Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του AlfaArsenico (2267)

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημερα σε ολους

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-03 08:29:03

Θέμα: Συζήτηση για τα κορίτσια του Adult Club

Δημοσίευση: Και εγω δεν θα την γαμουσα ουτε τσαμπα!

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-04 06:25:00

Δημοσίευση: Καλημεεεεεερα σεξ κλαμπ!

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-04 06:29:50

Θέμα: chat για τα κορίτσια του your angels

Δημοσίευση: Καλωσορισες κουκλα μου  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-04 06:33:16

Θέμα: Συζητηση για τα κοριτσια του GDE

Δημοσίευση: Εκει που εφερνε Ρωσιδες το γραφειο, το γυρισε σε Λατινες. Σε λιγο θα δυσκολευομαστε να βρουμε Ανατολικες τανες.

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-04 23:39:25

Θέμα: ΛΑΓΩΝΙΚΟ Κ9

Δημοσίευση: Επειδη διαβαζω πολλα παρφουμαρισματα, απο εδω και περα προτεινω να γραφουν στις κριτικες τους τι βαζουν. Ελπιζω οχι κανενα πατσουλι.  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-04 23:43:34

Θέμα: Συζητηση για τα κοριτσια του Glamour

Δημοσίευση: Γαμησα την Κατερινα την μουναρα, πολυ ωραιο σωμα κοντα στο δεκα. Απο υπηρεσιες η πιπα μετρια αλλα το γαμησι ανωτερο... Δυο γυροι με αμεση στυση, περασα καλλα... Βρε συναγωνιστει τι ζημια μου εκανες. Αλλαξα γραμη και παμε Κατερινα! Θελω να γλειψω αυτους τους βυζους  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-04 23:51:05

Θέμα: Η Σοφία Παυλίδη πήγε με τον ξάδελφό της…Φετίχ ταινία

Δημοσίευση: καύλα η πιτσιρίκα...έχει ένα προσωπάκι και κορμάκι για πολλά γούστα...μακάρι να ξέραμε αν το πηγαίνει το γράμμα επί πληρωμή... Πριν το Κοβιντ ειχε ιστιοσελιδα ενας τυπος που την ειχε επι πληρωμη, κατι τρελα ποσα αν θυμάμαι καλα (€800 την ωρα). Δεν τα αξιζε/αξιζει και κωλο δεν προσφερει ουτε στις ταινιες της.

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-05 09:13:40

Δημοσίευση: Καλημεεεερα σεξ κλαμπ!

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-05 09:15:36

Δημοσίευση: εχει φερει κομματαρες το γραφειο ε Εχει ωραια μωρα καθαροαιμα σε επιδοσεις, αλλα πρεπει να ψαξεις η να ξερεις πια ειναι σαν την Ντιντα, Γιαννα, κλπ

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-05 09:26:23

Δημοσίευση: iron πίπα Έρχεται , φεύγει, ξανάρχεται κοκ αλλά δεν την είχα πετύχει ποτέ, άμεσα τηλ στο γραφείο με το που την είδα να ανεβαίνουν οι φωτό και το έκλεισα το κορίτσι. Δέκα λεπτά νωρίτερα έφτασε, με κάλεσαν και έδωσα το οκ . Ψηλό μελαχρινό κορίτσι , φατσούλα όχι κάτι το ιδιαίτερο , μακρύ μαύρο μαλλί , όμορφο ντύσιμο και χαμόγελο μέχρι τα αφτιά. (Σημειωτέων φοράει σιδεράκια τα οποία σαν να μην υπήρχαν, δεν επηρέασαν πουθενά και τίποτα, ίσως να ενοχλήσει κάποιους στο αισθητικό κομμάτι.) Χαιρετούρες με φιλί στο στόμα και ζήτησε νεράκι , σαρδέλες παστές θα έτρωγε μάλλον, πέρασε και για φρεσκάρισμα στο άψε σβήσε. Επέστρεψε με τα όμορφα εσώρουχα της και αρχίσαμε τα φιλιά με χρήση γλώσσας, κορμάκι πολύ καλό , κωλαράκος για γλύψιμο , στηθάκια ενισχυμένα κομμάτι σκληρά με ρόγα κάγκελο. Παραμέρισε το τραπεζάκι του σαλονιού και έπεσε στα γόνατα , ζήτησε την άδεια να με γδύσει και τον πήρε στο στόμα , πίπα καλή , βαθιά με παίξιμο γλώσσας, γλύφει παραδίπλα. Περάσαμε στο δωμάτιο για να την περιποιηθώ και γω , μουνάκι φρέσκο , υγραίνεται θεωρώ δύσκολα, δακτυλάκι δέχεται και μπρος αλλά και πίσω.Βάλαμε το προφυλακτικό και πρώτη στάση ιεραποστολικά , δεν χρησιμοποιήσαμε γράσο, αγκαλίτσες και φιλάκι ήθελε η νεαρά μας, αλλάξαμε στα πλάγια με το ένα χέρι στο στόμα της και το άλλο στο πλαστικό στήθος , εννοείται και το πουλί στο μουνάκι της , αντέχει και δίνει και κείνη δύναμη στο κάρφωμα. πάλι ιεραποστολικά με τελείωμα στην επίπεδη κοιλίτσα της.  φρεσκάρισμα εναλλάξ, ηλεκτρονικό σιγαρέτο και κουβέντα με την νεαρά μας επί του κανα-πέος. Της κάνω νόημα να περάσουμε μέσα, πετάχτηκε σαν ελατήριο , την κόλλησα στην κάσα της και άρχισα να γλύφω την κωλάρα της, εγώ στα γόνατα δλδ, δάκτυλο και μπρος και πίσω και κείνη να χαιδεύει το μουνάκι της, Ζήτησα μπαλονάκι και πηδηχτήκαμε στα όρθια , μπατσάκια ναι , κόντρα με την κάσα η Dida, και δώστου, Ντριν το κινητό της , πανάθεμα σε ρε οδηγέ μας έφερες το κορίτσι νωρίτερα και θα το πάρεις και νωρίτερα; αμ δε! πάμε μέσα της λέω στο δωμάτιο , στα 4 στήθηκε και ξανά μες το μουνάκι της, αλλάξαμε με εκείνη να με καβαλά και να αρχίζει τα βαθιά καθίσματα το κορίτσι μας , τα χέρια μου στην κωλάρα της για υποβοήθεια και συντονισμό. Έτοιμος για εκσπερμάτωση και είπα να της τα δώσω στα σιδεράκια, την ξάπλωσα και μες στο στοματάκι της τα πήρε. Κατευθύνθηκε προς το μπάνιο ξεπλύθηκε κτλ , ντύθηκε στα σβέλτα , έκανε κοστολόγιο και καληνύχτα σας. Συνηθως δεν καθεται πανω απο 2-2.5 εβδομαδες. Ειναι για τρελα γαμησια και το ζει.

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-05 09:28:14

Δημοσίευση: Καλησπερα στα παιδια του σεξ κλαμπ.

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-06 16:40:44

Δημοσίευση: Συγχαρητηρια στον @"Fabio" για την νικη του στον διαγωνισμο. Να δω τωρα τι θα διαλεξει!  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-07 23:22:38

Θέμα: Κουβέντα για το Athens VIP girls

Δημοσίευση: Εγω θα περιμενω για αυτην την λατινα και με κωλαρα παρακαλω!  :xaxa: Μετα διακοπες.  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-07 23:28:37

Δημοσίευση: καλα, τσαμπα τους τα δινουν και βαζουν 1 στο vfm :jerk: :jerk off: :topezo: :tooth: :tooth: :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-07 23:32:35

Δημοσίευση: Ευχαριστώ  Πραγματικά δεν ξέρεις ποια να πρωτο διαλέξεις  προς το  τέλος της βδομάδας θα πραγματοποιησω το ραντεβού θα δω ποιές θα είναι τότε  θα μελετήσω τις κριτικές και τα σχολια και βουρ  για συγγρού  Πολύ καλά λογια διαβάζω για μισελ και ντάσα  κ η πατριτσια  μου αρέσει αλλά νομίζω έχει και θετικά κ αρνητικά σχόλια .οποια πρόταση δεκτή Μισελ και Ντασα αντιδιαμερτικα διαφορετικες. Μισελ = GFE ομορφο, Ντασα= PSE βαρβατη και απαιτητικη.  Πατρισια δεν εχω παρει.

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-09 07:30:41

Δημοσίευση: Καλημερα σε ολους!

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-09 07:37:33

Δημοσίευση: Gooooooood morning Sex Club!

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-11 06:54:59

Δημοσίευση: Θα γραψω και μια κριτικη για την Κατερινα, αλλα εχω καυλωσει με αυτην την Βραζιλιανα! Ειναι σαν να σε προκαλει, ελα να με γαμησεις!  :D Οσο για την Angel/Adele την ειχα παρει παλια και με κωλο, μικροκαμωμενη αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-11 07:08:50

Δημοσίευση: εχει μουτζουρα κι αυτη :tooth: :D :D :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-11 07:12:06

Δημοσίευση: Βρηκα και φωτο απο Angel/Adele   :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-11 07:30:09

Δημοσίευση: θα την δοκιμασω σημερα και θα σου πω Τι να δοκιμασεις, για μια πιπα θα πας και τιποτα αλλο.  :hahaha: Να φρεσκαρεις τα Ισπανικα που σου εγραψα, Κολομβιανο το μωρο και με κωλαρα!  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-11 17:57:11

Δημοσίευση: Καλα ξεκινησε η μερα,  :DD:   το βγαλει το πρωκτικο απο το μενου απ οτι ειδα Ναι και ζοριζοταν αρκετα οταν το ειχε! Οι πιο πολλες οταν αποκτησουν πελατεια στην Αθηνα το κοβουν, η το δινουν διακριτικά.

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-11 18:01:01

Δημοσίευση: Γαμησα την Τιφανι εχτες. Κανει καλο στοματικο και γουσταρει γλειφομουνι. Δυο γαμησι και ο χρονος δεν καταλαβα για ποτε περασε. Αξιζε η δοκιμη Μα εισαι πολυ μερακλης τυπε για να την γαμησεις!  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-12 00:17:25

Θέμα: Ρεβέκα- Σε εκπλήσσει με το ρεπερτόριο στις στάσεις…

Δημοσίευση: Τυπε το μωρο δεν εχει τιποτα φυσικο πανω της. Πειραγμενη μυτη, χειλια, γναθω, βυζια, και κωλο! Εισαστε στα καλα σας; :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-12 00:24:31

Δημοσίευση: μάλλον σε πήρε ο ύπνος σήμερα μου φαίνεται :haha: Μπορει και να μην του σηκωνόντανε σημερα, που ξερεις;  :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-12 00:29:05

Δημοσίευση: τοσο τζοκερ παιζω στις κληρωσεις για το φρι φακ κι εχω παρει τρια αρκιντια :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-12 16:49:27

Δημοσίευση: καλημέρα σε όλα τα καλά παιδιά και μύστες!! μετράω αντίστροφα τις ώρες για σούπερ μίτινγκ με ανεξάρτητο πιτσιρίκι για τρελλά κόλπα και μετά σπατσάρισμα διακοπάρες με γεροξούρα παρέα που με προσκάλεσε να τον συνοδεύσω σε ένα πορνοτουρ σε μπρατισλάβα, πράγα,βουδαπέστη,βουκουρέστι, βερολίνο,βιέννη...αυτός πληρώνει οπότε κλάιν... Και εγω μεσα ειμαι!  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-12 16:59:09

Δημοσίευση: Εγω θελω να δω τι θα κανουν ολα τα μωρα Δεκαπενταύγουστο που θα αδειασει η Αθηνα.

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-12 17:03:57

Δημοσίευση: Καλημερα σε ολους!

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-13 08:39:59