Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του clonarius (5266)

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: είναι και πούστης ε; το ένα στο έδωσε εσένα άρα με την μεταβατική μου χρωστάς εσύ, θα ισχυριστεί ο Ξούρας...

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-09 09:36:57

Θέμα: Ποια ειναι η γνωμη σας για τις ερωτικες υπηρεσιες μεσω αγγελιων

Δημοσίευση: παιζει ακομη κατι τετοιο ? εμείς οι παλιοί με τις αγγελίες στις εφημερίδες γαλουχηθήκαμε έπαιρνες τηλ. και σου έστελναν ότι νάναι με 20.000 δρχ την ώρα... τότε

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-09 10:48:02

Θέμα: Πως σας φαίνεται η Ολλανδία σαν χώρα;

Δημοσίευση: το μόνο πρόβλημα είναι πως οι καλές πουτάνες είναι πολύ ακριβές...

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-09 10:48:51

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2024

Δημοσίευση: σκοπός είναι να την χώσουμε εμείς, να μας την χώσουν είναι πιο εύκολο δεν νομίζω... το θέλω παρθένο το κωλαράκι μου

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-09 10:49:47

Θέμα: Magic Girls chat

Δημοσίευση: Το λέγαμε αλλά... Εδώ είπε ότι έκανε ανάλ η Nina glamour ενώ ποτέ δεν το πρόσφερε, και την έκαψε λόγω αυτού. Ας είμαστε σοβαροί. Εάν μια κοπέλα δε δεχτεί να κάνει κάτι μαζί μας, πρέπει να την μαυρίσουμε; Για φιγούρα ίσως; Όταν είσαι νέο μέλος, εύκολα παρασύρεσαι. ούτε καν, εγώ δεν πιστεύω ότι τα ραντεβού έχουν γίνει γιατί σε πάρα πολλές κριτικές έχει ανακρίβειες... φαντασιόπληκτος απλά. σόρρυ τα λέω λίγο έξω από τα δόντια, αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει.

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-09 10:52:24

Δημοσίευση: μας μπέρδεψες τώρα, τελικά είναι πούστης ή κινέζος ; βλέπω κι εσύ κινεζίζεις λίγο... α εγώ το πήρα από τον @"geroksouras" , το τί είχε προηγηθεί είναι άλλη ιστορία . λύστε τα μεταξύ σας δεν στάλεγα? κινέζος κι εσύ...

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-09 10:53:03

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: ένα πιπίνι την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα δεν βλέπω όμως να βάζεις καθόλου κινέζες πιπίνια...

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-09 10:54:27

Θέμα: Αποκλεισμένοι από κληρώσεις

Δημοσίευση: για τον @"geroksouras" πάει τον κινέζο πούστη? άστον αυτόν... μην τον αποκλείσετε, έτσι κι αλλοιώς δεν κερδίζει με τα δικά μου φρη την έχει βγάλει καθαρή...

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-09 10:57:28

Θέμα: Ποια πιστεύετε είναι η καλύτερη ταινία επιστημονικής φαντασίας των τελευταίων χρόνων;

Δημοσίευση: αυτη μαζι με το silo θελω να τος δω μεσα στο πασχα !!!!! το silo είναι βαρεμάρα...

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-09 10:58:54

Θέμα: anal κάνετε στην σχέση σας;

Δημοσίευση: Άκου ερώτηση  Σε αρκετές σχέσεις μονο anal κάνουν  :hahaha: ποιός σμπρώχνει ποιόν? ξέρουμε?

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-09 11:01:30

Θέμα: Γενέθλια, γιορτές, επαίτειοι, τι δώρο της κάνουμε?

Δημοσίευση: επετειακό εορταστικό κωλογαμήσι με πλούσιο κρεμπιέ! τι άλλο μπορεί να θέλει μια γυναίκα?

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-09 11:03:01

Θέμα: CGA FF

Δημοσίευση: θα επιμείνω στο 15 ξανά

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-09 11:05:52

Δημοσίευση: όταν ξυπνάω σίγουρα τα μάτια μου είναι σας κινέζου, η ψωλή ΟΧΙ κατάλαβα... τόριξες στην ψωλολογία... υπεκφεύγουμε?

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-10 15:44:41

Δημοσίευση: Σε αρκετές κριτικές δεν ταιριάζουν οι υπηρεσίες που φαίρεται να προσέφεραν τα κορίτσια, τα ποσά που δόθηκαν σε σχέση με τα αναγραφόμενα στο σάιτ και σε κάποιες περιπτώσεις και οι περιγραφές. έλα τώρα... εκπλήσσομαι... λες να τα έβγαλε από το μυαλό του?

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-10 15:45:26

Δημοσίευση: εκει στην αλλαγή με το ευρώ που είχαμε και τα δυο νομισματα, κάποιες δεν ηξεραν καν την ισοτιμία. Ελεγες θα σου δωσω ευρω και σε κοιταζαν με μισο ματι με την αλλαγή, η βίζιτα πήγε 60 ή 80 ευρώ στην αρχή και σιγά σιγά το πήγαν στο 100ρικο κάποια αστέρια, από το 2004 2005 και μετά ζητάγαν 140...

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-10 15:50:41

Δημοσίευση: εχει πεσει επενδυση ετων βλεπω στο αθλημα ... :tooth: ε ναι, τι? μπρίκια κολλάμε?

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-10 15:51:55

Θέμα: Εθισμός στις Ουκρανές

Δημοσίευση: ετσι .... :axaxaxa: οι οποίες ελληνίδες... το 80% είναι δεύτερη γενιά Αλβανίδες γεννημένες εδώ...

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-10 15:52:53

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: μία σε Βιετκόνγκ  έχω, σου κάνει ; έτοιμη είναι να μου κλάσει την χειροβομβίδα!

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-10 15:54:03

Δημοσίευση: ναι δεν σου αρέσει καθόλου που κάποιοι σε έχουν καταλάβει ε? σε λίγο καιρό δεν θα είσαι εδώ, είμαι σίγουρος. φαίνεται από τον χαρακτήρα σου, ψιλο-οξύθυμος και επιπόλαιος. Θα βαρεθείς σε λίγο ή θα κάνεις πατάτα... Θα μπορούσες να είχες ξοδέψει λίγο περισσότερο χρόνο όταν έγραφες τις κριτικές σου για να τις κάνεις αληθοφανείς αλλά βαριόσουν... επίσης λες πως είσαι από την Ουκρανία... δεν σου φαίνεται λίγο περίεργο να κηνυγάς να γαμήσεις πουτάνες από την χώρα σου? Θα φανταζόταν κανείς πως αν μιλάς Ουκρανικά ή και Ρώσικα θα μπορούσες να ψαρεύεις ψάρια από την θάλασσα στο τσαμπέ?  δεν σε πιστεύω. όχι

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-10 16:03:50

Θέμα: Αποκλεισμένοι από κληρώσεις

Δημοσίευση: μην του ξαναδώσεις και συ καημένε μου, κάντα εδώ πάσα και αναμένεις ....................... καλά... εσύ έφαγες από δευτερογενή πάσα οπότε δεν μπορώ να έχω απαιτήσεις...

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-10 16:05:14

Δημοσίευση: οπως στα περισσοτερα μερη της ευρωπης ... εδω ακομη γαμαμε καλα .... :exclamation: ακριβώς, δεν μπορείς να φανταστεί κανείς πόσο τυχεροί είμαστε στην Ελλάδα μέτριο μουνί σε φτηνές τιμές... στην Βόρεια Ευρώπη τα μπάζα ξεκινούν από 150...

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-10 16:06:40

Θέμα: Ποια πιστεύετε είναι η καλύτερη ταινία επιστημονικής φαντασίας των τελευταίων χρόνων;

Δημοσίευση: Είναι καλή? ναι αμέ πολύ καλή... δίνει και κώλο, να γράψεις κριτική!

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-10 16:08:54

Θέμα: anal κάνετε στην σχέση σας;

Δημοσίευση: εγω  πιστευω το πανε εναλλαξ δεν μπορεί... κάποιος είναι παθητικός από τους δύο...

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-10 16:09:52

Δημοσίευση: καπως ετσι :blush: ά ρε Ξούρα σε έχει πάρει από κάτω...

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-10 16:11:00

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2024

Δημοσίευση: κανονικα με φαγανε γερο και γερο τα μουνια μη τις ακούς, είσαι νέος στην ψυχή!

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-10 16:11:47

Δημοσίευση: Ο Καλος μυλος ολα τα αλεθει :hahaha: έχει πολύ ωραία μουνιά σε όλες τις εθνικότητες, οι σλάβες είναι γκαραντί! αλλά η αδυναμία μου είναι οι όμορφες ασιάτισες... δώσε μου Γιαπωνέζα ή Κινεζα και πάρε μου την ψυχή!

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-10 16:14:14

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: έχει τρελή ρόγα πάντως αρκεί μία τρελή ρόγα?

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-10 16:15:51

Δημοσίευση: Η ακρίβεια δεν είναι το μόνο πρόβλημα και εκεί δεν μετράνε πάντα τα λεφτά σου,για να συνεβρεθείς με κάποια της προκόπης περνάς και από face control όπου κανείς σέλφι με διάφορες χειρονομίες που σου υποδεικνύει η κοπέλα ,της στέλνεις σ αυτήν και αν είσαι του γούστου της κλείνετε το ραντεβού. Από τα βιώματα μου μπορώ να πω ότι ζούμε στον παράδεισο του πληρωμένου έρωτα όλοι εμείς στην Αθήνα τέτοια ξεφτιλίκια δεν μου έχουν τύχει...

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-10 16:16:30

Δημοσίευση: κριτική Ερρικου για το Dune... με την Ζεντάγια είχαμε συμφωνήσει να την μαμήσω από την στρογγυλή της πίσω τρύπα, αλλά την ώρα που ήμουν έτοιμος να την ξεσκίσω την γκαβλιάρα μέσα έξω και πάνω κάτω αλλά και δεξιά κι αριστερά σε όλες τις τρελλές στάσεις, βγήκε ο σκώληκας από την αμμουδιά και έφυγε το κορίτσι τρέχοντας και κρύφτηκε... αναγκαστικά έριξα ένα πούτσι τρελλό στο σκουλήκι της άμμου. Μετά παρ' όλο που πόναγε το καβλάκι μου ήθελα και δεύτερο γύρω γύρω όλοι, αλλά λόγω της επικινδυνότητας της κατάστασης αποφάσισα να μην συνεχίσω... ζητώ συγνώμη από τους συναγωνιστές...

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-10 16:24:44

Δημοσίευση: μετα τα 50 επεσα :dakri: έλα ρε συ εγώ κοντεύω τα 60 και Ντουρασελ!

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-11 00:01:56