Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του gpd (9922)

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-06 10:59:15

Δημοσίευση: Καλημέρα και Χρόνια Πολλά στους Γιάννιδες- Ιωάννες και Προδρόμους

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-07 11:20:18

Θέμα: Συζητηση για τα κοριτσια του Glamour

Δημοσίευση: οκ Όμορφη, περιποιημένη , γόβες, μαύρη παντελόνα, δερμάτινη μπουφανιά και το ολόσωμο κορμάκι της. Φιλή από την πόρτα εισέπραξα και πέρασε μέσα, είπαμε δυο κουβέντες και ζήτησε να περάσει για φρεσκάρισμα αφού ήπιαμε και δυο γουλιές λευκό οίνο. Κορμάκι καλό φυσικό, με πολύ λίγες μπογιές και χωρίς αισθητικές πλαστικοποιήσεις, μόνο την μυτούλα της έχει πειράξει λιγουλάκι αλλά εάν δεν στο πει ίσως να μην το καταλάβεις. Βυζάκι μικρό και κωλαράκι οκ. Επέστρεψε γυμνή και έκανε νόημα να περάσουμε στο δωμάτιο, φιλιά μπόλικα στα όρθια και άρχισε να κατεβαίνει , στα γόνατα πια και πιπούλα καλή ήταν όχι αρκετή βαθιά και παρέμειναν το καλαμπαλίκια στεγνά. τον έτριψε και στα βυζάκια της. Θέση για γλυφωμούνι πήρε , δάχτυλα γιοκ μπρος και πίσω.καπότα και μπήκα ιεραποστολικά, πόναγε γιατί λέει big , σιγά-σιγά πιάσαμε πάτο, είτε γρήγορα είτε αργά είχαμε κάποιες γκριμάτσες πόνου αλλά το ξεπεράσαμε αφού έβαλε τζελάκι. Στα 4 στήθηκε , ανέβασα ρυθμό έφαγε και τις μπάτσες της χωρίς αρνητικές αντιδράσεις και κατέθεσα εντός.Φρεσκάρισμα σιγαρέτο , κουβέντα , χρήματα και άντε και του χρόνου.

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-07 13:30:16

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-08 12:08:13

Θέμα: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FREE FUCK

Δημοσίευση: το 1 παρακαλώ

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-08 13:42:17

Δημοσίευση: καλημέρα

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-09 08:21:29

Θέμα: Πόσες call girls που γνωρίζουμε κάνουν ακάποτο;

Δημοσίευση: Με το στάνταρτ rate Που πληρώνουν όλοι. Οχι εξτρα! Και μερικλες φορες και χωρίς rate στα ρεπό. Είδα 16 διαφορετικά κορίτσια μεσα στο 2022. Τα 4 εκατσαν έτσι πάνω στη φάση και πάνω απο μια φορά. Φυσικά τα κορίτσια είναι γνωστά. Την μία την γνωρισες εσυ ξανθιά και εγώ μελαχρινή. Αυτή μου έκατσε απο το πρώτο ραντεβου. Την δευτερη την ξέρεις επίσης, τα έχουμε ξαναπει , την τρίτη την ξέρει ο φίλος σου ο feragamo και την τέταρτη δεν την ξέρει κανείς. Μια ξέρει ο ένας , μια ο άλλος και μια ο παράλλος πες και την τέταρτη σε εμάς , δίκαια πράγματα

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-09 11:30:50

Δημοσίευση: Εσυ ξέρεις την φίλη της τεταρτης. :)

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-09 12:07:06

Θέμα: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FREE FUCK

Δημοσίευση: τσακ μπαμ συμπληρώνονται και γω τσίμα τσίμα πρόλαβα

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-09 12:11:19

Δημοσίευση: καταλαβα :) γισ ποια λέει γέροντα;

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-09 21:27:56

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-10 08:58:36

Θέμα: Your Angels Promo

Δημοσίευση: H Alisa εχει ολο ρεπο :s μίλα με το γραφείο για να σου κάνουν επέκταση των 10 ημερών

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-10 20:58:04

Θέμα: Οι πολυγαμιάδες (κριτικοι)του sexclub. Το τοπ τεν

Δημοσίευση: Οι τρεις σας μαζί, καμιά πεντακοσαριά κριτικές έχετε όλες-όλες.  Δεν είναι κάτι, με λίγη διάθεση για πήδημα σας ξεπερνάει σε ένα καλό λοκντάουν ο καθένας. *γεεεεεέλια* xaxaxaxaxa¨¨ :haha: :axaxaxa: και μιλάς μόνο για αυτές εδώ τις καταγεγραμμένες , ειδάλλως δεν μας φτάνετε και να ψοφίσουμε :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-10 22:21:22

Θέμα: chat για τα κορίτσια του your angels

Δημοσίευση: πριν τρεις μερες ήταν, φτάνει

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-10 22:38:37

Δημοσίευση: θα εχει ακομα hangover ναι

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-11 00:47:26

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-11 08:57:23

Δημοσίευση: Αν βαλεις τις 239 μισαωρες κριτικες για πιπα μονο, εισαι στις 120 για μια ωρα κριτικες!  Τα μισαωρα για μια πιπα δεν μετρανε! Αυτο που μετραει ειναι να πηδηξεις δυνατα το μωρο, να της δωσεις την μητρα στο χερι, και να παραπαταει φευγοντας μην γνωριζοντας πως να σε ευχαριστησει.  :D πάρτα γέρο σε τάπωσε.

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-11 09:45:59

Δημοσίευση: δυνατό χαρτί Με το γραφείο όλα καλά και το κορίτσι μας στην ώρα του χτύπησε το κουδούνι.Μελαχρινό κορίτσι με την δερματινιά να καλύπτει το κορμάκι της, μπότα πάνω από το γόνατο και αυτή δερμάτινη, τζιν φούστα μακριά μέχρι τον κώλο δλδ.Χαμογελαστή πέρασε μέσα και ζήτησε νεράκι.Πρόσωπο όμορφο , βαμμένη ελαφριά , μήκος-πλάτος-ύψος-ηλικία σύμφωνα με την καρτέλα της , σωματότυπο όχι σαν τα ρώσικα που έχουμε συνηθίσει αλλά μια χαρά φαινόταν.Είπαμε δυο κουβέντες στη μητρική μας γλώσσα και πέρασε για μπανιάρισμα. Φόραγε ένα μαύρο κορμάκι στην επιστροφή και όρμησε . Γλωσσόφιλα φουλ η νεαρά μας και αποκαλύψαμε το κορμάκι , βυζάκι μικρό, τρυφερό και ζωντανό, πωπουδάκι αφράτο και στην θέση του έτοιμο για δάγκωμα και σκαμπίλια.Ο αγώνας είχε ένα μακροσκελές έντονο ημίχρονο, φιλιά είπαμε με γλώσσα, χαστούκια, μαλλιοτράβηγμα (μην το παρακάνουμε παλικάρια μου), νυχιές, δάχτυλα μπρος και πίσω , δονητές, πίπα καλή με λίγη χρήση χεριού , βαθιά μπασίματα δεν είχαμε πνιγόταν το μικρό και τρέχανε τα σαλάκια της. Περιποίηση στην μουνάρα της κάναμε με γλώσσα-δάχτυλα και δονητές. Τζελάκι δεν είχε το πρόγραμμα , φυσικά μπαλονάκι βάλαμε και εισχώρησα ιεραποστολικά, μετά με καβάλησε, στα 4 και τέλος πάλι ιεραποστολικά με τελείωμα μες το μουνάκι της. Χτυπιέται το κορίτσι πάνω στο πέος, θέλει να σε ευχαριστήσει, βογκάει δείχνει ότι καυλώνει και τελειώνει . περάσαμε για φρεσκάρισμα και σιγαρέτο.Καλό τυπάκι φαίνεται , κουβεντιάσαμε και κανά δεκάλεπτο, πρόσχαρη ,χαμογελαστή. Ίσως το δυνατό χαρτί του γραφείου αυτόν τον καιρό.

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-11 10:54:02

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: για χτες μπορώ να σας πω , έφαγα το μουνάκι της Εμμανουέλας, για σήμερα δεν ξέρω ακόμη αλλά μου έχει ανοίξει η όρεξη πάλι.

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-11 13:00:39

Θέμα: Σειρές που αξίζει να δεις

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-11 13:06:13

Δημοσίευση: καλημέρα

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-12 08:19:27

Δημοσίευση: σειρα εποχης; ναι,  δεν το βλέπεις;

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-12 08:21:11

Δημοσίευση: καλημερα σημερα κληρωνει αλλη μια νικη για εμενα Κάτσε να εξαργυρώσεις την προηγούμενη πρώτα

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-12 10:30:59

Δημοσίευση: δεμ ειμαι και πολυ φανατικος των σειρων εποχης ειδα το 9ο επισοδειο του Tulsa King α την πουτανα Τί την πέρασες για φτηνή γκόμενα ;

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-12 10:32:42

Θέμα: Έχεις κερατώσει ή έχεις υπάρξει 3ο πρόσωπο;

Δημοσίευση: εμένα όλες οι βίζιτες με έχουν κερατώσει και με πάρα πολλούς μάλιστα τα 15 τελευταία χρόνια που ασχολούμαι με το άθλημα αυτό

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-26 21:01:23

Δημοσίευση: Εσύ μου φαίνεται ζηλεύεις, επειδή τα κορίτσια περιμένουν ουρά, και γονατιστά στα πόδια, να πάρουν πίπες στον κύριο Ξούρα.   :haha: γονατιστά στα χέρια δεν γίνεται

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-12 19:24:16

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-13 08:29:49

Θέμα: ΚΛΗΡΩΣΗ ADULTCLUB | 1 hour Outcall

Δημοσίευση: κι εγω το 19

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-14 16:07:51

Θέμα: Χρησιμοποιείτε κρυπτονομίσματα;

Δημοσίευση: Μήπως, άμα είχα πουλήσει το οικοπεδάκι στο Βρωμοπούσι κι είχα βάλει τα λεφτά σε Bitcoin, θα είχα χεστεί στο τάληρο; *λολ* Ή μήπως, ακόμη και αν, θα είχα φάει και το οικοπεδάκι και τα κέρδη μαζί στις πουτάνες ; *lol* :hahaha: και συ στο βρωμοπούσι έχεις οικόπεδο;

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-14 16:13:11

Δημοσίευση: Καλησπέρα μάστορα αντιμετωπίζω πρόβλημα μεγάλο, τα gif μου δεν ανεβαίνουν και θα πρέπει να λάβω δραστικά μέτρα!

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-14 16:25:42