Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του P.vim (6049)

Θέμα: Προτασεις για αλλαγες

Δημοσίευση: και εγω αυτο θελω να μαθω, πως ανεβαζεις βιντεο απο το pc βασικα.. οχι καποιο λινκ! Εγώ mp4  που είχα δοκιμάσει να νανεβασω   Δεν επιτρέποταν ο τύπος λογικά θα ισχυει  και σε άλλα βίντεο

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-18 17:09:09

Θέμα: Silver Spa

Δημοσίευση: πιστευω οτι απλα ηταν μια ατυχη μερα Παίζει και αυτό

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-18 17:52:05

Θέμα: Silver Spa

Δημοσίευση: Διαβαζω και αναρωτιεμαι.... στο ιδιο μαγαζι πηγαμε? Εγω περασα να δω μιας και ειναι κοντα στο σπιτι μου ενα απογευμα... Βρεθηκα σε μια πολυκατοικια.... με ενοικους, κοινοχρηστα, Χριστουγενιατικο ντεκορ στον καθρεφτη.... Ανεβηκα στον 3ο σε διαμερισμα..... Ναι διαμερισμα... Βρεθηκα στο χωλ του διαμερισματος και με υποδεχτηκε η κυρια που με ενημερωσε οτι εχει μονο δυο κοπελες. Τα δυο σκαμπο που υπηρχαν στο πολυ κρυο και στενο χωλ του διαμερισματος δεν φαινοντουσαν βολικα και περιμενα ορθιος να δω αυτες τις δυο κοπελες.... Τρομακτικες. Χειροτερες ακομα και απο την κατηγορια "για μερακληδες" που εμαθα διαβαζωντας το φορουμ εδω. Και να με πληρωναν δεν θα καθομουνα. Δεν θα γινοτανε.... Εφιαλτης! Ευγενικα ειπα πως δεν θα παρω καποια και η αντιδραση της "υποδοχης" ηταν σοβαρα? Γιατι? Ο διαλογος πηγε καπως.... "Γιατι μου αρεσουν ποιο λεπτες και ευπαρουσιαστες κοπελες" "Τι εννοεις? Δεν θα καθισεις? Γιατι?" "Γιατι εψαχνα για κατι καλυτερο απο αυτο που μπορω να βρω και μονος μου" "Η εμφανιση δεν ειναι το παν.... δεν θελεις να περασεις καλα?.... Δεν σε καταλαβαινω.... Το να περνας καλα ειναι ποιο σημαντικο!" Διεκοψα τον διαλογο και κατευθυνθηκα στην πορτα. "Δεν σε πιεζω αλλα σκεψου το" Αν ειμουνα στην μετεφηβικη ηλικια ή σε φαση επιβεβαιωσης πιθανοτατα θα ντρεπομουνα να φυγω! Α πα πα - Μετα απο καλες εντυπωσεις που ειχα απο αλλο μασατζιδικο η εμπειρια ηταν σοκαριστικη! Ονοματα απο τις κοπελες δεν γραφω, δεν χαλαω την δουλεια τους, σιγουρα υπαρχουν κιαλλες αλλες μερες. Ουτε ημερομηνια και ωρα θα γραψω! Εγω ποτε ξανα τετοια βολτα! Και που να δεις και άλλα   :huh: :cry:

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-18 17:53:52

Θέμα: εσκορτ ανεξαρτητες ή απο γραφειο;

Δημοσίευση: Το ερώτημα είναι το εξής: Γραφείο μία ώρα ή ανεξάρτητη 2 ώρες; Έχω δει κάτι ανεξάρτητες στις αγγελίες του φόρουμ αλλά δεν έχουν κάποια κριτική ακόμη. (Νομίζω ξέρω που θα καταλήξω αλλά θα ήθελα και την εμπειρία σας) Το θέμα είναι οικονομικό ανάμεσα σε ανεξάρτητη και γραφείο???  Πχ agn 2 ώρες 260 ,ανεξάρτητη των 100ε 2ω ρες 200  Δεν έχει και μεγάλη διαφορά εκτός αν έχεις βρει κάτι στην μισή τιμή από  γραφείο  Αλλά το θέμα είναι και η εμφάνιση και οι υπηρεσίες

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-19 00:23:15

Δημοσίευση: Η ανεξαρτητη των 100 ευρω την ωρα δεν παιρνει 200 το 2ωρο, φιλε... Αυτα τα προσθετικα αλχημικα τα κανουν μονο γραφεια... Παραδειγμα...Ανεξαρτητη των 100 το 2ωρο μουναρα με προγραμμα 10ρι παιρνει συνοδεια 5ωρη 100 ευρω... Απο γραφειο θα ζητησει 500...Και κατι αλλο...ειναι δυνατον τιμη με τσολιαδες να ειναι φθηνοτερη η ιση με τιμη χωρις τσολιαδες; Δεν πιστευω....οι τσολιαδες στα γραφεια ειναι 3...20×3=60...Βαλε και τα λειτουργικα γραφειου...ειναι πολλα τα λεφτα  φιλε...Αλλο το γραφειο με το σερβις ρολογιου και αλλο το ανεξαρτητο με το σερβις του μουνιου... Ανεξάρτητη  αννα 110 πχ που είναι πολυ γνωστή  και καλή 200ε παίρνει το δυωρο  Εγώ  δεν μιλάω για αματουρια  και από στόμα σε στόμα   Ποια είναι αυτή η ανεξάρτητη  το δυωρο   Μουναρα με 100ε  το δώρο?? Και 5ωρη συνοδεια με 100ε Την θέλω χθες   :sex1: :sex1:  Εξαρτάται  από την κοπέλα  Και με κοπέλες γραφείου  έχω περάσει σούπερ  Και έχουμε ξεπεράσει την ώρα χωριά βιασύνες  Και χωριΣ να ενοχλήσει ο οδηγός  Και με ανεξάρτητες το ίδιο  Όπως και το αντίστροφο

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-19 01:51:05

Θέμα: chat για τα κοριτσια του AGN

Δημοσίευση: ρε παιδια οποιος ξερει το βαιμπερ τους δεν δουλευει;;; Απο σο ξερω δεν εχουν viber η τουλαχοστον δεν διαφιμιζεται στο σαιτ τους οπως σε αλλα γραφεια

Δημοσιεύθηκε: 2021-05-19 18:34:00

Θέμα: chat για τα κοριτσια του AGN

Δημοσίευση: οκ νομιζεις για εναν παντρεμενο ειναι ευκολο να κρυβει το 2ο νουμερο; οι γυναικες δεν ειναι τοσο χαζες αυτο ειναι προβλημα του ... αν εσυ εχεις καποια αλλη λυση καλυτερη ευχαριστως να την ακουσω οι περισσοτεροι που γνωριζω ετσι βολευονται μια χαρα

Δημοσιεύθηκε: 2021-05-20 18:28:45

Θέμα: Liza VIP

Δημοσίευση: απο προσωπο ποσο vip ειναι; τι εννοεις ?? για τα 80 κ 100 πολυ καλη πολυ καλυτερη απο καποιες των 130- 150

Δημοσιεύθηκε: 2021-05-20 18:45:04

Θέμα: Liza VIP

Δημοσίευση: ομορφο πρόσωπο;;;; καλο δεν με χαλασε αλλα ουτε μου εκανε και κλικ να ξαναπαρω μια τιμια επιλογη εμφανισης /υπηρεσιων/κοστους

Δημοσιεύθηκε: 2021-05-20 19:28:38

Θέμα: chat για τα κοριτσια του Adultclub

Δημοσίευση: το καλο με αυτο το γραφειο ειναι στην μιαμιση ωρα που ειναι 140 -150 δλδ σου κανει δωρο ας πουμε την μιση ωρα, γι αυτους που δεν προλαβαινουν στην μια ωρα δευτερο γυρο αλλα επισης οσοι διαλεξουν αυτο το προγραμμα να ΞΕΡΟΥΝ ειναι για δυο γυρους οχι παραπανω και αν τελειωσουν πχ στη 1.10 λεπτα η κοπελα φευγει κανονικα και με το νομο και με τις ευλογιες του γραφειου

Δημοσιεύθηκε: 2021-05-21 22:57:56

Θέμα: chat για τα κοριτσια του Adultclub

Δημοσίευση: γιατι ομως; δεν μπορει λιγο μασαζακι ή λιγο σοσιαλ; τι να σου πω εμενα ετσι μου ειπε η τηλ οτι ετσι ειναι οι κανονες και επεμενε μαλιστα οτι ετσι ειναι και στα αλλα γραφεια (ναι σιγουρα τοσα χρονια μπρικια κολαμε ) βεβαια εξαρταται απο την κοπελα εχει τυχει να τελειωσουμε αρκετα νωριτερα απο την 1.5 ωρα και ουτε κανε εκανε κινιση να ντυθει και εχει τυχει με αλλη να τελειωσουμε και να ντυθει να φυγει το θεωρησε αυτονοητο μαλλον ετσι τους εχει πει το γραφειο αφου οπως ανεφερα και η η ιδια η τηλ μου το επιβεβαιωσε

Δημοσιεύθηκε: 2021-05-22 19:35:11

Δημοσίευση: Το πρόβλημα είναι όταν οι εσκορτ δεν είναι σε μαντρί απλά μπορεί και να σε στήσουν για πλακα Πολύ σωστά και αυτός είναι ένας λόγος  που πολλοί αποφεύγουν  ανεξάρτητες ειδικά παντρεμένοι με περιορισμένο χρόνο και σκάστοι  Από δουλειά σπίτι  :sex1: :sex1:

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-19 15:36:15

Δημοσίευση: Ωραία από ότι κατάλαβα μάλλον πιο καλά γραφείο λέτε οι πιο πολλοί. Ρωτησα γιατί εμένα με ενδιαφέρει να περάσω καλά. Και μερικοί στάζουν μελι για αρκετές ανεξάρτητες, έλεγα μήπως ήταν καλύτερες. Από το γραφείο πολλές δεν ξέρουν καλά καλά αγγλικά. Τα ελληνικά τα ξεχνάμε εννοείται. Πάντως ευχαριστώ για την συμμετοχή στην ερώτηση μου. Υπάρχουν και γραφείά που έχουν  Ελληνίδες   Ελληνίδες -αλβανιδες  που μιλάνε μια χαρά τα ελληνικά    Βέβαια κάποιες το ότι είναι Ελληνίδες το βλέπουν σαν μεγάλο προσόν και ζητάνε ότι θέλουν + το ότι  Καβάλανε  το καλάμι  (κάποιες, όχι όλες)

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-19 15:53:59

Θέμα: Ένα κινήτο τηλέφωνο apiastos.gr

Δημοσίευση: 4.......

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-20 19:08:12

Θέμα: chat για τα κορίτσια του magic girls

Δημοσίευση: Άλλη μια συνάντηση με αριανα Για άλλη πήγαινα αλλά δεν δουλεύε  :cry: :huh: Σταθερά καλές υπηρεσίες  :sex1: :sex1:  Ίσως έχει βελτιωθεί και ένα κλικ  Και  από συμπεριφορά άψογη  :hug: :naughty: :showering: :kafe: :fili: Ισχυει οτι η Αριανα εχει σιδερακια; Τουλάχιστον τελευταία φορά που την είδα  ναι  Το καλό είναι ότι επι το έργο  δεν το αισθάνεσαι καθόλου  Αν και παλιά στο προηγούμενο γραφείο είχε αναφερθει  κάποιο ατυχήμα  στις συναντησεις  μας  Δεν αισθάνθηκα το παραμικρό

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-21 10:16:50

Δημοσίευση: χωρις να θελω να γινω κακος υπαρχει γυναικα που να πληρωσει τον μπουγατσοκιογτε; ποσο μερακλου μπορει να ειναι; δεν εχουν περαση μονο στις γυναικες μην ξεχνας οτι υπαρχουν και αντρες που θα τον προτιμουσαν Μόνο για γυναίκες είναι διαθέσιμος νομίζω και ζευγάρια   :huh: :huh:

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-21 10:21:20

Θέμα: chat για τα κοριτσια του Isabela online

Δημοσίευση: Μόνο μεγάλες έχει αυτό το γραφείο   Παλαιότερα έφερνε και καμιά μικρή   :huh: :huh: :cry: :cry:

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-21 10:23:00

Θέμα: chat για τα κοριτσια του Dream Girls

Δημοσίευση: τι κουβεντα να κανεις εδω οταν το μονο που γινεται οταν παιρνει καποιος τηλεφωνο ειναι να σου λενε οτι  ειναι διαθεσιμη αυτη που θελεις και να σου προτεινουν αλλες. Παπαριες Αυτό είναι το τελευταίο..... αν θες δεν παίρνεις  Έχουν κάνει χειρότερα  :huh: :huh: γενικά  αναξιόπιστο γραφείο αν και με έχουν εξυπηρέτησει και κάποιες φορές χωριΣ πρόβλημα  Προβλήματα όπως να αργούν πολύ στα ραντεβού   Και υπηρεσίες που αναγραφονται αλλά δεν τηρούνται είναι συχνό πρόβλημα όμως

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-21 10:28:26

Δημοσίευση: καλυτερα να δειχνει μονο τις διαθεσιμες και αυτες να κλεινουν ραντεβου παρα να φαινεται εντελως αναξιοπιστο στον κοσμο :) Καλά και άλλα γραφείά πχ agn μπορεί να λέει 23 διαθέσιμες  αλλά πχ σκ κάποιες με ρεπό άλλες με αδιαθεσια  άλλες έφυγαν για σκ άλλες ξυπνησαν  στραβά και δεν θέλουν να δουλέψουν  Διαθέσιμες θα είναι οι 10 και πολλές λέω  Έχει συμβεί πολλές φορές και το λέω όπως και στο  Magic

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-21 10:32:34

Δημοσίευση: Πάντως η Αριάνα πρέπει να είναι από τις κορυφαίες του γραφείου Όντως δεν κολώνει  πουθενά  και είναι και καλό παιδί.... χαρακτηριστικά είχαμε τελειώσει  ντύθηκε  Στο πολύ χαλαρό ξεπεράσαμε την ώρα   Και μέτα ρωτούσε αν μπορεί να φύγει  :lol: :lol: αλλά για καποιο λόγο  Σε σύγκριση με αλικη, Βανεσσα, αννα Μαρία ,που δοκίμασα τελευταία  Προτιμώ αλικη και Άννα Μαρία κυρίως λόγω εμφάνισης και μετά  αριαννα  και Βανέσα που μοιάζει και πολύ στην λιλα  :basket:

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-21 11:21:12

Θέμα: chat για τα κοριτσια του Isabela online

Δημοσίευση: Η εμπειρία είναι πολύ σημαντική ;) Σίγουρα αλλά  έχει και μικρές που βάζουν κάτω   Μεγάλες με εμπειρία χρόνων  :basket:

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-21 11:23:33

Θέμα: Ζήνα Petite

Δημοσίευση: η Ζινα εχει ενα ατυχημα και θα επιστρεψει παλι καποια στιγμη συντομα αλλα πλεον παιζει στο μαγικο γραφειο :) Αρκετά μέτρια  ΣτιΣ αρχές του athensdiva  Αλλά και έπειτα κάποιοι πέρασαν καλά σε κάποιους  μοίρασε φολες  :huh: :huh:

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-21 18:56:29

Δημοσίευση: Το ματζικ καθυστερησε... Η γκομενα του ματζικ πηγε να μην τηρησει τα συμφωνηθεντα... Ενα τηλεφωνο επι τοπου στο γραφειο και εστειλαν ντιβα ακριβοτερη με φουλ υπηρεσιες στη τιμη που πληρωσα την ακυρη... Ποιο agn το κανει αυτο; Το dream οχι οτι δε θελει, αλλα δεν μπορει... Ο ματζικ και μπορει και θελει... Σωστό το Magic   Tο γνωστό άγν  το κάνει...  μπορει να μην το έχει  κάνει σε σένα και μένα  Αλλά αυτό δεν σημαίνει  ότι δεν το έχει κάνει  ξέρω φίλο που έφαγε την φόλα του   Και του στείλαν άλλη πακέτο free  Επίσης έχει κάνει και άλλα  Σε γενικές γραμμές λόγω τιμών χωριΣ πολλά εχτρα  Και με κοπέλες που στο 80-90%  τηρούν τις υπηρεσιες είμαι ευχαριστημένος  Και από την εξυπηρέτηση φυσικά  Το Dream  είτε δεν θέλει είτε δεν μπορεί  το αποτέλεσμα μετράει  :cry: :cry:

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-21 19:05:03

Θέμα: Καλύτερο ξενοδοχείο ημιδιαμονής.

Δημοσίευση: Τελικα ποιο ειναι το καλυτερο ξενοδοχειο ημιδιαμονης; Λαμβανουμε υπ οψιν την τιμη, τις παροχες του ξενοδοχειου και την τοποθεσια :) Εγω σαν σύνολο  τιμή παροχές εξυπηρέτηση  προσφορες τοποθεσία ψηφίζω Αττική  Evans  Στα μείον δεν έχει τουαλετα  στο δωμάτι ο  Και  είναι παλιό το κτήριο επομένως και παλιές οι εγκαταστάσεις   Γι αυτό και  οι τιμές αυτές   Αν Μασ χαλάνε αυτά μετά πάμε  Στο μετάξι prive Bill

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-22 17:25:09

Θέμα: Καλύτερο ξενοδοχείο ημιδιαμονής.

Δημοσίευση: η ελλειψη μπανιου μεγαλο μειον τα μπιλ και πριβε εμενα δεν μου αρεσουν γιατι ειναι διπλα διπλα και επιπλεον δεν εχει καλο παρκινγκ (αν δεν θελεις να το αφησεις μεσα στο παρκινγκ του ξενοδοχειου) Σαν σύνολο το πρότεινα με όλα τα + και τα -  Prive k Bill δεν το βρίσκω κακό που είναι απέναντι το ένα από το άλλο   Πρόσβαση 9/10 φορές έχω πάει με μέτρο   Σε λιγότερο από μισή ώρα είμαι στο δωμάτιο και επιπλέον  έρχονται  σχεδόν όλα τα ανεξ. cg  Σε αυτά τα δύο

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-22 19:00:10

Θέμα: Golden Queens

Δημοσίευση: Πέρασμα χθες από το μαγαζί  μαζί με Τάκη μπούκα Πολλές κοπελες και για όλα τα γούστα  :sex1: Όπως και κόσμος αρκετος  :orxistra: Για την ακρίβεια γεμάτο   Χωρος το περίμενα  πιο μεγάλο  Μου φάνηκαν  κάπως  στριμωγμενα  τα πράγματα  2 χόρους πήρα ( περίμεναμε και για τριτο   Την Αντρέα αλλά μέχρι τίΣ 5.30 -6.00  Ήταν απασχόλημένη   :@ ) 1)Ειρήνα  ψηλή ξανθιά με πολύ ωραίο σώμα μοντελε Αλλά στο πρόσωπο χάνει από κοντά  2) μια μυγαδα  αδύνατη ψηλή  όνομα δε συγκρατησα  Καλύτερη από ειρήνη και στο χορο αλλά και γενικά  Θετικες οι πρωτες εντυπώσεις από το μαγαζί   Σίγουρα θα το ξαναεπισκεφτουμε  Έχουμε αφήσει και μια εκκρεμότητα με Αντρέα  :lol: :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-22 19:25:38

Θέμα: Golden Queens

Δημοσίευση: ευχαριστουμε P.vim για την ενημερωση :) :hi:

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-22 20:57:05

Θέμα: Δωρεάν επίσκεψη στο Studio De Paris

Δημοσίευση: 11......

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-23 10:23:22

Θέμα: Βαλεντίνα

Δημοσίευση: Αξίζει?? Είναι όντως 20?? Τιμές υπηρεσίες?

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-23 15:12:31

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: κάτσε να δώ πως ανεβαίνει η φωτό... Σατανικό!!!!  Από το δώρο να βγάλεις λεφτά !!! Αμμα δεν μπορούσε, μπορούσε  πολύ απλά να το μεταβίβασεί σε κάποιον  άλλον  :huh: :huh:

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-23 15:32:11