Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του godharry (161)

Θέμα: Sex-Tour Ουκρανια, Εμπειριες, Συμβουλες, Γενικη κουβεντα

Δημοσίευση: αφου βρηκες τουρκακι γιατι θα πας παλι ουκρανια; το τουρκακι θελει αλλη μεταχειρηση δεν ειναι για γαμησι οπως φενετε. ειχα ειδη τα εισιτιρια αν και τωρα δεν καιγομε. η μικρη που με μπλοκαρε ουκρανια αρχισε παλι επικοινωνια αλλα δεν ειμαι ζεστος μαζι της.πρεπι να παρι το μυνημα οτι δεν εχει φραγγο απο εμενα εχτος αν ερθει να την γαμησω με αυτα που εγω θα προτεινω. να ξεχασι τα λεφτα που ζηταγε χωρις να δωσει

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-30 13:42:00

Δημοσίευση: χαρη ουτε με λεφτα δεν σου καθονται εκει; αν δεν ειναι επαγγελματιας πουτανα που και αυτες πλεον εξαφανιστηκαν το 99.9% θελει να σου παρει λεφτα σαν δανιο,δανικα και αλλες παπαριες και να την κανουν.αν δεν εισαι εμπειρος θα την παθεις. οπως μου εκανε εμενα δεκεβριο η μικρη και εφυγα και την αφησα να κλαιει. ηρθε να ψωνισει και να φυγει της ειπα αντε γαμησου και εφυγα. αν ηθελε να ψωνισει και μετα να της δωσω τα 170 ευρο που ζητησε βοηθεια και ερχωταν να την γαμησω ευχαριστως.θα την εκανα μονιμη γκομενα αμεσως. γιατι κανεις δεν μπορει απο αυτους που γνωριζει να την σπονσαρουν κατσε να βρει χορηγο με μπατσετ 300 ευρο την μερα,δυσκολο για αυτην. θα σου πω και τωρα τι εγινε με την τουρκα τωρα,δωσαμε τελος! εκανα τον μαλακα λογο του οτι ακουγα τον δασκαλο διαφωρα σε κουλτουρα και θρησκεια αλλα σκεφτωμουν με το γυναικιο ουκρανικο μυαλο που εχουν πολλες γυναικες

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-01 09:09:56

Δημοσίευση: να σας πω τωρα τι εγινε με την τουρκα που δουλευε στο καφε. καθημερινα μου εστελνε μυνηματα αυτη και μου εδειχνε μεγαλο ενδιαφερων ιδικα τις τελευτεες μερες.αλλα οταν της ελεγα να βρεθουμε στρεσαριζωταν και ετρεχε να φυγει βιαστικα να παρει το λεωφορειο.μου ελεγε κανω και δευτερη δουλεια και τρεχω,δεν εχω χρονο.μιλωντας με τον δασκαλο ιωσηφ τον γνωστο σε ολους ουκρανολογο αυτος επεμενε ειναι σοβαρη γκομενα απο της φωτο,μεγαλη οικογενεια και σε ειδανε 3,4,5 μαζι ης την εκθετεις πρεπει να την ζητησεις απο τον πατερα της αν θελετε να πατε σοβαρα.αν και δεν ηταν καμια ομορφη εχει πολυ οραιο σωμα κοντουλα. δεν θα με χαλουσε να προχωρησω σοβαρα αν και δεν ημουν ερωτευμενος. πρωτη φωρα ενδιαφερωμουν για γυναικα χωρις ακομα να την ερωτευτω. ειπα αυτη την φωρα να δω αληθινο ενδιαφερων για να μην απογοητευτω

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-01 09:16:00

Δημοσίευση: προχτες ηταν χαρουμενη μου εστελνε μυνηματα και πηγα στο καφε. εκατσε μαζι μου δυο ωρες και ολο με φλερταρε,το βραδι παλι μθνηματα. σχολουσε 4 λεω να σε συνοδευσω,οκ λεει και μολις βγηκαμε αρχισε να τρεχει να φυγει!εν το μεταξυ ελεγε παπαριες δεν εχω χρονο και δευτερη δουλεια. μετα εστελνε μυνηματα συγνωμη ημουν βιαστικη να παω σπιτι και παπαριες. οταν σου λενε δεν εχω χρονο ειναι μαλακιες και κατι κρυβουν. αλλα ακουγα τον δασκαλο που επεμενε πρεπει να πας στον πατερα της να σου δωσει αδεια δεν ειναι πουταναρια αυτες.εγω του ελεγα βλεπω ολες καβλωμενες ειναι οπως με κοιταζουν και μεχρι και μαυρους και ξενους κρατανε. ο δασκαλος επεμενε διαφωρετικη γκομενα σοβαρη,της ειπα ας παμε σπιτι σου να γνωρισω τους δικους σου.ειπε μια μερα θα κανονισω να παμε για φαι με τα αδερφια μου μια μερα σημαινει ποτε

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-01 09:20:31

Δημοσίευση: εγω πηγαινα στο καφε με τα γλυκακια μου,τα μπουρπουαρ μου γερα και δωρακια ρουχα απο τερανοβα,ζαρα και τετεια.της πηρα και 3 αρωματα βικτορια σικρετ 30 ευρο και αλλα εξοδα σε ρουχα συνολικα 60-80 ευρο. μου ειπε κανει δευτερη δουλεια με ηλεκτρονικα τζιγαρα και ψαχνει πελατες. παραγειλα δυο για να την βοηθησω και ειπα να δω που θα παει αυτο να τρεχει να φυγει. υμουν αποφασισμενος να μην ξαναπαω και να γραψω θα με δεις οταν βρεις χρονο. πηγα χτες μεσημερι πριν σχολασι να παρω τα τσιγαρα και α την δω.βλεπω ενα μαυρο λεπτο νεαρο κοντο φοιτητη να καθετε στο τραπεζι που καθωμε και μιλαμε και εχει δυο ποτηρια καφε. ενω ηταν μονος λεω με αυτην καθωταν 100% οταν εισαι εμπειρος ξερεις τι γινετε. πηγε εκατσε μαζι του εμενα με ρωτησε χαμογελαστι τι κανεις και δεν απαντησα τα πηρα. παραγειλα κφε,πληρωσα,αφησα μπουρπουαρ και της εδωσα κατι ρουχα δωρο. ειπε δεν χρειαζετε δωρα,τα πηρε και γελουσε με την μαστορισα της και εκατσε με τον πιθηκο. μιλουσαν φιλικα αυτη,αυτος στο κινητο επαιζε.χερετησε και ενα τουρκο και συστησε τον μαυρο εγω αφησα τον καφε και χαθηκα.με τρελανε τηλεφωνα και μυνηματα οτι περιμενουν οι κοπελες που παραγειλα τα ηλεκτρικα τζιγαρα.γυρισα μονο γιατι δεν μου εφτεγαν αυτες. ολο χαμογελα η τουρκα,μου λεει που πηγες?τι επαθες?εκανε σαν να μην τρεχει τιποτα και δεν καθωταν με τον μαυρο,τιποτα δεν συμβαινει.προχτες παλι την ακουσα να μιλα αγγλικα στο τηλεφωνο και υποψιαστηκα η κανας μαυρος η κανας αγγλος των οινωμενον εθνων. μου εγραφε μυνηματα απο το μπαρ τι επαθες και δεν μιλας δεν την κοιταζα ουτε μιλουσα.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-01 09:29:06

Δημοσίευση: εγραψα τελικα σκεφτωμουν σοβαρα για σενα και δεν ασχοληθηκα με αλλες γκομενες τελευτεα εχανα τον χρονο μου εδω μαζι σου.μονο αυτο μπας και ο μαυρος κανας φιλος απλα απο το πανεπιστημιο και παρεξηγησα αφου ηταν αδιαφωρος στο κινητο. αυτη εκανε δεν τρεχει τιποτα,διερωτοταν γιατι κατσουφιασα. εφυγα και μετα ξαναπερασα καυωταν με τον μαυρο!εστεισα καρτερι ποιο κατω σημερα δεν βιαζωταν! περπατουσε διπλα στον μαυρο και αυτος κρατουσε τα δωρα που της πηρα. με ειδε απο μακρια και μπηκαν σε μαχαζι με κινητα,ξερω ζητουσε κινητο για τον αδερφο της. μετα βγηκε και προχωρουσαν διπλα χωρις αγγκαλιες χερακια και τετεια. παω απο πισω εμφανιζομε δεν σοκαριστηκε αφου με ειδε και επαιξε το κοροιδο. αρπαξα τα δωρα απο τον χαζομαυρο και λεω αυτα δεν ειναι για σενα. αυτη λεει χαρησ τι κανεις?φυσικα ουτε τρομαξε.λεει ο μαυρος ειναι το κοριτσι μου και την αγγιξε στον ομο 2 δευτερολεπτα!εγω αρπαξα τ δωρα και χαθηκα. δεν ηταν πραγματικος αντρας να την υπερασπιστη και χεστηκαν και οι δυο.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-01 09:35:54

Δημοσίευση: μετα εγραψα μυνημα οταν μια γκομενα δεν εχει χρονο αυτο σημαινει παντα. νομιζες ειμαι χαζος?δεν θα ξαναρχωμουν αλλα ντραπηκα απο τις πωλιτρες τσιγαρων που δεν φτενε.αμεσως καταλαβα και εφυγα σαν εσενα γνωρισα εκατομθρια στην ουκρανια! με εκανε μπλοκ μετα απο 2 ωρες που μπηκε μεσα!μαλλον πηγε σε κανα οικοτροφιο που μενι ο μαυρος να την γαμησει.στα ρουχα που πηρα βρηκα μια φωρμα που δεντην πηρα εγω η αυτης η του μαυρου και την επεστρεψα στο καφε που δουλευει να της την δωσουν.απογοητευτικε με μπλοκαρε οπως και η μικρη οδησσο.η μικρη τωρα αρχισαμε να μιλαμε και ειπα σου αγορασα ρουχα! θα δωσω αυτα που πηρα στην τουρκα και θα της παρω και αλλα να χυσει απο καβλα. η ισιρια παιδεια ασχετα με το θεμα ουκρανια ειναι για να δειτε οταν εισαι εμπειρος ουκρανια πως να σε ξεγελασουν οι αλλες χαζες απο αλλες εθνικοτητες. οταν μου ελεγε δεν εχω χρονο σκεφτωμουν επιδει πραγματι ηταν καλοκοριτσακι θα θελει χρονο να μιλησει στους δικους της αλλα εδω και 3 μερες ηθελα να την παρακολουθησω ευτυχος το εκανα γιατι θα ξοδευομουν ακομα.εχω πολλες αλλες στο ματι που με ζαχαρωνουν θα βρω καλυτερες.η εμπειρια αυτη ειναι για να βοηθησει και τους νεωτερους πως σκεφτωντε οι γυναικες.δεν μου ειπε για γκομενο,δεν ρωτησα αλλα μου εκριβε σχεση και εστελνε μυνηματα. τωρα θα εγινε ρεζιλι.θα περνω απο την δουλεια της αλλα δεν θα μπαινω εκει. αυτη θα επικοινωνησει ξανα οπως ολες οταν θα καταλαβει δεν κινδινευει μαζι μου. οταν οι γκομενες σε μπλοκαρουν ενω ενδιαφερωντε το κανουν λογο ασφαλειας. δεν θελουν να εξηγησουν,αν δεν τις νοιαζει δεν θα σε ξεμπλοκαρουν ποτε. αυτη 100% θα επανελθει και θα λεει δεν ειναι αυτο που νομιζεις. αλλα η εμπειρια μου οσες εκανα οτι πιστεψα για να της γαμησω καμια δεν εκατσε! καληερα και θα σας πω νεα απο ουκρανια τον μαρτιο οταν επιστρεψω

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-01 09:45:53

Δημοσίευση: Χάρη χαλάρωσε και άσε το σκληρό μαρκάρισμα με οποία φλερτάρεις. Δεν παντρευτήκες και δεν ανταλαξες όρκους αιώνιας πίστης για να κανείς τον ντεντέκτιβ να παρακολουθείς και να έχεις απαιτήσεις από κάποια που πίνει καφέ μαζί σου.  Οι γυναίκες όταν φλερτάρουν ουσιαστικά σε κοσκινίζουν, σου δίνουν την ευκαιρία να τους δείξεις πως θα είναι η ζωή τους μαζί σου. Σκηνές ζηλοτυπίας και ασφυκτική πίεση μόνο αντίθετα αποτελέσματα φέρουν.Υπερβολική ζηλια δείχνει ανασφάλεια. Και εγώ προσωπικά αλλά και όλοι οι άντρες όπου βλέπουμε σκηνικά και υστερίες φεύγουμε τρέχοντας. ναι αλλα οταν σε ρωταει καπειος που δεν σε ενδιαφερει τι κανεις στον ελευθερο σου χρονο μπορεις να πεις εχω γκομενο και βγαινουμε εξω οπως μου ειπε μια γκαρσονα δεκεβριο οδυσσο. με φλερταρε,της αρεσα τον οχτωβριο αλλα μου ειπε δεν φευγω απο εδω,δεν θελω σχεση με καπειον που δεν ζει εδω και τριτο εχω ζηλιαρη γκομενο τριτο αυτο μου ειπε αλλα τουλαχιστο ειπε. η αλλη μου εστελε μυνηματα και που πηγαινα καθωταν μαζι μου και εδειχνε ενδιαφερων. επεμενε να με κερασι καφε που δεν δεχωμουν και εκανε κινησεις που εδειχναν οτι ενδιαφερετε. αλλα οταν ελγα συναντηση απεφευγε,θεωρησα ισως επιδει ειναι καλη κοπελα,μεγαλη οικογενεια να ειναι παραδοσιακη τουρκαλα που δεν θελει να τιν βλεπουν στο δρομο με καπειον αγνωστο. νυχτερε το θεμα ηταν πολιτιστικο καθε γκομενα εχει διαφωρετικα πιστευω και η οικογενεια διαφωρετικη. αφου ειχε γκομενο τι να μου γραφει εμενα και να με ψαχνει?οκ εκανα και δωρακια για να την εντυπωσιασω αλλα να πεσει τοσο χαμηλα με ενα αραπη βρωμιαρη ε αυτο με σοκαρε! με παρασυρε ο δασκαλος ιωσηφ που ελεγε την βλεπω πολυ σοβαρη αν δεν πας στον πατερα της δεν θα μπορεις να την συνοδευεις η βολταρεις μαζι της,δεν ειναι πουτανα χοχλουσκα. ομορφη δεν ηταν,μουναρα κορμι 10 αλλα φατσα δεν ελεγε απλα με ενδιεφερε οτι ηταν  καλο απλο κοριτσακι που μου εδειχνε σεβασμο.αν δεν εστηνα καρτερι ποιο κατω νθχτερε θα  ξοδευομουν αδικα καθε μερα στο καφε 3-4 καφεδες τιπσ,γλυκα και δωρα ενω θα σηνεχιζε το παραμυθι και αντι για παραδοσιακη τουρκαλα νορμαλ να πηγαινε στον βρωμιαρη μαυρο. καλα εκανα,επρεπε να δεις τον μαυρο,αρπαξα τα πραγματα απο τα χερια του και δεν υπερασπιστηκε. ειπε ειναι η κοπελα μου και την αγιξε στον ωμο.περπατουσαν διπλα χωρις αγγιγματα αν το ειπε απλα ετσι αυθορμητα αυτη παντως δεν ειπε κατι,μονο χαρη τι κανεις ηρεμα και εφυγα. με μπλοκαρε μετα απο 2 ωρες

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-01 20:21:27

Δημοσίευση: να σας πω τελικα τι εγινε με την τουρκα παιδια.σκεφτηκα ψυχραιμα οτι ο τυπος πηγε να την προστατεψει γιατι ημουν επιθετικος και φοβηθηκαν. σκεφτηκα αν στα αληθεια ειχε γκομενο τον μαυρο αυτος θα εκανε μαγκια αν τολμουσε βαιβαια δεν θα ημουν τοσο τζεντλεμαν χαχαχαχα. η κοπελα σοκαριστηκε,το καλο ευγενικο παιδι με την χρυση καρδια να δειξει τοσο σκληρο προσωπο,αν με ηξερε θα με καταλαβαινε τζεντλεμαν φερθηκα γιατι ο μικρος δεν εκανε τιποτα παρα να την προστατεψει λεγωντας η κοπελα μου

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-07 20:30:01

Δημοσίευση: πηγα μετα απο 3 μερες στο καφε η κοπελα ηταν προσβαλμενη. σκεφτηκα μπας και παρεξηγησα?μου ειμαι με σιγαμη φωνη δεν εχει καφε για σενα ουτε να ερθεις ξανα εδω,δεν εισαι καλος! ενιωθα τυψεις,καλη κοπελα αλλα ελεγε συνεχεια ψεματα να με αποφυγει. μετα μου εγραφε μυνηματα,σκεφτηκα μουσουλμανα θελει χρονο λογο οικογενειας. 3 μερες πηγα με εδιωξε,δευτερη φωρα πιο αυστηρη λεει αντιο μην ερθεις ξανα. δεν απολογηθηκα και μετα μου ειπαν απο το μαχαζι να μην ξαναπαω εστω και αν δεν δουλευει. ενιωθα ασχημα μεχρι που γνωρισα ενα τουρκο που μιλα ελληνικα και εγινα πελατης στο διπλανο μαχαζι.ειδε λεφτα και εγινε φιλος!τον ρωτησα ξερεις την γκομενα απεναντι? λεει αστιν αυτην δεν ειναι καλη,κουρδισα ειναι με μαυρο γκομενο 3 χρονια! μου εφυγαν τωρα οι τυψεις σωστα εκανα να δειξω δυναμη αλλα απο την αλλη αυτη δεν σκεφτετε την θεση που βρεθηκα.θα σκεφτετε εχω γκομενο χρονια και με ειπε πουτανα με τον γκομενο μου υμουν,απλα φιλικη μαζι του ημουν και αλλα. σε αυτο εχει δικαιο αλλα οταν βλεπεις ενδιαφερωμε μην πεις ψεματα,αληθεια πες εχω γκομενο αντι να κρυβεσε και δεν θα ερχομε να ξοδεθω χρονο και χρημα αδικα. δεν εχει επιστροφη,με φοβατε και χτεσ σχολασεαπο αλλη πορτα μην την δω! απο το μαχαζι μου ειπαν δεν ερχεσε ξανα εδω.αλλα να δειτε ποσο εμπειρος και πονηρος ειμαι ελεγα μερες πριν που ακουσα να μιλα αγγλικα η μαυρος η αγγλος θα ειναι στρατιωτης. για αυτο μολις την ειδα με τον μαυρο αρχισα να τα περνω.να καθωμουν να την βλεπω και να μην κανω τιποτα?να γελανε με τον μαυρο?καλυτερα που εδειξα ποιος ειναι πραγματικος αντρας και ας προσβαλτηκε.δυσκολα να επικοινωνησει στο μελλον,δεν ειμαι αισιοδοξος αλλα εχει πολλα μουνια καλυτερα και αρχισα κονε.οδυσσο θα παιξω με την μικρη που τωρα απο οτι φενετε αυτος που θποψιαζομουν συζουσε εχει αλλη γκομενα

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-07 20:43:51

Δημοσίευση: Φίλε μου εσύ ξέρεις τι θα κάνεις αλλά να σου πω τι θα έκανα εγώ χωρίς να νιώθω ότι νιώθεις  μιας που εσύ ξέρεις πως νιώθεις. Οι βασικοί παράμετροι είναι πρώτον ότι έγινε ρόμπα που την είδες  με τον τύπο άρα μπήκε στο κούτελο της η πύρινη στάμπα της πουτάνας.  ;) Αυτή η στάμπα δεν σβήνει ποτέ. Ξενέρα. Δεν γίνεται να την δεις ούτε σαν πουτάνα συναλλαγής  και να την πηδάς διότι την γούσταρες. Άρα τέλειωσε από χέρι η δουλειά κι εσύ θα κάνεις το φινίρισμα. Δεύτερον το μαγαζί σου είπε τέρμα άρα έχει ζητήσει ενισχύσεις η τύπισσα, οπότε δρόμο από εκεί  και ούτε δίπλα για να μην λένε ότι παραμονεύεις.  Θέλει λίγο φρένο σε αυτό και ψύχραιμη διαχείριση αλλά αν ψάξεις, σίγουρα κάπου μέσα σου είναι. Τρίτον, βάλε καλά στο μυαλό σου ότι δεν φταίει ο τύπος αλλά αυτή. Άρα άσε τον τύπο και κοίτα εσένα. Τι μας έμεινε λοιπόν για να μην αναλώνεσαι; πας σπίτι σου, ηρεμείς ρίχνεις μετά ένα ωραίο γαμήσι όπου βρεις και τρως κάτι γευστικό να στανιάρεις. Με το ένα χέρι θα τρως και με το άλλο σου χέρι ψύχραιμα στείλε της ένα σύντομο μήνυμα (αν την έχεις γαμήσει, κάτι που ξέρεις εσύ). Αυτό μόνο: "καλά γαμήσαμε, μην σε ξαναδώ ρε σκουπίδι!" Ότι άλλο πεις θα της δώσεις αξία. Την ξεχνάς και τέρμα, δεν απαντάς ούτε σε χαρτί κηδείας της.  Εγώ έτσι θα έκανα και τα εξισώνεις μια χαρά με κρότου λάμψης και στον πούτσο σου όλα. Έχει καλύτερες, αυτό το ξέρεις ήδη! :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-09 09:28:40

Δημοσίευση: αυτο εκανα φιλε ευχαριστω,τωρα ηρεμισα και γαμησα κυριακη ενα βιετναμεζακη με 20 ευρο στο σπιτι του.εγινα πελατης στο διπλανο μαχαζι και ο τουρκος μιλα ελληνικα! μου ειπε η απεναντι κουρδισα ειναι,οχι καλη εχει μαυρο 3 χρονια! αρα τζαμπα οι τυψεις ,μετανιωσα που ημουν τζεντλεμαν. ειναι τελιωμενο αυτη δεν θα επανελθει εχτος αν με δει σε καπεια φαση με αλλη. πολλες που τσακωσα ουκρανια,μετα εκανα οτι της πιστεψα που ειπαν τα δικα τους για να τις γαμησω και να διωξω αλλα καμια απο αυτες δεν εκατσε!η εμπειρια μου λεει ακομα και αν τα χαλασει με τον μαυρο και επανερθει δεν θα μου κατσει!τελειωμενη υποθεση. απο την κυριακη δεν ξαναπερασα απο εκει,θα πηγαινω διπλα σαβατοκυριακα

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-09 09:35:05

Δημοσίευση: η αλλη οδυσσο της πληρωσα ταξι να παει σπιτι και βλεπω μιλα με τον ταξιτζη. καταλαβα θα του ειπε να την παρει πισω στο κλαμπ να βρει τον μπαρμαν που εκανε πιτσι πιτσι.γυρισα με τα ποδια στο μπαρ αου διπλα μου ειναι και βλεπω το ταξι να παρκαρει!επαθε σοκ που με ειδε,της πηρα τα λεφτα για το ταξι και χεστηκε. αν δειτε πηγε να βρει ενα κακασχημο μπαρμαν που φιλωταν με αλλο αντρα το πρωηγουμενο βραδι!σε εμενα ελεγε παπαριες δεν ειμαι ετοιμη θελω χρονο και ιστοριες. ο πουστης ειπε ειμαι μπαισεξουαλ,ποια παει με αντρα που κανει τσιμπουκια? ναι στην ουκρανια γαμιουντε με ολουσ,δεν γαμα ο ομορφος και να σε γουσταρει. βρεθηκατε στο ιδιο σπιτι με φιλους και φιλες γαμιουντε ολοι με ολους ανταλαγες! για αυτο σταματησα να ασχολουμε με αυτες της πουτανες και ειπα μονο τουρκες,αρμενια,γεωργια και καμια σερβα που 90% μπαζα εβλεπα σερβια

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-09 09:45:28

Δημοσίευση: το νεο μου δυνατο διδιμο για παιχνιδι οδυσσο χεστηκε οτι θα γινει πολεμος και δεν ερχετε!προς το παρον μιλησα 2 φωρες με ενα κοριτσακι που δουλευει σε σουπερμαρκετ και την μικρη απο χοντοκια.αλλα η μικρη νιωθω δεν θα κατσει παλι,εχτος αν της εγινε μαθημα το προηγουμενο.αν δεν δωσει δεν περνει,οι καλες συμφωνιες αυτα εχουν. μου εμειναν και τα ρουχα που αρπαξα απο την τουρκα θα τα δωσω στην μικρη οδυσσο. σε 2 εβδομαδες θα ειμαι επανω για 10 μερες.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-09 09:53:57

Δημοσίευση: γαμησε τα κορονοιο επιασα για 10 μερες θα ειμι κλεισμενοσ

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-10 12:03:18

Δημοσίευση: σας ευχαριστω παιδεια!επιδει δεν ερχωμε ποτε αθηνα να ξερετε οτι καπεια στιγμη θα ερθω και οσοι γραφετε εδω ειστε εσπροσδεκτοι για καφε και σουβλακι. θα χρειαστω και βοηθεια να βρω ελληνιδες βιζιτες ανεξαρτητες η απο πρακτορεια. θα βρω ευκερια να συνδιασω αθηνα με κιεβο η τυφλιδα και θα ερθω.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-11 09:33:39

Δημοσίευση: καλα και εμεις που ξερουμε την γλωσα και ειμαστε τοσα χρονια πανω συνεχεια παλι στην ιδια κατηγορια ειμαστε με ολους τους τουριστες ιδικα τα τελευταια χρονια.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-12 19:25:49

Δημοσίευση: δεν φτανει οδυσσο που δεν βρισκουμε πουτανες κανει επιδρομες η αστυνομια και μαζευει τις γκομενες απο τα γνωστα σαλον.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-13 17:42:45

Δημοσίευση: αστε να δουμε τι θα γινει με πτησεις γιατι ισως απο αυριο να μην πετανε αεροπλανα ουκραν εναλακτικη χωρα σε περιπτωση που ακυρωθει το ταξιδι λογο μη πτησεων αλλα και να μεινω εδω δεν με χαλα.φευγω απριλιο,μαιο και ιουνι αλλα ταξιδια

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-14 13:09:41

Δημοσίευση: ρε αρχιψεύταρε, ρε Μυνχάουζεν, γιατί διαδίδεις ότι εγώ δήθεν σε έβανα, να πηγαίνεις σα μπάστακας να ξεροσταλιάζεις στην τουρκάλα όταν σου είχα πεί να μην ξαναπατήσεις το ποδάρι σου εκεί και εάν τυχόν κάμεις την χοντρο-μαλακεία και αγοράσεις τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που ήθελε να σου πασάρει να τα πάρεις και να τα βάνεις στο πάτο σου! Βρε άχρηστε, πόσες φορές σου έχω πει ότι και το 1988 να ήσουν στο Πανεπιστήμιο Λεμονόσοφ στην Μόσχα (ως πειραματόζωον) και πάλι θα δυσκολευόσουν να βγάνεις γκόμενα. Εσύ νομίζεις ότι σαι ο Μπραντ Πητ. Πρέπει να πας κάπου όπου τραβάνε τρελές λόρδες, κάπου όπου ο πόλεμος, η φυματίωσις, η ελονοσία, ο υποσιτισμός θα αναδείξουν την φυσική ομορφιά σου και ούλες οι γκόμενες θα θέλουν να πάνε μαζί σου για μια κονσέρβα. Το Μπανγκουί στην Κεντρο-Αφρικανική Δημοκρατία μου φαίνεται ιδανικός προορισμός. Κόψε επομένως τα χαζά και σταμάτα να ξοδεύεις αδίκως χρόνο και παράδες σε διάφορες πουτάνες και στο ψευτο-θείο που σε δουλεύουν χοντρά. οταν σου ελεγα εγω βλεπω ολες να γυρνανε με ξενους και μαυρους εσυ  δεν ελεγες η κοπελα ειναι σοβαρη και πρεπει να πας στους γονεις της? εγω επεμενα να μου πει τι δευτερη δουλεια κανει και της ειπα οκ φερε μου δυο. εφυγα και δεν απαντουσα αλλα οι κοπελες που δεν φταινε περιμεναν. πηγα τα πηρα 13 ευρο το ενα ειχε ενω τα αλλα εδω εχουν 70 τα φτηνωτερα! αρα πηγα να παρω κατι που συμφερει,της ειπα δεν θα ξαναερθω. ελεγες η δεν ελεγες να παω στους γονεις της κοπελας?οτι χωρις αδεια δεν μπορει να κυκλοφωρα? εγω τι σου ειπα?οτι την ακουσα να μιλα αγγλικα και υποψιαζομε η με κανα μαυρο,η κυπριο αλλο,η στρατιωτη αγγλο. εσυ απαντησες σιγα μην ειναι κανας εφοπλιστης εστο αν εχεις αντιπαλο,τραβα στους γονεις της. οταν πηγα σε πηρα αμεσως και ειπα καθετε με ενα μαυρο και σου θυμισα τι σου ελεγα πριν 2-3 μερες. εσυ εβγαλες συμπερασμα απο την αθηνα οτι ειναι γκομενος και εφυγα,αυτη με περιμενε να παρω η φιλη της  τα τσιγαρα.γυρισα γιατι υποσχεθηκα στον γαμπρο μου και τον φιλο μου τα μηχανηματα και οχι για αυτη. σε αυτην δεν μιλουσα και διερωτατουν γιατι δεν μιλαω και τι επαθα.δεν μιλουσα και δεν της εδινα σημασια. μετα εστησα καρτερι και περπατουσε διπλα στον τυπο που κρατουσε την τσαντα με τα ρουχα που της αγορασα. εδειξα τοτε οσο ευγενικα μπορουσα το αληθινο μου προσωπο και σοκαριστηκε,ο μαυρος χεστηκε και λεει ειναι  η κοπελα μου!του αρπαξα τα ρουχα πριν του επιτεθω και δεν εκανε κινηση να με εμποδισει,χεστηκαν και  αμεσως αυτη με μπλοκαρε.μου απαγορευσαν να ξαναπαω στο καφε ακομα και αν δεν δουλευει. να σου πω εγω φταιω γιατι δεν ρωτησα αν εχει γκομενο,αν και νομιζω δεν θα το ελεγε αυτη. ηταν προσβαλμενη και δεν ηθελε να μιλησουμε να μου εξηγησει ποιος ηταν ο χαζος.τι μινχαουζεν ειμαι? που ειπα ψεματα?να δειξω στον σινοχαρα τα μυνηματα σου να δουμε τι ελεγες?οτι ειναι σοβαρη και τετεια? σου ελεγα την αλλη γαμησα τριτο ραντεβου και βλεπω τουρκες με μαυρους,ξενους και ελληνες μικρους να τους βολταρουν με τα αμαξια τους!η κοπελα ειχε γκομενο,ατυχια τελος! μπορω να βρω πολυ καλυτερες,στο ειπα δεν ηταν ομορφη απλα οραιο κορμι και νορμαλ κοπελα. 3 χρονια εμαθα κρατα τον μαυρο αλλα στο φεισπουκ λεει σινγκλ και καμια φωτο μαζι του! φταιω εγψ γιατι δεν εκατσε η φαση?στα αρχιδια μου. οδυσσο τωρα εχω 2 που θα παιξω και θα δω τι θα γινει.χωρις να βλεπεις αρχισες φυγε ειναι ο γκομενος της. σου ειπακαθετε με καπειον αλλα δεν ημουν σιγουρος αν ειναι γκομενος η φιλος απο πανεπιστημιο. η αντιδραση της ηταν παραξενη και σκεφτηκα ισως εκανα λαθος,παρεξηγηση. αλλα μου ειπε πλιροφοριες τουρκος απο το διπλα καφε,λεει ασε αυτη κουρδισα ειναι οχι καλη με μαυρο 3 χρονια

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-15 13:30:13

Δημοσίευση: μου ελεγες μην ξαναπας σαν ουφο εχτος αν μιλησεις τους γονεις της! δεν μου ειπες μην πας γιατι δεν ενδιαφερετε η εχει γκομενο σιγουρα. ελεγες αποκλειετε να εχει γκομενο,σοβαρη και δεν σου κανει. θες μια πιο χαζη γιατι αυτη και εξυπνη και σοβαρη ειναι. αρα δασκαλε ιωσηφ να σταματησεις να με προσβαλεις και να λες τα δικα σου. σε βαζω στοιχημα οταν επιστρεψω απο οδυσσο θα βρω οσες θελω απο εκει

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-15 13:33:40

Δημοσίευση: που να παμε δασκαλε με πολεμους?ακομα και διπλα βυρητο που τραβανε λορδες τωρα μου ελεγε φιλος μου αρμενης πλουσιος που μενει ντουπαι τωρα και παε σε συγγενεις βυρητο ακομα και τωρα που επεσε πεινα πολυ δυσκολα με τις γκομενες εκει. εχω παει παντου και ιδανικο μερος και πιο προσεγγισημες ειναι οι τυρκες. αλλη χωρα ειναι η γεωργια,μπορεις να βρεις απο ολες τις εθνικοτητες της σοβιετικης ενωσης. για ουκρανια τα ειπαμε εκατονταδες φωρες.δεν ασχολουμε με αυτες σοβαρα.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-15 13:37:53

Δημοσίευση: το θεμα ειναι δεν ειναι να παω γεωργια το καλοκαιρι αλλα περνω καλυτερα απο οτι στην ουκρανια?αν δεν παω οδυσσο 2-3 μηνες μου λειπει αυτη η πολη. αυτο ειναι το προβλημα αλλα καλοκαιρι πρεπει να παω η γεωργια η σαραγιεβο αλλη πολη που μου αρεσε παρα πολυ.τωρα η αιρ σερβια εριξε τις τιμες με 240 σαραγιεβο ενω προηγουμενα χρονια ειχε 450-500.οδυσσο απο 180-240 ηταν πιο οικονομικα και μου αρεσει εκει.ιουνιο ισως τελικα δεν παω ουκρανια και κανω υπομονη μεχρι σεπτεβριο.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-15 13:41:43

Δημοσίευση: τωρα το μοναδικο μερος που εχει πολλες γκομενες και ολες θελουν να φυγουν ευρωπη ειναι η τουρκια.ευτυχος εχω διπλα τα κατεχομενα και μπορω να κατεβω και κερηνεια με το αμαξι αν θελω

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-15 13:43:29

Δημοσίευση: ναι πουτάνες θα βρει γιατί υπάρχουν κομάντος, εθελόντρια για γκόμενα δε προκειται να εύρει. Και δεν είναι τσακ - μπαμ , αυτός πάει ξαναπάει, κάθεται σα μπάστακας σ ένα μερος και τα βασικά δε ρωτάει, πώς σε λένε, τελέφωνο, πόσο-τόσο, δε θες γεια χαρά, πάει τέλειωσε... ρε αυτα τα εκανα στο κιεβο πριν 10 χρονια.εσυ εμεινες στα παγκακια ακομα ξυπνα. δεν ασχολουμε πλεον με αδεσπωτες,πουτανες και τετειες να χανω την ωρα και τα λεφτα μου. αλλο κιεβο και αλλο οδυσσο!σου ειπα κιεβο τοτε δεν αρνηθηκε ποτε καπεια να μου δωσει τηλεφωνο η να βγουμε καπου.οδυσσο δεν δεχτηκε ποτε γκομενα να την κερασω!,λιγες μετρημενες στα χερια. δεν ασχοληθηκα με καμια οδυσσο μετα την τρελη εδω και 6 χρονια!εβρισκα μερικες πουτανες  αλλα σταματησα να κυνηγω αδεσπωτες,ανεργες,μαλακισμενα.δεν θελω να ασχολουμε με αυτες. βαιβαια εσενα ειναι υπερβαση να σπιτωνεις επιπεδο γκομενες ορφανοτροφιου για εμενα δεν θελω τετειες. εχτος απο τον οχτωβριο την γκαρσονα δεν ασχοληθηκα με αλλη εδω και 6 χρονια.δεν ειχα χρονο οχτωβριο αρωστησα και πηγα δεκεβριο οπου η κοπελα μου ειπε εχω γκομενο και δεν θελω να φυγω απο την χωρα μου. δεν υπαρχει καπεια που δεν εχει,ουτε καπεια που να με ενδιαφερει δηλαδη απλη,νορμαλ να δουλευει. αν ειναι να κανω τα ιδια ψαχνωντας γκομενες μαρκα με εκαψες οπως πριν 25 χρονια στα παγκακια προτιμω να ξοδευομε μονος μου.δευτερο εια πολλες φωρες οδυσσος δεν ειναι κιεβο,το κεντρο αδειο δεν εχει τον κοσμο που εχει κιεβο αλλα εχασα τον χρονο μου εκει λογο της τρελης και οτι μου αρεσε η πολη,εκανα φιλους,συνδεθηκα με το μερος.πουτανες βρισκω και εδω,γκομενες παλι εδω απλα δεν  μου αρεσει στην ελληνικη μερια οπου μονο πιτσιρικια κυκλοφωρανε και ξεκινησα τωρα κατεχομενα. βλεπω οτι τραβω βλεματα εκει,πιο ευκολο να παιξεις,χωρις ανταγωνισμο απο ντοπιους. το οτι κολησα σε μια γκομενα 6 χρονια που παρασυρθηκα λογο ομορφιας και καλης δουλειας που ειχε και δεν με ενδιαφερε η καθε πουτανα και καθε επιπεδο μαρκα με εκαψες δεν σου δινει το δικαιομα να με προσβαλεις.εσυ μπορει να εισαι ευχαριστημενος με τις φτωχοπουτανες που εχεις καπειος αλλος ψαχνει πιονορμαλ απο αυτες που ειχε παντα φρι. εχεις κατι να μας πεις για ουκρανια?δεν πηγες ποτε οδυσσο και δεν ξερεις τι παιζει εκει. ακομα και κιεβο δεν εχεις τιποτα να πεις γιατι εμεινες 25 χρονια πισω και σε ξεπερασε ο χρονοσ. ολες οι ιστοριες που μας εγραφες στο παρελθον ηταν με γκομενες κρυφοπουτανες μαρκα με εκαψες κορη ιεραποστολου που τοτε με την οκκα της εβρισκα σουλιαβκα και χρισατικ,γιδροπαρκ χαχαχαχαχ ειχες εμπειριες προσφατες?νορμαλ γκομενες νεαρες με καλες δουλειες σε εταιριες?οχι. εμεινες στα παγκακια 25 χρονια πριν και σε περασε ο χρονος.αυτο δεν σε κανει ιδικο να μειωνεις τους αλλους. αντε γεια και σε οπειον αρεσουμε.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-15 15:11:20

Δημοσίευση: τι εγινε αυτη; απο Πετρουπολη δεν ηταν; καταγωγη σεβαστουπολη,μεγαλωσε πετρουπολη και ηταν διευθηντρια σε διαφωρες εταιριες εκει. να σου πω αρχικα γουσταρε αλλα καταλαβε ειμαι δειλος και τοτε μου ηρθαν οικονομικες ατυχιες  στην ζωη μου που δεν θα μπορουσα να κανω ολα οσα υποσχομουν.το 2011 ηταν ασχημη χρονια για την οικογενεια μου. αρχικα αρχισα να την συναντω μεχρι που εγινα πιεστικος και επεσα 2 φωρες τυχαια πανω της στην πολη! αυτο ηταν η αρχη του τελους,νομιζε ειμαι ψυχωπαθης και την παρακολουθω. δεν ξαναειρθε να βρεθουμε με μπλοκαρε μετα με εβαζε ξαναμπλοκαρε την βασανιζα και με βασανιζε. στο τελος ειπε εχει καρκινο να με ξεφορτωθει ειπε δεν μπορει να φυγει απο τον αντρα της θελω αλλα δεν ξερω πως θα φυγω,δεν θα με βοηθησεις και δεν εχω βοηθεια απο συγγενεις. εμεινε και χωρις δουλεια τοτε οδυσσο εκλισε η εταιρια ιτ που ηταν διευθηντρια. μου ειπε φοβερες προσβολες για να ξεκολησω,ειπε κανε την ζωη σου χωρις εμενα σε βασανιζω αδικα. τοτε ο θειος μου ειπε ψεματα για να ξεκολησω,τον πιστεψα και εκανα 8 μηνες να παω οδυσσο. την ξεπερασα ομως και μετα απο 2 χρονια αυτη παλι με εψαξε!ειχε κανει και παιδακι και αρχισε παλι θελω να φυγω δεν αγαπω τον αντρα μου.την εβρισα και μπλοκαρα.μετα απο 3 μηνες ξαναεστειλε και δεν απαντησα καν. τα λογια της που με προσβαλαν και οτι εκανε παιδι με τον μαλακα που ελεγε τοσα χρονια μισα με εκανε να την μισισω και να μην δωσω ποτε ξανα ευκαιρια,ουτε να την γαμησω απλα δεν ηθελα.τελος. αν θυμασε ειχα περασει αγρια καταθλιψη για αυτην,μουναρα ηταν οτι ηθελα παντα αλλα δεν ηταν ελευθερη. απο τοτε σταματησα να χανω χρονο με γκομενες και ειχα χασει 6 χρονια το ενδιαφερων δεν ηθελα καμια να γνωρισω. δεν εμπιστευομουν καμια,ιδικα ουκρανια σταματησα να ασχολουμε οπως και εδω. τωρα που ανακαλυωα τις τουρκες μονο με αυτες θα ασχολουμε,τινα μουνια προσβασιμα.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-15 15:43:29

Δημοσίευση: οπως βλεπεις σλαβιανι ψαχνω γκομενεα που αξιζει αλλιως και μονος ειμαι καλα,χαλω τα λεφτα μου οπως θελω. γινετε να μην αναβαθμιστω και να παιζω στα παγκακια με τις αφραγγες κρυφοπουτανες?αυτα τα εκανα πριν 24 χρονια και μοσχα και κιεβ.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-15 15:47:42

Δημοσίευση: μετα ο δασκαλος μου ελεγε ριξε στανταρ πεσε σε γκαρσονες δουλευουν ωρες,περνουν λιγα ουκρανια θελουν να αλλαξουν ζωη. τον ακουσα παλι να ριξω στανταρ,του λεω συμπερασμα δασκαλε ολες ειχαν εναν αθλιο γκομενο που δουλευε μαζι τους γκαρσονος η στην κουζινα.τα ιδια του ειπα και για την μικρη οχτωβριο υποψιαζομε γκομενο καπειος στην κουζινα!αλλα λεει ο δασκαλος δεν ειμαι ο μπρατ πιτ αλλα αυτες κρατανε ενα παφτωχο κουασιμοτο! ακουσα παλι τις συμβουλες του και παλι εφταιξα δεν ρωτω και δεν κανω. αφου τις ειδα με τα ματια με τους γκομενους,οι γυφτισες με τους γυφτους ειναι. ουκρανια θα παω γιατι μου αρεσει η οδυσσος για γκομενες βρηκα τον παραδεισο διπλα μου και μορω να τις βλεπω καθε μερα οχι καθε 2 μηνες!αν δεν εισαι μονιμος δεν βρισκεις καπεια οπως αυτες που ψαχνω.η μικρη που ειχε γκομενο αν εμενα μονιμα σιγουρα θα ηταν μαζι μου απο αυτα που μιλησαμε.λεει καθε μηνα 10 μερες δεν μου λεει τιποτα ελα εδω μονιμα.ξενερωσα και δεν ξαναπηγα να την βρω,ισως κανω τωρα καμια βολτα δεν χανω τιποτα εχω και 2 αλλες ετοιμες η μια απλη νορμαλ απο το ταβρια σουπερμαρκετ η αλλη απο τα χοντοκια ισος κατσει με 200 ευρο

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-15 15:55:45

Δημοσίευση: ο πρόεδρος λεει ότι πριν απο 24 χρόνια ήσουν Μόσχα και Κιεβο στον υπνο σου και μετά ξύπνησες. ελα παπου να σου δειξω τα αμπελια σου.με αμφισβητας γιουσουφακι?με εχεις καπειον που λεει ψεματα?

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-15 16:02:09

Δημοσίευση: άρα καλοστεκούμενο το παληκάρι :cool:: σε αυτο εχουν δικαιο.λεω την αληθηνη μου ηλικια και εξαφανιζωντε. ο δασκαλος ιωσηφ τρελαθηκε που ειπα στην μικρη 18 ειμαι 42! λεει ρε μαλακα δεν σε βαζουν πανω απο 30 και τα χαλας ολα! συγνωμη αλλα δεν λεω ψεματα τωρα με την κοπελα απο σουπερμαρκετ 26 θα πω 38 θα με βαζει και αυτη 30 το πολυ.

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-15 16:04:55