Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του clonarius (5266)

Θέμα: Κτήρια των Αθηνών που δεν υπάρχουν πια

Δημοσίευση: Το θυμάστε; μα φυσικά, ξεχνιούνται αυτά?

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-18 12:29:54

Θέμα: VIP free fuck ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Δημοσίευση: το 12 παρακαλω,ευχαριστουμε πολυ για το διαγωνισμο! γερο παρε το 11 που χει να βγει καιρο για να κερδισεις επιτελους! άσε το 11 κάτω το θέλω εγώ!

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-18 12:32:00

Θέμα: Εγκλήματα που συγκλόνισαν την χώρα!

Δημοσίευση: αυτό που εγινε σημερα θελει κοψιμο στο πουτσο του και μένα αυτό με την 11χρονη με τάραξε...

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-18 12:34:28

Θέμα: Magic Girls chat

Δημοσίευση: πολύ σάλιο για την Δέσποινα απέναντι τι διάολο νομίζουν γκόμενα θα την βγάλουν; καυλάντα και μόνο καυλάντα στους 25 που γράφουν ο ένας γαμάει...

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-18 12:40:05

Θέμα: VIP free fuck ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Δημοσίευση: το 11 παρακαλώ...

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-18 12:40:41

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Δεν ξερω που χρωστας και τι, αλλα να σημειωθει στα πρακτικα πως εγω δεν εχω καποια αξιωση επιστροφης. Αν δεν το εδινα θα χανοταν και θα μπαναριζομουν κιολας. Οποτε τωρα μπανιαριζομαι με την ησυχια μου... κυττα, αν δεν το θες εσύ, μου χρωστάει κι ένα δεύτερο που κάνει την πάπια και τον κινέζο ότι το πάσσαρε στον gpd δήθεν κι έτσι... και βέβαια ο gpd από την πλευρά του και σωστά λέει ''clonarius ποιός clonarius?'' Ξούρα ακούς? σε μένα θα το σπρώξεις, δεν το θέλει ο hijodedios...

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 10:20:46

Θέμα: Παράσημα που πήραμε στα πεδία των μαχών και πως τα αντιμετωπίζουμε

Δημοσίευση: να σου πει το κολπο ο @"clonarius"  αυτος ξερει τα παντα γυρω απο τον κωλο :tooth: ακούτε για να μαθαίνετε... το κωλοβακτηρίδιο και ο εντερόκοκκος υπάρχουν στην ανθρώπινη χλωρίδα... σε όλους τους ανθρώπους... για να γαμάτε κώλο άφοβα και ακάποτα χωρίς λοιμώξεις του ουροποιητικού είτε προστατίτιδες, μόνο ΜΙΑ ειναι η λύση! ΚΛΥΣΜΑ ΚΛΥΣΜΑ και στο τέλος ένα τρίτο ΚΛΥΣΜΑ, καθαρός κώλος συνεπάγεται καθαρή ψωλή... αλλοιώς ή καπότα ή τον βγάζεις σκατωμένο και φουλ βακτήρια... επίσης παίζει ρόλο και η ηλικία... πιτσιρικάς γαμούσα κώλους ακάποτα συνεχώς και δεν καταλάβαινα τίποτα, μετά τα 45 αρχίσαν οι προστατίτιδες...

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 10:30:17

Θέμα: Αηδιάζετε ποτέ με τα γλωσσόφιλα;❓

Δημοσίευση: φιλα τα χυσια του προηγουμενου εσυ εγω πλεον δεν το επιζητω το φιλι καθολου αντε κανενα πεταχτο κι εγώ στα πεταχτά την έχυσα στο στόμα πριν το ραντεβού μαζί σου...

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 10:31:30

Δημοσίευση: με τοκους τα ζητας; το τελευταιο ο @"gpd"  δεν στο εδωσε; τοκογλυφε όχι ρε εσύ μου τόδωσες, που σου τόχε δώσει ο Μπίσας

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 10:32:28

Θέμα: Εθισμός στις πουτάνες και αποτοξίνωση!

Δημοσίευση: συγνωμη το ξεχασα αυτο .. ευχαριστω για την υπενθύμιση ... :tooth: παρακαλώ... χαρά μου!

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 10:34:04

Θέμα: Το ρίσκο πηγαίνοντας με εκδιδόμενες

Δημοσίευση: ειναι σημαντικο να μας σηκωνεται η πουτσα πως να το κανουμε? εγώ αλλοιώς το εννοούσα... αλλά δεν τόπιασες...

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 10:35:14

Θέμα: Τα πιο διάσημα sex tape

Δημοσίευση: παει που παει την βολτα της μην τυχη καμια πουτσα στον δρομο και μεινει παραπονεμενη .. Εγγλέζες... δεν υπάρχουν μεγαλύτερα καριόλια από δαύτες...

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 10:36:59

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: για ολους μας! για όλους εκτός από τον γεροΞούρα αχαχαχα

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 10:38:42

Θέμα: Γουστάρετε να γίνει διαγωνισμός για studio της Θεσσαλονίκης?

Δημοσίευση: θα το ενωσουν με της αθηνας να πηγαινουμε εμεις ... ε τότε να κάνουμε διαγωνισμό... θα πάρω την γραμμή Ομόνοια-Βαρδάρης να πάω να γαμήσω!

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 10:39:37

Δημοσίευση: εγώ δεν πλήρωνα για Δέσποινα πάντως! είναι για μερακλήδες! Δέσποινα πολύ απελευθερωμένη τι να το κάνεις... που είναι απελευθερωμένη, μόνο για φαντασίωση ότι πηδάς την φιλόλογο στο λύκειο κάνει... αλλά συμφωνώ κι εγώ, δύσκολα θα έβαζα το χέρι στην τσέπη, κανονικά αυτή θα έπρεπε να με πληρώσει για να την γαμήσω...

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 10:43:55

Θέμα: πράγματα που είχαμε όταν μεγαλώναμε και δεν υπάρχουν πλέον

Δημοσίευση: εγω τα εχω ακομα καπου χωμενα (αν δεν τα πεταξε καμια μανα) α πρέπει νάχουν πεταχτεί καμιά 20ετία ήδη...

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 10:46:59

Θέμα: Euro

Δημοσίευση: οχι ηταν μακρυα το σαλονι απο το υπνοδωματιο και βαρεθηκα να παω να το δω πως φαίνονται οι πλούσιοι... είναι μακρυά λέει το σαλόνι... πλάκα πλάκα είχα νοικιάσει ένα AirBnB προχτές στο Βέλγιο, που είχε απόσταση από το πίσω δωμάτιο μέχρι το σαλόνι 50 μέτρα... το σκεφτόσουν δύο φορές να μετακινηθέις...

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 10:50:01

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: μια εικονα χιλιες λεξεις :the-finger: εσύ θέλεις χίλιες? εγώ μόνο δύο! άντε γαμήσου! αχαχαχαχχαχαχα...

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 10:51:42

Δημοσίευση: ουτε για τετοια φαντασιωση για μιλφολοβερς καθαρα αλλα ακριβη η τιμη για μετα-μιλφ σε τετοιο διλημα θα πηγαινα ή σε τζο ή σε ναγιομι που εχουν και σφιχτα γυμνασμενα κορμια η Ναόμι δεν βλέπεται ρε στη φάτσα...

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 10:52:32

Θέμα: Το Άμστερνταμ κατατάχθηκε ως η καλύτερη παγκόσμια πόλη για μια ευτυχισμένη και υγιή ζ

Δημοσίευση: αν εχει κινηση κανω 90 λεπτα βαλε κι οτι πρεπει να πας και μια ωρα πριν 3,5 ωρες πτηση 20-30 λεπτα να παρεις την βαλιτσα βαλε κι οτι στο σιτχολ πρεπει να περπατας μιση ωρα να βγεις συνολο 7 υπερβολές... και σύ, τόσες πουτάνες μπορείς να γνωρίσεις σε ένα 7ωρο...

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 10:53:35

Δημοσίευση: γιατι η Δεσποινα σου φαινετε μουναρα στη φατσα; και η Ναγιομι μια χαρα βαμμενη και προσεγμενη ερχετε οκ ειναι μιλφ κι εχει σπασμενο προσωπο οπως ολες οι 40αρες προσωπικά την Ναόμι την βρίσκω τελείως ντεκαβλέ, όχι σπασμένη απλά, αλλά και άσχημη... δεν μου αρέσουν επίσης τα πλαστικά βυζιά...

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 11:04:05

Δημοσίευση: ακομα δεν τον είδαμε γιάννη τον βαφτίσαμε ναι ρε συ... προτρέχουμε για να έχουμε...

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 12:29:01

Δημοσίευση: Η πιο εύστοχη απάντηση ,και σε μένα στα πενήντα περίπου άρχισαν τα προβλήματα με της ουρολοιμώξεις και της προστατίτιδες από τον γκωλικο έρωτα. ναι ρε πούστη μου... τι στο καλό? πριν δεν καταλάβαινε τίποτα το σύστημα... τώρα λίγο ακα πρωκτικό και αρχίζουν τα ντράβαλα...

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 22:34:14

Θέμα: Το ρίσκο πηγαίνοντας με εκδιδόμενες

Δημοσίευση: δηλαδη? με τοση ζεστη δεν βλεπω μπροστα μου συγχωρα με χαχα ότι χωρίς ομπρέλα η στύση είναι σίγουρα πιο δυνατή...

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 22:35:08

Θέμα: Τα πιο διάσημα sex tape

Δημοσίευση: για την πουτσα .. για την πουτσα .. να το πω και τρίτη να το εμπεδώσει η τάξη? για την πούτσα!

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 22:36:30

Θέμα: Γουστάρετε να γίνει διαγωνισμός για studio της Θεσσαλονίκης?

Δημοσίευση: πάντως έχω ρίξει ωραία γαμήσια και στην συμπρωτεύουσα... θυμάμαι ένα ψιλο-κρυφό μασατζίδικο όπου γαμιόταν μια από τις καλύτερες πουτάνες της πόλης... η Μιχαέλα, Τσέχα? Σλοβάκα? από κει τέλος πάντων... 1,73 αλφάδι, εξυπνόφατσα με καραφούλ πρόγραμμα μετά κατάποσης στα 80... μιά χαρά... κάπου στην Μαρτίου στο παρκάκι...

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 22:43:05

Δημοσίευση: Σωστότατος ,κάπου είχα διαβάσει ότι σε πορνoταινίες κάνουν κλυσματα με ειδικά ήπια αντισηπτικά για να περιορίσουν την δράση τον διαφόρων βακτηριδίων του πρωκτού εμ βέβαια, αν πρέπει να γαμήσεις πέντ-έξι κώλους σε καθημερινή βάση αν δεν τους κάνεις λαμπίκο πριν χωθείς... την έβαψες θα τον πάρεις στο χέρι τον προστάτη από τα 25...

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 22:45:17

Θέμα: Alessandra Ambrosio

Δημοσίευση: Και αυτή πολύ όμορφη. και πιό γήινη...

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 22:46:09

Δημοσίευση: Έχει πολύ ωραίο στήθος. ναι... και πολύ καυλιάρα φάτσα, σκανταλιάρικη...

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-20 13:25:02

Δημοσίευση: και ματάρες...

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-20 13:31:04

Forum Tasks