Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του hijodedios (7323)

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Εμείς τι είμαστε η χαζή της υπόθεσης που γράφουμε Κάποιοι εδώ διαλέγουν τα γραφεία που θέλω να πάρουν  συμμετοχή το ίδιο θα κάνω και εγώ από δω και πέρα Οτι διαλέγουν είναι προφανές. Αλλά δεν μπορεί να έχει καθε εβδομαδα ο γκλάμουρας πχ.

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 09:36:53

Δημοσίευση: Οκ  το καλμπ δεν ειναι γκλ να εχει 50 cg /ct αλλα και παλι γιατι να μην συμμμετεχεις  ? Δεν σκαβεις στην οικοδομη 8 ωρες  για να συμμετεχεις ,  50 ποστ κανεις απο το καναπε  δλδ ελεοςςςςςς Αυτό που δεν λαμβάνουν κάποιοι υπόψιν είναι ότι ο διαγωνισμός ήταν για Πέμπτη και αν δεν συμπληρωνόταν θα πήγαινε για Κυριακή (που πήγε καλώς εχόντων).  Αν συμπληρωνόταν όμως ρε παικτούρες, ίσως είχαμε και δεύτερο διαγωνισμό για την Κυριακή.  :idea:

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 10:26:43

Θέμα: Κριτικές. Παρατηρήσεις, σχόλια, new features

Δημοσίευση: δηλαδη εδω θα μπορουμε να βαζουμε ιστοριες με γκομενακια που μας εκατσαν ανευ πληρωμης αν καταλαβα καλα. Βρες λίγο χρόνο να γράψεις, εδώ τις κριτικές-βιβλία σου τις διαβάζουμε στην παραλία.

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 10:28:22

Θέμα: Premier League - Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δημοσίευση: Αυτοκτόνησε η Λίβερπουλ στο ντέρμπι με την Εβερτον, ο Κλοπ μάλλον θα φύγει με άδεια χέρια.  Η Μαν115 Σίτι διέλυσε τη Μπράιτον οπότε έχουμε πλέον  1. Αρσεναλ 77 (34 ματς) 2. ΜανΣίτι 76 (33 ματς) 3. Λιβερπουλ 74 (34 ματς)

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 11:13:52

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: Δεν ειχε κοριτσι της ημερας σημερα ? Δεν πάει να πει ότι θα είναι κάθε μέρα, ιδιαίτερα αν υπάρχουν απουσίες και τα υπόλοιπα μωρά είναι κλεισμένα.

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 11:21:25

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: Δεν το λεει καπου με  σαφηνεια  οτι θα ειναι καθε μερα η μια φορα την βδομαδα ,ΑΛΛΑ οταν λεει κοριτσι ΗΜΕΡΑΣ εγω καταλαβαινω καθε μερα  Επισης το να βαζεις 1 φορα την βδομαδα σε ανυποψιαστο χρονο, και αυτες τις κοπελες που δεν εχουν ζητηση,  Για μενα δεν λεει κατι  Πιο ευκολα πιανω την κληρωση του τζοκερ  1/20  :axaxaxa: Τα ανακοινώνουν λίγο αργά σχετικά για μένα και δεν τους προλαβαίνω ρε γμτ.

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 11:46:34

Θέμα: Μου την πέφτει η γκόμενα ενός φίλου

Δημοσίευση: καλα θα παει κ αυτος ο γαμος :hahaha: :hahaha: όντως καλά θα πάει κι αυτό. και δεν κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια.

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 13:47:33

Θέμα: Μου την πέφτει η γκόμενα ενός φίλου

Δημοσίευση: Αν ειναι καψούρης ο φίλος μην πεις κουβέντα, και σε αυτή κάνε οτ κορόιδο. Αν είναι καλό μουνί και χωρίσουν σπάστην στον πούτσο μετά... καλο ακουγεται

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 14:13:30

Δημοσίευση: Επίσης μια ακόμα αλλαγή ολοκληρώθηκε σήμερα στο profile. Πλεον μπορείτε εκεί να δείτε την νέα φήμη και πως υπολογίζεται. Επίσης μπορείτε να δείτε όλα τα reactions μαζεμένα για κάθε κατηγορία κριτικών, ιστοριών και forum. κατασκευαστικος οργασμος στο φόρουμ.  κάτι δεν μου φαίνεται σωστό όμως με τα likes, εχω λάβει εγώ 3500+ likes  ? εκτος αν δεν το καταλαβαινω το στατιστικο

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 15:05:17

Θέμα: Sexy φωτογραφίες προκλητικού και καυλιάρικου ντυσίματος με ξέκωλα και λοιπά κολλητά

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 15:09:24

Δημοσίευση: Αυτό γενικά θέλει παρακολούθηση... γιατί να μην έχεις παρει 3.5κ like ?  :P εχω 1000τοσα ποστ απο την αρχη τους ετους, κάτι τέτοιο σημαίνει 3 like ανα ποστ. δεν βγαίνει το νούμερο ή δεν φαίνονται τα like των άλλων στα ποστ μου.

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 15:36:49

Δημοσίευση: Αυτό γενικά θέλει παρακολούθηση... γιατί να μην έχεις παρει 3.5κ like ?  :P αν υπάρχει grouping που κάτι ανάλογο θα υπάρχει κάτι δεν είναι σωστά φτιαγμένο

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 15:38:44

Δημοσίευση: Του ξαναέστειλα περιμένω. ε θα σου στειλει τοτε!

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 18:06:56

Θέμα: Τσιμπουκοπνίχτρες - Champions League

Δημοσίευση: Μάγκες υπάρχει καμία νεότερη ενημέρωση για τα μωρά που τους αρέσουν τα πνευστά? Εγώ πρόσφατα είδα Άμελι, τρελή πίπα, απίστευτο dt αλλά έχει χαλάσει πολύ εμφανισιακά, δεν θα επαναλάμβανα το ραντεβού... Αρετή από CGA, Ρεγγίνα από Glamour (προσωπαρα αλλά έχει κάποια κιλά + από αυτα στις φώτο), Μπέττυ από Glamour, Diva απο αγγέλους (αν δεν σε ενοχλεί να φτύνει σε χαρτί) είναι φοβερά πνευστά.

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 18:23:50

Δημοσίευση: Που ταξιδευει το μυαλο μου παλι. Οχι η Μπετυ δεν εχει βαθος

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 19:25:42

Δημοσίευση: Regina? Betty? Είσαι σίγουρος; Κάνουν καλό στοματικό, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν το πνίγουν το κουνέλι. Οκ προσπαθούν για βαθιές καταδρομικές αλλά θεωρώ ότι δεν το έχουν. Betty οχι το εγραψα. Η Regina νομιζω εχει μεγαλη προοπτικη στο σπορ. Απο ενεργες που να ξερω εγω απλα ξεχωρισα καποιες.

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 22:42:46

Δημοσίευση: τι να κανεις κ δω στη χαβουζα? καλυτερα μακρια απο το τρελοκομειο-μαλλον με πιασανε οι μαυρες μου...

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 22:57:43

Δημοσίευση: Κάνει dt η αρετή;; Είμαι στο Τσακ να την δω απλά διατηρώ μικρή επιφύλαξη ότι είναι φάση «είμαι μουναρα και το ξέρω» και το πάει σβηστά Η Αρετη το εχει το dt ευκολα. Σε μενα δεν εβγαλε καποια τετοια επαρση. Γενικα οτι δινεις λαμβανεις αδερφε, με λιγη ευγενεια και σεβασμο δεν χανεις ποτε.

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-27 08:25:41

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-27 09:06:16

Δημοσίευση: Η Αρετή διαβάζω ότι δεν φιλάει βαθιά με γλώσσα. Ισχύει; Ναι σε μενα ισχυσε αυτο, τωρα αν το κανει αλλου δεν μπορω να πω.

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-27 13:42:03

Δημοσίευση: Καλα παει το αντολτ βλεπω. Ακομα να κλεισει  :rolleyes:

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-27 13:46:25

Δημοσίευση: Επιστροφη Λεστερ στην πρεμιερ απο χτες. Η ομαδα εχει βρεθει στο μικροσκοπιο του psr οπως εβερτον και φορεστ αλλα η υποθεση της θα εξεταστει την επομενη σεζον.

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-27 13:52:39

Δημοσίευση: Την έκοψες πως είναι pse φάση φίλε; Πχ σφαλιαριτσες στα 4 τις σηκώνει; Δεν ειναι το στυλ μου το pse, εγω ειμαι του gfe. Δεν δοκιμασα κατι τετοιο.

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-28 01:07:22

Θέμα: ΤΟ “ΝΕΟ ΣΕΞ” ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ONE NIGHT STAND

Δημοσίευση: Το είχαν πει στο Demolition man με τον Σταλόνε και την Μπούλοκ :tooth: :-/

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-28 08:32:28

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: St Totteringham's Day is the day when Arsenal fans celebrate the fact that Tottenham can no longer catch Arsenal in the League. It is a movable feast, but usually falls in March, April or May. It is the day to collect on bets made by over-optimistic Spurs fans in the close season who think that "this is the year".

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-28 08:40:53

Θέμα: ΚΛΗΡΩΣΗ ADULTCLUB | 1 hour Outcall

Δημοσίευση: μάστορα δεν μου δίνεις το 16 για να κλείσει ο διαγωνισμός και εάν βγει το δίνεις στην τετραγωνική ρίζα του 16. Αντε καλε, μεχρι το βραδυ καποιος θα τα καταφερει  :P αλλιως θα αποφασισει το αφεντικο

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-28 15:18:55

Θέμα: Ποια κοπέλα θα διαλέξετε αν κερδίσετε τον διαγωνισμό!

Δημοσίευση: δεν λεω για να μην το ματιάσω Εγω παλι απο εκει μονο τις τηλεφωνητριες δεν εχω παρει...

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-28 15:20:22

Δημοσίευση: ουτε εγω νομιζα οτι ειναι γενικη εκφραση χαχα Πως μπερδευτηκες, καρντασια εχει μονο σε ενα μερος αφου.

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-28 15:23:38

Δημοσίευση: για την  city  το κορόϊδο όμως Η πιο πλουσια ομαδα του πλανητη αυτη τη στιγμη.

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-28 15:25:17

Δημοσίευση: άνα μπράβο Μπεργκερ με ρετσινα παντως δεν παει.

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-28 15:27:03