Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του hijodedios (7323)

Θέμα: Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο

Δημοσίευση: αν έχει λεφτά ποιος ο λόγος να κάνεις απάτη; Εχεις 1000, κανεις μια μπιζνα και βγαζεις 10000. Ποιος θα πει οχι?

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 01:27:17

Θέμα: Διόδια

Δημοσίευση: και τέλη κυκλοφορίας και διόδια και δημοτικοί φόροι για τα παρκινγκ όλα τα έχουμε Και αν δεν πληρωσεις σου στελνουν στην ααδε την οφειλη και σου φραζουν και τπυς λογαριασμους. Ειμαστε λαος απο τρομπες

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 01:29:54

Θέμα: Διάσημος αυνανιζόταν σε σεξ σοπ - τι φάση;;

Δημοσίευση: Εκανε κανενας κλικ να μας πει ποιος ηταν?

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 01:39:59

Θέμα: Premier League - Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δημοσίευση: Κρισταλ Παλας - Γιουναιτεντ 4-0 :bistroseks:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 01:43:04

Θέμα: Ψευτο-υπηρεσίες για να γεμίζουν οι καρτέλες

Δημοσίευση: Σε λίγο θα σου χρεώνουν το γλειφομούνι και θα τρελαθείς Καποιες το χρεωνουν ηδη. Τωρα μπηκε και το facesitting σαν εξτραδακι

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 01:44:52

Θέμα: Ψευτο-υπηρεσίες για να γεμίζουν οι καρτέλες

Δημοσίευση: Μετα τον κοβιντ ειχα τα περισσοτερα σκηνικα με το γλειφομουνι. Μια δεν ηθελε, αλλη φοβοταν, αλλη καθοταν και μετα ετρεχε να πλυθει κατευθειαν. Προ κοβιντ γενικα δεν μου εχουν τυχει σιχασιαρες- μικροβιοφοβικες πλην μιας δυο περιπτωσεων.

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 10:15:40

Θέμα: Διάσημος αυνανιζόταν σε σεξ σοπ - τι φάση;;

Δημοσίευση: Ένας Nick stahl Ουτε ακουστα δεν τον εχω, καλος μαλακας θα ειναι.

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 10:16:54

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Ναι μεν ,αλλα πολλα τα 70 για καποια μελη τι ειναι 70 ποστ γισ μας ρε αρχηγε? για πλακα γραφουμε παραπανω εμεις ετσι κ αλλιως χαχα Ειναι πολλα γιατι ειναι λιγοι οι μονιμοι που κανουν διαλογο. Για να τα μαζεψουν ολοι αναγκαστικα σπαμαρουν.

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 10:19:43

Θέμα: Πόσο εμπιστεύεστε τις κριτικές των μελών;

Δημοσίευση: ε τι να πω, ότι οι δικές μου είναι φουλ του αντικειμενικού; δεν είναι είναι το πως πέρασα εκείνη την ώρα εγώ Αυτη ειναι η μεγαλυτερη αληθεια. Βαθμολογουμε μια στιγμη, τιποτα αλλο.

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 10:32:39

Θέμα: Καλώς μας βρήκατε, ερωτήσεις, σχόλια, απορίες εδω.

Δημοσίευση: Σαν νέο μέλος που είμαι (προχτες ξεκινησα να ασχολουμαι μην κοιτατε τιτλους και αριθμούς) αντιμετοπισα εδω μεσα καποια θεματακια.  Το πρωτο ειναι οτι δεν ηξερα τα μελη και δεν μπορουσα ευκολα να ξεκινησω κουβεντα μαζι τους. Το δευτερο ειναι οτι δεν ηξερα που να γραψω τι χωρις να ειναι διπλοτυπο το νημα γιατι υπαρχουν πολλα σκορπια πραγματα. Το τριτο ειναι οτι πολλοι κανουν ποστ που της ουσιας ειναι σπαμ για να συμπληρωθει ενας μετρητης.  Εδω σε αυτο το νημα λοιπον γραψτε μας οτι απορια εχετε, καντε οτι ερωτηση θελετε, πειτε απλα ενα "καλως σας βρηκα", ξεκινηστε μια χαλαρη κουβεντουλα που να ειναι ομως σε μορφη διαλογου.  Παρακαλουνται οι παλαιοτεροι συμπαικτες να συμβαλουν, οσοι δεν γουσταρουν παρακαλουνται να μην σπαμαρουν στο νημα.

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 10:51:44

Θέμα: Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο

Δημοσίευση: Εσυ θα πας μπροστά!! Κοιτα τι μου θυμησες

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 10:54:11

Δημοσίευση: Σωστά τα λες ωστόσο το αν μοιάζουν οι φωτος ή όχι είναι αντικειμενικό… Σε αυτο προφανως εχεις δικιο και η συζητηση καλως κανει και αναλυεται στα αντιστοιχα νηματα. Μια παρατηρηση εδω ομως. Στα 45 δεν εχω τις ιδιες απαιτησεις απο πλευρας εμφανισης που ειχα στα 30, εχω βαλει νερο στο κρασι μου. Αρα λογικο ειναι να μην βαθμολογουμε το ιδιο.

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 11:33:52

Θέμα: Χρησιμοποιείτε κρυπτονομίσματα;

Δημοσίευση: οπως λεει και το λαικον ασμα ... αντε και καλη τυχη μαγκες ... :cool:: Οχι και λαικος ο Παυλος

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 11:40:00

Δημοσίευση: Τα νεα μελη εχουν καποιους περιορισμους που θα βρειτε εδω.   Επι της ουσιας χρειαζεται να κανετε 5 ποστ στα οποια ο @"old admin" θα δωσει εγκριση. Κατοπιν θα ενεργοποιηθουν τα προσωπικα μηνυματα, το αναφερω για εσας που ψαχνετε να βρειτε την @"vicky sol". Λιγη υπομονη χρειαζεται και οι δυο τους εχουν καμποση δουλεια.  Πως θα κανεις ευκολα 5 ποστ?  -Πες μας ενα γεια, τι γλωσσες μιλας, τι σχολη τελειωσες, γιατι διαλεξες αυτο το ονομα χρηστη, ολα αυτα ειναι σε αυτην την ενοτητα 

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 13:18:31

Δημοσίευση: Απορριφθηκε η ενσταση της Νοτιγχαμ Φορεστ σχετικα με την τιμωρια 4 βαθμων που της ειχε επιβληθει.

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 14:12:30

Δημοσίευση: για αυτο εγινες σχετικα γρηγορα διακεκριμενο μελος εμεις ακομα τιποτα :@ Θες να πεταξεις την ανασκαφη απο πανω σου και δεν μπορεις ε?

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 14:19:08

Δημοσίευση: τσιμικας υπο πωληση λετε; Θα τον ηθελα στην Αρσεναλ εφοσον αποχωρησει ο Τιρνει

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 14:22:03

Δημοσίευση: εγω δεν ειμαι σκαπανεας ο @"gpd"  ειναι μπερδευτηκες :axaxaxa: Σκαπανεας δεν ξερω ποιος ειναι αλλα τα αρχαια ειναι σιγουρα προιοντα ανασκαφης.

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 14:22:59

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 14:58:41

Δημοσίευση: θα αιτηθω να μου αλλαξει τον τιτλο σε νεαρος γλυκουλης Ποση γλυκα θεε μου... εσυ και η Αμαλια απο το ρετιρε.

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 15:02:27

Δημοσίευση: Ειπα να κανουμε ενα καλο και το γαμησατε.  :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 15:05:09

Δημοσίευση: @"geroksouras" ο πιπακιας @"clonarius" ο ανοιξοκωλακιας @"bigmountain89" ο δακτυλακιας @"TOMCRUISE" ο σπατουλας :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 15:29:28

Δημοσίευση: Δεν πιστεύω να φύγει ο τσιμικας Η Λιβερπουλ θα αλλαξει αρκετα στα επομενα ενα δυο χρονια. Ο Βαν Ντικ θα ειναι απο τους πρωτους, ο Σαλαχ επισης εκτος αν τρεξει το συμωολαιο υου που ληγρι το επομεκο καλοκαιρι.

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 15:52:53

Δημοσίευση: Το μπουρδελο η Σιτι θα χασει κανα παιχνιδι;;;Τι θα γινει;;; Ας κανει ενα χ να σπασει το κωλοκατεστημενο τους. Αλητες μας χαλασανε το θεαμα με τις 115 κλεψιες τους

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 15:55:28

Θέμα: Τι έχει το μενού σήμερα; Ποιά σκέφτεστε για γαμησάκι;

Δημοσίευση: Σκεφτομαι μια μικρη πεκενια απο γκολντεν

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 16:15:03

Θέμα: Χρησιμοποιείτε κρυπτονομίσματα;

Δημοσίευση: Ήθελα να ήξερα άμα χρησιμοποιήσουμε κρυοτονομισδναδα που θα μας ωφελήσουν? Πριν 10 μερες αναρτηθηκε το worldcoin (wld) στο ανταλλακτηριο μου. Αγορασα 100 κομματια με 4,19 ευρω το ενα. Σημερα τα πουλησα στα 5.75 το ενα. Πρεπει να διαβαζεις πολυ, να ασχολεισαι πολυ, να φας λιγο τα μουτρα σου μεχρι να μαθεις καποια πραγματα. Να μην ρισκαρεις χρηματα που εχεις αναγκη, να εχεις πλαφον στο ποσα θα επενδυσεις. Τα κρυπτο ειναι το βασικο μου εισοδημα προσωπικα.

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 16:46:03

Θέμα: Σεξ στο πρώτο ραντεβού;

Δημοσίευση: Αν γινει στο πρώτο ραντεβού δεν μπορώ να την δω σοβαρά μετά. Εκτός και αν την εχω καταχωρήσει ότι είναι μονο για πλάκα η φάση οποτε ΟΚ Ισχυει και απο τη μερια τους αυτο.

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 17:09:55

Θέμα: Η Μάστιγα του εκπτωσάκια

Δημοσίευση: Παραδιπλα σε μια κριτκη( φολα ) εγραφε ενας  δεν αξιζει ουτε για 100 , οχι τωρα που κοψαν και την εκπτωση  :my: Για ποια κοπέλα λέτε; Ευρημα του πανισχυρου βιμ, δεν ξερω την περιπτωση

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 18:17:58

Δημοσίευση: @"hijodedios"  τον ηπιες εβαλε νεος στο φορουμ συμμετοχη 0 @"FIDEL Sk"  οποτε βαση στατιστικων δεν κερδιζεις χαχαχα Holy fucking shit, enough is enough with the noobs.

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 18:19:14

Θέμα: Η Μάστιγα του εκπτωσάκια

Δημοσίευση: το ειχαν κανει προ κορωνοϊου Να το κανουμε παλι, πολυ πληθωρισμος επεσε μετα κοβιντ

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-07 18:20:10

Forum Tasks