Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του AlfaArsenico (2267)

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημερα σε ολους

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-22 08:01:20

Θέμα: Συζητηση για τα κοριτσια του Glamour

Δημοσίευση: αυτή ήταν σαν vlada 5-6 χρόνια πριν από της κοπέλες που έκαναν τότε το γκλάμουρα αυτό που είναι τώρα Ευχαριστω παιχτη μου, θα δοκιμασω τοτε! δηλαδη δεν ειναι BJE? :mouthfuck: Δεν νομιζω.  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-22 14:55:45

Θέμα: chat για τα κορίτσια του your angels

Δημοσίευση: κανε μου το πιο λιανά :lol: Οπως λεμε εγκυκλοπαίδεια Βριττανικα!  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-22 15:11:45

Θέμα: Συζήτηση για τα κορίτσια του Trust your Lust

Δημοσίευση: Δεν πηγαν και πολυ μακρυα!  :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-22 16:10:01

Δημοσίευση: Καλημερα και καλη ανασταση.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-23 07:55:08

Θέμα: Έλενα Χατζή: Η τοπ μιλφάρα...

Δημοσίευση: Μπορείτε να σκεφτείτε μεγαλύτερη μιλφάρα από την Έλενα Χατζή;;; Πάτα εδώ για να δεις τις ταινίες της... Δεν χρειαζεται, την εχω δει απο κοντα. Μια χαρα γυναικα ειναι!  :)

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-23 07:58:51

Θέμα: ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ

Δημοσίευση: Την  Λολίτα Παπαδοπούλου θέλουμε να βάλετε σε τσόντα gangbang!!!! ;)ωραία Λιγο σιτεμενη δεν ειναι;

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-23 08:02:17

Δημοσίευση: Παιδες, αυτη κατι μου θυμιζει. Εχουμε τιποτα λαγωνικα να την ψαξουν; Εγω θα ξεκιναγα στις πορν σταρλετς της Ρωσιας.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-23 10:22:27

Δημοσίευση: Το πρωτο πραγμα που θα δεις μπαινοντας στο κυριως δωματιο ειναι 3 εικονες τοποθετημενες μπροστα απο την τηλεοραση Το καινουριο ξενοδοχειο στο Μεταξουργειο εχει εντυπωσιακα δωματια Το δε ντουζ που ειχε το δωματιο της Τζωρτζινας ειναι με γυαλινους τοιχους κατι που το ειχα συναντησει πρωτη φορα σε ενα ξενοδοχειο στη Βαρκελωνη 20+ χρονια πριν Η Τζωρτζινα σε εμφανιση δεν απεχει πολυ απο τις φωτογραφιες θα ελεγα οτι ειναι ακριβης στο 95% Το στηθος της ειναι εντυπωσιακα ομορφα φτιαγμενο στο ματι αλλα λιγο σκληρο, εχει ομως ρογες που βγαζουν ματι. Κορμι γυμνασμενο και αυελικτο καθωτι χορευτρια.ΔΕΝ φιλαει με γλωσσα, αλλα γλυφει και ρουφαει τα παντα, ρουφαγε με τοση μανια τα αρχιδια :bballs: που σχεδον με ποναγε απο το βακουμ. Πιπα επιασα λαρυγκι αλλα δεν ειμαι τιτανομεγιστος, εκανε MF μονη της Σε συμπεριφορα και στο σεξ ειναι παραπανω απο εξαιρετικη, εσεις η μη ρωσσοφωνοι ισως δυσκολευτητε στα αγγλικα της τα οποια ειναι φτωχα αλλα επαρκη Της αρεσει το γλυφομουνι αλλα οχι το 69 γιατι λατρευει να κανει πιπες και θελει να επικεντρωνετε εκει και να μην αποσυντονιζεται!!!!!!!! Οποτε ειχαμε στοματικο εναλαξ, ο καθενας με την σειρα του Τρομερο μασαζ :masazaki: μετα απο ενα 40λεπτο ρεσιταλ σεξ και πιπας, απο την πατουσα μεχρι την κορυφη του κεφαλιου. Να το δοκιμασετε!!!!! Μιας και σημερα ειναι του Αγιου Γεωργιου τελικα η Τζωρτζινα τον ξεζουμησε τον δρακοξουρα Καλα γαμησια αδερφια Πρεπει να εισαι πολυ μερακλης για να πηδηξεις την Τζωρτζινα!  :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-28 01:53:57

Δημοσίευση: Εγω περασα απο την Ντιντα ξανα και περασα φινα. Τι γυναικα ειναι αυτη! Μαλλια μεχρι την μεση και πολυ κινκι πηδημα.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-28 02:00:55

Δημοσίευση: Δεν μου αρεσει και τοσο η φατσα της απο σεξ ακομα δεν την εχω δει Εχασες γιατι σταματησε τις βιζιτες.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-28 02:03:41

Θέμα: call girl με κοντά μαλλιά!

Δημοσίευση: Θα επερνες βιζιτα με ξυρισμενο κεφαλι;

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-28 02:10:17

Δημοσίευση: την πηρες ανεξαρτητη η απο το ντιβα; Ανεξαρτητη!

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-28 02:25:47

Δημοσίευση: την ειχα σταμπαρει απο το προηγουμενο τουρ της αλλα δεν εκατσε ηταν τοτε συγγρου και δυο φορες που εφευγα αυτη γυρναγε με πολυ γαματο ντυσιμο δεν θα μου γλυτωνε ο κοσμος να γυρναγε τουμπο και ναι γλυφομουνι δεν κανω σε ολες με αυτη το γουσταρα Νεα αποκαλυψη; Γλυφομουνι δεν γουσταρεις;  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-28 02:28:00

Δημοσίευση: λαθος εισαι αρσενικε η γκομενα απο κορμι και συμπεριφορα τα σπαει και με το εντονο μαυρο κορακι μαλλι τα καζακικα χαρακτηριστικα της την κανουν για πολλα γαμησια σαν γκομενα απο σκυλαδικο Σιγουρα απο σκυλαδικο!  Γαβ γαβ  :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-28 02:31:11

Θέμα: call girl με κοντά μαλλιά!

Δημοσίευση: μονο με ξυρισμενο μουνι αλλα εχω παρει νεγρα στην Ολλανδια με σχεδον ξυρισμενο μαλλι Και εγω εχω παρει μαυρη στις Μπαχαμες! :taksinw:

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-28 02:38:08

Δημοσίευση: καλα τραγουδα μαλλον αυτη θα τραγουδα με το πουτσο για μικροφωνο κανονικη ορχηστρα :orxistra: παρε την κι αμα δεν σου αρεσει θα σκισω τα πτυχια μου θα σου κανει κατι σπαγγατα..... Θα με τυλιξει κομβο!  :xynw:

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-28 02:40:52

Δημοσίευση: Εγω την εκοψα αλφα θυλικο! Εμπειρη και επαγγελματιας στο κρεβατι, αλλα και ενδιαφερουσα στην συζητηση.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-28 02:42:59

Δημοσίευση: εγω το ειπα τωρα νυπτω τας αρχιδας μου απο εβδομαδα θα το ριξω στις ανεξαρτητες Οταν βρεις την Νασια 23 σφυρα μου!

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-28 02:44:24

Δημοσίευση: Καλημερα

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-28 09:00:12

Θέμα: Εμινέ: Το νέο αστέρι της Sugarbabes.tv

Δημοσίευση: Λιγο σκυλοφατσα, αλλα αξια !

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-28 09:12:17

Δημοσίευση: Παιδες, αυτη κατι μου θυμιζει. Εχουμε τιποτα λαγωνικα να την ψαξουν; Εγω θα ξεκιναγα στις πορν σταρλετς της Ρωσιας. Πρωτη μερα διαθεσιμη Δευτερα μετα το Πασχα. Ηταν ρεπο για μια εβδομαδα σχεδον. Αματουρι καλο και ευχαριστο!

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-28 09:22:34

Δημοσίευση: Καλησπερα! Γαμησα την Βαλερια εχτες και περασα καλα. Ειναι λιγο πιο αδυνατη απο οσο πρεπει αλλα εχει ωραιες καμπυλες. Απο προγραμμα κανει καλο στοματικο. Η προσποιηση σχεδον στο αληθηνινο και δεν τα παραταει μεχρι το τελευταιο λεπτο. Ηταν πιομενη;

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-28 23:53:08

Θέμα: Συζήτηση για τα κορίτσια του Dream Girls

Δημοσίευση: Να δοκιμασετε την Ελενα. Πολυ φινο κοριτσι με τρελς καυλες. Η πιπα της ειναι αριστη και στο γαμησι γαμιεται τρελα σε ολες τις στασεις. Μια ωρα ειναι λιγη με αυτο το μωρο Τυπε η Ελενα οταν γυρισει θελει 400 την ωρα. Ασε καλυτερα απο Οκτώβριο γιατι τωρα θα μεγαλοπιανεται στην Μυκονο!

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-29 00:06:26

Θέμα: Πρωκτικό σεξ!!! Φυσιολογικό ή όχι

Δημοσίευση: Σε ολες μου τις σχεσεις η κοπελα μου εδωσε τον κωλο της. Μια ηταν παρθενα στα 36 και μετα απο προετοιμασια μιας εβδομαδας εδωσε κωλο. Απο τοτε απαιτουσε κωλο σε καθε συναντηση και ειχε εντονο οργασμο. Ο κωλος δεν ειναι σαν το μουνι που υγραινεται και μπαινεις, θελει προετοιμασια και στοργη. Δεν υπαρχει γκομενα που αν την μαθεις σωστα δεν θα ευχαρηστηθει να τον παιρνει και απο τον κωλο. Ολα τα τουρακια που δινουν κωλο, φοβουνται γιατι οι περισσοτεροι πελατες δεν ξερουν πως να τις γαμησουν απο πισω. Δεν εχει σχεση το μεγεθος αν την προετοιμασεις σωστα, και ειναι πολλες που μου τον εδωσαν χωρις να τον εχουν στο προγραμμα. Ειναι θεμα εμπιστοσυνης οτι ξερεις τι κανεις. Εμενα τον κωλο μου τον εμαθε μια γνωστη πορν σταρ που επαιρνε τεραστια μεγεθη απο πισω.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-29 00:21:46

Δημοσίευση: παντως ο yourangelολόγος του σαιτ περασε κι απο εκειι φυσικα ποιος αλλος ο @"Paparovicz" the impaler :bistroseks: Πρεπει να ειχε περασει πριν απο μενα, γιατι μου φανηκε λιγο ανοιχτη και κουρασμενη!  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-29 00:25:26

Δημοσίευση: Απο εδω περασε κανεις; Σιντι

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-29 00:29:49

Θέμα: Συζήτηση για τα κορίτσια του Trust your Lust

Δημοσίευση: Η Cloe ειναι Κουβανεζα και οχι Βραζιλιανα. Μουφα αγγελια ειναι γιατι ειναι στο Ηρακλειο τωρα σαν ανεξαρτητη.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-29 00:56:43

Δημοσίευση: Καλησπερα σε ολους.

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-29 15:42:21

Δημοσίευση: Εγω προτιμώ την Ελληνίδα Αφροδίτη Κάνει σπέσιαλ πίπα deepthroat Και δίνει κουλούρι!!!! Έξτρα έχει και φωτογραφία βίντεο Και έχει γυρίσει και επαγγελματικές τσόντες!! ;) Εχουν μια διαφορα ηλικιας ισως και 30 χρονια μεταξυ τους.  :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-30 01:10:19