Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Torsk (454)

Θέμα: Δωρεάν επίσκεψη στο Studio Aristotelous 6

Δημοσίευση: Θα παρω το 1

Δημοσιεύθηκε: 2019-11-25 22:08:35

Θέμα: The Mile High Club

Δημοσίευση: Οποιος ακομα δεν μπορει να παρει τα ποδια του, ξερει! Το παρεακι, δεν ξεχνα το πρωτο 2ωρο ραντεβου της ελευθερης αγορας... 2ωρο.... Τι νουμερο πρεπει να καλεσω αραγε για να ατιμασω αυτο το σωμα με την μοιαρη μου παρουσια?

Δημοσιεύθηκε: 2019-11-26 22:58:34

Θέμα: Τα “θέλω” της Ελληνίδας στο σεξ!!!

Δημοσίευση: Στο πρωινό σεξ λέμε…; :goodpost: :hi:

Δημοσιεύθηκε: 2019-11-27 08:23:34

Θέμα: Ένα μπουκάλι στο Caissa

Δημοσίευση: To 1 για μενα

Δημοσιεύθηκε: 2019-11-29 08:01:39

Θέμα: Δωρεάν επίσκεψη στο Studio Κροκεών 6

Δημοσίευση: To 19 για μενα

Δημοσιεύθηκε: 2019-11-29 22:35:50

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Ενας φίλος έκανε την εξής πρώταση :  Η προταση μου ειναι η εξης! Το κερδισμενο μπουκαλι του  pier garden θα δωθει μεσω νεου διαγωνισμου σε καποιο μελος του SEXFORUM.CLUB με την συνοδεια κυριας που θα αποφασισω ποιας, οταν παρω αρκετα θετικα σχολια για την ενεργεια μου αυτη.  Να δείτε ότι θα μας φορτώσει την γυναίκα του !!....   Νομιζω οτι θα μας φορτωσει την πεθερα του και αυτος θα παει διακοπες με την γυναικα του....

Δημοσιεύθηκε: 2019-11-29 22:40:59

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Κοιτα φιλε.... με ενα μπουκαλι αγγαλια οποια και να μου φορτωσεις θα ειμαι σε κωματοδη κατασταση οποτε δεν με πειραζει.... κατα τα άλλα το να πας σε στριπτιζαδικο με γυναικα μου ακουγεται σαν να πας σε εστιατοριο με το φαγητο σου σε ταπερακι.... :) Θα αντιπροτεινω! Να μαζευτουμε καποιοι πιστοι με καποια διαδικασια και να παμε παρεακι να πιουμε το μπουκαλι σου μαζι με τις γυναικες που θα μας φερεις για να γνωριστουμε και να κανουμε κονε για προνομιακα ραντεβου στα after party.

Δημοσιεύθηκε: 2019-11-29 22:47:08

Θέμα: Σχέση με αλλοδαπούς

Δημοσίευση: Στο δικο μου μυαλο το Ελληνικο και το ξενο δεν καθοριζοται απο την Εθνικοτητα των γονιδιων αλλα απο το ποσο καποιος ειναι οικειος και συμψωνος με τα κοινωνικα στερεοτυπα της Ελλαδας ή οχι. Για μενα καποια μεγαλωμενη στην Ελλαδα ειναι Ελληνιδα και αντιστροφως μια Ελληνιδα μεγαλωμενη στο εξωτερικο ειναι αλλοδαπη. Επισεις για μενα και παλι οι Μεσογειακες και οι Βαλκανιες ειναι λιγο πολυ σαν Ελληνιδες οποτε δεν βλεπω ιδιαιτερες διαφορες. Εγω εχω κανει σχεσεις κυριως με ολα τα ειδη αλλοδαπης μια που με τραβαει η εξερευνηση, η διαφορετικοτητα και η εμπειρια μου ειναι πως τετοιες σχεσεις ειναι παραδεισος στην αρχη (ανταλλαγη κουλτουρας και εμπειριων) και κολαση στο τελος (τεραστιο κοινωνικο και επικοινωνιακο χασμα). Μια που εχω γνωρισει πολλες απο διαφορες χωρες μαλλον το προβλημα δεν ειναι αυτες αλλα εγω, Σε μια ανεμελη χωρις δεσμευσεις σχεση ολα ειναι υπεροχα και ιδυλιακα. Απιθανα! Αλλα.... Σαν Ελληνας (ακομα και με πολλα χρονια θητειας στο εξωτερικο) οταν μια σχεση γινεται σοβαρη στραβωνω ευκολα οταν κατι δεν ταιριαζει με την στενη Μεσογειακη νοοτροπια μου. Οι αλλοδαπες αποψεις στο τι θα πει φιλια και με ποιο φυλλο, η ομοφιλοφιλια, το τι θα πει δεσμευση και το τι ελευθερια, η καταχρηση του αλκοολ απο μια γυναικα και των απολαυσεων, η θεση των υλλων στην κοινωνια, η συμαντικοτητα της οικογενειας ή οχι..... κτλ κτλ ειναι θεματα προς συγκρουση σε μια ποιο βαθια σχεση και θα φτασουν σε καυγαδες και χωρισμο. Ειμαι ενας ανοιχτομυαλος πουριτανος Ελληνας! :)

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-02 01:19:35

Θέμα: Άμεσες αλλαγές που ίσως πρέπει να γίνουν τώρα!

Δημοσίευση: Επίκαιρες σκέψεις... Καινοτομία! Μιας και ήταν και (ίσως) είναι πάντα στην πρώτη γραμμή.. Η καινοτομία δεν έχει να κάνει μόνο με προηγμένες τεχνικές, νέες τεχνολογίες ή επαναστατικά υλικά. Δεν έχει να κάνει μονάχα με τα ερευνητικά εργαστήρια και τις δοκιμές, την επιχειρηματικότητα, τα έσοδα και τα κέρδη. Δεν είναι μόνον αυτά. Πιο πολύ από όλα η καινοτομία έχει να κάνει με τους ανθρώπους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση με τα μέλη, με όλους μας. Είναι η επινόηση που τους αλλάζει τη ζωή, η ευρηματικότητα που είχαν ανάγκη. Τους αφορά τόσο όσο τίποτε άλλο, διότι μπορεί να γεφυρώσει τη διαφορετικότητά τους, να στερεώσει τη συνεργασία, να προάγει τη συμμετοχή, να τους καταστήσει ισότιμους και να τους χαρίσει σεβασμό, αλλά και κατανόηση. Είναι μια αφορμή και μια πρόκληση για να επανεξετάσουν τα μέλη τις θεμελιώδεις αρχές με τις οποίες πορεύονται. Είναι η ευκαιρία για μία "νέα ζωή", για μία άλλη προσέγγιση της καθημερινότητας -των μικρών και των μεγάλων που αφορούν και απασχολούν κάθε άνθρωπο. Θελω να σκεφτείτε πραγματικά τις λέξεις διαφορετικότητα, συνεργασία, συμμετοχή! Βαζω στοιχημα οτι εισαι ειτε δικηγορος ειτε πολιτικος.... Διαβασα 3 φορες οσα εγραψες και δεν καταλαβα τιποτα. Ολα ακουγονται σαν μια υπεροχη ομιλια κινητρων και εμπνευσης και εχω το συναισθημα να φωναξω..... Ναι παιδια παμε ολοι τωρα..... Αεεερααααα Αλλα δεν καταλαβα τιποτα. Ουτε που πρεπει να παμε ουτε τιποτα. Αεερααααα :flag-of-greece: :flag-of-greece:

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-02 02:00:27

Θέμα: Σύγχρονοι Άνθρωποι προτιμούν τα κατοικίδια τους ακομα και απο τα παιδια τους

Δημοσίευση: Και η αλλη οπτικη ειναι..... Οτι τα ζωα εχουν καταλαβει οτι η χαρα στην ζωη ειναι το μαμ, κακα, κοκο και νανι συν το να ειμαστε ζωντανοι και υγιεις. Ολα τα υπολοιπα απλα περιτευουν και χρειαζονται μονο για να καλυψουν το απεραντο κενο μας οταν δεν εχουμε τα βασικα..... μαμ, κακα, κοκο και νανι. Τα ζωα οπως και τα παιδια με τον ακακο αγνο χαρακτηρα και ψυχη τους δειχνουν την ουσια της ζωης σε εμας τα αληθινα ΖΩΑ και αυτο δημιουργει μια σχεση εκτιμησης και αγαπης.

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-02 02:06:23

Θέμα: Σύγχρονοι Άνθρωποι προτιμούν τα κατοικίδια τους ακομα και απο τα παιδια τους

Δημοσίευση: καποιο τα γαμανε κιολας τα παντρευονται και αφηνουν και κληρονομια πολλων εκατομμυριων Ρε κοπρε? Θες να σε υιοθετησω?

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-02 13:15:02

Θέμα: Ελληνας στην PL

Δημοσίευση: Πολωνια..... Πρωτη επισκεψη ηταν το 95 επι ζλοτι εκατομμυριων και τελευταια το 2010 ως μελος τις Ευρωπαικης Ενωσης. Το 95 ηταν οτι αρχισανε να χαιρονται την απελευθερωση τους απο το Ανατολικο μπλοκ και να ψαχνουνε τα ορια τους στον πλανητη καθως και στην σεξουαλικη τους απελευθερωση..... Το πηδημα πηγαινε συνεφφο μια που σαν Ελληνας ησουνα cool και must κομματι συλλεκτικο. (Σαν Αραβας η σαν Ρωσος εμενες με την ψωλη στο χερι). Τρομερα φιλελληνες και ηταν της μοδας μεχρι και τα τατουαζ με Ελληνικο αλφαβητο.... (Ειχα συναντησει γκομενα με ανορθογραφο τατου στην πλατη ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ)! Τα Ελληνικα τραγουδια στα ποιο in club ητανε κανονας (μεχρι και Demis Roussos) και η μια φιλη σε πασαρε ανετα στην αλλη.... Η κουλτουρα τους και ειδικα πανω στο σεξ διαμετρικα αντιθετη απο την δικια μας.  Ο αντρας που παει με πολλες γυναικες ειναι "πουτανος" και "φθηνος" μια που το να πηδηξεις ηταν τοοοοσσοοοο απλο...... Εγω θυμαμε σαν γνησιος τσουλος δεχτηκα να παρω μερος σε ενα παιχνιδι υποτιμιτικο για καθε Πολωνο αντρα.... Γυρω απο ενα στρογγυλο τραπεζι καθοντουσαν φοιτητριες γυμνες απο την μεση και κατω με ανοιχτα τα ποδια και κατω απο το τραπεζι θα υπηρχε ενας αντρας που θα δαχτυλιζε, εγλειφε, θα εκανε οτι ηθελε τελος παντων σε καποια απο αυτες. Οι γκομενες καθε φορα πονταρανε λεφτα στο ποιας το μνι γλυφεται και πειραζεται και στο δικιο κερδιζανε το ποσο. Ηταν χαρα μου να εχω αυτη την θεση κατω απο το τραπεζι.... :) To 2010 τα πραγματα ειχαν αλλαξει αλλα οχι στην ουσια τους τοσο οσο στην συγκαληψη τους.... Ο κοσμος ειχε κανει αρκετα ταξιδια οποτε ηταν λιγοτερο πεινασμενος και παραμυθιασμενος οποτε και ποιο εκλεκτικος..... Το κουλτουρε ακομα περναγε και το να εισαι μεγαλυτερος ωριμος αντρας ηταν in. (Φτανει να φορας φουλαρι artistic και να δηλωνεις μουσικος, ποιητης, ζωγραφος...) Αλλη προσεγγιση αλλα και παλι το ιδιο.... σπαει ο Πουτσος σου! Στην Πολωνια οι γυναικες ειναι 60% και οι αντρες 40% αν βοηθαει.... :)

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-02 22:32:47

Θέμα: Bar woman / Σερβιτόρες

Δημοσίευση: Για εμενα οι σερβιτορες ειναι ο καλυτερος στοχος..... Ο καλυτερος σε μαγαζια που δεν θα εχουν πολυ δουλεια και που η μουσικη δεν θα ειναι διαπασων οποτε θα ακουγομαστε! Παιζω με το μυαλο τους και σε καποια στιγμη μια που νοιωθουν αδυναμες στο μπλα μπλα γυρνανε το παιχνιδι σε καποιον τομεα που θα νοιωθουν ποιο ικανες και ποιο δυνατες και συνηθως αυτος ο τομεας ειναι το σεξ. "Με εβλεπες χαζη ε? Τι εχεις να πεις τωρα.... :) " Το μπλα μπλα για τον αντρα ειναι οτι το ντεκολτε για την γυναικα και αμα το εχεις οι σερβιτορες ειναι sitting duck. Πρεπει ομως να τις πιασεις νωρις πριν καποιοι αγαπουληδες ξερολουκουμιαζονται στο μπαρ και δεινουν προσοχη και ανεβασμα τσαμπα.

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-02 22:39:39

Δημοσίευση: "..........στο ποιας το μνι γλυφεται" Φιλε torsk,  το μνι τι ειναι; Ειναι το μουνι στα Λαρισεικα! Δεν μιλας ολες τις Ελληνικες διαλεκτους? Οπως λεμε.... Καπ καπ απ κατ κατι καν γκαπ γκαπ :)

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-02 22:41:48

Θέμα: Απο Σκανδιναβια με αγαπη

Δημοσίευση: Και παλι η κρυοκωλη....

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-02 22:51:29

Δημοσίευση: τελικα χασαμε εμεις οι παρα κατι 30 καλες εποχες Υπαρχουν αλλες χωρες πλεον με την ιδια νοτα.... Οι προσφατες χειραφετημενες χωρες..... Κοσοβο.... (Εκει περνανε καλυτερα οι Τουρκοι ομως), Φυρομ.... Βοσνια .... κτλ κτλ

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-02 22:59:58

Θέμα: Bar woman / Σερβιτόρες

Δημοσίευση:  Αν βγεις εξω βολτα μαζι με mindreader εμεις δε θα προλαβουμε να τεκνοποιησουμε με καμια κοπελα...  Have mercy... Εγω οτι ειναι πανω απο 35 θα στο αφηνω φιλος. Εχουν πλεον ξεψαρωσει και δεν τις εντυπωσιαζω με τα μαγικα μου κολπακια κ με τα ζωδια. Η αληθεια ειναι πως με γυναικα πανω απο 38 μεχει τωρα δεν εχω παει ποτε..... :)

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-02 23:05:00

Θέμα: Τι ζωδια ειμαστε? Ποιες γυναικες μας αρεσουν?

Δημοσίευση: Εγω ειμαι Αιγοκερος.... Μου αρεσουν οι γυναίκες που συνδυάζουν την θηλυκότητα, και  το στυλ, με την απλότητα και την σεμνότητα. Πιπινια, λεπτος σωματοτυπος αλλα με κωλο! :) Και εγώ είμαι αιγόκερως. Αλλά γουστάρω η γυναίκα να έχει πιασίματα και βυζάρες! Σε όλα τα άλλα συμφωνώ!!! Μάλλον έχω θέμα! Χαχαχαχα Πάντως μας ταιριάζουν Ιχθείς σίγουρα, και αποφεύγουμε σκορπιούς και υδροχόους!!!! Οι Σκορπινες σε ξεπατωνουν.... Δεν κανουν σεξ, σε βαζουν να δουλευεις κομπρεσερ και να σκαβεις συραγγες..... Οι Υδροχοες ειναι μεσα σε καθε φαντασιωση και παιχνιδι.... τους αρεσουν οι εκπληξεις και τα ακροβατικα.....

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-02 23:10:09

Δημοσίευση: Αεεερααααα......

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-02 23:12:18

Δημοσίευση: εσυ εχεις θυληκη σκυλα και επειδη εισαι ρατσιστης ειναι ασπρη ασπρη Θα εχω την Σκυλα μου και τον κοπρο μου! :)

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-02 23:15:47

Θέμα: Πιατσα Γλυφάδα

Δημοσίευση: Συντροφοι.... λιγο παλαιοτερα γυρνοντας απο νυχτερινη καλοκαιρινη εξοδο σταμπαρα στο υψος του Αλιμου ενα μονο του μινιον πιπινε ξανθο και λιγο ποιο κατω δυο φιλες. Το ξανθο το εχασα γιατι ειμουνα μεσαια λουριδα..... στις δυο (επισεις ξανθες) φιλες σταματησα..... Ξεχασα να πω οτι ειχα μαζι μου φιλη μου και σκεφτομασταν για τριο..... Τα κοριτσια εμφανως αβγαλτα κανανε συνεχεια ερωτησεις για το τι ακριβως θελαμε να κανουμε μαζι τους, διευκρινησανε οτι δεν πανε συνηθως με γυναικες, αναρωτιοντουσαν πως θα γινει αφου εμεις ειμασταν με μηχανη κτλ κτλ οποτε τσακισε η δουλεια, χαθηκε η μαγεια της στιγμης..... Τεσπα.... ξαναπερασα απο το σημειο 2-3 φορες μετα αλλα δεν τις ξαναειδα. Ξερει κανεις αν βγαινουν ακομα? Αν ναι που? Ηταν αβγαλτες και φαινοτανε... ακομα λυπαμε που εχασα την ευκαιρια. Υπάρχουν και είναι πολύ δυνατά!!!! Βρίσκονται μπροστά στην Eurobank. 50 μέτρα πριν την Αμφιθέας, στο ρεύμα για Πειραιά. Πιο πριν άραζαν σε ένα μαγαζί με έπιπλα πριν την Καλαμακίου, και τις μάζευε συνέχεια η αστυνομία. Συντροφοι.... λιγο παλαιοτερα γυρνοντας απο νυχτερινη καλοκαιρινη εξοδο σταμπαρα στο υψος του Αλιμου ενα μονο του μινιον πιπινε ξανθο και λιγο ποιο κατω δυο φιλες. Το ξανθο το εχασα γιατι ειμουνα μεσαια λουριδα..... στις δυο (επισεις ξανθες) φιλες σταματησα..... Ξεχασα να πω οτι ειχα μαζι μου φιλη μου και σκεφτομασταν για τριο..... Τα κοριτσια εμφανως αβγαλτα κανανε συνεχεια ερωτησεις για το τι ακριβως θελαμε να κανουμε μαζι τους, διευκρινησανε οτι δεν πανε συνηθως με γυναικες, αναρωτιοντουσαν πως θα γινει αφου εμεις ειμασταν με μηχανη κτλ κτλ οποτε τσακισε η δουλεια, χαθηκε η μαγεια της στιγμης..... Τεσπα.... ξαναπερασα απο το σημειο 2-3 φορες μετα αλλα δεν τις ξαναειδα. Ξερει κανεις αν βγαινουν ακομα? Αν ναι που? Ηταν αβγαλτες και φαινοτανε... ακομα λυπαμε που εχασα την ευκαιρια. Υπάρχουν και είναι πολύ δυνατά!!!! Βρίσκονται μπροστά στην Eurobank. 50 μέτρα πριν την Αμφιθέας, στο ρεύμα για Πειραιά. Πιο πριν άραζαν σε ένα μαγαζί με έπιπλα πριν την Καλαμακίου, και τις μάζευε συνέχεια η αστυνομία. Δεν εχει Εurobank εκει..... Μηπως εννοεις το ATM της Eurobank??

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-02 23:21:56

Δημοσίευση: Βλεπω το "αερα" δε ντρεπεσαι να το γραψεις Αλβανικα...Το μουνι μονο το εκοψες κινεζικα σε μνι... Λαρισεικα ειπαμε.... Λαρισεικα......

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-02 23:26:50

Δημοσίευση: Τι δουλια κανεις, τύπε; Τα ταξιδια μου δεν εχουν σχεση με την δουλεια μου αλλα ναι στην δουλεια μου συνανταω πολλους αλλοδαπους (οχι μεταναστες)

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-03 01:08:03

Θέμα: Με ποσες γυναικες εχω παει?

Δημοσίευση: Τα νουμερα σε τετοιες ερωτησεις παντα φουσκωνουν ή μικραινουν. Γενικα μαστορευονται..... Με την ανωνυμια ισως βγουν αληθινα στατιστικα. Δεν μετρανε οι γυναικες που πληρωσαμε με οποιοδηποτε τροπο..... (Λεφτα, διακοπες κτλ κτλ)

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-03 02:46:01

Θέμα: εκδηλωση ενδιαφεροντος

Δημοσίευση: Κάθε πώληση έχει πέντε εμπόδια: δεν υπάρχει ανάγκη, δεν υπάρχουν λεφτά, δεν υπάρχει βιασύνη, δεν υπάρχει επιθυμία, δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Πολυ πολυ σοφα λογια!  :goodpost: :bravo: :thumbup:

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-03 22:22:00

Θέμα: Με ποσες γυναικες εχω παει?

Δημοσίευση: Με πολλές !! Ασπρες Μαύρες Κίτρινες ακόμα και κόκκινες. Ομως οι γυναίκες είναι σαν τα λεφτά !!  Ποτέ δεν είναι αρκετές !!! ;) ;) Κοκκινες απο τα σκαμπιλια? απο ηλιαση? Διευκρυνησε φιλος γιατι μου λειπουν απο την συλλογη μου και αρχιζω να ζηλευω.....

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-03 22:36:02

Θέμα: Χριστούγεννα με τη γιαγιά.

Δημοσίευση: Οκ. Μαλιστα! Δεν γαμαμε που δεν γαμαμε ας φτιαξουμε κατι να φαμε τουλαχιστον..... Αν εχεις και συμβουλες πως να σιδερωσω τα ρουχα μου στειλε μου το λινκ σε ΠΜ

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-03 22:37:49

Θέμα: Τα καλυτερα μελομακάρονα

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-03 22:47:15

Θέμα: Μηνολόγιον Δεκεμβρίου έτους 2019

Δημοσίευση: Φιλε pier .... Εισαι καλα?

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-03 23:08:58

Θέμα: Golden Queens

Δημοσίευση: γιατι ο Οκτωβριος 2019 εχει νεκρο λινκ? Γιατι περασε.....

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-03 23:12:17

Forum Tasks