Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του P.vim (6049)

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: το call girls athens ειναι ενα πρακτορειο που φερνει καλα κομματια και ανανεωνεται Παιρνει ακομα περιθωρια βελτιωσης  σε μερικους τομεις  Πιστευω εχει "κοψει" απο αγν Πρόσφατη συνάντηση με Αρετή, θα ακολουθήσει κριτική. Παρακάτω συνοπτικά τα + και τα - +Ψηλή +Πίπα με dt και mouthfuck οσο γουστάρεις, δεν καταλαβαίνει τίποτα, ο ορισμός του no gag reflex +Ντύσιμο με σέξι εσώρουχα +Δεν λέει όχι σε κάτι, ακολουθεί στα πάντα +Δέχτηκε αδιαμαρτύρητα να στήνεται όπως θέλω και να το παίρνει όλο μέσα καθώς και σφαλιάρες στην κωλάρα της -Επιμελής αποτρίχωση, βέβαια της δίνω το ελαφρυντικό πως είναι μελαχρινή -Μηδενικές πρωτοβουλίες και διάθεση, εντελώς μηχανική -Διάθεση ξεπέτας γενικά -Γενική συμπεριφορά ντεκαυλέ, ίσως το έχει πάρει λίγο πάνω της. Χαρακτηριστικό αφού έκανα το ντουζ μου κάνει "μωρό θες και δεύτερο γύρο?" ενώ ακόμα είχαμε 25 λεπτά μπροστά μας -Αρκετό φώτοσοπ ειδικά στον κώλο, μην περιμένετε την κωλάρα των φώτο είναι αρκετά μεγαλύτερη, χρειάζεται επειγόντως γυμναστική Συνοπτικά πρόκειται για ένα νέο μωρό, ελληνίδα, θα επαναλάμβανα την συνάντηση μόνο αν δεν είχα άλλη εναλλακτική. Η πίπα της έσωσε το ραντεβού, αλλιώς θα επρόκειτο για αποτυχία Διαθεση ξεπετας πρωτη φορα το ακουω

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-30 22:31:08

Δημοσίευση: Φίλε σου έχουν κάνει πολλές φορές την ερώτηση βγαίνοντας από το ντουζ μετά την πράξη «μωρό θες και δεύτερο γύρο;» Ενώ μένουν 25 λεπτά; Οχι νομιζω καμια φορα  Αλλα γι αυτη λεω δεν εχω ξαναακουσει να την λενε ξεπετα

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-01 00:23:47

Θέμα: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FREE FUCK!

Δημοσίευση: Το νο2

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-01 16:19:48

Δημοσίευση: Πιστευω θα εχω γυρισει και πονταρω στο 6. Ευχαριστουμε για το διαγωνισμο Μου το φαγες

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-01 16:22:03

Δημοσίευση: Επισης ποτε κληρωνει? Ολο ξεχναει το γραφειο να ενημερωσει

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-01 16:23:06

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: αρκει να μπορεις να κανεις διαλογο κι οχι μονολογο Εγω μια χαρα διαλογο κανω , αλλοι σπαμαρουν και κανουν μπαμ,

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-01 16:26:04

Δημοσίευση: Μπαμ η ΠΑΜ; :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-01 16:36:26

Δημοσίευση: Είναι ένα επίκαιρο ερώτημα Διαγωνισμος ειναι για σενα ΠΑΜ Ελα να σου δειξω τις φιλες μου  Γκλμ   ,γιορ, γδε,  κλαμπ :axaxaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-01 16:56:44

Δημοσίευση: Όλο ερωτήσεις είσαι... Χαχα Απαντησε μας εσυ τοτε που κανεις τον εξυπνο :dodgy:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-01 17:27:46

Δημοσίευση: Μην τρεχετε , δεν κλεινει σημερα   Και αυριο μερα ειναι  :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-01 17:30:29

Δημοσίευση: κατσε να κλεισουν οι συμμετοχες βρε ανθρωπε,μη βιαζεσαι χαχα Καλα κατσε να βγει το νουμερο σου και να μην λεει ποτε κληρωνει , και να κληρωνει την επομενη  Μετα να σε δω  :axaxaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-01 20:22:38

Δημοσίευση: εξαλλου πως περιμενεις να ξερεις ο αντμιν ποτε κληρωνει απο τη στιγμη που ουτε οι ιδιοι οι προπατζηδες δεν ξερουνε γιατι εχουνε χασει τη μπαλα αυτες τις μερες. :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: αντι για αυριο κληρωνει σημερα,οποτε σημερα το ξεχναμε γιατι αποκλειεται να συμπληρωθουν οι συμμετοχες. αντι για την κυριακη κληρωνει το σαββατο στις 16μιση,οποτε κ για κει οριακα μας βλεπω να συμπληρωνουμε :hahaha: :hahaha: :hahaha:  περισσοτερο για τριτη του πασχα το κοβω να παμε να γαμησουμε κ χορτατοι μετα απο τοση εξαντλητικη νηστεια που χουμε κανει :hahaha: :hahaha: :hahaha: Εγω το βλεπω για σαββατο αφου δεν εχει κληρωση κυριακη

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-01 20:23:36

Δημοσίευση: μας κοροιδεύεις βρε μπαγάσα Οχι αληθεια λεω βαζω και στοιχημα

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-01 20:58:50

Θέμα: Καλύτερο Burger Αθηνών και περίχωρων

Δημοσίευση: Μεγάλη εβδομάδα και τρώτε μπεργκερ Δεν τρωμε , αναφερομαστε σε burger , και να τρωμε αυτη να ειναι η μονη αμαρτια οταν ερθει η ωρα της κρισης  Τι να το κανω να μην τρωω burger και να μην τηρω τις 10 εντολες ?

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-01 23:26:28

Θέμα: Magic Girls chat

Δημοσίευση: η σταυρουλα εφυγε; Εε ναι την ηθελες  την φολιτσα σου εε? :xaxa: Και ροξι απουσιαζει

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-02 10:13:10

Θέμα: Αnna24, το απολυτο tiny/petit αλανι!

Δημοσίευση: δηλαδη με ρουχα στο δρομο δεν θα πεις πω πω μια κωλαρα ουτε πω πω βυζαρες Εεε ναι πιο πολυ σκιννυ φαινεται παρα  κωλαρα και βυζαρες

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-02 10:17:18

Δημοσίευση: Αφου σας ειπα ρε παιδια μην τρεχετε , δεν κλεινει χθες στο ρελαντι  :axaxaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-02 10:21:11

Δημοσίευση: καθε αλλο παρα φολα ειναι το κοριτσι απο εμπειρη πηγη Και γω τι ειμαι , δεν ειμαι εγκυρη πηγη ? :axaxaxa: Αφου την εχουμε παρει λεμε και ηταν μετρια στην καλυτερη  Διαβασα "εγκυρες " κριτικες  και την πατησα

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-02 10:25:04

Δημοσίευση: δεν διαβασα κριτικη σου σορρυ αλλα φιλος περασε παρα πολυ καλα οχι κριτικη σε φορουμ Δεν κανει σου λεω , αν θες να ρισκαρεις 150ε αν επιστρεψει ρισκαρε

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-02 11:01:17

Θέμα: Καλύτερο Burger Αθηνών και περίχωρων

Δημοσίευση: να χαμε ενα μπεργκερακι τωρα ωραια που θα ητανε! :burger:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-02 11:04:01

Θέμα: Δημοκρίτου 9, Κολωνάκι - Beauty & Style spa

Δημοσίευση: αυτο δεν εχει κλεισει; Χρονια τωρα , ειχε μεταφερθει λιγο πιο πανω στο κολωνακι ταχα μου ταχα μου ειχε μαζεψει κανα δυο καλες νομιζω εκλεισε  τωρα , cityspa λεγοταν

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-02 12:57:15

Θέμα: Dream Girls chat

Δημοσίευση: Εεε ειπαμε ειναι σε μασσαζ στο σπιτι

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-02 14:48:01

Δημοσίευση: Δεν το βλέπω να κλείνει ούτε αύριο... Εεε εγω σας το ειπα μην τρεχετε δεν με ακουσατε  :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-03 23:54:30

Δημοσίευση: Ισχύει σε μεγάλο βαθμό αυτό. Αφήστε που από το πολύ κόσμο στα χωριά πέφτει δραματικά και η ταχύτητα στο δίκτυο. (έτσι ισχυρίζονται cosmote και vodafone που χρησιμοποιώ) Αμμα ηταν 10 ποστ θα δεις πως θα εκλεινε  Την ιδια μερα  :xaxa: Για γιορ δεν ξανα ματαγινε  τοσες μερες  :s

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-04 13:06:20

Δημοσίευση: τουλαχιστον ειχαμε κ ενα πασχαλιατικο δωρο για οσους σπευσανε να βαλουνε 60 ποστ πασχαλιατικα για να συμμετασχουν στο διαγωνισμο καθοτι βγηκε το 8 σημερα τζοκερ που δεν το ειχε επιλεξει κανεις,οποτε δεν θα στενοχωρηθουμε εμεις οι εργατικοι παιχτες! Δραμα η κατασταση με τους διαγωνισμους  Να μην ξςρεις ποτε να ευχεσαι να βγει το νουμερο σου και ποτε οχι  :xaxa: :s

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-04 16:51:12

Δημοσίευση: πρεπει να συγκλινουνε πολλα για να γκαμησουμε ρε γαμωτο! Εγω απορω με την υπομονη των γραφειων   :xaxa: Μπορει και να μην τους ενδιαφερει βεβαια αν κλεισει Ο διαγωνισμος σε 2 μερες η σε 10 μερες

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-04 21:00:52

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: που χαθηκες κ συ ρε συντεκνε τωρα που εχει λιγο ζωη το φορπυμ να ουμε??? ακομα πλακωνεις τα κοκορετσια δε χορτασες ακομα χαχα Εδω ειμαι καθε μερα μπαινω  :pisi:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-06 13:08:34

Δημοσίευση: την Αλεξανδρα θελω να την δοκιμασω Εχω ακουσει ως επι το πλειστον καλα λογια , αλλα εχει και σχολια οτι ειναι λιγο fake

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-06 14:40:28

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Θα παραγγειλω , ειναι ανοιχτα σημερα ? Για να δω

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-06 14:42:14

Θέμα: Μηνολόγιον Γιορτές κι αργίες

Δημοσίευση: Χρονια πολλα

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-06 14:42:52