Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του P.vim (6049)

Θέμα: Μαλβίνα

Δημοσίευση: υπερεκτιμημένη κατ εμένα, αλλα αν καποιος τη θεωρεί τοπ τον σέβομαι γιατι γούστα είναι αυτά. θεωρώ επισης ότι με την επάνοδό της έχει ψωνιστεί. Γιατι το λες αυτο;

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 09:47:35

Θέμα: ο πόλεμος των φόρουμ

Δημοσίευση: Έχουν λέει ενημέρωση και κριτικές δίπλα. 200.000 μέλη γραμμένα, σουλατσάρουν 10 ατομα στην βασική θεματολογία με το ζόρι κι άλλοι 30 στα γενικά. Τα υπόλοιπα μέλη τι είναι; κλώνοι, αβανταδόροι, πουθενάδες και μπαχαλάκηδες.  :lol: Σιγά το δύσκολο. Κατά τα άλλα είναι μεγάλοι μάγκες και γνώστες. Κι εγώ εδώ πότε μπαίνω ποτέ όχι οπως άλλοι φίλοι αλλά δεν έχω γίνει γραφικος σαν αυτούς. Έχουν μεγάλη διαφορά τα σάιτ.  :cool:: Οι 150κ πιθανως να ειναι ανενεργοι - διεγραμμενοι

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 09:53:58

Δημοσίευση: Προσωπικά όταν διαβάζω ότι κάποιος περνάει μονίμως πολύ καλά όπου πάει, κάτι συμβαίνει. Έχει δίπλα τέτοιους πολλούς. Επίσης αν μια είναι αποδεδειγμενη φόλα, δεν γίνεται να έρθει κάποιος και να φέρει την χαρά μαζί της με το πρόσχημα ότι την ξεκλείδωσε και τέτοιες αρλούμπες. Αυτά θα τα λένε εκεί που περνούν. Δηλαδή μεταξύ τους.  :lol: Καλα αλλη πονεμενη ιστορια αυτη με τους "ξεκλειδωτες" , που γαμανε 1 ωρα σερι ,και αυτους που χυνουν ποταμια τα κοριτσια  τετοια σεναρια ουτε ο φωσκολος  :axaxaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 09:57:43

Δημοσίευση: Υστερογραφο. Ξεχασα το link Βλεπω καποιο εχουν κρυφο ποτε μπηκαν γιατι  να το ρυθμισει καποιος ετσι ;

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 10:04:48

Δημοσίευση: Μην πας μακρυα 20 χρονια σαιτ, καποιοι ειναι και πεθαμενοι. Υπαγονται στους ανενεργους  :sleepy:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 10:06:37

Δημοσίευση: το κριτήριο δεν είναι η είσοδος στο συνδεσμο που σας εδωσα, αλλα η ημερομηνια ποσταρισματος. Το καταλαβα απο περιεργεια ρωταω γιατι καποιοι να το εχουν κρυφο

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 10:39:25

Θέμα: Εκλογές USA 2024

Δημοσίευση: ε ρε γλεντια αυτην την 4ετια που μας ερχετε Δλδ

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 10:45:18

Δημοσίευση: Γιατί είχα πάει μαζί της πριν σταματήσει και με βάση κριτικές που την κάναν Θέα κάποιοι περίμενα πολύ περισσότερα . Δε είναι ότι δε είχε εμφάνιση η ότι δε ήταν καλή απλά για αυτά που διάβαζα περίμενα πολύ περισσότερα . Όσο για το λόγο που έχει ψωνιστεί ξέρω κάποια πράματα που δε θα ήθελα να τα πω δημόσια .. Δεκτα και πμ

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 12:39:48

Θέμα: Θα υπάρχει επισκεψιμότητα χωρίς δώρα???

Δημοσίευση: αφου διαλεγεις μαπα νουμερα μωρε καθε φορα. :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 12:44:27

Δημοσίευση: Σαν ένας από τους διαχειριστές του φόρουμ και επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στο άμεσο μέλλον να κοπούν οι κληρώσεις για τα free fuck, τι νομίζετε ότι θα ήταν καλύτερο να φτιάξουμε ώστε το φόρουμ μας να διατηρήσει ή και να αυξήσει την επισκεψιμότητα του! Διαβάζω κατά καιρούς σχόλια ότι αν δεν είχαμε αυτές τις κληρώσεις, δεν θα πάταγε ψυχή! Θα πεσουν κατακορυφα του στυλ τωρα καθε δευτερα βλεπεις 500 -600 πχ μετα θα βλεπεις 50-60 ωστοσο θα υπαρχει επισκεψιμοτητα  αλλα μειωμενη εκτιμω  :dodgy: Επισης μπορει να βαζει 50% fuck αν πεφτει εξω το γραφειο με τα 70ε που δινει στη κοπελα για το φφ  και  τα αλλα 70 που χανει το ιδιο πχ   απο τα δεκαδες χιλιαδες που βγαζει   :s

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 12:52:40

Δημοσίευση: Λογικά διότι αυτά τα λεφτά φεύγουν από την τσέπη του φόρουμ και πάνε στα πουλιά τα δικά μας  :hahaha: Και γω τοσο καιρο νομιζα φευγουν απο τα γραφεια αυτα  :my:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 12:54:07

Δημοσίευση: Από τα γραφεία φεύγουν. Αλλά δεν πάνε στο φόρουμ που έχει έξοδα αλλά στα μέλη. Δεν θα κοπούν ακόμα μην σας πιάνει η καρδιά σας Πες το  και αρχισε  καρδια  μου  να φτερουγιζει 150σφ/ λεπτο  ανεβασα οπως λεει και ο μητσαρας κο :xaxa: Παντως και το 50% fuck δεν ειναι ασχημη ιδεα

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 13:13:28

Δημοσίευση: φίλος είσαι προβοκάτορας  :tooth: Δλδ

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 16:21:52

Δημοσίευση: @"Malvina"  οτκουντα τυ; κακιε στρανα; για γκρεκ νο για να ρουσκομ γκοβοριου Καταλαβαμε οτι εισαι ελληνας και μιλας ρωσικα  Απο ποια χωρα μερος ειναι ρωτας ; και η πρωτη ερωτηση  ;  :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 22:49:18

Θέμα: Αnna24, το απολυτο tiny/petit αλανι!

Δημοσίευση: Άννα καλησπέρα !  Κάνεις συναντήσεις για πάνω από μια ώρα? Και αν ναι πόσο είναι το δωράκι για 1,5 η 2 ώρες πχ? Λογικα θα κανει γιατι να μην κανει ;  :s περιεργο μου φαινεται

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 22:50:39

Δημοσίευση: προς το παρον θα τα αυξησω τα δωρα με στριπ και στουντιο αλλα δεν θα ειναι για παντα Ου αουυυυ !!!  Επιστροφη των στριπ και στουντιο αντε και μασαζ με το καλο φίλος έγω δεν μπαίνω για της κληρώσεις αν κάτσει έκατσε για αυτό παίρνω μέρος μια στο τόσο και πολλές φορές βάζω συμμετοχή μόνο και μόνο να συμπληρωθεί η 20άδα Κατι εχω καταλαβει φιλος

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 22:53:01

Δημοσίευση: εγω γενικα θελω να πω πως με ικανοποιει απολυτα ο τροπος λειτουργιας του σαιτ αυτη τη στιγμη κ θα ηθελα να μην αλλαξει τιποτα. ειναι πραγματικα το σαιτ της επαγγελιας κ το λεω εχοντας πληρη επιγνωση οτι δυστυχως σε αυτη τη γαμημενη τη ζωη ολα καποια στιγμη εχουν ενα τελος. σε εσας που εχετε το σαιτ η προτροπη μου μη ξεροντας φυσικα τι αποκομιζετε χρηματικα απο την ολη ιστορια,ξεροντας ομως οτι το κανετε για 5 χρονια,αρα κατι σεβαστο σας μενει,αλλιως θα το ειχατε κλεισει προ πολλου,ειναι καλυτερα να μην αλλαξετε το μοντελο σας. γνωριζω πολυ καλα οτι περιμενατε πολυ μεγαλυτερη ανταποκριση με τα δωρα που δινετε , το εχω διαπιστωσει κ μονος μου διοτι χωρις καμια υπερβολη το εχω προτεινει σε τουλαχιστον 50 ανθρωπους που ειναι κ πουτανιαρηδες κ νομιζω πως μονο 3 ή 4 ασχοληθηκαν , δυστυχως εχετε φτιαξει το σαιτ σας σε μια χωρα τεμπελχαναδων που δεν θελουν ουτε το δαχτυλακι τους να κουνησουν προκειμενου να διεκδικησουν μια θεση στον ηλιο,στην προκειμενη στην 20αδα των κληρωσεων σας. κανονικα θα επρεπε να σκοτωνομαστε 1000 νοματαιοι καθε δευτερα για το ποιος θα φτασει πρωτος τα απαιτουμενα ποστ. εγω προσωπικα ειμαι αρκετα πορωμενος με το σαιτ κ αν δεν δουλευα 16 με 17 ωρες καθε μερα θα αφιερωνσ ακομα περισσοτερο χρονο. θερμη παρακληση μην αλλαξετε το μοντελο σας,φανταζομαι οτι μπορει να πηρατε μια χαρα που τραβατε καποιες φαλαινες για λιγο απο διπλα οπως ο @"Kilimanjaros" αλλα δεν νομιζω οτι αρκουν προκειμενου να σταματησετε τις κληρωσεις. κρατηστε τις ωστε να αυξανονται τα μελη σας , που σιγουρα αυξανονται κ θα αυξηθουν σταδιακα κ τα εσοδα σας,προς Θεου μην τις σταματησετε ομως. Αυτο που το πας

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 22:56:34

Δημοσίευση: Προφανως δεν εκπροσωπω τους αντμιν, σκεψεις που κανω ειναι. Αν αντι για φρι φακ κληρωνοταν εκπτωση 50, 60, 75% θα καναμε τα ποστ για να συμμετεχουμε?  Το προτεινα και γω το εκανε και ο μαγος χρονια πριν με επιτυχια , θεωρω θα τα καναμε τα ποστ  Αν αντι για κληρωση ενα δωρο το μηνα δινοταν σε αυτον με τα περσσοτερα ποστ της εβδομαδας θα μπαιναμε στην διαδικασια?  Δεν νομιζω να ευδοκιμουσε κατι τετοιο θα σπαμαραμε ×10 απ  οτι τωρα  εγω τουλαχιστον θα εκανα 1000 ποστ σε φωτο  :xaxa: Αν υπηρχε κουμπακι δωρεας μη υποχρεωτικο, που θα μπορουσαμε να προσφερουμε ενα διευρο θα το πατουσαμε ? Εγω θα το πατουσα εχει γινει κατι παρομοιο διπλα παλια κατι με viva wallet γινοταντ τοτε νυν more  Αν μας ελεγαν οτι δεν θα αλλαξει τιποτα, με την προϋποθεση ομως να κανουμε +25 ποστ την εβδομαδα και +1 νεα κριτικη το μηνα, θα τα καναμε? Τα ποστ ναι για τη κριτικη δεν ξερω  Να πω παλι, πως σκεψεις δικες μου ειναι και πως πιθανοτατα να μην καλυπτουν την αναγκη των ιδιοκτητων.

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 23:03:53

Δημοσίευση: να σταματησουν να σταματησουν δεν κεριζω δεν κερδιζω Κερδιζεις στην αγαπη εσυ  :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 23:07:06

Δημοσίευση: φιλια δινει κανονικά οι κοπελα ? Ναι

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 23:41:39

Θέμα: Kλήρωση για την Κυριακή 10/11/24, FREE FUCK - Helena-nayomi

Δημοσίευση: το νο 11 να την σπασω στον @"Pe27" :hahaha: το 4 ευχαριστούμε Ωρε τι ειστε εσεις !! Ο κλεψας του κλεψαντος  Εγω ποιο νουμερο να κλεψω τωρα ;

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-07 15:15:46

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: τι γιβεται ρε γκαβλιαρηδες να ουμε 7-8 ατομα θελετε μονο 10 ποστ για να μπειτε στην κλειτοριδα για να διεκδικησετε μια θεση για το απολυτο γαμησι που κανει η nayomi k καθεστε ρε αλανια? θα μας παρεξηγησει το κοριτσι να ουμε χαχα Mπορει να ειναι κατω των 30 επομενως δεν τηρουν τα κριτηρια , επισης μπορει να μην μπορουν να πανε νοτια

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-09 19:47:02

Δημοσίευση: Κατω τα χερια σας απο το μαλβινακι !! :JA:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-09 19:48:29

Θέμα: Kλήρωση για την Κυριακή 10/11/24, FREE FUCK - Helena-nayomi

Δημοσίευση: Ωρε τι ειστε εσεις !! Ο κλεψας του κλεψαντος  Εγω ποιο νουμερο να κλεψω τωρα ; Aφου μου πηραν το 4 , αντε να πω το 3

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-10 13:01:57

Θέμα: Αθηνά Χρυσαντίδου

Δημοσίευση: H Αθηνά Χρυσαντίδου έγινε γνωστή μέσα από το ερωτικό reality του ΣΚΑΪ, Power of love, και το πραγματικό της όνομα είναι Αθηνά Χρυσάντοβα Αλλη μια σπουδαια προσωπικοτητα  :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-11 00:06:07

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-11 00:06:38

Θέμα: Ποια ταινια ειδαμε

Δημοσίευση: ειδα το malena με τη μονικα  μπελουτσι , μουναρα ! Διαχρονικη αξια !!

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-11 00:07:31

Θέμα: Κόνι Μεταξά

Δημοσίευση: Milgαρα απο τις λιγες η μανα της Κρατιεται καλα

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-11 00:08:50

Θέμα: Ποια ταινια ειδαμε

Δημοσίευση: Τεριφιερ 3 ειδε κανεις ; ψιλοαπογοητευμενους  ακουω πολλους

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-11 00:09:52

Θέμα: Μεταβίβαση δώρου

Δημοσίευση: μου εγραψε ο γερος να συμμετάσχω αλλά δεν είμαι Αθήνα και απέχω από την σεξοσκηνή μου είπε να μεταβιβάσω το δώρο σε έναν από τους 3 αν κερδίσω που κέρδισα @"hijodedios" @"clonarius" @"gpd" @"Pe27" με σειρά προτεραιότητας αυτήν αν δεν την αποδεχτει ο πρώτος να την αποδεχτεί κάποιος απιλαχόντας Ωραιος ο παιχτης !! Δλδ αν σου ελεγε   ανεβα στο 8 και πηδα θα το εκανες; ρητορικη η ερωτηση  :s Αλλα περα απο αυτο εντυπωση μου προκαλει που σου λεει ο ιδιος τι να κανεις λες και δεν εχεις κριση .πως και δεν το δινεις στον ιδιο αφου δεν εχει κερδισει ποτε ; τι πιο ηθικο ;

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-11 00:15:12

Forum Tasks