Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του P.vim (6049)

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: δεν βλεπω τρομερα μεγαλη κινητικοτητα για το διαγωνισμο,με αυτο το ρυθμο παιζει κ να μην εχει κλεισει αυριο γραφτε ρε να πουμε τι κανετε? Μαλλον καποιοι δεν ειδαν με καλο ματι τα εβδομαδιαια ποστ

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-14 17:54:11

Θέμα: Χρησιμοποιείτε κρυπτονομίσματα;

Δημοσίευση: Δυσκολεύουν όχι, μειώνονται τα κέρδη από το σκάψιμο στο μισό. Προφανώς οι επιχειρήσεις σκαψίματος θα αυξήσουν την δύναμη τους την επόμενη ημέρα. Τώρα μακάρι να πάρει και η κουτσή μαρία όπως λες. Τα κομμάτια που θα κοπούν συνολικά είναι 21 εκ, αυτή τη στιγμή τα κομμένα είναι 19,6 εκ περίπου 93%. Όσο η παροχή ελλατώνεται τόσο θα ανεβαίνει η τιμή. Ναι εννοω θα δυσκολευτουν να εξορυξουν αυτα που εξορυσουν τωρα  Μολις φτασει 21εκ τι γινεται ?? Λογικα θα αργησει  αφου δυσκολευει η εξορυξη

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-14 17:57:30

Θέμα: Haters ή απλά ζηλιάρηδες;

Δημοσίευση: μα στην υπηρεσία συνοδείας τον χρόνο πληρώνεις και κάποια εξτρά υπηρεσίες πχ ελεύθερο στοματικό Εε ναι αυτο λεω κι εγω, το αποτελεσμα ομως ειναι ιδιο , στην ιδια τρυπα το βαλαν. Απλα οπως ειπα ειναι ο τροπος που θα το πει  Αλλο να σε κοροιδευει οτι με 20 πηρε και περασε το ιδιο καλα  και  Αλλο να σου πει με καλο τροπο οτι την πηρε με 20  Γνωριζοντας οτι εκανε τα μισα η ηταν για 10 λεπτα

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-14 20:58:12

Δημοσίευση: μα στην υπηρεσία συνοδείας τον χρόνο πληρώνεις και κάποια εξτρά υπηρεσίες πχ ελεύθερο στοματικό το χρονο , το σοσιαλ το μπανιο σου/της , το χωρο της , σε incall

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-14 20:59:43

Θέμα: Χρησιμοποιείτε κρυπτονομίσματα;

Δημοσίευση: Ειναι καπως δυσκολο να σου πω τι θα γινει. Εκτιμαται οτι το ετος 2140 θα συμβει αυτο. Ως τοτε θα γινουμε λιπασμα  :mercy:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-14 21:00:38

Δημοσίευση: Δεν το βλέπω και εγώ να γίνετε σήμερα η κλήρωση! Εκτός αν γίνει κάνα μπαμ μεγάλο! Όποτε γι Κυριακή! Αν παρόλο αυτά δεν συμπληρωθούν οι συμμετοχές μέχρι Κυριακή Μέτα τι κάνουμε που μηδενίζουν τα εβδομαδιαία ποστ; Ουτε εγω ,  Το θεμα ειναι πιστευω οτι οποιος ηταν να γραψει τα 40 ποστ θα τα εγραφε τοσες μερες δεν ηταν και κανα κατορθωμα δα

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-15 11:32:03

Δημοσίευση: Αν μηδενιστουν τα ποστ αυτοι που δεν εχουν δηλωσει θα πρεπει να κανιμουν απο την αρχη τα 40, ετσι εχω καταλαβει δηλαδη Πολυ Φοβαμαι οτι ετσι θα υπαρχουν περισσοτερες απωλειες  δλδ λιγοτεροι θα πιασουν τα ποστ  Και η κληρωση θα παει για αλλη πεμπτη/κυριακη και αν ....Οποτε  φαυλος κυκλος

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-15 11:35:03

Θέμα: Dreamgirls.gr - Valentines week promo

Δημοσίευση: Week promo ισως ως κυριακη

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-15 11:37:51

Δημοσίευση: Το θεμα ειναι θα βρεθουν 5 ατομα εως την κυριακη ?? Γιατι βλεπω κοιλια  :burger:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-15 21:28:31

Δημοσίευση: :xaxa: για να δουμε τι θα βγει σημερα... Που φτασαμε να παρακαλαμε να μην ερθει το νουμερο μας

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-15 21:55:31

Δημοσίευση: Διάβαζα έναν που έλεγε υπερτιμημένη μια γκλαμουρίτσα στα 160 ενώ σε άλλη κριτική μια "ελληνίδα" ήταν θεά στα 160. Εκτός ότι οι τύπισσες είναι μέρα με τη νύχτα υπέρ γκλάμουρ (και τυχαίνει να έχω άποψη και για τις δύο), η "ελληνίδα" μέχρι να ανοίξει το μαγαζί που την φιλοξενεί (πέρσι δηλαδή) ήταν ανεξάρτητη στα 100. Αλλά αυτός τώρα είναι παλιός στο χώρο και μάγκας και τα ξέρει όλα.  Για αυτό λέω ότι δεν αξίζει να ασχολείται κανείς με μηδενικά Ποια ελληνιδα?

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-16 23:07:21

Δημοσίευση: Την έψαξα σήμερα, δεν την βρήκα αυτήν. Και κάτι με χάλασε στο τηλέφωνο με τον ρώσο? που το σήκωσε. Κάτι μου λέει ότι ελληνικό γραφείο δεν πρέπει να είναι τελικά, όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία. Τι εννοεις ? Ενταξει και γκλρ "ρωσικο"  ειναι αλλα ελληνιδες εχει τηλ

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-16 23:12:37

Δημοσίευση: το αφεντικο φταιει ή οι συμπαιχτες που δεν γραφουνε? σιγα 40 ποστ ζητησε να ουμε δεν μας ειπε να σκαψουμε κανα τουνελ απο δω μεχρι τη μοσχα :hahaha: :hahaha: Εε τα ειπα το θεμα ειναι θα βρεθουν ως την κυριακη αλλοι 4-5 ? Διαθέσιμη την ωρα που ηθελα δεν την βρήκα, βέβαια ο φίλος μου είπε ότι είχε διαθεσιμη τη τζωρτζινα που ειναι το ίδιο (!!??!!) αλλα αρνηθηκα ευγενικα. Ποιο ίδιο ? Λάθος άνθρωπος σήκωσε το τηλέφωνο μάλλον. Μαλλον θα εννουσε  το ιδιο στυλ ιδιες καλες υπηρεσιες ?? Λεω εγω τωρα

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-16 23:14:16

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: Η Εμινε τι εγινε; Παει- ερχεται κλασικος γυρολογος

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-16 23:16:31

Δημοσίευση: πληροφορίες λένε για καινούριο ΜΙΛΦ(μου την πρότεινε απόψε) σε πολύ καλή τιμή θα σας το πει η τηλεφωνήτρια Και μενα ετσι ειχε πει για ηλεκτρα  Καλο θα ειναι να το γραφουν αυτο οπως με την κιρα

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-16 23:17:51

Δημοσίευση: εχω να δωσω 3 γραφεια φρι φακ μεχρι 29 κανονιστε :goodpost:  :rakom: Εε τι αλλο να κανουμε ? Δεν περναει κατι απι το χερι μας Ο τυπος που το σηκωσε, μου θυμισε κατι ρωσοποντιους απο αυτους που μας εφερε τοτε το πασοκ για να τους ψηφισουν. Ειχα την ατυχια να ειμαι στρατο με αυτους, μοναδικη εμπειρια. Τεσπα το τηλεφωνο πρεπει να το σηκωνει καποιος που να μιλαει ελληνικα. Καταλαβα  εχω γνωρισει τετοιους  Υπαρχουν και καλα παιδια

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-16 23:36:31

Δημοσίευση: Εκλεισε εκλεισε !! :orxistra: :showering: :burger:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-17 00:14:27

Δημοσίευση: Ο τροπος γραφης και στιξης θα σε οδηγησει. Αλλιως θα σε στειλω πμ Ξεκιναει απο α και τελειωνει σε ή ? Δεν ειμαι δυνατος στα σταυρολεξα

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-17 11:03:08

Δημοσίευση: Η Ήρα πρέπει να είναι λίγο curvy ή κάνω λάθος; Απο τις φωτο οχι τοσο , απο τα χαρακτηριστικα , φαινεται  να το τρωει το ψωμακι της

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-19 07:02:28

Θέμα: GDE chat

Δημοσίευση: ψηνομαι Εγω παλι οχι

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-19 09:39:50

Θέμα: Tι αυτοκινητα οδηγουν οι επιβητορες του sexclub

Δημοσίευση: Κυκλοφορω με ταξι γιατι βαριεμαι να οδηγαω. Και με τα ποδια μην σου πω, κανεις και γυμναστικη , και διατηρεισαι σε φορμα για  :sex2:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-19 09:41:23

Θέμα: Γενέθλια, γιορτές, επαίτειοι, τι δώρο της κάνουμε?

Δημοσίευση: Εξαρταται απο  την περισταση , και την κοπελα

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-19 09:43:47

Θέμα: Είναι κατάλληλη μια ιεροδουλη για σχεση;

Δημοσίευση: Για πορνοαγαπουληδες ιδανικη ειναι

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-19 09:45:54

Θέμα: Γιορτάζετε του Αγίου βαλέντίνου;

Δημοσίευση: Οχι ,ξενοφερτα καραγκιοζιλικια

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-19 09:46:58

Θέμα: Your Angels Promo

Δημοσίευση: σταθερη αξια! Εε ναι φιλη valery s απο en

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-19 09:50:22

Θέμα: GDE chat

Δημοσίευση: την έχω πάρει στο στούντιο... τα δουλέυει η μιλφάρα τα ευρώ της... Μακαρι να ειναι ετσι και σαν cg

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-19 12:15:14

Θέμα: Πρόγραμμα μιας ώρας σε studio ή call girl?

Δημοσίευση: Εκεί που έχουν πάει οι τιμές, πολλοί θα το σκέφτονται. Σε studio μου έχουν ζητήσει και 200 για μια ώρα. Συνήθως είναι 100 το μισάωρο. Τι λέτε συμφέρει; Χρονια ζητανε 150 κ 200  για μια ωρα σε στουντιο  Ειδικα πρωην καρολινοαλυσιδα και γερμανοι  Αξιζει αν εχεις απωθημενα  με συγκεκριμενη και κανει κατι τις το παραπανω απο το 50αρι

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-19 12:35:28

Θέμα: Your Angels Promo

Δημοσίευση: δηλαδη? Εε θελω να πω" δειξε μου την φιλη σου να σου πω ποια εισαι." Και η φιλη της πολυ δυνατη  απο  το en

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-19 13:00:46

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλησπερα

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-19 15:23:21

Θέμα: Η Μάστιγα του εκπτωσάκια

Δημοσίευση: Εκπτωσακηδες ολου του κοσμου , ενωθειτε !!! :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-19 15:25:10