατά: – Μπορώ να έχω μια πορτοκαλάδα; Καμιά απάντηση! Τελικά συμφωνούν οι άλλοι και αρχίζουν το έργο τους. Μετά από 10 λεπτά καμιά εικοσαριά καθίσματα μπροστά ξυπνάει μια γυναίκα κοιτάζοντας το σύζυγο της και του λέει: – Σε παρακαλώ Βαγγέλη πες να μου φέρουν ένα νερό γιατί διψάω. – Τρελή είσαι ρε γυναίκα; της λέει. Εδώ άλλος παράγγειλε μια πορτοκαλάδα πριν μια ώρα και ακόμα δεν έχουν σταματήσει να τον γ$μ$νε.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-13 16:50:51

Δημοσίευση: Ήταν μια φορά ένας άνθρωπoς που είχε έναν τράγο. Αυτό τον τράγο τον χρησιμοποιούσε για να ζευγαρώνει με κατσίκες. Ο τράγος πήγαινε με 40 κατσίκες την ημέρα και ο ιδιοκτήτης του έγινε πάμπλουτος. Μια μέρα σκέφτηκε: – «Έχω μαζέψει του κόσμου τα λεφτά. Θα πουλήσω τον τράγο και θα ζήσω ζωή και κότα.» Βάζει λοιπόν αγγελία στην εφημερίδα και την επόμενη μέρα έρχεται ένας εφοριακός και του λέει: – «Τι έμαθα, πουλάς τον τράγο σου; Θα σου δώσουμε ένα εκατομμύριο και θα τον πάρει το δημόσιο.» Πηγαίνουν λοιπόν τον τράγο στα δημόσια κτηνιατρεία και στην αρχή ο τράγος πήγαινε με 40 κατσίκες την ημέρα. Αρχισε όμως να ελαττώνει την απόδοσή του και στο τέλος πήγαινε με 1 κατσίκα κάθε 5 μέρες. Τον ρωτάνε: – «Γιατί ρε τράγε τέτοια πτώση;» – «Έγινα δημόσιος υπάλληλος, γι` αυτό…»

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-13 16:52:47

Δημοσίευση: Ο Βασίλης νοίκιασε διαμέρισμα σε κυριλέ συνοικία. Αφού εγκαταστάθηκε, κατέβηκε στην είσοδο για να βάλει το όνομά του στο κουδούνι. Λίγο πριν βγει, ανοίγει μια πόρτα του ισογείου και βγαίνει μια πανέμορφη κοπέλα φορώντας μια ξεκούμπωτη ρόμπα. Του χαμογελάει, της χαμογελάει και πιάνουν την κουβέντα. Καθώς συζητούν, η ρόμπα της κοπέλας ανοίγει και ο Βασίλης αντιλαμβάνεται εν μέσω έξαψης πως η γυναίκα είναι ολόγυμνη. Κοκκινίζει, ιδρώνει και καταβάλει απεγνωσμένες -και αποτυχημένες- προσπάθειες να κρατήσει το βλέμμα του στα μάτια της. Λίγα λεπτά αργότερα, η κοπέλα τον πιάνει από το χέρι και του λέει: -Ας μπούμε στο διαμέρισμά μου. Ακούω κάποιον να έρχεται. Μπαίνουν μέσα και η γυναίκα πετάει τη ρόμπα κάτω, ακουμπάει στην πόρτα και του λέει: -Λοιπόν, ποιο νομίζεις πως είναι το καλύτερο σημείο στο σώμα μου; Ο Βασίλης, σκουπίζει το μέτωπό του, ξεροβήχει και λέει τελικά: -Εεε, νομίζω πως είναι τα αυτιά σου! -Τα αυτιά μου;!;! Καλά, Δε βλέπεις τα υπέροχα στητά μπαλκόνια μου, τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς μου, την τορνευτή λεκάνη μου, το αψεγάδιαστο δέρμα μου; Πως στο καλό λες πως το καλύτερο μέρος του σώματός μου είναι τα αυτιά μου; -Έξω, στο διάδρομο, όταν είπες πως άκουσες κάποιον να »έρχεται»… έεε, εγώ ήμουν!

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-13 16:54:24

Δημοσίευση: Κάποιος πάει σε ένα μπαρ και παραγγέλνει 6 τεκιλες , ο μπάρμαν τον ρωτάει «γιατί τόσες πολλές» «γιορτάζω την πρώτη πίπα στην ζωή μου» λέει ο θαμώνας . «συγχαρητήρια , άλλη μια τεκιλα από μένα» του λέει ο μπάρμαν. Ο θαμώνας είπε «Όχι ευχαριστώ , αν δεν πάρουν την γεύση απ το στόμα μου οι 6 τεκιλες άλλη μια δεν θα κάνει τίποτα»

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-13 16:56:46

Θέμα: ΚΛΗΡΩΣΗ MAGIC GIRLS

Δημοσίευση: Ναι τον γκόμενο της Σαπουντζάκη Πολύ βαρύ αυτό!!!

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-13 16:58:42

Θέμα: ΚΛΗΡΩΣΗ MAGIC GIRLS

Δημοσίευση: Το 2 για μένα Ευχαριστούμε

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-13 17:00:58