Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του hijodedios (7323)

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Έγινε τις προάλλες ένας πανικός με ένα χρήστη που είχε φάει ένα σκάλωμα και τα έβαλε με το σάιτ όλο. Συμβαίνει κάποια στιγμή να χαθεί ο αυτοέλεγχος, να μπεις σε αντιπαράθεση, να προσβάλεις και να σε προσβάλουν. Στο τέλος δεν νομίζω ότι κερδίζει κάποιος κάτι με την αντιπαράθεση. Πόσω μάλλον δε όταν η πιο πολύ κουβέντα γίνεται για ένα χόμπι. Συγκριτικά με άλλα φόρουμ είναι καλά και ήσυχα και έχει και υλικό να διαβάσεις και να πάρεις απόψεις. Αυτό που θα ήθελα είναι να είχε μεγαλύτερη συμμετοχή από ανεξάρτητες call girls, μάλλον τρέχουν και αυτές εκεί που γίνεται φασαρία για να βρουν πιο μεγάλο κοινό.

Δημοσιεύθηκε: 2024-01-29 12:08:02

Θέμα: Σεξ και κάλτσες...

Δημοσίευση: @"panosmounos" εγώ δυστυχώς, το θεωρώ φτηνιάρικο. Όχι ότι δεν θα μπω βέβαια αν τύχει...

Δημοσιεύθηκε: 2024-01-29 12:12:36

Θέμα: Γραφείο, Studio, Massage, Ανεξάρτητες, Μπουρδέλα: Τι προτιμάμε;

Δημοσίευση: Ανέξαρτητες που έχω στα στανταρ μου είναι το καλύτερο για μένα. Μετά προτιμώ γραφεία με ελληνίδες ή να μιλούν καλά ελληνικά. Γραφεία αποκλειστικά με τουράκια είναι η τρίτη μου επιλογή. Στούντιο και μασάζ πριν από 10 με 15 χρόνια τα τιμούσα, πλέον έχω μαζέψει τα γεροντόπαχά μου και δεν ξεκουνάω.

Δημοσιεύθηκε: 2024-01-29 12:26:55

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Kαμιά φορά ισχύει το Less is more

Δημοσιεύθηκε: 2024-01-29 12:43:45

Δημοσίευση: @"ydroxoos7" του μάγου, του αντολτ, του ονείρου και του κολ γκιρλς όχι τόσο εκτός αν λάβουμε υπόψιν τις μεταγραφές

Δημοσιεύθηκε: 2024-01-29 12:46:03

Δημοσίευση: @"ydroxoos7" και λεφτά μου έχουν φάει, και κοροιδο με έχουν πιάσει, και φόλες πολλές έχω φάει. Φαντάζομαι όπως όλοι μας σε ένα βαθμό. Σημασία έχει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.

Δημοσιεύθηκε: 2024-01-29 13:07:54

Θέμα: Πως βρήκατε το SexClub;

Δημοσίευση: Το σάιτ το βρήκα από search, με τράβηξε η αρχική οθόνη με τις κριτικές και είπα να γραφτώ. Αν και οι περισσότερες κριτικές αφορούν τουράκια το θεώρησα χρήσιμο σε περίπτωση που ηθελα να ψωνίσω από γραφείο. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποφάσισα να συμμετέχω περισσότερο εφόσον διάπίστωσα ότι είναι συμμαζεμένο και με χρήστες που σε πολύ μεγάλο ποσοστό σέβονται την λειτουργία του αλλά και τις απόψεις από τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας.

Δημοσιεύθηκε: 2024-01-29 14:17:35

Θέμα: Χρησιμοποιείτε κρυπτονομίσματα;

Δημοσίευση: Η αγορά κρυπτονομισμάτων έχει γίνει πολύ εύκολη τα τελευταία χρόνια. Δεν υπάρχει τόσος φόβος πλέον να χαθούν κλειδιά από πορτοφόλια εφόσον υπάρχει πληθώρα εφαρμογών που τα διαχειρίζονται αυτά. Προσωπικά χρησιμοποιώ την revolut για αυτή τη δουλειά, παλαιότερα είχα ασχοληθεί με εφαρμογές όπως nexo, libertex, luno, kraken. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να επενδύσει και επιλέξει την revolut που χρησιμοποιώ και εγώ, μπορώ να καθοδηγησω σε κάποια πράγματα. Εδώ και περίπου τρεις με τέσσερις μήνες η εφαρμογή της revolut έχει δημιουργήσει Ευέλικτους αποταμιευτικούς λογαριασμούς. Ανάλογα με το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς λαμβάνεις ένα ετήσιο ποσοστό τόκων, που αποδίδονται ημερησίως. Στη συγκεκριμμένη εφαρμογή χρησιμοποιώ το πρόγραμμα metal και έφτιαξα ένα τέτοιο λογαριασμό με ένα ποσό 600 ευρώ που είχα εκείνη τη στιγμή διαθέσιμα. Καθημερινά μου πιστώνει περίπου 0,06 με 0,07 ευρώ τα οποία τα προσθέτει στο κεφάλαιο και τα επενδύει εκ νέου. Ένα παράδειγμα για τον δικό μου λαγαριασμό.  Ποσό κατάθεσης 600 ευρώ Μετά από 1 ημέρα 600 + ( 600 Χ 3,86% ) = 600,06 Μετά από 2 ημέρες 600,06 + ( 606,06 Χ 3,86% ) = 606,12 Το σημαντικό είναι ότι τα χρήματα είναι άμεσα διαθέσιμα, μπορώ να σηκώσω ανά πάσα στιγμή αλλά και να προσθέσω όποτε μπορώ.  Δεν σκοπεύω να προμοτάρω τη ρέβολουτ, αλλά είναι καλή φάση αν έχει κάποιος ένα ποσό στην άκρη. Ιδιαίτερα όταν στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα λειτουργούν ως κοινοί ληστές. ΥΓ: το ποσοστό 3,86% αφορά το συγκεκριμμένο πρόγραμμα που χρησιμοποιώ εγώ, δεν ξέρω για τα λοιπά προγράμματα. Το πρόγραμμα αυτό κοστίζει 165 ευρώ ετησίως.

Δημοσιεύθηκε: 2024-01-29 15:01:21

Δημοσίευση: Τι περιλαβανεται σε αυτο το κοστος ?? Τα 165 ε 25ε το χρονο θα σου δωσει  λογικα  η αποταμιευση  οχι οτι εδω θα παρεις πιο πολλα Την χρισιμοποιω για καθημερινες αγορες και παραγγελιες Τα κυριότερα είναι  - Συναλλαγές σε κρυπτο με χαμηλότερες προμήθειες (0,99%) σε σχέση με το βασικό (1,49%) - Έως 10 συναλλαγές χωρίς προμήθεια το μήνα για αγοροπωλησίες μετοχών - Επιστροφή χρημάτων 0,1% για αγορές εντός ΕΕ και 1% για αγορές εκτός ΕΕ - Αναλήψεις από ΑΤΜ χωρίς προμήθειες έως 800 ευρώ το μήνα - Έχεις ταξιδιωτική ασφάλιση δωρεάν για το εξωτερικό, ακόμα και σαλόνι Α class σε περίπτωση καθυστέρησης πτήσης. Ιατρική κάλυψη σε περίπτωση που σου συμβεί κάτι στο εξωτερικό.  Μετά υπάρχουν κάποιες δωρεάν ετήσιες συνδρομές σε Financial Times, και σε κάποιες εφαρμογές. Μία από αυτές είναι και το Tinder, αλλά δεν την έχω ενεργοποιήσει ποτέ   :DD:

Δημοσιεύθηκε: 2024-01-29 15:38:38

Δημοσίευση: @"P.vim" Έχουν και κάποιες προσφορές σε δωμάτια ανάλογα με την περίοδο. Για μένα αξίζει αν ασχολείσαι με κρυπτονομίσματα, μετοχές, χρυσό και τον αποταμιευτικό που έγραψα παραπάνω. Ειδικά αυτό το 0,5% στα κρύπτο εμένα μου καλύπτει την ετήσια συνδρομή. Τα ιατρικά και ασφαλιστικά τους ευτυχώς δεν τα χρειάστηκα ποτά.

Δημοσιεύθηκε: 2024-01-29 15:49:21

Δημοσίευση: Και μια πληροφορία και θα σκάσω γιατί σήμερα παραλήρησα. Αυτό το μήνα εγκρίθηκαν από τον SEC τα Bitcoin ETF, η ανακοίνωση για την τελική απόφαση είχε παρθεί το καλοκαίρι και για αυτό παίχτηκε όλο αυτό το ράλι με το bitcoin να ανεβαίνει από 15,000 σε 40,000 περίπου σε αυτό το διάστημα. Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε πως ο SEC χρειάζεται 35 ημέρες (έως τον Μάρτη) για να εξετάσει το αίτημα υποβολής για τα αντίστοιχα ETF του Ethereum. Προβλέπεται αύξηση της τιμής του όχι σε τέτοια επίπεδα που όπως το bitcoin αλλά τα κρύπτο υπάγονται στον κανόνα buy the rumour, sell the news.

Δημοσιεύθηκε: 2024-01-29 15:57:17

Δημοσίευση: Για τις ερητησεις σας. Αν υπαρχει τζογος? Υπαρχει ειδικα σε πρωτοεμφανιζομενα. Αν χρησιμοποιουνται για ξεπλυμα? Ναι, ρωτηστε και τον Ελον Μασκ. Αν εχουν κλεισει αποθετηρια? Τελευταια ηταν η FTX, και τωρα διεκδικουμε τις αποζημιωσεις απο το υπουργειο οικονομικων των ΗΠΑ. Προσωπικα ειχα κατι λιγα εκει οταν εσκασε γιατι τα ειχα στειλει σε αλλο wallet αλλα καποιοι ασχετοι χασανε λεφτα. Αν θελει πολλη ενααχοληση, ναι θελει. Αν ειναι το ιδιο με τις μετοχες οχι δεν ειναι. Αν χανουν τα χρηματα οι μικροεπενδυτες, εξαρταται σε ποια επενδυσαν - απο τα παραδοσιακα κρυπτο συνηθως δεν χανεις. Στα σοβαρα ανταλλακτηρια δεν χανεις κατι αν παθει κατι ο δισκος σου. Αυτα ηταν πριν τα σμαρτφοουν. Ειναι πολλα που πρεπει να διαβασει καποιος πριν ασχοληθει, θα χρειαζομουν ωρες ολοκληρες να εξηγησω καποια πραγματα μεσω προφορικου λογου και οχι γραπτού.

Δημοσιεύθηκε: 2024-01-29 18:54:04

Δημοσίευση: @"ydroxoos7" το ftx ειχε αδεια απο τις ηπα. Εξου και τωρα αποζημιωνουν. Το revolut ειναι απο αγγλια, και μετα λογω brexit ανοιξε στην λιθουανια. Εννοειται πως το ψαχνεις που θα ακουμπησεις τα λεφτα σου, δεν θα πας στο Babis trade πχ.

Δημοσιεύθηκε: 2024-01-29 19:20:22

Θέμα: Διάρκεια στο σεξ

Δημοσίευση: όσο μεγαλώνω τόσο πιο πολύ αργώ και κουράζομαι μια απο τα ιδια και εδω

Δημοσιεύθηκε: 2024-01-30 10:02:54

Δημοσίευση: Τον Μάιο πάμε για halving στο bitcoin. Συμβαίναι κάθε 4 χρόνια και παραδοσιακά μετά από λίγο καιρό ανεβαίνει η τιμή του. Για περισσότερες πληροφορίες και εξηγήσεις στον παρακάτω σύνδεσμο.

Δημοσιεύθηκε: 2024-01-30 10:09:58

Δημοσίευση: για Forex έχεις γνώμη ή να ανοίξουμε άλλο τόπικ; Όχι δεν έχω άποψη, δεν ασχολούμαι με συνάλλαγμα.

Δημοσιεύθηκε: 2024-01-30 12:01:12

Θέμα: Τι θα έκανες για δόξα και χρήμα;

Δημοσίευση: Για τη δόξα τιποτα. Για τα φράγκα πολλά, το κακό είναι πως για να στήσεις δουλίτσες χρειάζεσαι φράγκα από πριν που δεν τα εχω.

Δημοσιεύθηκε: 2024-01-31 09:22:09

Θέμα: Κορίτσια, που δίνουν όντως κώλο (2024)

Δημοσίευση: Δίνει κώλο η Σόνια όντως, αλλά το περυτίλιγμα πλέον θυμίζει παντζούρι

Δημοσιεύθηκε: 2024-01-31 09:37:34

Θέμα: Tickling

Δημοσίευση: το είχα παρατηρήσει στις υπηρεσίες, ούτε καν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι είναι βίτσιο αυτό

Δημοσιεύθηκε: 2024-01-31 10:11:16

Θέμα: Η Γεωργία Σακκά είναι η εκρηκτική βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού

Δημοσίευση: Κατάγεται λέει από Πάτρα, αλλά ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Μόλις καταλαγιάσουν οι εκδηλώσεις κάπου θα την βρούμε αυτήν....

Δημοσιεύθηκε: 2024-01-31 11:01:00

Θέμα: Τι ποσοστό photoshop είναι για εσάς ανεκτό;

Δημοσίευση: Με την ευκαιρία δείτε λίγο την Γκαμπριέλα πριν και μετά την ένταξη της στο CGA

Δημοσιεύθηκε: 2024-01-31 11:08:25

Θέμα: Τι έχει το μενού σήμερα; Ποιά σκέφτεστε για γαμησάκι;

Δημοσίευση: Ξέρει κανείς τη Σίλβια από τους αγγέλους ? Ψάχνομαι για κανένα καλό κοντοπούτανο

Δημοσιεύθηκε: 2024-01-31 11:15:13

Θέμα: Ποια είναι η καλύτερη ατάκα "χυλοπιτας" ;

Δημοσίευση: Εγώ σε αυτήν - και βέβαια θέλω, αλλά πρώτα πρέπει να γνωρίσεις τη μητέρα μου. Εκείνη σε εμένα - Έχεις κάτι το μυστηριώδες που το φοβάμαι. Μάλλον φταίει το ζώδιο σου.

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-01 15:51:51

Θέμα: Ποια είναι η καλύτερη ατάκα "χυλοπιτας" ;

Δημοσίευση: τα χεις/στα χουν όντως πει αυτά? Αυτή που γείωσα ήταν 40+ με ένα σώμα κομοδίνο που τα έτρωγε από μεγαλύτερος και γούσταρε τεκνά (εγώ τότε 26-27). Η άλλη ήταν μια πιτσιρίκα ωραία γκόμενα αλλά σάικο με τα ζώδια.

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-02 09:18:13

Δημοσίευση: 2 παιχνιδιάρικα νομίσματα αυτήν την εποχή είναι τα LCX και SuperFarm. Αν πάρετε LCX να ξέρετε είναι σχετικά καινούργιο και δεν είναι για να το κρατήσεις αρκετά.

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-02 09:27:20

Δημοσίευση: Γιατι δεν ειναι να το κρατησεις αρκετα ??  Αν ειναι στασιμο και πεφτει τι να κανουμε ? Δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί ότι θα ανέβει η τιμή ή θα πέσει. Για το LCX, είναι νόμισμα 6 μηνών δηλαδή φρέσκο. Όταν εισέρχονται τα φρέσκα σε ανταλλακτήρια δέχονται εισροή χρημάτων. Προ μηνός η τιμή του ήταν στ 0.06 σεντς. Σήμερα στα 0,23. Δεν είναι τύπου μέμε όμως που να κάνει φούσκα - τεράστια άνοδο και απότομη πτώση. Είναι παιχνιδιάρικο με την έννοια οτι δεν έχει κατασταλάξει ακόμα που κυμένεται η τιμή του. Αυτό λοιπόν το παίρνεις τώρα και το παρακολουθείς καθημερινά, αν σου σκάσει αλερτ ότι έχει πτώση πάνω 7% σε μια μέρα το ξεφορτώνεσαι. Αν βγάζεις ζημιά την ώρα που το ξεφορτωθείς αγοράζεις ξανά γιατί όταν πέσει πολύ η τιμή, μετά θα στρίψει ξανά προς τα πάνω.

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-02 11:52:01

Δημοσίευση: Απο καποιον ειχα ακουσει : Αν και ο ταξιτζης της γειτονια σου , σου μιλαει για κρυπτο , αστο παει πεταξε η ευκαιρια Κανενας ταξιτζής δεν έχει όλη τη μέρα αυτό ανοικτό 

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-02 11:53:36

Δημοσίευση: Ναι το λεω με  την εννοια  εγινε πολυ γνωστο σε ολους  Παντα θα υπαρχουν ευκαιριες γι αυτους που εχουν πληροφορηση παραπανω και το ψαχνουν Κοίτα πληροφόρηση εγώ δεν έχω, αυτό που κάνω είναι να παρατηρώ, να διαβάζω στατιστικά και γραφήματα και να καταγράφω συμπεριφορές ανάλογα με το είδος του νομίσματος. Ένα μεμε δεν το παίρνεις στα σοβαρά, ένα defi ή ένα web3 έχουν μεγαλύτερες προοπτικές.  Προσωπικά θεωρώ ότι μέσα στο 2024 το bitcoin θα φτάσει να αγγίξει τα 60 χιλιάδες δολάρια, αλλά δεν μπορώ προφανώς να μοιραστώ εμπειρίες και στοιχεία μέσα από ένα φόρουμ.

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-02 13:23:23

Θέμα: Τι έχει το μενού σήμερα; Ποιά σκέφτεστε για γαμησάκι;

Δημοσίευση: Μου έμεινε απωθημένο το κοντοπούτανο από προχτές που δεν πρόλαβα. Σκέφτομαι για ντομινίκα από βιπ

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-02 13:53:13

Δημοσίευση: Τι λέτε για το εξπλορερ ιλιουμ? Δεν το έχω χρησιμοποιήσει

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-03 11:23:39

Forum Tasks