Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του AlfaArsenico (2267)

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: θα προσπαθησω να παω στις 2μιση :hahaha: Εχει να γινει μεγαλος χαβαλες οταν γραψεις κριτικη! Να το ξες!  :D

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-13 02:36:11

Θέμα: Fotini , την εχει συναντησει κανεις ή ειναι χαρακτηρας του J.R.R. Tolkien?

Δημοσίευση: Δεν τις εμπιστεύομαι τις πρώην πορνοστάρ. Μπορεί να γράφουν καλά στην κάμερα, αλλά συνήθως μαζί σου είναι ήττα. Με αυτη θα φας ηττα! Εχει αλλες πολυ καλες.

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-13 10:18:19

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημερα σε ολους!

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-13 10:21:30

Θέμα: Πόσες call girls που γνωρίζουμε κάνουν ακάποτο;

Δημοσίευση: Αφού είμαστε οι ίδιοι . Δεν βλέπεις τα ονόματα? Τι περιμένεις να σου πούμε? Δεν καταλαβαίνω πραγματικά! Για το κουτσομπολιο γραφει τυπε, δεν προσφερει αλλα εχει απαιτησεις.

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-13 23:23:15

Θέμα: Μεταβίβαση δώρου

Δημοσίευση: ναι ημουν σφης αλλα στο επομενο αν κερδισεις και δεν μπορεις γιατι βαριεσε ή δεν σου αρεσουν ή εκει γυναικες και δεν πας τρως μπαν απο κληρωσεις 2 μηνακια Καντο 3 για να εχουμε καποια ελπιδα!  :D

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-13 23:26:40

Θέμα: Πληροφορίες για ανεξάρτητα κορίτσια με αγγελίες

Δημοσίευση: Αυτη τι απεγινε; Δεν την εχω δει να ερχεται τελευταια.

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-13 23:54:18

Θέμα: Συζητηση για τα κοριτσια του GDE

Δημοσίευση: Απο εδω περαε κανεις; Διδημη Κολομβιανης ( +10 χρονια) γκομενας που ειχα πριν αρκετα χρονια. Εχω μεγαλη περιεργεια.

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-14 00:05:44

Θέμα: ΚΛΗΡΩΣΗ ADULTCLUB | 1 hour Outcall

Δημοσίευση: Το 20 παρακαλω

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-15 11:51:21

Δημοσίευση: αφου μεταβιβασεις δεν γινονται λεει δεκτες πλεον Κατσε να προλαβω να παρω αριθμο και μετα βλεπουμε αν κερδισω. Εγω θα το εδινα σε εναν 30-39 χρονων σε καλη φυσικη κατασταση και με οδηγιες πως να την πηδηξει!  :D

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-15 11:54:07

Δημοσίευση: Καλημερα σε ολα τα παιδιά.

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-15 12:00:31

Θέμα: Κουβέντα για το Athens VIP girls

Δημοσίευση: Ναι, δεν έχετε άδικο, πάνω στην ένταση της στιγμής είναι εύκολο να δημιουργηθούν άσχημες εντυπώσεις με ολέθριες συνέπειες. Ευχαριστώ πάντως, θα τα ξαναπούμε σύντομα. Και εγω ειχα προβλημα με το γραφειο οταν ανοιξε, αλλα με την μεσολαβηση του αντμιν ολα συγχωρέθηκαν.  Με αφησαν με το πουλι στο χερι σε ξενοδοχειο!  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-15 12:05:44

Θέμα: Συλλογος Γκαντεμηδων Κληρωσεων

Δημοσίευση: ετσι ειναι ολοι θελουν να κερδιζουν εγω δεν ειχα κερδισει 70+ κληρωσεις σερι κερδισα 3 σε 30 μερες Επρεπε να σου βαλουν κοφτη μετα την πρωτη που κερδισες! :D

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-15 12:11:05

Δημοσίευση: Τη συνάντησα χθες. Βραζιλιάνα είναι 20 χρονών.  Είναι ένα φρέσκο αματούρι που όμως της λείπει η εμπειρία. Ευχάριστη και χαμογελαστή. Ωραιος, αλλα δεν μας λες αν ειναι οπως τις φωτο;

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-15 12:14:01

Δημοσίευση: η καρολινα ειναι Θπανιολα ακομα δεν πηγες; Καλα με αυτο το πλευρο να κοιμασε…… ερωτυλε!  :D

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-17 00:52:54

Θέμα: Συλλογος Γκαντεμηδων Κληρωσεων

Δημοσίευση: γιατι ειδικα εγω; μου κοβεις της πιπες; :olon: Τρεις φορες σε ενα μηνα;  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-15 22:32:35

Δημοσίευση: Δεν ξερω εσεις τι λετε, αλλα εχω διαλεξει το μωρο για τον νικητη!  :D

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-15 22:36:35

Θέμα: Πληροφορίες για ανεξάρτητα κορίτσια με αγγελίες

Δημοσίευση: Για την ενημερωση  :tooth: Αυτη Ειναι αυτη απο το AGN παλια Φατσα μπουγατσα, κοντη με καλο σωμα και πολυ μετριες υπηρεσιες.

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-15 22:46:44

Δημοσίευση: προλαβες κ συμμετοχη βρε θειο! μπραβο! Πρωτη φορα που δεν εκλεισαν οι αριθμοι σε μερικες ωρες :tooth: Κατσε να κερδισω και θα δεις τι εχει να γινει! Ειναι ενας παιχτης που παρακολουθω και εχουμε τα ιδια στανταρντς! :D Θα εχει αναλυτικες οδηγιες πως να την πηδηξει, και να δουμε αν το μωρο ανταποκριθει! Εννοειται αν κερδισω τον διαγωνισμο.

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-15 23:28:06

Δημοσίευση: Σε εμένα σέβη; Γιατί; Έχουμε καλό αντμιν Το γυρισαμε στις Ουκρανεζες τωρα;  :D Δεν εμαθες ακομα Ισπανικα;

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-15 23:30:20

Δημοσίευση: εμαθα μουτσο ντινερο ποκο ντινερο τσουπαρ ολα :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-15 23:59:28

Θέμα: Συζητηση για τα κοριτσια του Glamour

Δημοσίευση: Εγω θα σας ελεγα οτι πολλα απο τα μωρα ειναι εδω και μηνες, παιρνουν ενα μικρο διάλειμμα για μια δυο εβδομαδες να ανανεωσουν την βιζα τους (Τουρκια;)και ξαναγυριζουν. Οι περισσοτερες εχουν κλαταρει, η εχουν βρει σπονσορα και κανουν την δουλεια για αγγαρεια.

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-16 00:05:56

Δημοσίευση: μουναρα και τρομερο προγραμα αν ξαναρθει ειναι στα must Κατσε καλα ξουρα, καλο πηδημα αλλο οχι και τοπ που την βγαζεις. Κατσε να γραψω απομνημονευματα μιας και το ζητησες! Εχω πολυ υλικο μεχρι να φτασω σε αυτην. :tooth: Ειμαι στις ανεξαρτητες, μετά θα παω σε στουντιο, μασαζ και μπουρδελα για να την μπω στον @"clonarius"  :D

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-16 00:31:22

Δημοσίευση: Ναι, οι μεταβιβάσεις δεν γίνονται πλέον δεκτές.  Κι όποιος κερδίσει, αλλά άνευ λόγου δεν εξαργυρώσει, δεν κανονίσει το ραντεβού του δηλαδή, τιμωρείται με δίμηνο μπάν από τις επόμενες κληρώσεις. Λογικό είναι, άπαξ και κάποιοι συμμετέχουν, αλλά κάνουν προφανώς την πάπια, όταν έρχεται η ώρα για δωμάτιο και δράση. Ο λογος που ο αντμιν το εκοψε ειναι που κανουν πασα στα φιλαρακια τους με εντελως ανουσιο αποτελεσμα. Εχω πηξει να διαβαζω ´της εκανα ερωτα σαν την γκομενα μου, ωραιο σωμα ( παπαριες μαντολες απο τις φωτο) στενο μουνακι, και περασα ομορφα. Οπως εγραψα, θελω να διαβασω, της πεταξα τα ματια εξω και παραπατουσε φευγοντας χωρις να ξερει πως να με ευχαριστησει!  :axaxaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-16 00:41:03

Δημοσίευση: Σας καληνυχτιζω ολους, οβερ αντ αουτ!

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-16 00:42:55

Δημοσίευση: Καλο βραδυ σε ολους!

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-17 00:55:18

Δημοσίευση: μιλαει ο σχεδον παντρεμενος που εχει βαλει η γυναικα χυσομετρο να μετραει τα ml  νημ λειπει κατι απο την τραπεζα σπερματος σου :xahaxa: Εγω καλοπαιρναω ομως!  :tooth: Εσυ εγινες μουνοδουλος;  :axaxaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-17 01:11:46

Δημοσίευση: η ψωλουλα σου το ξερει....εεεεε η ψυχουλα σου ηθελα να γραψω μπερδευτηκα εμενα η καψουρα με την καρολινα θα μου φυγει σε 2-3 μερες εσυ φορα φακιολη και πλυνε τα πιατα χαχαχα σαν τον ακαλυπτο Δεν καταλαβες πιο ειναι το Αλφα αρσενικο στο σπιτι. Μαλλον μπερδευτικες! :xahaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-17 01:29:16

Δημοσίευση: ξερω εχεις πυγμη ζητας ζεστο νερο οταν πλενεις τα πιατσ :xaxa: Αντε τρεχα τωρα να δωσεις καμια πιπα να ξεμπλικαρεις!  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-17 01:34:17

Δημοσίευση: Όπως όλοι μας εδώ σίγουρα ξέρουμε, καμία καυλίτσα δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία ενός σκατόψυχου, ψυχοσαδιστή εραστή. Βεβαίως, βεβαίως, αν το πακέτο περιλαμβάνει επιπλέον και μεγάλο πούτσο συν συνολικά συναρπαστικό σεξ, ακόμη καλύτερα. Ο καθένας κάνει στο δωμάτιο τις επιλογές του. Προσωπικά, δεν είμαι διατεθειμένος να πληρωθεί μία καριόλα, αν δεν έχει υποφέρει σε έναν σεβαστό βαθμό πιο πριν. *lol* :hahaha: Δεν εχεις καταλαβει οτι μερικες κοπελες ξεχωριζουν και θελουν δυνατο πηδημα; Αμα την βγαζουν με πιπες συνεχεια τους μενει κουσουρι και εμεις οι Ελληνες βγαζουμε κακο ονομα. Θα λενε στις φιλες τους, παω Αθηνα να δωσω μερικες πιπες σε μερικα παππουδια και να ξεκουραστω.  :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-17 01:40:57

Θέμα: Πόσες call girls που γνωρίζουμε κάνουν ακάποτο;

Δημοσίευση: Τον ορίτζιναλ έκδοση της Γιουχάν ή τη μετάλλαξη Δέλτα; Γιατί αν εννοείς την Όμικρον, αυτή δε μετράει. Από ό,τι ακούω, αυτήν την έχει κολλήσει μέχρι κι η κουτσή Μαρία. *lol* :hahaha: Εγω εχω περασει και τις τρεις! :xaxa: Η τελευταια πριν 4 μηνες, και δεν ξανακανω εμβολιο. Δεν χρειαζεται  :shy:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-17 01:44:51

Forum Tasks