Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του mad_max (9686)

Θέμα: Αιωνία τους η μνήμη

Δημοσίευση: Αλλοι τα ρίχνουν, άλλα πέφτουν...

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-30 08:13:08

Θέμα: Joanna

Δημοσίευση: Τις ευχές μου και την αγάπη μου στ αγόρια, για μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία,καυλες& όμορφες στιγμές! Καλημέρα και καλή χρόνια να έχεις μάτια μου. καλά να περάσεις αυτές τις μέρες και πολλές καύλες μεταδοτικές!!!

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-30 08:15:44

Θέμα: Σαν Σήμερα

Δημοσίευση: Σαν σήμερα 30 Δεκεμβρίου Η 30ή Δεκεμβρίου είναι η 364η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (365η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπεται 1 ημέρα.  Γεγονότα     999 - Οι ενωμένες δυνάμεις του Μάνστερ και του Μιθ προκαλούν συντριπτική ήττα στους συμμαχικούς στρατούς του Λένστερ και του Δουβλίνου στην Ιρλανδία.     1066 - Σφαγή στη Γρανάδα: Ένας όχλος μουσουλμάνων καταλαμβάνει το βασιλικό παλάτι και σφάζει το μεγαλύτερο μέρος του εβραϊκού πληθυσμού της πόλης.     1419 - Ο στόλος της Καστίλης νικά τον συμμαχικό στόλο της Αγγλίας και της Χανσεατικής Ένωσης στη ναυμαχία της Λα Ροσέλ.     1460 - Πόλεμος των Ρόδων: Ο Οίκος του Λάνκαστερ νικά στη μάχη του Γουέικφιλντ, όπου σκοτώνεται ο Ριχάρδος της Υόρκης.     1813 - Αγγλοαμερικανικός πόλεμος του 1812: Βρετανοί στρατιώτες καίνε το Μπάφαλο (Νέα Υόρκη).     1853 - Η Αγορά του Γκάντσντεν: Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αγοράζουν γη από το Μεξικό για να διευκολύνουν την κατασκευή σιδηροδρόμου στις νοτιοδυτικές πολιτείες.     1896 - Ο Φιλιππινέζος πατριώτης Χοσέ Ριθάλ εκτελείται από ισπανικό εκτελεστικό απόσπασμα στη Μανίλα     1903 - Πυρκαγιά σε θέατρο στο Σικάγο σκοτώνει τουλάχιστον 602 άτομα.     1916 - Ο Γκριγκόρι Ρασπούτιν, Ρώσος μυστικιστής και σύμβουλος του τσάρου, δολοφονείται από μία ομάδα με επικεφαλής τον Φέλιξ Γιουσούποφ. Το παγωμένο και εν μέρει δεμένο σώμα του ανακαλύφθηκε σε ποταμό της Μόσχας τρεις μέρες αργότερα.     1916 - Ο Κάρολος Α΄ της Αυστρίας και η Ζίτα των Βουρβόνων-Πάρμας στέφονται βασιλιάς και βασίλισσα αντίστοιχα της Ουγγαρίας.     1922 - Ιδρύεται η Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών.     1927 - Ανοίγει στο Τόκιο η γραμμή Γκίνζα, η πρώτη γραμμή μετρό στην Ασία.     1947 - Ψυχρός Πόλεμος: Ο βασιλιάς Μιχαήλ της Ρουμανίας αναγκάζεται σε παραίτηση από την υποστηριζόμενη από τη Σοβιετική Ένωση κομμουνιστική κυβέρνηση της Ρουμανίας.     1965 - Ο Φερδινάντο Μάρκος γίνεται πρόεδρος των Φιλιππίνων.     1970 - Η Μαρία Κάλλας καταθέτει αίτηση διαζυγίου από τον Μπατίστα Μενεγκίνι, με τον οποίο βρίσκεται σε διάσταση από το 1959.     1972 - Πόλεμος του Βιετνάμ: Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής σταματούν τον βαρύ βομβαρδισμό του Βορείου Βιετνάμ.     1993 - Το Ισραήλ εγκαθιδρύει διπλωματικές σχέσεις με την Αγία Έδρα.     2006 - Έκρηξη βόμβας στο αεροδρόμιο Μπαράχας της Μαδρίτης. Γεννήσεις     39 - Τίτος, Ρωμαίος αυτοκράτορας     1371 - Βασίλειος Α΄, μέγας πρίγκιπας της Μόσχας     1673 - Αχμέτ Γ΄, Οθωμανός σουλτάνος     1841 - Αιμίλιος Λεγκράν, Γάλλος ελληνιστής     1865 - Ράντγιαρντ Κίπλινγκ, Βρετανός συγγραφέας     1884 - Τότζο Χιντέκι, Ιάπωνας στρατιωτικός και πολιτικός     1904 - Ντμίτρι Καμπαλέφσκι, Ρώσος συνθέτης     1906 - Κάρολ Ριντ, Άγγλος σκηνοθέτης     1920 - Τζακ Λορντ, Αμερικανός ηθοποιός     1933 - Άντυ Στιούαρτ, Σκωτσέζος τραγουδιστής     1935 - Ομάρ Μπονγκό, Γκαμπονέζος πολιτικός     1937 - Γκόρντον Μπανκς, Άγγλος ποδοσφαιριστής     1946 - Πάττι Σμιθ, Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ποιήτρια     1950 - Μπιάρνε Στρούστρουπ, Δανός επιστήμονας της πληροφορικής     1957 - Νίκος Πορτοκάλογλου, Έλληνας τραγουδοποιός     1961 - Μπεν Τζόνσον, Καναδός δρομέας     1966 - Μπένετ Μίλερ, Αμερικανός σκηνοθέτης     1975 - Τάιγκερ Γουντς, παίκτης γκολφ     1978 - Εβίνα Μάλτση, Ελληνίδα αθλήτρια καλαθοσφαίρισης     1980 - Χένρι Ντόμερκαντ, Αμερικανός καλαθοσφαιριστής     1984 - ΛεΜπρόν Τζέιμς, Αμερικανός καλαθοσφαιριστής     1979 - Μαρία Κορινθίου, Ελληνίδα ηθοποιός Θάνατοι     274 - Πάπας Φήλιξ Α΄     1115 - Θεοδώριχος Β', δούκας της Λωρραίνης     1178 - Πρίμπισλαβ, πρίγκιπας του Μεκλεμβούργου     1436 - Λουδοβίκος Γ΄, εκλέκτορας του Παλατινάτου     1460 - Εδμόνδος, κόμης του Ράτλαντ     1460 - Ριχάρδος, δούκας της Υόρκης     1573 - Τζοβάνι Μπατίστα Τζιράλντι, Ιταλός συγγραφέας     1591 - Πάπας Ιννοκέντιος Θ΄     1631 - Φρειδερίκος Αχιλλέας, δούκας της Βυρτεμβέργης-Νόιενστατ     1916 - Γκριγκόρι Ρασπούτιν, Ρώσος μυστικιστής     1926 - Φελίτσε Ναπολεόνε Κανεβάρο, Ιταλός ναύαρχος     1941 - Ελ Λισίτσκι, Ρώσος φωτογράφος και αρχιτέκτονας     1944 - Ρομαίν Ρολάν, Γάλλος συγγραφέας     1970 - Άγγελος Έβερτ, Έλληνας αστυνομικός     1980 - Γιάννης Χέλμης, Έλληνας ποδοσφαιριστής     1998 - Αθανάσιος Αλεξίδης, Έλληνας πολιτικός     1999 - Σάρα Κνάους, Αμερικανίδα υπεραιωνόβια     2000 - Τζούλιους Έπσταϊν, Αμερικανός σεναριογράφος     2001 - Μενέλαος Αλεξανδράκης, Έλληνας διπλωμάτης     2006 - Σαντάμ Χουσεΐν, Ιρακινός πολιτικός     2007 - Θέμης Χολέβας, Έλληνας καλαθοσφαιριστής     2008 - Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, Έλληνας ποδοσφαιριστής     2009 - Νίκος Κακαουνάκης, Έλληνας δημοσιογράφος     2012 - Ρίτα Λέβι Μονταλτσίνι, Ιταλίδα νευρολόγος     2014 - Λουίζ Ράινερ, Γερμανίδα ηθοποιός     2015 - Γιώργος Ανδρεάδης, Έλληνας συγγραφέας     2021 - Τάκης Μαρκόπουλος, Έλληνας ποδοσφαιριστής Γιορτάζουν Γεδεών, Ανύσιος, Ανυσία, Ιωσήφ, Σήφης, Ιωσηφίνα, Ζοζεφίνα, Φιλέταιρος, Φιλέταιριος, Φιλεταίρης, Φιλεταιρία, Φιλεταίρα, Φιλεταίρη

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-30 08:18:26

Θέμα: Ποιό είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο.

Δημοσίευση: Τα τελευταία χρόνια η Premier League είναι κορυφή.. Μετά είναι το Ισπανικό και μετά τα άλλα....

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-30 08:25:58

Θέμα: Αιωνία τους η μνήμη

Δημοσίευση: Τζίμι Κάρτερ: Πέθανε σε ηλικία 100 ετών ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ  O Τζίμι Κάρτερ απεβίωσε την Κυριακή σε ηλικία 100 ετών. Ήταν ο 39ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, υπηρετώντας από το 1977 έως το 1981. Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζίμι Κάρτερ, που είχε τιμηθεί και με το Νόμπελ Ειρήνης, απεβίωσε σε ηλικία 100 ετών, σύμφωνα με την εφημερίδα Atlanta Journal-Constitution. Ο γιος του επιβεβαίωσε την πληροφορία αυτήν, χωρίς να διευκρινίσει τα αίτια του θανάτου του. Τον Φεβρουάριο του 2023, έπειτα από αλλεπάλληλες νοσηλείες, το Ίδρυμα Κάρτερ ανακοίνωσε ότι ο πρώην πρόεδρος είχε αποφασίσει να μην συνεχίσει τις θεραπείες στις οποίες υποβαλλόταν και να επιστρέψει στο σπίτι του, όπου θα λάμβανε μόνο ανακουφιστική θεραπεία. O Τζίμι Κάρτερ απεβίωσε την Κυριακή σε ηλικία 100 ετών. Ήταν ο 39ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, υπηρετώντας από το 1977 έως το 1981. Βασικά χαρακτηριστικά της πολιτικής του: Ανθρωπιστικά Δικαιώματα: Ο Κάρτερ έδωσε μεγάλη έμφαση στην προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων παγκοσμίως. Αυτή η πολιτική οδήγησε σε ιστορικές αποφάσεις, όπως η συμφωνία για τον έλεγχο της διώρυγας του Παναμά και η ειρηνευτική συμφωνία του Καμπ Ντέιβιντ ανάμεσα στο Ισραήλ και την Αίγυπτο. Ενεργειακή Πολιτική: Κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο Κάρτερ αντιμετώπισε την ενεργειακή κρίση, δίνοντας έμφαση στη μείωση της εξάρτησης από το πετρέλαιο και την ανάπτυξη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Οικονομικές Προκλήσεις: Παρά τις προσπάθειές του, η προεδρία του σημαδεύτηκε από υψηλό πληθωρισμό, ανεργία και μια γενικότερη οικονομική αστάθεια. Ιράν: Το 1979, η ομηρία Αμερικανών διπλωματών στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Τεχεράνη υπονόμευσε την προεδρία του και επηρέασε αρνητικά την επανεκλογή του.

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-30 09:41:28

Θέμα: Ανέκδοτα

Δημοσίευση: Η μεξικανή υπηρέτρια ζήτησε αύξηση αποδοχών. Η Κυρία ήταν πολύ αναστατωμένη γι’ αυτό και αποφάσισε να της μιλήσει για την αύξηση. Τη ρώτησε λοιπόν: “Μαρία, γιατί θέλεις αύξηση μισθού;” Μαρία: “Λοιπόν, σενιόρα, υπάρχουν κάποιοι λόγοι για τους οποίους θέλω την αύξηση. Το πρώτο είναι ότι σιδερώνω καλύτερα από σας” Κυρία: “Ποιος σου είπε ότι σιδερώνεις καλύτερα από μένα;” Μαρία: “Ο σύζυγός σας το είπε” Κυρία: “Α. ναι;” Μαρία: “Ο δεύτερος λόγος Κυρία είναι ότι είμαι καλύτερη μαγείρισσα από σας” Κυρία: “Ανοησίες, ποιος είπε πως είσαι καλύτερη μαγείρισσα από μένα;” Μαρία: “Ο σύζυγός σας το είπε” Η Κυρία, όλο και περισσότερο ταραγμένη: “Α, το είπε;” Μαρία: “Ο τρίτος λόγος είναι ότι είμαι καλύτερη…… στο σεξ από σας” Η Κυρία, πραγματικά βράζει τώρα και τα δόντια της τρίζουνε. Κυρία: “Ο σύζυγός μου σου το είπε και αυτό;” Μαρία: “Όχι σενιόρα … ο κηπουρός”. Κυρία: “Λέγε, πόσα θέλεις…”

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-30 15:06:52

Θέμα: Ανέκδοτα

Δημοσίευση: Πεθαίνει ένας πολύ αμαρτωλός και πάει κατευθείαν στην κόλαση… «Πολύ βαριά το πήρες…» του λέει ο διάβολος που τον είδε κατσουφιασμένο. «Ε όσο να ‘ναι κόλαση µε περιμένει… και σκέφτομαι τα λάθη που µε έφεραν εδώ…αλλά τώρα είναι αργά!» «Ίσως να μην είναι τόσο άσχημα όσο νομίζεις…» του λέει ο διάβολος «Για πες μου καπνίζεις;» «Ε, κάνα δυο πακέτα τη μέρα τα κάνω..» «Τις Δευτέρες έχουμε ημέρα καπνίσματος με πούρα Αβάνας» του λέει ο διάβολος. Ο τύπος αναθαρρεί λίγο… «Πίνεις;» «Ε όλο και κανά ουισκάκι χτύπαγα κάτω….» «Οι Τρίτες είναι μέρα ποτού, µε τα καλύτερα και πιο ακριβά ποτά του κόσμου» «Τζογάρεις;» «Εμένα που με βλέπεις άφησα την οικογένεια µου στο δρόμο, εξαιτίας του πάθους µου για το καζίνο». «Τετάρτες στρώνουμε χαρτάκι και όσοι θέλουν μπαρμπουτάκι» του λέει ο διάβολος. Ο τύπος παίρνει τα πάνω του πλέον! «Κανά τσιγαριλίκι έκανες; Πες αλήθεια!» «Ναι που και που…» «Η Πέμπτη είναι ημέρα χόρτου. Μόνο τα καλύτερα φέρνουμε…» Ο τύπος πλέον είναι µε χαμόγελο πλατύ και στα όρια της ευτυχίας… «Να σε ρωτήσω, μεταξύ µας τώρα: Τον έπαιρνες που και που;;;;» του λέει ο διάβολος. «Α όλα κι όλα.. Όλες τις αμαρτίες τις έχω κάνει αλλά αυτό ΠΟΤΕ.» «Τότε το ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο θα σου είναι κάπως ζόρικο…!!!!!»

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-30 15:15:28

Θέμα: Οτι να ΄ναι

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-30 15:17:26

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-30 15:18:42

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-30 15:20:05

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-30 15:21:47

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-30 15:25:47

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-30 15:28:48

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-30 15:32:52

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-30 15:34:30

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-30 15:36:47

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-30 15:40:50

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-30 15:42:10

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-30 15:45:26

Θέμα: Adele Exarchopoulos

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-30 20:03:02

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-30 20:04:26

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-30 20:05:50

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-30 20:07:07

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-30 20:08:28

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-30 20:10:55

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-30 20:19:04

Θέμα: Το Καφενείο του Club

Δημοσίευση: «Ο σύζυγός μου με αποκάλεσε “ψυγείο” και ξεκίνησα κρυφά να σχεδιάζω το διαζύγιό μας» – Μια γυναίκα αποκαλύπτει πώς πήρε την εκδίκησή της Μια γυναίκα, απογοητευμένη από τον άπιστο σύζυγό της, επέλεξε έναν ασυνήθιστο δρόμο για να πάρει την εκδίκησή της. Για επτά ολόκληρα χρόνια, σχεδίαζε την διαφυγή από τον γάμο της, καταστρώνοντας ένα σχέδιο που θα της εξασφάλιζε οικονομική ανεξαρτησία. Επί επτά χρόνια σχεδίαζε πώς θα εκδικηθεί τον άπιστο σύζυγό της Μια πληγωμένη σύζυγος αποκάλυψε ότι πέρασε επτά χρόνια σχεδιάζοντας πώς να εκδικηθεί τον άπιστο σύζυγό της. Όπως ανέφερε, οι πρώτες μέρες του γάμου τους ήταν «θαυμάσιες», αλλά τα πράγματα άλλαξαν μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. Ο σύζυγός της άρχισε να παραπονιέται για την εμφάνισή της μετά τον τοκετό, αποκαλώντας την “ψυγείο”. Αφού την είχε απατήσει με την ξαδέρφη της, της ζήτησε μια «απλή συγγνώμη» και περίμενε ότι ο γάμος τους θα συνεχιζόταν κανονικά. «Είδα κρυφά έναν οικογενειακό δικηγόρο και για να σας το συνοψίσω, αποφάσισα να τον αφήσω», έγραψε η γυναίκα στο Reddit. «Είχαμε μόνο 25.000 δολάρια και αυτός ο χωρισμός δεν θα είχε κανένα όφελος για μένα. Καμία κοινή περιουσία. Κανένα αυτοκίνητο. Δεν είχα δουλειά. Κυριολεκτικά τίποτα. Ήμουν νοικοκυρά». «Υπέβαλα αίτηση για εκατοντάδες θέσεις εργασίας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και δεν μπορούσα να βρω δουλειά πουθενά, οπότε η αποχώρηση ήταν μια κακή απόφαση για μένα οικονομικά, ειδικά με δύο μικρά παιδιά». Ο σύζυγός της «δεν είχε ιδέα» ότι εκείνη σχεδιάζει κρυφά το διαζύγιό τους Η γυναίκα έπιασε ξανά τον σύζυγό της να την απατά, αυτή τη φορά με μια «άγνωστη κοπέλα» που γνώρισε σε μια βραδινή έξοδο. Η απιστία του την οδήγησε σε μια εξωσυζυγική σχέση «από θυμό», αλλά εκείνος δεν το έμαθε ποτέ. Τον έπεισε να πληρώσει για τις σπουδές της καθώς ο γάμος τους συνεχιζόταν και παρακολούθησε το εισόδημά του να αυξάνεται. Αγόρασαν ένα σπίτι και μπόρεσε να αποκτήσει μια αίσθηση ανεξαρτησίας με την καριέρα της. Η γυναίκα είπε ότι ο σύζυγός της «δεν είχε ιδέα» ότι εκείνη σχεδιάζει το διαζύγιό τους. «Τώρα μπορώ να φύγω από αυτό το γάμο με τουλάχιστον 200.000 δολάρια καθώς έχουμε και περιουσιακά στοιχεία, όπως το σπίτι και το αυτοκίνητο που επίσης μου το πλήρωσε εκείνος», είπε η γυναίκα. «Τώρα έχω τις γνώσεις και την δική μου καριέρα. Έxω δουλέψει για την απώλεια βάρους. Έχασα 30 κιλά με θεραπεία που πλήρωσε ο σύζυγός μου. Έκανα μαστεκτομή και ανόρθωση στήθους. Νιώθω υπέροχα και δεν πιστεύω ότι θα ξαναπαντρευτώ κάποια στιγμή. Όλα στην ζωή μου προχωρούν καλά πλέον». Η ιστορία της γυναίκας προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στο διαδίκτυο – «Το να απατάς και να καυχιέσαι ότι ο σύζυγός σου πλήρωσε τα πάντα είναι απαίσιο» Οι αντιδράσεις των χρηστών του διαδικτύου στην ανάρτηση ήταν πολλές σχετικά με τα σχόλια του συζύγου της για το σώμα της και τις συνεχείς απιστίες του. Πολλοί υποστήριξαν ότι το σχέδιό της εκδίκησης ήταν δικαιολογημένο και την επαίνεσαν γιατί σχεδίαζε μια διέξοδο από το γάμο. «Σας εύχομαι τα καλύτερα! Εύχομαι περισσότερες γυναίκες να είχαν τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να δουν τι θέλουν και να εκτελέσουν το σχέδιο στην εντέλεια», είπε ένας χρήστης. «Είσαι παράδειγμα για κάθε γυναίκα που νιώθει παγιδευμένη σε έναν γάμο όπου δεν την αγαπούν». Ένας άλλος χρήστης διαβεβαίωσε τη γυναίκα ότι έκανε τη σωστή επιλογή αφήνοντας τον άντρα της. «Μην νιώθεις άσχημα για τίποτα, όταν έρθει να σε παρακαλέσει να του δώσεις άλλη μια ευκαιρία, θυμήσου πώς σου φέρθηκε τα τελευταία χρόνια». Ωστόσο, ανάμεσα στο σχόλια των χρηστών που θαύμαζαν την ανθεκτικότητά της, υπήρχε και ένας χρήστης που υποστήριξε ότι οι ενέργειές της ήταν «τοξικές». «Το να απατάς και να καυχιέσαι ότι ο σύζυγός σου πλήρωσε τα πάντα και ότι δεν χρειάζεται να πληρώσεις ούτε μία δεκάρα είναι απαίσιο». «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για τον σύζυγό σου. Είναι αστείο πώς παραλείπεις οποιαδήποτε ατέλεια στον γάμο που προήλθε από εσένα. Ελπίζω κανένας άντρας να μην καταλήξει μαζί σου μετά από αυτό το διαζύγιο. Ειδικά ως τοξική ανύπαντρη μαμά με 2 παιδιά».

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-30 22:17:28

Δημοσίευση: Σε ποια έργα παίζει να τα δω κ γω?

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-30 23:58:20

Θέμα: Sara Sampaio

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-31 07:34:24

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα στο club

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-31 07:38:33

Forum Tasks