Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Torsk (454)

Θέμα: Δωρεάν επίσκεψη στο Studio Ηλία Ηλιού 82

Δημοσίευση: Το 7!

Δημοσιεύθηκε: 2020-01-30 23:29:53

Θέμα: Σχέση με μεγάλη διαφορά ηλικίας

Δημοσίευση: πες μας ρε φιλε το κολπο αααα λες να ειναι 60 και η γκομενα 40; οποτε ναι παιζει η 20ετια Ειμαι 94 αλλα μικροδειχνω.... πανω απο 90 δεν θα με εκανες με τιποτα, εχω και το χαρισμα του μπλα μπλα οποτε..... ευκολα ριχνω τα 74χρονα πιπινακια!

Δημοσιεύθηκε: 2020-01-31 07:43:00

Θέμα: ΣΕΞ επί πληρωμή στο Αμέρικα

Δημοσίευση: Από Αμερική έχουμε καμια πληροφορία μάγκεσς?? Αν πας New Jersey, Newark ρωτα με! :)

Δημοσιεύθηκε: 2020-02-01 11:19:14

Θέμα: Βαλεντίνα

Δημοσίευση: Για 60 ευρώ; Δεν είναι ζημιά. Εδώ στην Αθήνα ούτε για φαγητό δε φτάνουν. 60 ευρω ειναι 20 σουβλακια, ενα τζατζικι, μια χωριαικη και μια πατατες........ ποσο τρως εσυ φιλε?

Δημοσιεύθηκε: 2020-02-01 14:29:31

Θέμα: Βαλεντίνα

Δημοσίευση: Τρώω λίγο αλλά εκλεκτό. Εσύ; Μαθηματικος εισαι; Καταναλωτης. Σαβουριαζω φθηνα,

Δημοσιεύθηκε: 2020-02-01 15:24:19

Θέμα: Μάτι από Eλληνίδες στο Instagram

Δημοσίευση: Κατι ψαχνει αυτο το κοριτσι.... Πελατες? Χορηγο? Σασα Μαρωνιτη

Δημοσιεύθηκε: 2020-02-02 21:46:29

Θέμα: Δωρεάν επίσκεψη στο Studio Thiseos 35

Δημοσίευση: To 7...

Δημοσιεύθηκε: 2020-02-03 08:10:18

Θέμα: Αντιπαραθέσεις μεταξύ μελών

Δημοσίευση: Οποιος θελει να φερομαι σε αρχιδια με στυλ Σεφερλη, ας πανε δελφιναριο, αντμινα... Εδω μιλαμε ελευθερα...δεν ηρθαμε να γελασουμε... Οποιος θελει γελια, ας διαβασει Τορσκ... Συντροφε pier garden πολλες φορες διαβαζω τις αρλουμπες που γραφεις και ομολογω πως αμφιβαλλω αν καταλαβαινω Ελληνικα. Οταν επισεις βλεπω τα χρεπια φωτο απο τις φαλαινες που ανεβαζεις αμφιβαλλω και παλι αν ξερω πως φαινονται οι γυναικες. Με εχεις γεμισει αμφιβολιες.... Το ποιο κοντινο που μπορει να βρει το μυαλο μου στην αναλογη κατηγορια  ειναι κατι αμορφωτοι βλαχοι που το μεγαλυτερο τους κατορθωμα ειναι οτι εχουν μεταναστευσει στην Αμερικη (Wisconsin και Chicago κυριως). Χαιρομαι που ψυχαγωγω το πολυξερο αλλαθητο μυαλο σου και ευχαριστω που μπορω να ανταποδοσω την χαρα που μας προσφερεις και εσυ. Μια που με αναφερεις λοιπον θα τσιμπισω και θα απαντησω γιατι με ολους εχεις θεμα και γουσταρεις τις αντιπαραθεσεις. Αυτο το alter ego στυλ που κοπιαρεις ειναι απο το 1980 φιλος, ξυπνα..... 2020 πλεον :) 

Δημοσιεύθηκε: 2020-02-03 20:50:31

Δημοσίευση: Φιλε Τορσκ... Σαλτα και γαμησου ρε συνταξιουχε της πουτσας...πισωγλεντη ... Ειναι πραγματικα το μονο που αξιζει να διαβαζεις εδω μεσα.... Ειναι ή Ειμαι ηθελες να γραψεις..... χα χα χα χα χα

Δημοσιεύθηκε: 2020-02-03 22:17:01

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2020-02-03 22:27:04

Δημοσίευση: Ακομα δεν αρχισα με τον καριολη αυτο... Κρυουλιαρη με ξερεις μεχρι που φτανω οταν εχω να κανω με μουνοπανα σαν τον Τορσκ... Απο τη πρωτη μερα μαλακιζεται...

Δημοσιεύθηκε: 2020-02-03 22:37:38

Δημοσίευση: Εγώ είμαι άσχετος, μπορώ να μάθω γιατί τσακώνεσαι;;;; Να σου πω την αληθεια εγω δεν ξερω..... απανταω απλα στο bulling που δεχομαι οταν το δεχομαι..... χα χα χα χα χα

Δημοσιεύθηκε: 2020-02-03 23:22:07

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Κατοπιν συνενοησεως με τον admin το δωρο μου στην Κασσαντρας 6 αλλαχτηκε με τον συμφορουμιτη Ovelix μια που προτιμαω το Ηλια Ηλιου λογω αποστασεως. Κριτικη λιαν συντομως!

Δημοσιεύθηκε: 2020-02-03 23:46:54

Δημοσίευση: Ψάχνει χορηγό.... Είσαι έτοιμος;;;; Θα πας;;;; Αν ειναι για κανενα μηνα.....

Δημοσιεύθηκε: 2020-02-03 23:50:06

Θέμα: ΣΕΞ επί πληρωμή στο Αμέρικα

Δημοσίευση: Χαχαχαχαχα...  Εσύ έχεις θέμα μαζί του!!! Τραβάς ζόρια!!!!! Τραβαει ζορια γενικοτερα..... αν διαβασεις απο εδω και απο εκει με πολλους εχει θεμα..... conspiracy theories!

Δημοσιεύθηκε: 2020-02-03 23:52:29

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Κοιτα να αντιγραψεις τη κριτικη σωστα αυτη τη φορα... Πολυ ανουσιο μπλα μπλα ιντριγκες και υπονοουμενα και κουραζεις εμας που σε διαβαζουμε μηνες τωρα και ξερουμε το αδειο φλαφλαταδικο στυλακι σου. Αν δεν μιλας μονο με αερολογιες αλλα εχεις κατι να πεις συγκεκριμενα για καποια η καποιες κριτικες που απο τα υπονοουμενα σου καταλαβαινω οτι βρηκες λαθος η ψευτικη να μιλησουμε. Αν οχι μην πεταγεσαι απλα σαν πορδη με την παπαρια σου. Δεν φταιω εγω για την παρανοια που χτιζει και πιστευει το μυαλο σου φιλος. Αν δεν εχεις κατι συγκεκριμενο να πεις τοτε κρυψου παλι πισω απο κανενα υπονοουμενο ή καμμια βρισια ή βουλωσε το αλλα περισσοτερο θα μου αρεσε να αδειασω την χαζομαρα σου με διαλογο και αποδειξεις αν τα καταφερνεις.

Δημοσιεύθηκε: 2020-02-04 00:54:21

Δημοσίευση: Το καλτσον προσεχε... Χα χα χα χα χα εμαθες και τα καλτσον ? Αμα σκιστει βαζω λιγο μανο για να μην ανοιξει κιαλλο η τρυπα μην μου ανυσηχεις. Σε φανταζομαι να ψαχνεις ενα ενα τα ποστ μου για να προλαβεις να βρισεις λιγο καυμενε...... χα χα χα χα χα Ο ιος του φορουμ! :)

Δημοσιεύθηκε: 2020-02-04 01:01:16

Θέμα: To φαινομενο "mindreader"

Δημοσίευση: pier garden Ετσι και αλλιως, άχρηστος εισαι εδω...ολο μαλακιζεσαι με τον τορσκ... Δεν υπαρχει Torsk..... Ειναι το 3ο προφιλ κλωνος του geroksouras....

Δημοσιεύθηκε: 2020-02-05 20:39:12

Θέμα: Απο Σκανδιναβια με αγαπη

Δημοσίευση: Έχω τσιμπίσει μια Φιλανδή από ένα σάιτ. Πως τις χειριζόμαστε αυτές; Όχι κάτι σοβαρό χοντρούλα κάπως αλλά έτσι για το γαμώτο να πάρω κι εγώ μια σκανδιναβή. Οποιαδήποτε πληροφορία από γνώστη θα βοηθούσε  Καλησπερα φιλος.... Τσαταρετε καποιο διαστημα και μετα Σκαιπ. Δεινεις προσοχη και επιβαιβεωση ακομα και αν αυτη ειναι αγελαστη και ελαχιστα ομιλιτικη. Της λες ποσο ομορφη και σεξυ την βρισκεις και αυτη θα σου πει οτι εχει ασχημη μυτη, πολυ ξανθο μαλλι και περιττα κιλα. Αν εισαι μελαχροινος εισαι ηδη +100 Την καλεις για βδομαδα σε καποιο νησι.... ακομα και Αιγινα. Της λες οτι εχεις ενα φιλο με ξενοδοχειο και οτι θα το εχεις τσαμπα το δωματιο..... το πληρωνεις φυσικα αλλα δεν θελει να το ξερει. Εισητηρια πληρωνει μονη της. Αν πει οτι θα ερθει με φιλη της λες οχι,,,, δεν θα πηδηξεις, ψαχνουνε guide. Ελπιζω να βοηθησα.

Δημοσιεύθηκε: 2020-02-05 21:05:38

Θέμα: To φαινομενο "mindreader"

Δημοσίευση: Του πηρες καμια πιπα; Γιορταζει σημερα... Γιορταζει? Πως τον λενε? Εσυ τετοια δωρα κανεις στους φιλους σου τζουτζουκο? Τους πιπωνεις? Ποσα γουαν? Και αυτους με το κιλο τους χρεωνεις?

Δημοσιεύθηκε: 2020-02-05 21:16:14

Δημοσίευση: Το Αλεποχωρι, παιζει; Θα το παρεις το παιδι στο λαιμο σου ρε με τετοιες μαλακιες που του λες... Φτανει ενα αγαμητο που σε εχουμε εδω μεσα...θες και αλλο; Οτι τραβας ζορι ειναι γνωστο. Μια που δεν βλεπω να το κατεχεις και να εχεις καμμια καλη συμβουλη συνεχισε να παιζεις το πουλακι σου.

Δημοσιεύθηκε: 2020-02-05 21:34:08

Δημοσίευση: Slaviani παντως ο συμφορουμιτης απο πανω εχει και καποια δίκια..... Αν ο σωματοτυπος της γνωριμιας σου ειναι οπως στην φωτο παρακατω μαλλον θα σε συμβουλεψει αυτος καλυτερα....

Δημοσιεύθηκε: 2020-02-05 21:37:32

Δημοσίευση: Γιατι ρε μαλακα; Εχεις δωσει τιποτα εσυ στο φορουμ εκτος απο μαλακιες τυπου πως ριχνεις γκομενες; Εκτος απο χαζοβιολης και ξεκουτης εισαι και μεγαλος καριολης που τολμας να πεις τετοια χαριτωμενια... Ρε ψωλη , το μονο που εχεις κανει εδω μεσα ειναι να μας λες δηθεν τι ρωμαιος που εισαι....τελικα μαλλον απο το αλλο πεζοδρομιο περπατας...παιζει να εισαι και μεγαλος πισωγλεντης ρε μαλακα....  Το φορουμ κατι μαλακες σαν εσενα το εχουν κανει τρολοφορουμ... Πριν σε καληνυχτησω και σου πω για αλλη μια φορα σαλτα γαμησου καριολογερε, να πω το φορουμ το εχεις ξεφτιλησει εσυ μαζι με τα κολληταρια σου γραφοντας για ταβλι ολη μερα.... Εσυ ρε μαλακα τι εχεις δωσει εδω μεσα εκτος απο συμμετοχες μπας και γαμησεις τσαμπα; Γιατι φυσικα δε θα σου κατσει αλλη γκομενα ασχετως τι λες εδω μεσα θρυλε του φορουμ... Σαλτα γαμησου μαλακα... Να σε κρατησει ο αντμιν να σε χαιρεται εδω μεσα μουνοπανο.... Συντομα θα γραφεις μονος με τα κλωναρια σου... Φιλος δεν ξερω την ηλικια σου αλλα για να καληνυχτιζεις απο τωρα δεν ακουγεται καλο....  Να σου θυμησω οτι η αυξηση των νευρων ανεβαζει την πιεση.... Θα πρεπει να καταλαβεις και να προσπαθησεις εστω και με την βοηθεια του θεραπευτη σου να αποδεχτεις οτι σε ενα φορουμ ο καθενας εχει αλλα ενδειαφεροντα.... Για σενα απ οτι εχω καταλαβει ειναι να βρισκεις πληρωμενο με μειωμενες τιμες και καλο προγραμμα ανεξαρτητου σιτεματος, ηλικιας ή εκτοπισματος. Εμενα αυτο δεν με ενδειαφερει. Προτιμαω εμφανιση και ας πληρωνω παραπανω. Για μενα ειναι να διαβαζω κριτικες και να ανταλλασω αποψεις για ποικιλα θεματα με "ιντερνετικους" γνωστους. Για καποιον αλλα ειναι κατι αλλο..... Ξυπνα, ηρεμησε και ξεκολλα φιλος. Παντου βλεπεις μαγισσες και φαντασματα. Α ναι.... και μη βριζεις..... ειναι αμαρτια!

Δημοσιεύθηκε: 2020-02-05 21:59:49

Δημοσίευση: Και για να μην παρεξηγουμε.... σε εχω χεσμενο γενικα αλλα καθε φορα που πεταγεσαι σαν πορδη στα ποστ μου με την ειρωνια σου και την παπαρια σου θα σου απανταω φιλος. Και να ελεγες και τιποτα.... απλα το παιζεις εξυπνος πετωντας ενα υπονοουμενο. Μην αρχιζεις αν δεν το αντεχεις και ασχολησου με τα δικα σου αλλιως ακομα περιμενω καμμια αποδειξη η εστω κανενα ονομα για τους κλωνους και τις ψευτικες κριτικες!

Δημοσιεύθηκε: 2020-02-05 22:03:54

Δημοσίευση: Γιατι ρε μαλακα; Εχεις δωσει τιποτα εσυ στο φορουμ εκτος απο μαλακιες τυπου πως ριχνεις γκομενες; Εκτος απο χαζοβιολης και ξεκουτης εισαι και μεγαλος καριολης που τολμας να πεις τετοια χαριτωμενια... Ρε ψωλη , το μονο που εχεις κανει εδω μεσα ειναι να μας λες δηθεν τι ρωμαιος που εισαι....τελικα μαλλον απο το αλλο πεζοδρομιο περπατας...παιζει να εισαι και μεγαλος πισωγλεντης ρε μαλακα....  Το φορουμ κατι μαλακες σαν εσενα το εχουν κανει τρολοφορουμ... Πριν σε καληνυχτησω και σου πω για αλλη μια φορα σαλτα γαμησου καριολογερε, να πω το φορουμ το εχεις ξεφτιλησει εσυ μαζι με τα κολληταρια σου γραφοντας για ταβλι ολη μερα.... Εσυ ρε μαλακα τι εχεις δωσει εδω μεσα εκτος απο συμμετοχες μπας και γαμησεις τσαμπα; Γιατι φυσικα δε θα σου κατσει αλλη γκομενα ασχετως τι λες εδω μεσα θρυλε του φορουμ... Σαλτα γαμησου μαλακα... Να σε κρατησει ο αντμιν να σε χαιρεται εδω μεσα μουνοπανο.... Συντομα θα γραφεις μονος με τα κλωναρια σου... Εχω κερδισει ενα τσαμπα πηδημα αλλα δεν πηγα..... Εχω κερδισε και ενα τωρα και μελεταω να θυμηθω πως ειναι το γαμησι για να καταφερω να παω στενομυαλε!

Δημοσιεύθηκε: 2020-02-05 22:10:07

Θέμα: Φεβρουάριος, εργασίες στον κήπο.

Δημοσίευση: Παντως ταβλι δε παιζω... :D Το πουλακι σου το παιζεις?

Δημοσιεύθηκε: 2020-02-05 22:18:13

Θέμα: Caissa - Δωρεαν ενα μπουκαλι

Δημοσίευση: καλος μαλακας εισαι και εσυ ρε.... :jerk off: Βαζεις τον τορσκ στο μαγαζι σου και του δινεις σοκολατες.....σου κανει καμια πιπα τουλαχιστον ο μορφονιος? Οτι σε εχω χεσμενο βλαχοτσιγγανε στο εχω πει? :)

Δημοσιεύθηκε: 2020-02-07 21:08:58

Θέμα: Ανέκδοτα

Δημοσίευση: ΤΟΡΣΚ... 50 ΓΟΥΑΝ οι 7 ΩΡΕΣ - Τα Φτυνει!

Δημοσιεύθηκε: 2020-02-07 21:43:01

Θέμα: Δωρεάν επίσκεψη στο Massage Princess, Πειραιάς

Δημοσίευση: Το 1 σε μενα!

Δημοσιεύθηκε: 2020-02-07 21:50:41

Θέμα: Κριτικές

Δημοσίευση: φιλε, εχω την υποψια οτι ο προγραμματιστης ειναι ο Τορσκ! Δεν εξηγειται αλλιως! Χα χα χα χα χα Και ελεγα... εδω δεν θα με αναφερεις? Με ξεχασες? Χα χα χα χα χα Εισαι μεγαλος καραγκιοζης! Ειμαι η εμμονη σου τζουτζουκο?

Δημοσιεύθηκε: 2020-02-07 22:08:10

Forum Tasks